Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz Ed Parker #19168 üzenetére
A tréfát félretéve, van bárkinek ilyen készüléke (dune 102), mik a tapasztalatai?
Esetleg 101-gyel van bármi hasonló probléma.
Este még nyomogattam kicsit, és érdekes módon pendrive-ról, amiket minden lejátszott, olyat is, amit hálózatról nem.
Mondjuk én hálózati lejátszásra vettem, szóval nem nagyon vagyok ezzel kisegítve, de kicsit árnyalja a problémát.
Ezen kívül van még egy olyan bajom is, hogy bizonyos könyvtárak megosztását látja ugyan, de azt mondja, hogy üresek, holott nem. Olyan érzésem volt, mintha a túl sok file/alkönyvtár nem tetszene neki benne. Túl sok alatt szánalmas módon 10+ körülit kell érteni.Kérdésem a két problémával kapcsolatban:
Van bárkinek 102-ese? Tapasztalt hasonlót? 101-es tulajok válaszát is várom.u.i.:
102-essel kapcsolatban kicsit furcsának tartom, hogy a magyar oldalon ugyan fenn van, mint termék, de az angolon nincs. Egyébként a magyar oldal fóruma fenomenális. Csak regisztrált termékkel lehet írni bele. Én nem éppen a piacon a sarokról vettem, ám reg kártyát nem kaptam. Így szóba se állnak velem. Érdekes disztribútor az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest