Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
válasz
hdekakas #1069 üzenetére
Ja én is youtube-ról néztem a halas dolgot. Őszintén szólva 2-3 nap masszív 2-3-4 óra volt, mire az eddigieket összekaptam.
Vannak olyanok, amik szinte rakás számra vannak, azokkal nem volt gond. A patchben csak azt írták, hogy fixálják a halak eltűnését, ahogy írod. Ezzel én is szívtam nem keveset. Nekem mondjuk ez javítva lett, sőt, tonna számra bespawnol, ha megyek azokra a helyekre, amik neten is vannak. Csak nyílván a maradék ami vicc kategória. A statokkal én nem is foglalkozom már. Sőt a ruhában sincs sokszor rúna. Nem ad annyival többet. Jó írány lett volna, de frissítésekkel elcseszik. Hogy őszinte legyek egyre hangulatrombolóbb az egész. A napi opálos küldik miatt felnézek, megcsinálom, aztán csókolom. Már kedvem sincs sokszor se raidelni se mászkálni, mert, ugye háttér zene, meg állandó f*s idő miatt folyamatosan ugyanaz az érzés, hogy unalmas. Még a napi küldik is szinte rendre ugyanazok. Ugyanott. Ennél kicsit nagyobb kreativitás kéne, hogy a játékos szívesen térjen vissza. A farmolásról meg nem is beszélek ugye. Már azt se lehet..
Mondjuk még a halas, dárdás darálás még megy 1-2 helyen (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest