Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fisha

őstag

válasz Ed Parker #19168 üzenetére

:)
    A tréfát félretéve, van bárkinek ilyen készüléke (dune 102), mik a tapasztalatai?
    Esetleg 101-gyel van bármi hasonló probléma.
    Este még nyomogattam kicsit, és érdekes módon pendrive-ról, amiket minden lejátszott, olyat is, amit hálózatról nem.
    Mondjuk én hálózati lejátszásra vettem, szóval nem nagyon vagyok ezzel kisegítve, de kicsit árnyalja a problémát.
    Ezen kívül van még egy olyan bajom is, hogy bizonyos könyvtárak megosztását látja ugyan, de azt mondja, hogy üresek, holott nem. Olyan érzésem volt, mintha a túl sok file/alkönyvtár nem tetszene neki benne. Túl sok alatt szánalmas módon 10+ körülit kell érteni.

Kérdésem a két problémával kapcsolatban:
    Van bárkinek 102-ese? Tapasztalt hasonlót? 101-es tulajok válaszát is várom.

u.i.:
    102-essel kapcsolatban kicsit furcsának tartom, hogy a magyar oldalon ugyan fenn van, mint termék, de az angolon nincs. Egyébként a magyar oldal fóruma fenomenális. Csak regisztrált termékkel lehet írni bele. Én nem éppen a piacon a sarokról vettem, ám reg kártyát nem kaptam. Így szóba se állnak velem. Érdekes disztribútor az ilyen... :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés