Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
DeathAdder #1788 üzenetére
"Mégis ti ezt hogyan vittétek végig?"
Én sehogy. Anno megjelenés után belekezdtem, viszont nem vitt rá a lélek, hogy teljesen végigjátszam. Pedig én nem temettem annyira, mint akkoriban több helyütt tették azt fórumozók. Ugyanakkor nem tudott annyira lekötni, mint pl. az előző rész, tehát a Black Flag. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy - tetszik vagy sem - ezért sem gondolkodtam a megvételén és virágbolti verzióval játszogattam vele.Gépigénye sajnos megvan, viszont az általad említett Syndicate-hez már valamivel combosabb vasra van szükség. Tény, hogy sok volt rá a panasz ebből a szempontból, viszont a készítők valamelyest tudtak javítani rajta patchekkel ilyen téren is. Én egy i5-2500K@4,2GHz, 8 GB RAM, GTX 780 3 GB nonOC kártyával öltem bele jó pár órát, tehát valamilvel erősebb gépen próbáltam. Nekem már az alapverzióval sem volt bajom, javarészt 40-50 FPS között ment 1920x1200-ban, Ultra grafikai beálíltásokkal és FXAA élsimítással. Az ominózus Notre Dame-i templomnál a nagy tömegben, ha emlékeim nem csalnak speciel be-beesett 40 alá. Egyébként egyedül az átvezető videóknál voltak problémák az alapjátékkal, mert nem egy esetben 20-25 FPS-em volt, de a későbbi patch-ekkel - ha jól emlékszem - ez megoldásra került.
Ergo a nálad fennálló szituáció nem normális, mivel a géped megvan ahhoz, hogy - ugyan kisebb kompromisszumokkal - futtatni tudd a játékot. Nem LOW-on, mert az vicc egy 4 GHz-re tuningolt i7-920-tól, illetve egy GTX 770-től. Tény, egy 780 azért lényegesen erősebb a 770-nél, de ez akkor sem normális. Elsődlegesen azt nézd meg, hogy a GPU használatod hogyan alakul játék közben, az sok mindent elárulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest