Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vikus

tag

válasz hdekakas #1069 üzenetére

Ja én is youtube-ról néztem a halas dolgot. Őszintén szólva 2-3 nap masszív 2-3-4 óra volt, mire az eddigieket összekaptam. :U Vannak olyanok, amik szinte rakás számra vannak, azokkal nem volt gond. A patchben csak azt írták, hogy fixálják a halak eltűnését, ahogy írod. Ezzel én is szívtam nem keveset. Nekem mondjuk ez javítva lett, sőt, tonna számra bespawnol, ha megyek azokra a helyekre, amik neten is vannak. Csak nyílván a maradék ami vicc kategória. A statokkal én nem is foglalkozom már. Sőt a ruhában sincs sokszor rúna. Nem ad annyival többet. Jó írány lett volna, de frissítésekkel elcseszik. Hogy őszinte legyek egyre hangulatrombolóbb az egész. A napi opálos küldik miatt felnézek, megcsinálom, aztán csókolom. Már kedvem sincs sokszor se raidelni se mászkálni, mert, ugye háttér zene, meg állandó f*s idő miatt folyamatosan ugyanaz az érzés, hogy unalmas. Még a napi küldik is szinte rendre ugyanazok. Ugyanott. Ennél kicsit nagyobb kreativitás kéne, hogy a játékos szívesen térjen vissza. A farmolásról meg nem is beszélek ugye. Már azt se lehet.. :U Mondjuk még a halas, dárdás darálás még megy 1-2 helyen (kopp-kopp). :U

Új hozzászólás Aktív témák