Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topanka
aktív tag
Mondjuk egyszerre az új Dune cuccok, az új Poppikkal, az Enimentekkel.
Mi lenne ebből??!!
De minket, felhasználókat ez befolyásol, és egyre nagyobb a fórum tábora, nagyon sok ismerősömnek linkelem el ezt a fórumot, tehát számít.
Az érzésem itt most olyan, hogy az Eniment-nek itt át kell törnie egy gátat, el kell fogadtatnia magát, mint egy jó MP, és sok vevőre találhat.
Főleg ha a támogatottsága az említettek szerint olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
Topanka
aktív tag
válasz Eminent #16289 üzenetére
Már lett említve, hogy ha tudsz, egy példányt be kéne dobni tesztelésre, mert addig nemigen harap rá senki sztem.
Mindenki az elterjedt, jó bevált típusoknál marad.
Leírva sok minden jól hangzik, de üzemelve, és tesztelve adható mérvadó vélemény.
Ha sikerülne, én is megköszönném. -
Chrys_
addikt
válasz Eminent #16290 üzenetére
Nekem tetszik ez a gép.
Jó lenne valami összehasonlító tesztet olvasni a Realtek és a Sigma új chipjeiről.A Popcorn ritka nagy f..szsága, hogy csak akkor olvashatom a magyar fórumot, ha MO-n veszem meg az eszközt (az enyém német, ezért nincs vásárlói kártyám, amivel azt hiszem regisztrálni kell). Persze a német oldal nyitott, ide nem kell ilyen hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Eminent #16289 üzenetére
Szia!
"A kijelzőről a hollandok lemondtak, mert az eredeti verziót túl "kínai"-nak találták. Az információk a TV képernyőn vannak."
Pedig ehhez a géphez kifejezetten elegáns és kulturált kijelző van ( r200s,r300). Szerintem ez inkább "költségcsökkentés" volt.
....de nagyon sok sikert az új gép bevezetéséhez!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Eminent
csendes tag
válasz hunaqua #16153 üzenetére
A garancia tényleg 5 év, ráadásul cseregarancia, nem kell semmilyen szervizzel vitatkozni.
A firmware saját. A hollandok szerint bugmentesített.
Ami kiemel minket, az támogatás. Magyar hotline (alapdíjas), gyártói, nem forgalmazói, E-mail támogatás, 60 oldalas szájbarágós magyar nyelvű használati utasítás, hogy ne csak a "fanatikus geekek" tudják használni, hanem bárki.
A merevlemez és WLAN nélküli verzió nem 60 lesz, hanem 42 körül. Persze, a disztrik és viszonteladó marginelvárása ezt módosíthatja. HDMI 1.4 kábel a csomagban.A kijelzőről a hollandok lemondtak, mert az eredeti verziót túl "kínai"-nak találták. Az információk a TV képernyőn vannak.
-
törölt tag
Jó Nem tudom mire érted, de ne tévesszen meg a számozás, a 8672(3) az erősebb, jobb proci. Tehát ha a 102 és a 103D között nem lesz fájó árrés, akkor feltétlenül a 3-as végződésűt érdemes megvásárolni, még akkor is, ha nincs szükség 3D-re. Fentiek ugyanúgy vonatkoznak a 202/203D és 402/403D lejátszókra. Persze ha valakinek egy olcsó, de jó MKV lejátszóra lesz szüksége, a 102 is tökéletes lehet.
Ezen a képen magad is láthatod a különbségeket:
(#16280) Ed Parker
Gyilkolják a konkurenciát. A tegnap említett meder vagy mi az isten lejátszó is ugyanezt tudja 2,5x ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Rendelj nyugodtan a Linkdelight-től R160S-t. 135 usd postával. "éri a lét "
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
törölt tag
Hardveresen egyformák, HDD beépítés a fő különbség. No meg a méretei miatt (is) a 160-as hűvösebb.
szerk:
Itt most brutálisan olcsó, valóban hihetetlen jó az ár/érték aránya. A linkdelight megbízható, én is rendeltem már tőlük, ahogy többen is a topikból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egreat R160s-t szeretik itt a topikban, de ha jól tudom még nem kapható itthon. Sokan rendeltek külföldről. 30k-ba nem nagyon fér bele a belső HDD. ASUS O!Play HD2 megfelelne a kívánalmaknak, de azt az ellenségemnek sem szoktam ajánlani. Nincs értelme 10k-t spórolni, majd később bosszankodni. A TV 301-be tehető HDD, vannak netes és torrent szolgáltatások, mindent tud amit kértél. 3. lehetőség, hogy megvárod a Dune új lejátszóit, a 202 vagy a 203D pont megfelelne neked.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Segítenétek?
Ma hozta meg a futár az R6S-emet.
Hdmi-vel a tv-re kötöttem, optikával meg a házimozira, de nem akar megszólalni a házimozin a hang, csak a tv-ből szól.
A menüben átállítottam már az 5.1-re.
Mit kell még beállítanom, hogy megszólaljon a házimozin is? -
lovi27
addikt
válasz Relaxing #16267 üzenetére
Az szinte semmit nem ér, mert a ház és a chip hűtője között nincs fémes kapcsolat.
Abban biztos vagy ugye, hogy a film jó, az nem hibás?
Próba alatt egy sima asztali ventilátorra gondoltam, ami körbe fújja egy kicsit, és nem pici vacakra, ami csak lokálisan hűt.[ Szerkesztve ]
-
Relaxing
tag
válasz lovi27 #16266 üzenetére
Egy 428 -as procihűtőről levettem a ventilátort és csak a bordát hagytam meg a rézmaggal. Nah ezt tettem a lejátszóra, hogy rézmag átvegye a hőt és leadjon valamennyit a bordákon át. Tudom viccesen hangzik. abelső részbe kellene levegőt jutattni ahogy te is írod, de semmi kedvem buheramátrixot játszani. Kínába kellene visszaküldeni
Bakker - micsoda gubanc!
-
lovi27
addikt
-
törölt tag
(#16258) tutis
Dune HD TV-301 40k környékén. A másik oldalról RTD1186-os lejátszók közül valamelyik, annyi van már, hogy nem is lehet nyomon követni.
-
tutis
őstag
Szasztok!
Lehetséges típusokat keresek média lejátszóra, a szempontok:
-magyar felirat támogatása (ékezet)
- LAN
- youtube kliens
- torrent kliens
- dts
- 2 usb
- esetleg beépíthető merevlemez
- Lanon keresztül el lehessen érni a vinyót és lehessen kezelni
- lehetőleg 30ezer ft alatti árTudtok ajánlani típusokat?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kene84
aktív tag
Ízlések és pofonok
-
Relaxing
tag
Rakoncátlankodik az Egret R6S otthon. Elmegy a hang és a kép 1-2 másodpercre , aztán megy tovább. Ráadásul mielöttt elmegy azelött pici piros csikok jelennek meg és szétesik a kép. Eddig nagyon nem is érdekelt mert talán 1x csinálta de tegnap este kb fél órás működés után egyre gyakrabban amíg meg nem untam és néztem a filmet a tv beépítetjével tovább. Nem tudom másnál van - volt -e ilyen jelenség de lehet,hogy a végét járja a lejátszó?!
Bakker - micsoda gubanc!
-
törölt tag
A történet valóban felejthető. Charlize nekem is kedvenc, de még ő sem tudott volna ilyen hamar rávenni a megtekintésre Ellenben a High-Def Digest reference quality audio, 5/5 képet és hangot emlegetett, a Movie Metropolis szintén 10/10, a Blu-ray.com sem adta 5/5 alá. Gondoltam 3 ilyen neves review oldal nem tévedhet, ezért meg kell nézzem, és igazuk volt. Mint kiadvány abszolút áll-leejtős, tényleg demó anyag. Hihetetlen színek, színátmenetek és feketék, elsöprő hanggal. Nem mellesleg Charlize T gyönyörű, jól áll neki a szerep. Sajnos a filmért kár.
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #16240 üzenetére
A Hófehérkét 6 gigás 720p-ben szedtem le, számomra a történet nem érdemel nagyobb tárhelyet. Ezek szerint hiba volt. Ráadásul Charlize az egyik kedvencem.
Mint film, a Haywire nagyon tetszett, azt be fogom gyűjteni BD-ben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz hunaqua #16235 üzenetére
A Mede8er is megjött kis hazánkba MED1000X3D 3D Jó drága, ilyen áron egyetlen darabot sem fognak eladni Érdekes, hogy a NEON fogja forgalmazni.
-
törölt tag
Érdemes bizony, fél topik ezekre a lejátszókra vár Remélem tényleg lesz belőlük valami november környékére.
Más:
Megnéztem a remastered Titanic BD-t. A DTS-HD MA hangjától kész vagyok. Ilyen részletes és egyben éles hangsávot még talán sosem hallottam, néhol talán túl steril is. Elképesztően pontosan szól, hihetetlenül részletgazdag. Minden ropogásnak, csörömpölésnek helye van, pontosan ott szól ahol kell, szinte megfoghatók a hangok. Említhetném még a filmzenét, Sissel betéteket, tökéletesen kiegészíti az összhatást. Nem ez a legjobb hangú film, amit valaha hallottam, de az előzőleg leírtak miatt az egyik legmeghatározóbb élmény az tuti. 5/5Kijött mostanában jó néhány referencia képpel és hanggal megáldott Blu-ray kiadvány. Lassan elfelejtődnek a régebben demózásra használt anyagok, mint pl Apocalypto és hasonló remekek. Említhetném pl az Avengers vagy a Snow White képét, ezek mellett szegény Jaguár Mancs már nem mutat annyira jól.
-
Szabi_82
tag
Hi Mesterek.
Szeretnék vásárolni egy médialejátszót, sajnos nem túl sokat tudok ráfordítani így ~ 20e max a 30e ft kategóriák érdekelnének.
Segítséget tippeket előre is köszönöm. -
törölt tag
-
hunaqua
addikt
válasz #75912448 #16228 üzenetére
Nem néztem utánna,de a Micca EP950 és a Himedia Hd 900b között van valami különbség?
-
dalek
tag
Sziasztok!
Merevlemezes asztali lejátszót vennék, a legfontosabb, hogy 3d képes legyen. Egy LG 42PW450 TV-vel használnám.
Western Digital TV Elements 1000GB a kiszemeltem.
Használ valaki ilyet? Véleményeket várok a 3d lejátszási képességeiről.
Köszönöm! -
-
Toobee
veterán
Apróban van fent egy C300, 80 ropi.
-
Patice
Topikgazda
válasz kene84 #16219 üzenetére
Ugyan arról a belső hálóról nem sikerül az elérés, vagy netről akarod vezérelni?
Ha netről, akkor a routeredben kell keresni a megoldást! Nyitni kell egy szervíz-portot, amin tudsz kommunikálni a saját belső hálóddal (+ azt forwardolni is kell).
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
kene84
aktív tag
Én a popi-a210 esetében próbálkoztam az usb-n ráakasztott külső vinyóra tölteni remote transmission segítségével,de nem sikerült,elérésnek azt adtam meg ahogy PC-n is el tudom érni.... mit ronthattam el? maga a játékos ext3-on van és a külső vinyó ntfs-n de ezek szerint ez mindegy.
-
Jim-X
őstag
Akkor sorry. Mea Culpa
Akkor ezek szerint pl. az A300-amnál is lehet olyat csinálni, hogy egy USB pendrive-ra pakolom rendszerfileokat és a belső HDD-t NTFS-re formázom, aztán arra torrentezek?
A játék az nem játék!
-
Patice
Topikgazda
Nekem a Dune 301-esemmel sikerült a két részre formázott (EXT3 + NTFS) notivinyó NTFS partíciójára letölteni a filmeket. Ha ez sikerül neki egy belső vinyóval, akkor nem látom nagyon akadályát, hogy egy USB-ra aggatott külső, NTFS vinyóval is meg tudja ezt tenni.
Főleg, ha nincs is opció a HDD berakására (pl. 101-es).
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #16210 üzenetére
Úgy tudtam, csak a saját (ext3) fájlrendszerére formázott belső HDD-re lehet a beépített torrentklienssel letölteni... Rosszul tudom?
A játék az nem játék!
-
Fernet
senior tag
Dune TV-101-re kötött külső HDD-t el lehet érni helyi hálózaton keresztül PC-ről? Tehát tudok rá/róla másolni? Ha igen milyen sebességre lehet számítani?
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #16205 üzenetére
Csak utána el lehet felejteni a torrentezést...
Mármint a Popival
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
polberto
tag
Sziasztok!
Az LG SP820-as Smart tv boxot ismerítek, jó az valamire?
Föleg a smart tartalmak miatt venném. -
kirkri
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok