Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz Criton #17588 üzenetére
Nem feltétlen, sztem attól függ mennyi BDISOt néznél, más hibájukról nem nagyon olvastam, csak ezen a hibán megakadt itt a szemem, mert a C200amnál nincs ilyen, itt meg sokan írták ezt a fagyást. Személyesen nem találkoztam a fent nevezett modellekkel, csak itt olvastam ezekről a hibákról. Biztos van pár dolog amiben a fentiek a jobbak bár az nekem lényegtelen, nekem az a lényeg mindent játszon le hibátlanul, és ezt megteszi, másra nem is használom, még a JUKEBOxot is hülyeségnek tartom, jól néz ki stb, de felesleges, nem azt nézem, hanem a filmet, ezért nem is használom azt a funkciót sem. De majd akik ilyeneket használnak biztos segítenek, hogy csak az ISOk-kal van e bajuk, és ha nem nézel ISO-t akkor viszont felesleges sztem a +kiadás.
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest