Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz DeathAdder #1798 üzenetére

    Szívesen, bár elég felületesen, gyorsan írtam, de a lényeg benne van. :K

    Ha lehet hinni annak, hogy fullHD-ban Low-on is legalább 2 GB VRAM-ot kér, akkor sem biztos, hogy ilyennek elő kellene fordulni, mint, ami nálad van. Természetesen motorfüggő, hogy épp hogyan reagál rá egy-egy játék, ha elfogy a VRAM. Pl. anno, mikor még a 3 GB-os 780-am volt, sokat játszottam a Dying Light-al, ami High, Very High beállításokon bőven kifutott a VRAM-ból, de nem okozott nagy gondot, max. óránként egyszer megröccent picit bizonyos szituációkban. Amikor kipróbáltam 1440p-ben ugyanezzel a kártyával és beállításokkal, ott már az akadás jóval sűrűbben jelentkezett és már bőven a zavaró kategóriába esett. :K (Mostani kártyámmal nézve a monitorozó program 1080p-ben 4-4,2 GB VRAM-használatot írt rá, tehát bőven túlléptem akkoriban a 3 GB-ot, de mégsem jelentett problémát). Vagy írhatnám az Assassin's Creed Syndicate-et is, ahol hasonló volt a helyzet, igaz program szerint kb. 3,7 GB körül fogyasztott a videókártya memóriájából.
    Tehát én azt mondom, hogy 2 GB-os 770 ide vagy oda, Low-on azért mégsem kellene úgy mennie, mint, ahogy leírtam.

    Pedig szívesen megnéztem volna róla egy videót. :B Ha van kedved és időd hozzá, akkor esetleg próbáld meg az OBS-el (Open Broadcaster Software), ha jól tudom, az is erre való. :K

    Egyébként hiszed vagy sem, fel akartam ajánlani a GTX 780-amat, hogy nézd meg vele, aztán, ha azzal megfelelő számodra, jó áron (értsd: áron alul) odaadtam volna. :K Most épp a szekrényben pihen a dobozában. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák