Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Ed Parker #19168 üzenetére
A tréfát félretéve, van bárkinek ilyen készüléke (dune 102), mik a tapasztalatai?
Esetleg 101-gyel van bármi hasonló probléma.
Este még nyomogattam kicsit, és érdekes módon pendrive-ról, amiket minden lejátszott, olyat is, amit hálózatról nem.
Mondjuk én hálózati lejátszásra vettem, szóval nem nagyon vagyok ezzel kisegítve, de kicsit árnyalja a problémát.
Ezen kívül van még egy olyan bajom is, hogy bizonyos könyvtárak megosztását látja ugyan, de azt mondja, hogy üresek, holott nem. Olyan érzésem volt, mintha a túl sok file/alkönyvtár nem tetszene neki benne. Túl sok alatt szánalmas módon 10+ körülit kell érteni.Kérdésem a két problémával kapcsolatban:
Van bárkinek 102-ese? Tapasztalt hasonlót? 101-es tulajok válaszát is várom.u.i.:
102-essel kapcsolatban kicsit furcsának tartom, hogy a magyar oldalon ugyan fenn van, mint termék, de az angolon nincs. Egyébként a magyar oldal fóruma fenomenális. Csak regisztrált termékkel lehet írni bele. Én nem éppen a piacon a sarokról vettem, ám reg kártyát nem kaptam. Így szóba se állnak velem. Érdekes disztribútor az ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.