Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
b.daniel #1052 üzenetére
Akik anno a barátlistára kerültek az AC 4 kapcsán, azok most is ott vannak. Szerintem,
Nekem néha kiírta már, hogy online játéknál pl az egyik kontaktom éppen azzal a küldetéssel játszik.
Nagyon nem mélyedtem bele az online részébe, de az eddigi küldetések alapján az látszik, hogy mindegyik megy mint a hülye, semmi taktika, semmi összejátszás, hanem mindenki gyilkolászik, és első akar lenni, holott a jutalom az közös, nem pedig megoszlik.Én most arra döntöttem, hogy nem sok gyűjtögetéssel foglalkozok, mivel nagyon sok láda és ajtó 3-as szintű, azokat meg kettes lock skillel esélytelen kinyitni (van olyan ruci, amihez 27 lockpick jár, egyszer kíváncsiságból végigszórakoztam mindet, hogy hátha legalább véletlenül eltalálom, de 1x sem), így most végigmegyek a főküldetésen a 9-ik, és utána kezdek el vadászgatni
-
Leelou
tag
válasz
b.daniel #880 üzenetére
Igen, arra rájöttem.
De sikerült már többször odaérni, és volt, hogy ott álltam a deszkán és visszahúzódott, én meg leestem. Vagy ott történnie kell valaminek? Vagy ez csak egy hiba?
Apropó, megvolt az első vicces bugom a játékban: mikor meg kellett ölni az egyik szerzetest, olyat rávertem, hogy a feje beleragadt a falba és csak ott lógott ki ferdén, kalimpált a lába.
Aztán amikor jött a hullarablás, kb. olyan volt, mintha szexuális helyeken fogdostam volna.
-
Anonymus23
veterán
válasz
b.daniel #858 üzenetére
Nekem csak olyat csinál néha, hogy lefagy 2-3-4 másodpercre, aztán egy kicsit arrébról folytatja, ezt ha jól rémlik 2x csinálta már a játék...
Időközben visszajöttek a pontok, valami hibát jelzett az ubi szerverre, és megnyugtatott hogy már javítják, és vissza is jött.Más:
Az initiates-be hogyan lehet aktiválni a régi AC-ket? Vannak ládák, amik csak elég magas Initiates szinttel lehet kinyitni... -
Vikus
tag
válasz
b.daniel #770 üzenetére
Mennyéááááma......!!!
Garantálom lenyúltad az én előrendelői cuccomat.... Lezsíroztad fogadjunk...
én is ügyködök valahogy a beszerzésén, de egyre kevesebb reményt fűzök hozzá... sajna...
na de ami késik, nem múlik... csak lehet kicsit másképp lesz megoldva....
///amúgy köfi
, megpróbálom majd holnap megint.. ma volt bent tesóm, de sajna nem volt...
///
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #688 üzenetére
Pontosan, ahogy mondod.... Jah... engem anno felhívtak még tavasszal, hogy nincs-e kedvem előrendelni az új Assassin's Creed-et..?! Mikor még azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a címe, nemhogy képet, vagy kort, vagy gépigényt vagy bármit, szóval semmit nem lehetett tudni róla..
ez mondjuk vicces volt. De van egy sanda gyanúm, ha akkor áment mondok rá, lehet most is idegeskednék...
-
djculture
félisten
válasz
b.daniel #684 üzenetére
Tescoban 17 k-ért adták clubkártyával azt amit ti nem kaptatok meg volt 1000 darab szolnokon de vitték mint cukrot. Mindkettő gyűjtőiből volt... Alap verzió klubkártyával 9900ft 576-ba is jártam ma ott is volt mindkettőböl, rákérdeztem mondta a srác hogy van még pár darab bastille meg a másik is. Ennyit arról hogy nem érkezett elég. Amúgy eleve 990-ért kellett elővásárolni azt mondták aki ezt megtette annak biztos hogy volt példány garantálva. Ebböl nem tudom mi az igaz, én csak gondolkoztam rajta hogy előrendelem.
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #684 üzenetére
Bennem is felment a pumpa elhiheted. Ez nem így működik érted. Már előrendeli valaki x hónapja, akkor igenis harcolja ki magának a bolt, hogy küldjön új adagot a beszállító, vagy angol verziót stb.. lesz@rom, hogy magyarul van-e feliratozva a borító vagy sem. Vagy rakja ki már szeptemberre, hogy nem lesz és kész. És ezt nem hiszem el, hogy "ma tudták meg"..... És például, ha mondjuk egy bolt elő is rendel teszem fel 2000 darabot, akkor az a tetves cég, aki szállítja neki, igenis küldje el azt a kétezret. Ráadásul nem is a legolcsóbb verziót rendeltem elő, hanem pont a legdrágábbat. Tehát nem azért, mert "csak" kiszeretném játszani azt' cső.... Pont nem kéne ezekkel az emberekkel "szórakozni"... főleg úgy, hogyha tudom időben, hogy nincs, vagy nem lesz, főleg, hogy magyar felirat nélkül kerül forgalomba, akkor fogom magam, aztán megrendelem a tetves Ubishopból, vagy egy másik boltból. Anno akár a CDGalaxisból is rendelhettem volna, és ők mindig is tartották magukat ahhoz, amit ígértek... (legalábbis nálam)... Most sehol nincs...
pff.. marad az e-bay, ha nagyon akarja az ember... de 40-50ezreket egy szaros játékért biztos nem adok ki... Főleg, ha nem is ér annyit.... :s :s 10 ezerért - főleg úgy, hogy mondhatni "félkész" a játék - nem fogom megvenni... Mert nem ad semmit.. a DLC-ket is majd még utána külön meg kell venni ... jah.. már annak is annyira örülök.. :s egy poszterért meg egy tollért legyek úgy oda?... Nagyon úgy érzem, hogy marad nekem majd a tavaszi kiadás... majd ha szépen megjelenik egy season pass-al együtt.. Mert biztos nem hagyja ki az uborka, hogy még több zsetont húzzon le az emberről... eddig se foglalkozott vele... :s :s :s fuhdeidegesvagyok...
-
Vikus
tag
válasz
b.daniel #679 üzenetére
Dettó. Király.... Én szeptember eleje. Mivan? Bocsi, nem jött elég cucc.. Igen? De akkor hogy is kárpótolnak? Azzal, hogy kapok egy normál cuccot ingyenes szállítással? huhh... már szinte ugyan ott vagyok..
Kellemetlen. Főleg, hogy felhívtam már más boltokat is. Sehol semmi. És a legjobb, hogy mindenki azt mondta, kb. én vagyok xxxx-edik.. Öröm és bódogság'... az van...
lehet kihagyom ezt a ge#ibe..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
b.daniel #679 üzenetére
Hol rendelted elő? PC-re?
Haver október közepén rendelte elő, pár nappal azelőtt, hogy "elfogyott" jelzésre váltott volna Gameshopon a Notre Dame és meglesz neki holnapután.(#680) djculture: Hagyjuk már a bullshitet, pls. Nagyon fasza neked, hogy ennyire nem tetszik az egész játék és idejársz negatív kampánykodni, de kezd nevetséges lenni, hogy csak erről a baromságról lehet itt beszélni. Rohadt nagy eretnekség lesz majd, hogy nem tud valaki ultrán játszani vele, közben meg valahogy elsikkad az, hogy mennyi apró részletében reformálja meg ez a játék az egész sorozatot. Szánalom komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest