Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
A Dune TV sorozatú készülékeinek gondjai vannak a HD formátumok lejátszásával, bizonyára ezért tiltották le teljesen az új firmmel.
Szinte az összes Blu-ray filmnek HD a hangja is, nem csak a képe, ez leggyakrabban Dolby TrueHD és DTS-HD Marter Audio. Ezeket butítják le az mkv változatokhoz.
A HD formátumok többletének élvezetéhez legalább középkategóriás házimozi hangrendszer szükséges, ami minimum 400000 forintba kerül.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dani3l
őstag
Felteteleztem, hogy ilyen trivialis dolgot le se kell irnom, hogy a frissiteshez net kell.. (Ha mar nem külsö forrasbol szarmazik a firmware.)
En korabbi tapasztalatokbol kiindulva (bar nem medialejatszoval) altalaban akkor szoktam frissiteni, ha valami problema van a korabbi verzioval, vagy ha valami olyan ujitast hoz az uj, csak ugy "miert ne" alapon nem erdemes..knf: Meg nincs fönt a hivatalos oldalon, de mivel ez is az ö lejatszojuk, biztos, hogy lesz ra tamogatas is. Szerintem hamarosan az oldalra is fölkerül..
Ha jol vettem ki a korabbi hsz-eket, a hd hangokat az olcsobb Dune-ök sem tudjak rendesen lejatszani, szoval ebben sem igen van különbseg. De hacsak nincs többszazezres hangrendszered, nem is lenyeges.[ Szerkesztve ]
-
knf
csendes tag
Nem feltétlen akarom azonnal frissíteni, csak gondoltam akkor lehet nem is lesz rá támogatás később.
Közép OPlay árban hasonló, de laikus vagyok. Csak jókat olvastam róla ezért fordult meg a fejemben. Azt mondjátok a Dune sokkal jobb? Megéri azt venn 32-ert szemben egy 18-20 ezres OPlay-el?
Ami feltűnt, hogy a TrueHD hangot az OPlay-bol csak az 50 ezer fölötti támogatja, a Dune meg alapból. Ezt hol használják? -
BBéci
legenda
válasz dani3l #19196 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy előbb netre is kell csatlakoztatni, önmagában a menü kevés a frissítéshez.
Viszont a frissítés járhat hátrányokkal is, mint például a HD hangformátumok teljes letiltása. Ez éppen velem és a TV-103-mal történt valamikor októberben. Vissza kellett tennem a májusit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
A TV-102 friss és ropogós, pár napja lehet kapni, miféle frissítést szeretnél rátenni?
Azt sem értem, miként lehet vele egy napon emlegetni egy "opléjt"?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
knf
csendes tag
Helló,
Én is Dune TV-102-n gondolkodom. Viszont valóban nincs fönt a nemzetközi oldalon és ennél fogva frimware update se lehetséges ha jól látom.Szükséges egyáltalán ez? USB-n 2TB vinyót kezel gond nélkül?
Asus Oplay lenne a másik opció, de ha jól látom a fórumokon a Dune minden szempontból komolyabb.knferi
-
robi-k
őstag
-
BBéci
legenda
A DTS-HD MA lekeverése DTS core-ra, egyik médialejátszó számára sem jelent megoldhatatlan feladatot.
Az említett hangrendszeren megkülönböztetni is nehezen lehetne azokat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapos várakozás után nem tudok már nagyon tovább várni az új dunékre ezért a most kapható lejátszók közül 2-re szükítettem a lehetőségeket és ebbe szeretnék segítséget kérni, hogy az igényeimnek melyik inkább megfelelő.
Az egyik a Dune TV-102 a másik meg a Mede8er MED600X3D.
Egy 50st50-ehet és egy alap (200k körüli) onkyo rendszer mellé kellene, egy külső usb-s vinyóról lenne elsősorban használva, de azért a hálózatra is rá lenne kötve.
Használat: -mkv-k(nagyrészt sorozatok), Bd-iso, néhány 3d tartalom
Ugye ami a mede8r mellett szól az a 3d bd-iso lejátszási képesség(még, ha csak évi 3-4 anyagról van is szó azért ha specifikusan veszek egy médialejátszót azért nem hátrány hogy tudja, a másik a hd hangok talán ami nem tudom, hogy egy ilyen alapabb szintű hangszettnél számít-e valamit. Ezzel kapcsolatba az lenne a kérdésem, ha van egy film dts-hd angol és mondjuk 5.1 magyar hanggal azt a dune-n lényegében nem fogom tudni angolul megnézni vagy be lehet állítani, hogy lekeverje sima dts-re és akkor angolul is simán nézhető?(bocsi ha hülye kérdés;p)
Dune mellett ugye a 23,976 helyes lejátszása szól amivel kapcsolatban szintén bizonytalan vagyok, mert valahol azt írják nem is zavaró, de több külföldi fórumon is olvastam, hogy sokak számára meg nagyon is az. Itt is olvastam olyat is, hogy csak néhány jelenetnél látszik egyáltalán.
Ezeken a dolgokon kívül képmínőségben gondolom közel azonos a két lejátszó egy ilyen nem csúcskategóriás megjelenítőn.
50k körüli az összeg amit erre szánok, ezért nem jött szóba az új popcorn pl.
köszi előre is a segítséget/tanácsokat!
-
Tin
veterán
sziasztok,
egreat r6c helyett vennék egy hasonló képességekket rendelkező médialejátszót.
ami fontos:
- tudjon mindenféle formátumot, de annyit legalább, mint az egreat
- legyen rajta analóg legalább sztereó output (vagy 5.1)
- legyen jó a tápellátása (bírjon meghajtani vinyót), és tényleg leadja a 2A-t, ne csak ráírják
- legyen stabil és megbízható a működése
- méretben kb az egreat méret jó
- 24p lejátszás
- változtatható feliratméret
- lan vagy wifi nem ártana
- 2 usb port nem ártana, de az 1 is elfogadható
- kiforrott háttér
- masszív
- sok gari, megbízható háttérárban nem tudom, nem akarok szívni vele, de azért legyen 50 alatt.
köszi!
-
Fisha
őstag
válasz Ed Parker #19176 üzenetére
Köszi az észrevételeket. Remélem, sikerül ma-holnap összelőnöm. Annyi infó még kimaradt a könyvtáras problémával kapcsolatban, hogy xp-s gép lenne, ahonnan olvasni szeretnék. Win7-en tudom, hogy problémás az anonymous share, de itt nem azzal van gond, mivel vannak könyvtárak, amiknek látja a tartalmát, de vannak olyanok is, amiknek nem. Holott teljesen ugyanúgy, közvetlenül egymás után osztom meg őket.
A következő teszt a lejátszással kapcsolatban, a wifi helyett utp-s teszt lesz.
Fisha
-
Patice
Topikgazda
301-nél is van ilyen, DE ez nem a lejátszó hibája, hanem (gondolom neked is) Win7 bug. Egyszerűen nem működik jól Win7 alatt a szambás megosztás.
XP-s géppel simán megy. A megosztott mappa egyből látszik a Dune hálózati böngészőjében.
(#19173) cekkk:
A Dune látja a DLNA szervereket és a megosztott tartalmakat, de maga a készülék szambával osztja CSAK meg a tartalmat (HDD-t, meg bármit amit ráaggatsz). DLNA-ról csak lejátszani tud. Más DLNA képes eszköz nem látja a DLNA-val a Dune-t, mert ilyen szervert nem futtat.
Dune-hez is ajánlott inkább egy szerver gép (NAS, router, stb.) vagy a PC-n kell médiaszerver programokat futtani.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
blakey
titán
Szóval akkor hálózatról nem mentek a cuccok? Nem mindegy, mert akkor a "kiszolgáló" eszközzel van gond. SMB v. upnp? Milyen dlna szerver?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fisha
őstag
válasz Ed Parker #19168 üzenetére
A tréfát félretéve, van bárkinek ilyen készüléke (dune 102), mik a tapasztalatai?
Esetleg 101-gyel van bármi hasonló probléma.
Este még nyomogattam kicsit, és érdekes módon pendrive-ról, amiket minden lejátszott, olyat is, amit hálózatról nem.
Mondjuk én hálózati lejátszásra vettem, szóval nem nagyon vagyok ezzel kisegítve, de kicsit árnyalja a problémát.
Ezen kívül van még egy olyan bajom is, hogy bizonyos könyvtárak megosztását látja ugyan, de azt mondja, hogy üresek, holott nem. Olyan érzésem volt, mintha a túl sok file/alkönyvtár nem tetszene neki benne. Túl sok alatt szánalmas módon 10+ körülit kell érteni.Kérdésem a két problémával kapcsolatban:
Van bárkinek 102-ese? Tapasztalt hasonlót? 101-es tulajok válaszát is várom.u.i.:
102-essel kapcsolatban kicsit furcsának tartom, hogy a magyar oldalon ugyan fenn van, mint termék, de az angolon nincs. Egyébként a magyar oldal fóruma fenomenális. Csak regisztrált termékkel lehet írni bele. Én nem éppen a piacon a sarokról vettem, ám reg kártyát nem kaptam. Így szóba se állnak velem. Érdekes disztribútor az ilyen... -
kovver77
csendes tag
Eladó popcorn hour a-210
http://hardverapro.hu/apro/popcorn_hour_a210_2/hsz_1-50.htm[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
"azon kívül, hogy az empéhárom tette tönkre"
Béci a jó isten áldjon meg a hónap beszólásáért.
Fisha
Hibás az a lejátszó ha egyetlen mkv ill avit sem játszik le kérj cserét.Ez nem pc hogy elfelejtetted engedélyezni a különböző fájlformátumokat a régebbi lejátszó programokban. -
Mercutio_
félisten
válasz robi-k #19160 üzenetére
Elbambultam bár az egyik 180 jurós ára nálam messze túl van a fájdalomküszöbön, a másik 100 €-ért még határeset lett volna.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BBéci
legenda
Ennyi információból nehéz bármire következtetni azon kívül, hogy az empéhárom tette tönkre. Azt nem csodálom, én is a falnak mennék tőle.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek komplett YAMJ összeállítása Popcorn A210-re? Amit letöltöttem a popcorn fórumáról, az küzd némi gonddal, de sajnos kevés vagyok hozzá, hogy magamtól megoldjam...A katególizálás működik, de se értékelés, se szereplők... valami nem az igazi...
előre is köszönöm!
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Vettem egy csoda dune 102-est. Sikerült is beüzemelni. MP3-at szépen le is játszottam vele, azonban eddig minden videora azt mondta, hogy error: format is not supported. Próbáltam fw-t frissíteni, de azt mondta friss vagyok. MKV-t, avit próbáltam.
Mit rontok el?
Előre is köszi a válaszokat!
Fisha -
M@rdel
őstag
válasz kisgyerek85 #19161 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
M@rdel
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert most ment tönkre az Egreat R6C-m.
/és nem szeretnék pár száz hsz-t átolvasni így nyűgösen
Szóval kellene egy 20eFt alatti lejátszó. Ezeket találtam 20 alatt:
Philips HMP3000
Emtec Movie Cube N200
Xtreamer Elvira
Asus O!Play Mini
Legyetek olyan jók és szűrjétek meg nekem!
Mindenevés, és jó felirat kezelés a főszempont.
Köszönöm! -
BBéci
legenda
válasz Mercutio_ #19157 üzenetére
A felesleges jelátalakításokat illetően igazad van, de annak hátrányának meghallásához sokszázezer forintos hangrendszer kell.
Érdemes jó minőségű optikai kábelt használni![ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Gulyopapa #19156 üzenetére
Vanni van, de valamiért azt a bemenetet nem tudom feléleszteni, másrészt az egy újabb jelátalakítás...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz zsakaizoltan #19150 üzenetére
Francba, ezen is csak optikai hang van, coax nincs
-
densie
csendes tag
R6S pro-n rendesen működik a böngészés? Wifin keresztül is?
-
HoReSz1975
őstag
válasz zsakaizoltan #19150 üzenetére
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok!
Asus O!Play HDP-R1-ről mi a véleményetek? 12ezer forintért venném használtan. Tudtok ajánlani jobb alternatívát? Szinte csak 1080P filmek lejátszására használnám.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz HoReSz1975 #19148 üzenetére
Szia! Sztem Mo-n nem árulják, én sem találtam sehol. Ebay-ról rendeltem, még úton van. Konkrétan ezt.
Tévedtem. Zoli megtalálta.[ Szerkesztve ]
-
zsakaizoltan
tag
-
cdl
senior tag
válasz HoReSz1975 #19148 üzenetére
Speedshop?
-
HoReSz1975
őstag
válasz zsakaizoltan #19145 üzenetére
Egreat R6S Pro -t hol lehet venni, mert nem találok boltot aki árúlná
-
dani3l
őstag
Na ma kezhezkapta, a Dune 102-t, ehhez lenne par kerdesem, ha nem baj..
Az egyik, hogy ugye elvileg ebben mar 256MB rom van, viszont a menüben csak 108-at ir, az normalis? Többit a rendszer "ette" meg belöle?
Valamint ezeknek az usb-s rendszermemoriaknak van valami ertelme, vagy max placebohatasa? Erdemes esetleg egy pendriveot dugni az usb-re ilyen cellal? Ha igen, melyik az, ami ajanlott erre a celra? Ez (vagy ennek a 4 gigas valtozata) megfelelö lehet? Ez legalabb nem allna ki az elejeböl.
Illetve ha valaki vett esetleg ilyen lejatszot, annak volt hdmi kabel a dobozban? Csak mert a hozza adott leiras szerint elvileg jar hozza, de nekem nem volt a dobozban. (Nem nagy ervagas, csak kivancsi vagyok, hogy csak eliras, vagy az enyemböl "felejtettek" ki.)Ezen kivül ami meg erdekesseget eszrevettem (bar lehet ez csak nekem erdekes/ujdonsag), hogy ugyan optikai kimenet nincs rajt, de coaxialis elvileg van, mivel a menüben ki lehet valasztani. (Ha korabban is igy volt, akkor nem szoltam.. )
-
Patice
Topikgazda
válasz Mezga Aladár #19144 üzenetére
Ugye milyen furcsa, hogy mégis azt teszik rá a legtöbb termékre....
(Tudtam, hogy az optikai a drágább. )
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
zsakaizoltan
tag
válasz HoReSz1975 #19143 üzenetére
Ez kell neked Nekem is ilyen van, csak nem a pro verzió..és a 3d iso-kat is hibátlanul viszi, még egyszer sem volt problémám vele
LG 42lm620s, Egreat r6s, xbox 360 320gb.
-
HoReSz1975
őstag
Tudnátok ajánlani egy olyan média lejátszót, ami bluray iso -t is lejátszik az mkv -n kívűl és wifi támogatása is van, esetleg USB3 -al is el van látva Lehetőleg minél olcsóbb legyen
-
gellei
aktív tag
-
luigi106
tag
Köszönöm a gyors és pontos választ. Már csak azt szeretném megkérdezni hogy egy BD 3D ISO-ból való film lejátszás esetén mekkora adatforgalom várható, mert a 600-as mede8er lejátszón nincsen csak USB 2-es csatlakozó, míg az ezresen már USB 3-as is található.
Előre is köszi a választ. luigi106. -
densie
csendes tag
Sziasztok felszeretném okosítani buta tv-met egy médialejátszóval, igazából már az alapok is tudják azokat a formátumokat amik kellenének, de ami még a lényeg hogy wifin keresztül lehessen vele böngészni. Melyik lejátszók erre az ajánlott vételek jelenleg?
-
törölt tag
válasz #93966848 #19131 üzenetére
Vissza is, remélem nincs szükséged SPDIF kimenetre, mert én a beépített wifi-s Dune TV 102-t venném, ugyan kicsit drágábban. Figyelembe véve mit szeretnél, hosszútávon ez a lejátszó kap támogatást, rendes távirányítót, 24p-t és ezzel együtt-mellett kiváló képminőséget. Az egész megér plusz 10e forintot.
(#19132) Patice
Jó tudni, azaz rossz
-
törölt tag
válasz #93966848 #19128 üzenetére
Dehogy beszéllek rá , azt vedd amiben bízol. Mindössze szóltam, hogy Realtek mindkettő, de az R6s jóval modernebb. MKV mellé szerintem az O!play is bőven elég lesz, nekem volt régebben a kistesója, annak a BD25 sem okozott különösebb gondot. Van Dolby Digital, DTS és TrueHD támogatása is. Ha nem kell HD hang és érzékeny vagy a képminőségre, akkor a Dune TV 101-re beszéltelek volna rá, de már kifutott, a 102 pedig 10k-val drágább, mint az O!Play. Tényleg, nem is tudom, hogy a TV102 kapott-e optikai kimenetet.
25k-ért még ott van a WD Live Streaming is. Ez is modernebb, mint a Mini Plus, hibátlan 24p támogatással.
Szóval ebből a 4-ből érdemes válogatnod. Elbizonytalanítottalak?
-
törölt tag
válasz #93966848 #19126 üzenetére
Ha a 24p-re gondolsz, az tök egyforma, mert mindkettő Realtek chipset, csak az Egreat-ben dolgozó 2 generációval újabb, tehát jobb. Az auto freki váltás nem működik az Egreat-ben, de a távirányítón asszem van egy gomb, amivel válthatod. Ha divx, 720p és 1080p a felhasználói szokásaid kielégíti, elég lehet az Ópléj is.
-
robi-k
őstag
Én nagyon egyszerűen járok el a feliratokkal:
- alapvető, hogy valamennyi feliratot tartalmazó fájlnak pontosan ugyan az a neve, mint magának a filmnek
- ha több felirat van, akkor a filmet tartalmazó mappába csinálok annyi almappát, ahány felirati fájl van, és ezekbe az almappákba behelyezem a filmnek megfelelő nevet tartalmazó felirat fájlokat
- amikor filmet akarok nézni, akkor magával a Dune-vel a film lejátszása előtt áthelyezem a kívánt felirati fájlt a film mellé (pillanat kérdése), és ezután indítom a filmet. -
törölt tag
Asus OPlay Mini Plus-ról szeretnék véleményeket Ha minden oké vele és DTS 5.1-et is tud(nem értem miért mindenhol 2.0-át írnak, ennyire nem értek hozzá) akkor most leugranék megvenni
-
bl4ze
veterán
Ah, ezt nem tudtam, nem is sejtettem így kell.
A régi HiMedia úgy kezelte, hogy film.ENG.srt, film.HUN.srt és ki is írta, hogy Hungarian, English, stb...szóval akkor bármilyen .srt név jó mellé ? vagy hogyan ?
film.avi
film.srt
film2.srt
film3.srtvalahogyan így ? és akkor "felkapja" a DUNE az összes feliratot és válogatni lehet belőle az Options/Subtitles alatt ?
.:. bl4ze .:.
-
hunaqua
addikt
A Mede8er-ben is van transmission?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
gellei
aktív tag
válasz gulyasa #19117 üzenetére
Már feltettem az okosítottat, természetesen a restore gombos megoldással.
Én a script frissítésekről beszélek.
Azt hogy kell?„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb fim Egreat R6S-hez?
Nekem a Wikidot-ról leszedett okosított van fenn, de úgy tudom, hogy valami román vagy cseh firm jobb, és hogy lehet scrip-tet frissíteni.
Script-et frissíteni csak a cseh firmben lehet, amit a wikidot-ról szedtem le, abban nem.
És hogyan lehet?
Rengeteg hozzászólást olvastam, de csak annyit találtam, hogy a cseh-ben lehet, meg hogy melyik menü, de konkrétabban semmi.Előre is köszönöm a segítséget!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
BBéci
legenda
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Egy mede8er lejátszót szeretnék venni. Tetszik az 1000-es is de azt nem lehet feketében venni pillanatnyilag. A 600-as is tetszik és az ráadásul fekete /a táv is/. A kérdésem a következő : Származik-e valamilyen hátrányom abból hogy a 600-asba nem lehet HDD-t tenni, csak usb-n lehet csatlakoztatni. Olyan hátrányra gondolok, hogy NAS funkciók esetleg torrentezés vagy 3D BD ISO lejátszása. Vagy ha lekapcsolom a lejátszót akkor az kikapcsolja a HDD-t? A HDD most egy Sharkoon rapid külső házban van. Előre is köszönöm szakmai tanácsaitokat.Üdv luigi106
-
CSorBA
őstag
A-300 / C-300 tulajok. Megy az új androidos/ipados jukebox navigátor az új fw után Lehet örülni.
-
kisgyerek85
senior tag
Khm... a 'gagyi' realtek ezt is tudja. A lenyeg, legyen egy azonos nevu felirat fajl a videoval. A tobbit pedig be lehet csatolni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Chrys_ #19106 üzenetére
Kezdek kételkedni magamban, illetve az emlékeimben.
Valahogyan csak meg lehet oldani, legfeljebb nem mellé, hanem az mkv konténerbe kell helyezni, ahogy a legtöbb filmben benne is van az angol a magyar és a forced felirat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Chrys_
addikt
Ha egyszer rájössz a megoldásra, hogy sikerült több feliratot is összehozni így, akkor írd meg nekünk is. Nekem 2 felirat kell a filmekhez és mindig a megfelelőt kell átnevezni a filmnézés előtt.
Szerk.: 2 ugyanolyan nevű file egyazon könyvtárban szerintem nem lehet, mert a 2. másolásánál rákérdez a felülírásra vagy az átnevezésre.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz madgie #19101 üzenetére
Ez jó kérdés. Múltkor egy CSI-vel vacakoltam, nem stimmelt pontosan a felirat, ezért azonos néven mellé tettem egy másikat is és tudtam váltogatni.
(#19102) Gulyopapa
Magadban keresd a hibát, ha kioktatónak és pökhendinek tartod a hozzászólásaimat. A stílusom rövid, tömör, lényegre törő. Igyekszem a legkevesebb betű leütésével írni.
A személyeskedést tiltja a fórum szabályzata, tartsd magad ahhoz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok