Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz luigi106 #26864 üzenetére
Többnyire a HDMI-n kiadott hangot tartják jobbnak, de saját tapasztalatom nincs, még nem hasonlítottam össze S/PDIF-fel. Azt is beállíthatod a lejátszón, hogy a képet HDMI-n, a hangot S/PDIF-en adja ki.
(#26865) Ispy
Ha most kellene magamnak venni valamilyen olcsóbb lejátszót, az Dune TV-102 lenne.
A 1080p/50Hz az csak a lejátszó menüjére vonatkozik. Gondolom a film kezdetekor átvált 24-re.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Multibit
nagyúr
válasz luigi106 #25117 üzenetére
Mint ahogy írtam, nem használok wifi-t az mp-hez, tehát nem tudom ezzel kapcsolatos tapasztalataimat kifejteni. Az hogy egy mediaplayer támogatja-e az 5GHz-es kommunikációt, az a specifikációjából kiderül. De ha valaki az mp egyik USB-aljzatába dug egy 5GHz-et tudó wifi kütyüt, akkor támogatja
Igen, a legtöbb wifi-s cucc tudja használni egyszerre a 2.4 és az 5 GHz-es sávot. Tehát csatlakozhat a wifi-re több készülék is. Viszont a kérdésedet azért nem értem, mert ezek a készülékek nem az mp wifi-jét használják, hanem a routerét. Az mp is (a saját wifi-jén keresztül) a routerrel cseveg. -
törölt tag
válasz luigi106 #24810 üzenetére
Nem a Mede8er miatt van, hanem az Onkyo Realtek kapcsolat miatt. Ilyen esetben is csak akkor, ha az erősítő direct módba kerül tekerés, vagy pillanat állj-kor.
Csizo kolléga is kipróbálhatja: beállítástól függetlenül egy teszt erejéig pl pro logic módba teszi az erősítőt. Lejátszik mondjuk egy DTS hangú filmet (az erősítő pro logic-ból automatikusan DTS módba vált ha megkapja a jelet) és beleteker a filmbe. Ekkor nem direct, hanem pro logic módba ugrik majd az Onkyo és immár nem lesz recsegés.
Az más kérdés, ha a 609 eleve a forrásnak megfelelő auto surround módban van ( Denonnál így van, most Onkyo-ra nem emlékszem), akkor tekerésnél DTS jel van-e, vagy mint a példában direct mód.
-
BBéci
legenda
válasz luigi106 #24576 üzenetére
Úgy rémlik, emlegették, hogy alacsony, bevezető árral indítanak, ami előre vetítette a későbbi áremelést.
(#24577) wwhy
Annyiért semmi használhatót, ami ajánlani mernénk, nem kapni.
Az Egreat R6S a legolcsóbb, ha Kínából rendeled, kb. 18000 Ft. (ha nem tévedek)[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
válasz luigi106 #17917 üzenetére
A Mede8er péppé veri szoftveresen az Egreat R6s-t. Folyamatosan frissítik, számos netes alkalmazás kíséretében. Hogy van-e kép és hangminőségbeli különbség, arra én is kíváncsi lennék, viszont az árkülönbség óriási. A Mede8er lejátszónál a jövőben elképzelhető natív 23,976Hz-es lejátszás, emiatt komoly előnyt élvezhet a többi Realtekes lejátszóval szemben, ahogy mellette szól az 5 év gari is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
hunaqua
addikt
válasz luigi106 #17672 üzenetére
Itt is kb. ennyi.
http://www.aliexpress.com/item/Egreat-R160S-WIFI-3D-Full-HD-1080p-HDMI-1-4-Network-Media-Player-Realtek-1186-Free/665300946.html
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
törölt tag
válasz luigi106 #17669 üzenetére
szvsz eléggé megbízható cég, sokan rendeltünk innen különböző termékeket, én legutóbb egy bringás kesztyűt, és soha semmi probléma nem jelentkezett.. Panaszkodni sem hallottam senkit, mintha egyszer késett volna az egyik topictárs lejátszója.
szerk: beléptem az oldalra firefoxszal, nálam nem jelez semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok