Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
DeathAdder #1801 üzenetére
Annyi kérdésem lenne a Unityhez hogy a dead king dlc jó dlc lett, jobb mint az alapjáték?
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #1838 üzenetére
Igen, néztem videókat róluk. A környezet nagyon bejön, de látom (ahogy írtad is) teljesen más identitású játék lett, ami valóban szomorú. Sajnos tartom magam ahhoz, hogy a 2. rész trilógiájával olyan magasra rakták a lécet, amit nem tudtak utána megugrani és azzal, hogy más irányba mentek el, már soha nem is fogják. Ezzel nyilván egy új játékos-tábort toboroznak a játék felé, még a sorozatot sem érdemes elölről kezdeni, mivel már nincsenek igazán összefüggésben egymással. Én a legelejétől, 2009 óta figyelemmel kísértem a játékot, a Black Flaggel bezárólag mindegyik részt többször is végigvittem, ám azóta egyre kevésbé van kedvem hozzányúlni a sorozathoz. Túl sok felesleges mellékküldetések vannak, plusz ezek a gyűjteni való vackok, amik csak arra jók, hogy elvegyék az időt a maximalista játékosoktól és miért? Hogy megnyiss egy olyan outfitet, amivel amúgy ezerszer mentél már korábbi részekben.. A lényeg, hogy sajnos az egyes fejezetek története semmi, a korábbiakhoz képest. Esküszöm az adta a játék legnagyobb adrenalinját, mind az adott korszak, mind a jelené. A játszhatóság maga csak extra plusz. És még hosszan sorolhatnám...
A Unity belső építészete valóban szép, sőt, a legszebb mind közül, ám ez nem éri el az elégségest összességében
(#1839) viktor82 a korábbi részekkel is játszottál?
-
maross
nagyúr
válasz
DeathAdder #1824 üzenetére
Rendben, koszi!
-
maross
nagyúr
válasz
DeathAdder #1822 üzenetére
Ezt megtalaltam en is, a 3 éve indult, 8 honapja utoljara frissitett, 75%-os keszultseg feliratok gyorsan elriasztottak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DeathAdder #1815 üzenetére
Köszi! Akkor a Snydit meg is veszem, a Unityt meg háát, megnézni nem nézem. Elteszem augusztusra... annyiért amennyiért g2a utánam vágják az jó lesz digitálisan is!
Köszi még egyszer !
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1811 üzenetére
CPU-d összességében elég hozzá, egyébként sem szabadna ennek befolyásolnia a GPU boost mértékét.
Amennyiben EVGA PrecisionXOC-t használsz, akkor érdemes a Power Target-et kitolni a maximum értékre, illetve a Temp. Target és az imént említett Power Target közül utóbbira állítani a prioritást.
Egyébként a boost mértéke természetesen függ még a GPU hőmérsékletétől. Ez hogyan szokott alakulni nálad? Játék indítása után felboostol, majd utána kis idő múlva visszaveszi a GPU órajelét? Érdemes lenne megnézned még egy Aida64 GPU benchmarkot, hogy ott hogyan alakul az órajel. -
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1809 üzenetére
No, mi újság az új kátyával?
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1806 üzenetére
Driverben az egyéni 3D beállításokat szoktam választani, tehát ahhoz a csúszkához nem nyúlok.
Az alatta lévő bal oldali menüpontban a "3D beállítások" kezelésén belül az alábbiakat szoktam módosítani:
- Energiagazdálkodási mód: Maximális teljesítmény előnyben részesítése
- Textúraszűrés minősége: Legmagasabb minőség
Ezek mellett még a DSR opcióhoz szoktam hozzányúlni, magamnak beálíltani, de az nem oszt, nem szoroz.Esetleg még próbáld meg a Vezérlőpult\Energiagazdálkodás résznél a teljesítménycentrikus profilt kiválasztani. Ez nálam is eképp van beállítva.
Ha jól emlékszem, egyszer, még régebben ránéztem az AC2-re, de akkoriban nem igazán mozgatott meg, így rövid időn belül törlésre került. A 3. részt sem vittem végig, de azzal azért szépen elvoltam. Utána jött a Black Flag, ami nagyon megfogott és akár hosszú órákra is a gép elé tudott szegezni.
Emlékszem, még haverom is, aki addig maximum csak fél füllel hallott az Assassin's Creed-ekről, még ő is elkezdett vele játszani, miután meglátta nálam.
Nagyon hangulatos kis játék volt, ezernyi lehetőséggel, extrával.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
nVidia shadowplay-t nem szoktál használni? GTX 600-tól felfelé már van, amíg 660-am volt, én használtam és nagyon szerettem, könnyen lehetett vele felvételt készíteni nagyon jó minőségben. 770-el is már elérhetőnek kell lennie, és települ az GF experience-szel együtt.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1804 üzenetére
Ég és föld lesz, hidd el!
Anno 570-ről váltottam 780-ra, hát maradjunk annyiban nem egy kategória a két kártya és akkor még finoman fogalmaztam.
A Syndicate már egy jó lépés volt előre optimalizáció terén. Ahogy írtam, összességében nagyobb a gépigénye, mint a Unity-nak, de közel sem lehetett olvasni netszerte annyi "nyavalygást", mint utóbbi esetében.
Syndicate-nél, ami igazán kéri vasat, azon belül is az erős VGA-t, az az NVIDIA-féle soft shadows (PCSS). Tény, van látványban javulás, ha magasabb szintre húzza ezt a grafikai opciót az ember, de komolyan megnyírbálja az FPS értékeket. GTX 780-al nem is tudtam maxra húzni, mert akkor 2x FPS-eket kaptam több helyen (főként a parkos pályarészeken, nem véletlenül...). 1070-nek már abszolút nem gond, még úgy sem, ha nyomok mellé egy 4xMSAA-t. Ezt egyébként csak azért írom, ha 970-el rápróbálnál, akkor érdemes erre figyelni, nehogy csalódás legyen a vége, hogy nincs elég FPS.
Amúgy az ACIII előtti részek nálam kimaradtak, tehát pont kifogtam a sz@rul optimalizált AC-kat a Syndicate-ig, az előző részekkel nem igazán vagyok képben.Mennyi idő után szokott ennyire beesni az FPS? Böngészőt, stb. nyitva szoktál hagyni játék közben? Mert több megnyitott lappal szépen le tudnak szívni a VRAM-ből. Az ablakos, illetve a szegény nélküli ablakos módokkal tettél egy próbát?
-
Rasiel
senior tag
válasz
A Black Flag sem volt egy mestermű optimalizálás terén, de Igen, az ACIII megint egy érdekes állatfaj volt, ha jól emlékszem, ott nagyon kiborult a bili a játékosok körében.
Akkor majd várom a beszámolót, kíváncsi vagyok, miként lesz az egész.
Egyébként lényeges, komoly előrelépés lesz a 770-ről 970-re váltás, nem csak a VRAM miatt. 970 kb. 780Ti szint, tehát GPU-erőben komoly differencia van a két kártya között.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
DeathAdder #1798 üzenetére
Szia!
Mivel hasonló a gépünk, én is leírom a tapasztalataimat.
Nekem i7 965 extreme van (1366 ugye), 24 giga ram, és gtx 580 sli. (1,5 GB vram) ....és totál játszhatatlan, teljesen mind1 mit hova állítok, 1 vagy 2 kártyával próbálom..... én is a vram-ra gyanakszom.
21 -25 fps közt ingadozik, feljebb egyszerűen nem megy, és akad nagyokat.
A játékom eredeti.
Remélem segíthettem valamelyest.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1798 üzenetére
Szívesen, bár elég felületesen, gyorsan írtam, de a lényeg benne van.
Ha lehet hinni annak, hogy fullHD-ban Low-on is legalább 2 GB VRAM-ot kér, akkor sem biztos, hogy ilyennek elő kellene fordulni, mint, ami nálad van. Természetesen motorfüggő, hogy épp hogyan reagál rá egy-egy játék, ha elfogy a VRAM. Pl. anno, mikor még a 3 GB-os 780-am volt, sokat játszottam a Dying Light-al, ami High, Very High beállításokon bőven kifutott a VRAM-ból, de nem okozott nagy gondot, max. óránként egyszer megröccent picit bizonyos szituációkban. Amikor kipróbáltam 1440p-ben ugyanezzel a kártyával és beállításokkal, ott már az akadás jóval sűrűbben jelentkezett és már bőven a zavaró kategóriába esett.
(Mostani kártyámmal nézve a monitorozó program 1080p-ben 4-4,2 GB VRAM-használatot írt rá, tehát bőven túlléptem akkoriban a 3 GB-ot, de mégsem jelentett problémát). Vagy írhatnám az Assassin's Creed Syndicate-et is, ahol hasonló volt a helyzet, igaz program szerint kb. 3,7 GB körül fogyasztott a videókártya memóriájából.
Tehát én azt mondom, hogy 2 GB-os 770 ide vagy oda, Low-on azért mégsem kellene úgy mennie, mint, ahogy leírtam.Pedig szívesen megnéztem volna róla egy videót.
Ha van kedved és időd hozzá, akkor esetleg próbáld meg az OBS-el (Open Broadcaster Software), ha jól tudom, az is erre való.
Egyébként hiszed vagy sem, fel akartam ajánlani a GTX 780-amat, hogy nézd meg vele, aztán, ha azzal megfelelő számodra, jó áron (értsd: áron alul) odaadtam volna.
Most épp a szekrényben pihen a dobozában.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1795 üzenetére
Ha limitálva van az FPS-szám, teszem azt pl. V-Sync-el 60-ra, akkor az a jó, ha nem jár maximumon a GPU, mert az azt jelenti, hogy minden esetben megvan a fix 60 FPS. Tehát nem muszáj, hogy mindig maxon tekerje a kártya.
Köszi a képet, az alapján minden rendben van a RAM, lapozófájl és virtuális memória tekintetében. Közben újra feltelepített én is a Unity-t. 1070-el már tényleg úgy megy, mint a vaj, 1080p-ben, Ultra-n, FXAA-val max. csak átvezetők alatt esett le az FPS 50 környékére, de ez betudható a CPU-nak is, mert, ahogy néztem szépen tudja használni azt is a játék. Egyébként így az átlag kb. 90 FPS körül van, a GPU javarészt 60-70% között teker (V-Sync-el 60 FPS-re korlátozva). Fizikai RAM-használat abszolút nem vészes, én régebbről többre emlékeztem, ezért is vetettem fel, mint lehetséges problémaforrást. 4xMSAA-val kb. 60 FPS környékén fut a játék, kivéve az átvezetőket, ott képes leesni 40-re is akár. (Mondjuk .ini és .xml fájlokat is szerkesztettem, mint az előző kártyámnál: tesszellációt bekapcsoltam, illetve a tükröződésnél még volt egy plusz grafikai szint, amit feljebb állítottam. Valószínűleg ezek is hatással vannak valamelyest az FPS értékekre, de komoly szinten én úgy gondolom, hogy nem befolyásolják azt.)
Természetesen a VRAM-használatot is figyeltem játék közben. Mint előzőleg írtam, ezt illik fenntartásokkal kezelni, tehát nem feltétlenül valós az, amit a program kiír. A felbontás fullHD. Ezeket a játék elején mértem, ahol már a felnőtt Arno-t irányítjuk.
Ultra, 4xMSAA: ~3,8-4 GB
Ultra, FXAA: ~3,1-3,4 GB
Very High: ~3,4-3,6 GB
High: ~2,4-2,6 GB
Medium: ~2,4-2,5 GB
Low: ~2,1-2,2 GBNem szoktam a hivatalos gépigényeknek nagy jelentőséget tulajdonítani és a fenti adatokat sem veszem készpénznek, de ahhoz, hogy viszonylag problémamentesen futtassuk a játékot legalább egy középkategóriás 2 GB VRAM-al rendelkező kártyára szükségünk van, persze megfelelő CPU és elegendő RAM társaságában.
Közben eszembe jutott még valami: esetleges megoldásként még próbáld meg azt, hogy ablakos (Windowed) vagy szegély nélküli módban (Borderless Windowed) futtatod a játékot.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #1795 üzenetére
GPU/MEMÓRIA órajel kimaradt
GPUZ ezt írja: 1085 / 1753
Afterburner ezt monitorozza: 1163 / 3506
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1793 üzenetére
Nem biztos, hogy a VRAM a probléma. Amit a különféle monitorozó programok (MSI Afterburner, EVGA PrecisionX, stb.) kiírni VRAM-kihasználtság tekintetében, azokat érdemes fenntartásokkal kezelni, mert közel sem pontos érték, maximum "saccperkábéra" tudja a program közölni ezt velünk.
"Én ultra alatti beállításokon kezdtem és onnan jutottam el végül a low-ig. Érdekes hogy az fps szám nemigen csökkent, tehát gondolom a GPU-ban megvan az erő, csak a VRAM fogy el"
Erre így látatlanban az írnám, hogy alacsonyabb grafikai részletesség mellett a GPU-használat is leesik valamelyest, ezért kapod kb. ugyanazokat az FPS-számokat. Tehát míg High-on szinte végig 99%-on teker, addig Low-on pl. csak 7x%-on. De mivel írtad, hogy végig, minden esetben maxon teker a VGA, így ez elég érdekes. Erre írhatnám azt, hogy sz@r az optimalizáció, de akkor pl. ebben a videóban (bocsi az orosz nyelvért) hasonló konfiggal, miért megy tűrhetően?!A GTA V-ből azért ne induljunk ki, más fejlesztők, más motor, korrekt optimalizáció!
Unity-ről meg hallottunk egy s mást.
"A lapozófájl kihasználtságát hogyan kell monitorozni?"
Pl. Aida64-ben megnézed a memória résznél a kihasználtságot. Ott a virtuális memóriát is láthatod.Egyébként VGA (GPU, memória) és CPU órajelek hogyan alakulnak játék közben? Ezeket is érdemes monitorozni.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1790 üzenetére
Természetesen, én is így gondolom, hogy a konfigodnak különösebb gond nélkül vinni kellene a Unity-t.
Pedig én első körben arra tippeltem, hogy esetleg a GPU-d malmozik játék közben, ez okozza azt az alacsony FPS számot még Low-on is. V-Sync-el játszol? Ha igen, kapcsold ki és nézzük meg mit szól hozzá a játék. A VRAM (volt) a második tippem, mint lehetséges problémaforrás. A Unity szereti a VRAM-ot, a Black Flag-el összehasonlítva mindenképpen komoly az ugrás ilyen téren. 1200p-ben, Ultra-n, FXAA-val a 780 3 GB-ja is szűkös volt néhol. Ha pl. sokat használtam a "Fast travel"-t egymás után, akkor megzavarodott és utána meg-megakadt néha a játék. Újraindítottam és ment minden gond nélkül, a szokásos kerékvágásban. Elképzelhető egyébként, hogy a különböző grafikai szintek (Low, Medium, High, Ultra) VRAM-igényében nincs nagy eltérés és ezért szűkös lehet a 770 2 GB-ja még alacsony beállítások esetében is és erre így reagál a játék motorja. A hirtelen FPS-eséseket ez megmagyarázhatja, de ez csak találgatás részemről. Mondjuk ez leszűrhető úgy, ha játék közben rápillantasz néha a fizikai memória, illetve a lapozófájl kihasználtságára. Ha pl. előbbi irreálisan magas, netán utóbbihoz sűrűn nyúl, akkor igen, van esély arra, hogy a VRAM mennyiségénél kell keresni a problémát. Egyébként érdemes egyéni méretet beállítáni a lapozófájlnál, pl. 4096-4096 MB, de nálam speciel 8192-8192 MB a mérete 16 GB RAM mellett. Ha alapból ki van kapcsolva vagy úgy van beállítva, hogy a rendszer kezelje, akkor az okozhat problémát a lapozó területnél (vagy nás néven virtuális memória= lapozófájl + RAM). Tehát ezekre mindenképpen érdemes odafigyelni.Fentebb félkövéren kiemeltem, ami a meglátásom szerint okozhatja a problémát:
1.) V-Sync
2.) VRAM
3.) lapozófájl
4.) virtuális memóriaEsetleg még arra tudok gondolni, hogy a háttérben fut valami, amit nem kedvel a program.
Amennyiben gondolod, megnézhetem a jelenlegi konfigommal is, hogy nincsenek-e hirtelen FPS-zuhanások. Azóta a proci maradt, a RAM bővült 16 GB-ra (Unity-nél ez nem lényeg, mert normálisan használva a gépet, nem profitál belőle), illetve a GTX 780-at cseréltem 1070-re. Ja, plusz Win10 van kb. 2015 eleje óta, de a Unity-t azt hiszem még 8.1-en játszottam.
Szerk.: Annak idején az ACIII-ra is sok panasz volt optimalizálás terén, de ott sem tapasztaltam semmi problémát még a híres FPS-gyilkos Bostonban sem.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1788 üzenetére
"Mégis ti ezt hogyan vittétek végig?"
Én sehogy. Anno megjelenés után belekezdtem, viszont nem vitt rá a lélek, hogy teljesen végigjátszam. Pedig én nem temettem annyira, mint akkoriban több helyütt tették azt fórumozók. Ugyanakkor nem tudott annyira lekötni, mint pl. az előző rész, tehát a Black Flag. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy - tetszik vagy sem - ezért sem gondolkodtam a megvételén és virágbolti verzióval játszogattam vele.Gépigénye sajnos megvan, viszont az általad említett Syndicate-hez már valamivel combosabb vasra van szükség. Tény, hogy sok volt rá a panasz ebből a szempontból, viszont a készítők valamelyest tudtak javítani rajta patchekkel ilyen téren is. Én egy i5-2500K@4,2GHz, 8 GB RAM, GTX 780 3 GB nonOC kártyával öltem bele jó pár órát, tehát valamilvel erősebb gépen próbáltam. Nekem már az alapverzióval sem volt bajom, javarészt 40-50 FPS között ment 1920x1200-ban, Ultra grafikai beálíltásokkal és FXAA élsimítással. Az ominózus Notre Dame-i templomnál a nagy tömegben, ha emlékeim nem csalnak speciel be-beesett 40 alá. Egyébként egyedül az átvezető videóknál voltak problémák az alapjátékkal, mert nem egy esetben 20-25 FPS-em volt, de a későbbi patch-ekkel - ha jól emlékszem - ez megoldásra került.
Ergo a nálad fennálló szituáció nem normális, mivel a géped megvan ahhoz, hogy - ugyan kisebb kompromisszumokkal - futtatni tudd a játékot. Nem LOW-on, mert az vicc egy 4 GHz-re tuningolt i7-920-tól, illetve egy GTX 770-től. Tény, egy 780 azért lényegesen erősebb a 770-nél, de ez akkor sem normális. Elsődlegesen azt nézd meg, hogy a GPU használatod hogyan alakul játék közben, az sok mindent elárulhat.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
DeathAdder #1745 üzenetére
+1
jaja, tényleg dettó ugyanaz a csaj
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DeathAdder #1741 üzenetére
Black Flagnél én kifejezetten utáltam, főleg a "hackelős" részt. Személy szerint annyira nem bántam, nem volt valami erős az a jelenkori sztori szerintem egyik AC-nál se.
-
b.daniel
senior tag
válasz
DeathAdder #1738 üzenetére
Spoiler :
Kb nincs jelenbeli szál
Spoiler vége
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DeathAdder #1732 üzenetére
Nekem volt mindkettő. Mármint 2 és 4GB-os 670. Utóbbin ki tudtam maxolni i5 2400@3600Mhz mellett Full HD-n, persze csak FXAA-val. A 2GB-os Párizsban elkezdett mikrolaggolni, vissza kellett vennem medium-high körülire (élsimítás maradt FXAA, ja és Full HD felbontásokról beszélek) Előtte monitoroztam a VRAM használatot, koppra betelítette. Megnéztem a 4GB-osnál is, ott 3.5GB-ot mutatott "maxon".
Olcsón ki lehet fogni néha, én 45-be vettem anno a 4GB-osat. A 2GB-os is okés lehet viszont, szerettem nagyon, Gigabyte WF3 nagyon jó belőle. De nálam nem csak az AC profitált a több VRAM-ból, az új Wolfenstein is meghálálta (The New Order). Ha nem kell csúcs grafika, simán jó a 2GB-os.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DeathAdder #1728 üzenetére
GTX 670/760 alá ne add szerintem. Azzal Full HD medium-high körül elvoltam. a 4GB-os változatával viszont ultrán futott
(GTX 670 4GB, kimaxolva @30-35 FPS)
Nagyon minimum a 750 Ti, Full HD low-medium körül.
-
k-adi
nagyúr
válasz
DeathAdder #1728 üzenetére
NV mindenféleképpen ha game. Bármilyen game.
Közepesek továbbra is szarul viszik. Még egy erős is megröccen ultrán.
-
válasz
DeathAdder #862 üzenetére
Azt nem értem hogy ha nincs benne magyar nyelv akkor az "újratöltött" változatnál miért írják ezt?
5. Copy the /Crack/rld-acu-lang.exe to the game install directory if you
want to use the language selector to select between English, French,
Spanish, Polish, German, Chinese, Hungarian, Italian or Japanese.
Valami tévedés?Mondjuk nekem nincs meg még a játék, nem is lesz jódarabig meg amugyis angolul játszok mindennel, de érdekes dolog ez.
-
Helmoras
őstag
válasz
DeathAdder #805 üzenetére
Bár én is "átlag user" lehetnék 100-120ks vgaval
-
StarKiller89
senior tag
válasz
DeathAdder #738 üzenetére
nem csak az amd-vel van a baj, nvidia kártyákon ugyan olyan szar, csak nyilván nem írhatják ezt miután fényesre nyalták az nvidia seggét
-
válasz
Ha igazak a netes tesztek akkor a 280X nem rosszabb sokkal mint a hasonló kategóriás nv... szóval nem itt van a gond.
-
szami777
addikt
válasz
Szerintem itt nem a vga a hibás, hanem a sok faszfej az ubinál.
Ne már a vga legyen a hibás a lusta banda miatt, más idei AAA játékot reccenés nélkül visz
Én nem bántam meg, hogy nvidiáról váltottam tavaly, bánja inkább az ubi mostantól, mert pénzt nem lát tőlem többet preorderért. -
gyuromoj
veterán
válasz
Ilyenkor mindig erős késztetést érzek hogy dobjam végleg a PC-s játékot és váltsak konzolra.
Ha visszajön a VGA-m, akkor megnézem hogy mit megy alatta a játék illetve még a FC4 és az alapján hozom meg a döntésem.
GTA5-öt még meg akartam várni, de lehet nem fog összejönni. -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #632 üzenetére
" vicc lett az egész játék sztorija amióta Desmond meghalt.. "
Hogy mi???
Kösz a spoilert -
djculture
félisten
válasz
DeathAdder #632 üzenetére
Van lesz még egy ac pedig, konzolra jön a rogue pc-re meg jövőre év elején. Call of duty lesz ebböl is amig veszik nyomatják ki belőle a részeket de már lehet 1 évet se fognak várni két rész között
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #624 üzenetére
gondolom warez......tudtommal nincs magyar nyelv benne.
-
djculture
félisten
válasz
DeathAdder #624 üzenetére
Hát elég szedett vedett játék már a belépésnél is játszik, minden küldit más emberrel kell csinálni más idősikon ahogy néztem. De még csak az elsőt néztem az ilyen templomos lovagos kor. Az ezer éves most beszerzett kártyámon hd6990 4gbddr5 egész jó fut, gondolom nem tud egy csomó eljárást meg effektet igy nem is terhelődik szét.
Magyaritás nincs nem is lesz van benne 15 nyelv magyar nincs.
vpn-el megfelelő időzónás országból lehet nyomni bárkinek .. -
djculture
félisten
válasz
DeathAdder #619 üzenetére
Nem fogsz örülni de az a vicc hogy régi nem gcn amd-n is jól megy. De maga a játék nem egy nagy valami, szedett vedett az egész, hol itt vagyunk hol ott az ilyet utálom.
-
Werkly
őstag
válasz
DeathAdder #619 üzenetére
Lehet, hogy valami patch segít talán. Meg a CPU-m nincs húzva ám! De lehet, hogy az sem produkálna drasztikus előrelépést. De valahogy 15-20 perc után nem is igazán fogott meg a játék. Lehet, hogy ez nem lesz végigjátszva részemről sem.
-
Werkly
őstag
válasz
DeathAdder #616 üzenetére
Mediumon pl. átvezető videonál van, hogy 18. Ja és AA off meg stb. Élvezhetetlen lesz szerintem.
-
Werkly
őstag
válasz
DeathAdder #612 üzenetére
1920X1080
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
DeathAdder #590 üzenetére
Látom bocs csak telóról vagyok és amikor írtam akkor még nem láttam
-
djculture
félisten
válasz
DeathAdder #570 üzenetére
De mindenféle új eljárások pl élsimitás kerülnek bele ezeket meg az ukránok nem nagyon tudják optimalizálni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #459 üzenetére
egyébként én egy olyan magyarázatot olvastam vmelyik hivatalos dev blogban hogy az alatt tanulta meg amíg a hajón volt, ami valamennyire logikus is.
-
emiki6
veterán
válasz
Az a parkour.
Parkour.
Akadályok gyors és gördülékeny leküzdése. Hogyan jussunk el leghamarabb A pontból B pontba. Ennyi. Nincs benne szaltó, forgás, nincs benne kézenállás vagy zászló, csak a folyamatos haladás. A mellékelt videóban (Blane) jól látható, hogy miről is van szó. Én próbáltam számolni és a közel 4 perc alatt ugrik egy lazy vaultot, egy speed-et, és két monkey-t (vagy kongot), és ENNYI!!! A parkour nem a trükközésről szól, hanem a haladásról. Folyékonynak lenni, mint a víz, megállás, megtorpanás nélkül haladni.
Freerun.
Amikor szaltók, forgások (spinek) és hasonlók kerülnek a pk-ba, azt hívjuk freerun-nak. Itt a hangsúly nem csak azon van, hogy haladjon a traceur (így hívják aki parkourozik), hanem azon is, hogy jól nézzen ki a dolog. Szerintem ezt részletezni nem kell, mindenki látott már ilyen videót, vagy legalább tudja mi az, hogy szaltó/Parkour & Free Run topic "összefoglaló"/
-
Xerxész
őstag
válasz
Valahol olvastam, hogy a képességek (pl. padon ülve elvegyülés) nem lesznek alapból elérhetőek, hanem meg kell tanulni őket...mint anno az ACII-ben is.
És tényleg nagyon hajaz a 2. részre a képek alapján...tiszta Ezio és környezete.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #456 üzenetére
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #452 üzenetére
ez az új trend, kétlem, hogy pont most bontanák meg.
-
james001
veterán
válasz
Szerintem raknak bele magyar feliratot,hisz volt a 3-4-ben is,és a Watch Dogs-ban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Még mindig nem tudni.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #324 üzenetére
Ezek után akkor lenne faszagyerek, ha mostantól az összes E3-on kiadott demot ott élőben 30fps limittel nyomatnák, elvégre "nem lenne élvezhetőbb 60fps-el se".
És végre tényleg azt kapnánk, amiért fizetünk. Én mondjuk 2 hete megvettem a Unityt, nincs vissza út, de AC játékba eddig se kellett csalódjak. -
Bad Pritt
félisten
válasz
DeathAdder #296 üzenetére
Én nem fogom fel ilyen tragikusan, mondjuk nem is voltam benne a sorozatban évekig. Számomra az AC hatás elsősorban a tökéletes környezetből és a jó főhősből meg a változatos kalandelemekből jön össze, ennek a kettőtől kezdve mind megfelelt, kivéve a harmadik. A Unity szerintem hatványozottan oda fog verni az eddigi ingame videók alapján, aztán meglátjuk.
(#297) emiki6: Milyen app? Nem is tudtam, hogy van ilyesmi.
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #224 üzenetére
Hát, róla sem írtak semmi konkrétat...annyit csak, amennyit az előzetesből is leszűrtél magadnak...mindjárt le is fogod írni te magad, anélkül, hogy elolvastad volna.
-
front3r
őstag
válasz
DeathAdder #222 üzenetére
Azt ígérték, hogy meg fogunk lepődni a modern szálon. Valamit tartogatnak nekünk, de ha véletlen megjelenés előtt lelepleződik a dolog, akkor nem akarok tudni róla, majd csak a játékban!
-
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #220 üzenetére
Annyi a hír, hogy ugyanúgy mi leszünk a főszereplők.
Tehát a "néma, arctalan lebegő kamera", ahogy külföldi fórumokon szokták emlegetni. -
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #189 üzenetére
Nem...ez is teljes értékű játék lesz, csak az előző generációra (PS3, XBOX360), egyelőre PC nélkül, de én biztos vagyok benne, hogy utóbb kiadják majd számítógépre is.
Azt írta róla a GameInformer, hogy igen komoly kapocs az ACIII és a ACIVBF között. El is indult már a találgatás, hogy talán:
- Shay lesz a felelős az amerikai aszaszin rend hanyatlásáért (ebben van logika),
- összefuthatunk Haythammal és a gyerek Connorral (szerintem erre is igen nagy az esély),
- Shay öli meg Adéwalét, esetleg Edwardot is,
- Shay rajta van az Aquilán, amikor az Haythamet üldözi Angliából Amerika felé (ACIII eleje) és a hajó kisebb-nagyobb sérüléseket szenved a viharban, és ez a kudarc lesz az oka, amiért Shay az aszaszin rend ellen fordul,
- Shay lesz a felelős az Aquila későbbi legyőzésében, minek következtében a hajóroncs a Davenport tanya melletti öbölbe kerül Achilleshez...stb.Szóval, ha jól megírták a sztorit, valóban igen komolyan kapcsolat lehet ezekhez a részekhez.
A jelen részről nincs infó, de könnyen lehet, hogy e tekintetben olyan lesz, mint a Liberation...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- PlayStation 5
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest