Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1146 üzenetére
Az elején én sem találkoztam ilyennel, ott még gyérebb az utcán a forgalom. Miután megkapod az Assassin ruhát és elmész mondjuk a Notre Dame-hoz, amely előtt tömve van az a kisebb utcarész emberekkel ott már bőven észre lehet venni ezt akár az 1.1-es, akár a legújabb patchel nézzük.
(#1147) Rossi: Igen, eléggé szembetűnő.
Bár én Ultran játszva nem igazán találkoztam ilyennel, de lehet csak nem figyeltem eléggé, illetve, hogy őszinte legyek nem nyomtam eddig bele annyi órát (meg van az oka, hogy miért).
(#1148) Anonymus23: Azért mondhatjuk, hogy kitartó vagyok, szóval nekem csak akkor szokásom puskázni neten, ha már tényleg nagyon nem megy, illetve felhúzom magam, hogy ilyen béna már nem lehetek...
(#1149) Xerxész: Őszinte legyek nekem is tetszik az, ha az embernek kell a fejét is használni játék közben. Egyébként én azt hittem, hogy ezekből a kis "irományokból", amit az utcákon itt-ott fel lehet lelni, azokból is lehet információt kinyerni ezeknek a feladványoknak a megoldásához, de megmondom őszintén angolul ezeket nem volt kedvem átrágni, főleg úgy, hogy azért szótáraznom is kellene közben. A másik az, hogy végig nem szeretném vinni a játékot, mert csak kipróbálható verzióm van, tehát amíg nem pofozzák helyre a játékot, nem szeretnék pénzt kiadni érte (remélem ez nem bűn
), így annyira bele sem akarok merülni. Viszont ez a Nostradamus Enigma küldetések nálam is plusz pontot jelentenek.
-
Xerxész
őstag
Pedig a Mars még a legkönnyebb. Hadd vágjak fel: én megtaláltam mindegyik jelét magamtól, pedig nem vagyok perfekt angolos, de tájékozódni szerencsére jól tudok.
És kifejezetten tetszik, hogy így keresgélni kell, kicsit az AC2 Truth videóinak feloldásához megtalálandó jelekre emlékeztet. Annak is örülök, hogy végre gondolkodtató feladattal van dolgunk, bár itt nem logikai feladatot kell megcsinálni, mint az AC2-ben, hanem a kódolt szöveget a "térképre illeszteni".
Valószínűleg azért nem tudtad a Mars enigma 2. jelét megtalálni, mert nem volt feloldva még a Szent-Kápolna része a térképen. Mert ha tudod, hogy hol a Szent-Kápolna, akkor könnyű értelmezni azt, hogy "a Notre Dame és a Szent Kápolna között félúton..."
De pl. a Saturnus enigma (ami asszem 3. nehézségi szintű...ugye jelzi ilyen fehér rombuszokkal a nehézséget) nekem is nagy falat, az első jelet sem találom.
De lehet, hogy több területet kell még feloldanom a térképen a híres épületek, szobrok, terek, stb. megtalálásához, és akkor könnyebb lesz.
Meg nyilván a szintek növekedésével egyre nehezebben értelmezhető szövegeket kapunk, amiket egyre nehezebb belőni a térképen.De mindezek ellenére nekem nagyon tetszenek a Nostradamus enigmák.
Már csak azt remélem, hogy nem egy nyavalyás ruha vagy kincsesláda lesz a végén, amit feloldunk, hanem valami első civilizációval kapcsolatos dolog.
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1138 üzenetére
Ami még kimaradt az előzőből: hol van az a "híres" emelkedő, ahol elmerülnek az emberek?
-
Rasiel
senior tag
válasz
ForRedGlory #1138 üzenetére
"Futok, erre előttem popupolnak az emberek, a semmiből tűnnek elő."
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már az alapjátékkal is így volt, patchek nélkül. Ez főként akkor fordul elő nálam, ha az emberek az utcán egy helyre csoportosulnak, tehát baromi sokan vannak, ilyenkor eléggé feltűnő ez a jelenség. Ma frissítettem a játékot 1.3-ra, figyeltem ezt is, hátha már javítva van, de sajnos maradt a régiben. Egyébként a látótávolság sosem volt valami hatalmas az AC-kben. Nem vettem amúgy észre, hogy a patchek rontottak volna a helyzeten. Igaz, még így is van bőven mit javítaniuk, alapból nekem sem jön be ebben a formában a játék, de még várok vele, hátha lesznek gyökeresebb változások. Bár van egy olyan érzésem, hogy teljesítménybeli javulásokra nem igazán lehet majd számítani.Szánalmas, hogy az átvezető videókban néhol akár 20 FPS-re is leesik pár mp-re a framerate. Ezt leszámítva nálam játszható, de nehogy már egy GTX780 kelljen ennek a játéknak ultra beállítások mellé.
Más: A Nostradamus Enigma feladványokkal ti hogyan boldogultok? Egyet kipróbáltam, pontosabban a Mars nevűt. Lehet én vagyok a béna vagy sötét, de nekem nem igazán ment. Az elsőt könnyen megtaláltam, de a többi kettőhöz így hirtelen lövésem sem volt. Érteni, nagyjából értettem, amit írtak, de kb. fogalmam sem volt, hogy hol keressem őket...
Ahhoz a kettőhöz netes segítséget kértem, mert már eléggé idegesített az egész. Főleg a 2., amit végig a Notre Dame körül kerestem, még meg is másztam, körbe is néztem alaposan, de nem találtam. Aztán rákerestem neten, hát kb. ítéletnapig kereshettem volna, akkor sem jöttem volna rá egyedül. Erről lenne szó.
-
Pityu.
nagyúr
Azért fura,hogy a játékban nincs magyar,egy helyen ezt írták:English, French,Spanish, Polish, German, Chinese, Hungarian, Italian or Japanese de meg néztem a mappákat 14 nyelv van benne,meg végig görgettem a játékban is de magyar sehol sincs.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1137 üzenetére
Milyen patchek készültek hozzá?Én valami 1.2 es patchről olvastam valahol.
-
ForRedGlory
félisten
Hát b+ ez szarabb lett a 3. patchtől, mint volt
Úgy akarták a teljesítményt javítani, hogy a látótávolságot levették? Komolyan mondom eszem megáll. Futok, erre előttem popupolnak az emberek, a semmiből tűnnek elő. A ruhájuk átalakul, bugol, hosszú nadrágból rövid lesz. Ezek beállították, hogy mittudomén, 100 méteren belül az addig gyért utca, hirtelen benépesedik. Faszom sem ad ezeknek a köcsögöknek előre több pénzt ilyen hulladékért. Hajamra kenhetem az 1440p fix 60 fps-t, ha azt látom, hogy folyamatosan bugol. Ja és a "híres" emelkedőn, ugyanúgy elmerülnek az emberek a föld alá.
-
Anonymus23
veterán
Ha először játszol vele, és elég erős a géped hozzá, akkor nem fogsz nagyot csalódni.
Nekem most szállt el az 54%-os mentésem, most újrakezdtem, de elszállt az ihlet, nincs igazán kedvem újra belekezdeni, majd elvétve, ha nincs más dolgom, inkább megyek alszok egyet mostÖsszességében nem annyira rossz a játék, ezzel a patchel mintha a mozgást is javították volna (eddig rohadt nehéz volt ablakon beugrani, most pikkpakk megy neki). Kikapcsoltam a HBAO+-t, vagyis eggyle lejjebb vettem (talán SMAO vagy mi, nem tudom) és szinte fix 60 FPS very high beállításokkal. 55-re esik le néha, videókban akár 30-40-re is.
-
Pityu.
nagyúr
Szép kilátások ,szaggatás meg minden,remélem nem csalódok egy hatalmasat a játékban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1134 üzenetére
Nem valami nagy szám így se szerintem. Minden Very High, kivéve az élsimítást, meg az árnyékokat (HBAO azt hiszem, nem emlékszem), de rosszabb, mint a Black Flag
-
szami777
addikt
Érdekes összehasonlító kép ez:
PS4-es verzió patch előtt és patch utáni állapot.Redditen volt ez a kép, kommenteket nem olvastam.
(#1132) AnginaP
A +DLC automatikusan letöltődik, amint megjelent. -
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Most jött le az új 1.3-as patch (1.8 G), de még mindig játszhatatlan nálam a játék. A kérdésem az lenne, hogy ígértek ingyen DLC-t a vásárlóknak, arról viszont nem láttam semmit, és nem látom sehol sem.... arra hogyan és mikor lehet szert tenni?
Még a megjelenés napján megvettem és aktiváltam a játékot + a hozzá adott Chemical-t is. -
szami777
addikt
válasz
Anonymus23 #1129 üzenetére
Jobb felül fogaskerék -->Beállítások --> Mentésszinkronizálás engedélyezése felhőbe --> pipa ki.
-
szami777
addikt
válasz
Anonymus23 #1127 üzenetére
majdnem mindenhova leírom, hogy uplay felhőmentését azonnal ki kell kapcsolni, nekem minden játéknál elvszett eddig a mentésem.
-
Anonymus23
veterán
Nekem letöltötte, és kezdhetem 0%-ról előlről az egészet.
Köszönöm Ubisoft... Ennyit a rohadt felhőbe való mentésről. -
Vikus
tag
Nekem "felajánlja", hogy töltsem le az új patch-et, de el se indítja (nincs net, vagy kevés a hely.... jah. azért tudok ide írni, és van 400 Giga még üresbe..) .... :S szóval frankó.. játszani max offline... de minek?! röhejesen játszhatatlan a gépemen... iszonyat.. sokkal rosszabb gépeken jobban megy, ahogy látom.... ehhjj..
Season Pass-t lehet még valahonnan? "occsón'"? amúgy azt lehet tudni, hogy csak ezt a Dead Kings-et kapjuk DLC-be vagy a "többi tartalmat" is? fegyver stb. stb. stb.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1121 üzenetére
Nem értem,hogy az előző részek miért kaptak alapból magyarítást
-
szami777
addikt
1.5 gigás patch épp most töltődik le, remélem a beakadást megoldották.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
Egyik ben sem lenne magyar nyelv?Mert a gold editionnál ezt írja Language: Russian, English, MULTI14
Language: Russian, English, MULTI7 -
Pityu.
nagyúr
Mi a különbség az Assassin's Creed: Unity és Assassin's Creed: Unity - Gold Edition változatok között?
-
Pityu.
nagyúr
Létezhet az ,hogy a csomó nyelv között nincs benne a magyar?
-
b.daniel
senior tag
válasz
Anonymus23 #1111 üzenetére
Pedig az az :/ így hogy leirtad, biztos vagyok benne, hogy onnan mentettem ki én is az enyémet :/
-
Anonymus23
veterán
A harccal kapcsolatban:
Eleinte amíg nincs erős fegyverzet és páncél, kisebb ellenfelekkel szemben az "E" a hatásos, ha a brutál bemérgesedik és nagy csapással készül, akkor viszont csak a "Space" marad, el kell előle gurulni.
Ha már van olyan fegyver aminek a védekezése is erős, akkor azzal ki lehet védeni a brutál csapásait is, azaz elég csak az "E", plusz még ehhez jön, hogy a saját csapások erősítése (fegyver upgrade + skill vásárlás) miatt, már a brutálokon is lehet akkorát ütni, hogy 2, max 3 csapás és kampec. -
Xerxész
őstag
Persze, hogy nem azok után, hogy az ACU kiadásával még az Ubisoft részvényeinek árfolyama is elindult lefelé. Azért itt már nem arról van szó, hogy egy jelentősebb PC-s rajongói tábornak nem tetszik a játék, hanem arról, hogy gyakorlatilag annyira - még konzolon is - játszhatatlan játékot adtak ki, amibe igen komolyan beleremegett az Ubisoft cégpresztizse. Nem véletlen a hivatalos bocsánatkérés, az ingyenes DLC, Season Pass engedmények...
Szerintem volt egy jó kis fejmosás a befektetők részéről... -
mlinus
őstag
válasz
velizare #1100 üzenetére
A season pass tartalom előre be volt jelentve - nem ígértek több tartalmat, mivel elég szép mennyiségű extra cuccot csinálnak hozzá. Szóval nem maradt ki senki semmiből se. Ez csak egy gesztus. Egy elég jó gesztus, persze akkor jobb lenne ha a játék normálisan lenne megcsinálva, de legalább nem tesznek úgy mintha nem történt volna semmi sem.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Anonymus23 #1104 üzenetére
De szerintem azzal egyetértünk, hogy az a proci a mai játékokhoz szépen elég, illetve egy jó darabig biztosan az is lesz.
Egyetértek veled abban, hogy van kihívás a harcban, ezt szeretem én is.Pl. Black Flag-ben, ha belejött az ember, akkor már gond nélkül le lehetett nyomni 8-10 ember, sőt még többet is, úgy, hogy még nem is sebződtél. Viszont nekem Arno mozgása sokszor körülményesnek, "nehézkesnek" tűnik, nem reagál egyszerre a gombnyomásokra, sokszor védeni akarok az "E" betűvel, aztán simán beszedni a ütést, szúrást, tehát nem olyan gördülékeny a harc vele, mint pl. amilyen Edward-al volt az előző részben. Erre még rátesz egy lapáttal a többször érdekes kameranézet, aztán máris simán meghaltam. Bár tény és való, ilyen játékokban nem egyszerű tökéletesre csiszolni a kameranézetet. A másik, ha elindítottál egy ütéssorozatot és mondjuk a mögötted lévő ellenfél meg gondol egyet és egy erősebb ütést akar kivitelezni, akkor már nincsen lehetőséged kitérni előle, mindenképpen beszeded, ugye ezt eleve, nem lehet védeni az "E"-vel... Tehát meggondolja az ember, hogy belekössen mondjuk egy csoport, magasabb szinten lévő rendőrbe. Az persze pozitívum, hogy végre van értelme használni a kiegészítő elemeket (pl. füstbomba). Az eddigi AC-kben megmondom őszintén sűrűn nem használtam őket. Egyébként az elején vettem egy erősebb kardot, így könnyebb, gyorsabb szétszedni az ellent. Mindent összevetve szerintem jobban megcsinálhatták, átgondolhatták volna ezt a harcrendszert, ahogy a játék több területén itt is lehetett volna még hova fejlődni.
-
b.daniel
senior tag
válasz
Anonymus23 #1104 üzenetére
Ha esetleg péntekig nem kapnál választ a mentésre akkor meg tudom majd mondani. Én csináltam backupot róla, és van local mentés is, csak most nem vagyok otthon és nem tudom megnézni
-
dergander
addikt
Azt lehet már tudni miként aktiválhatom az fc4 kulcsom? Mert értem én ezt,csak az uplayen nem látok semmit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1103 üzenetére
Azért a proci messze nem a high end kategória, a 970 OK, hogy a ma kapható egyik legjobb, de a más játékokban hasonló teljesítményt hozó R9 290 / 290X-ek meg elfogynak, azaz nagyon az NV-re lett "optimalizálva". Pár hónapja akartam venni 290-est, szerencsére akkor nem tudtam eladni a GTX580-ast, a 970 fogyasztásban és zajban is király. Gyakorlatilag nincs hangja a VGA-nak full load alatt.
8-10 ember ellen is lehetséges a harc, de nehéz, amit arra értek, hogy használni kell pl füstgránátot meg nem lehet eszetlenül berontani 8-10 ember közzé, mert könnyen szétszedhetnek.
Én már officer ranggal voltam, a legtöbb minden kimaxolva Arnon, és azt vettem észre ahogy mentem előre a szinteken, hogy egyre több féle kardforgatási technikát csinál, amivel már majdnem a korábbi AC-k könnyűségi szintjére süllyed a közelharc.
Nekem azért tetszik, mert ezzel legalább gondolkodásra kényszerítenek, nem lehet Rambozni.
Egyébként a titka meg az "E" betűben van. Ahogy látod, hogy valaki támad, azonnal nyomni kell, és független attól, hogy mit csinál, akkor védekezni fog. Ez arra az esetre nem igaz, ha éppen kivégez valakit, és a koreográfiáját csinálja, de sok esetben meg ilyenkor a támadó mellém csap.
Engem az bosszant, hogy ilyenkor elveszítem a kivégzési bónuszt
A másik meg, hogy használni kell pisztolyt közben, illetve a skilleknél érdemes az általad használt fegyverre megvenni az updatet, illetve magát a fegyvert is updatelni.Most a holnapi patchre várok, elvileg abban ez a korrupt save javítva van, bár sokra megyek vele, ha buktam az eddigi mentéseimet
Remélem mielőbb megcsinálják a season pass beváltási lehetőséget, és akkor átnyergelek az FC4-re, és ha majd megint kedvet kapok AC-zni, akkor majd pár hét hónap múlva megint belekezdek (már ha tényleg eltűnt a mentésem)Senki sem tudja, hogy hova menti a gépen az állást a Unity?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1101 üzenetére
Azért vitatnám a high end gépet, jóval meghaladja a minimum gépigényt, főleg a GTX 970 teszi oda magát.
A harc nekem kifejezetten nem tetszik, 4 ember ellen esélyem sincs most, pedig de szerettem gyilkolászni az utcán. Hiába hárítok, valamelyik mindig hátba szúr. Illetve nagyon nem szeretnének sebződni, bár ezek az alap "pengék" még.
-
b.daniel
senior tag
Megvettem gyorsan a season passt, remélem lesz belőle FC4 kulcs. 43 00 Ft-ért jól járnék vele
-
Anonymus23
veterán
válasz
ForRedGlory #1099 üzenetére
Azért erre kíváncsi leszek, mármint, hogy mikor lehet aktiválni az FC4-et. (a listából engem csak az érdekel).
Tegnap este nézegettem a utcát, tereket, amúgy nem lenne ez rossz, de ezek a hibák ezek nagyon lehúzzák az egészet. Néhány negatívum:
FPS-ről nem tudok mit mondani, nekem szerencsére nincs vele gondom, pedig nem high end gépem van- Nagyon rövid a főküldetés, minden szekvencia is max 2-3 al-küldetésből áll, azok is stílusban sokszor ismétlik magukat
- Az assassinunk superman lett. Azaz akkora ugrásokat és repüléseket tud megcsinálni, ami miatt superman a szögre akasztotta a ruciját, és ez a "repkedés" eléggé illúzióromboló. Szerintem valami értéket elállítottak benne. Ami nálam az alapvető gond ezzel, hogy hozzá vagyok szokva a régebbi AC-k ilyen jellegű mértékéhez, és nem oda, nem akkorát és nem úgy ugrik/mászik, repül minta régebbiekben. Nem túl "életszerű"
- Némely mellékküldetés nagyon gáz, menj arrább 30 m-t és öld meg X-et, és kb ennyi is
- Kevés az időre való, vagy NO DETECT küldetés (csak néhány mellékküldetésben (ha jól rémlik a heist-eknél van jelentősége)
- companionAmi pozitívum:
+ Végre nehezebb a harc, azaz ha nem figyel az ember, akkor könnyen megnyiffan, nálam ez abszolút pozitívum
+ Szép környezet
+ A co-op küldetések egészen hangulatosra sikeredtek.Hát nem is tudom. Az AC2, vagy a BF azok nagyon ütősek voltak, a BH, R és az AC3 azok is jók voltak, de a Unity messze nem üti meg pl a BF szintjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest