Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
yodamester79 #979 üzenetére
Nyilván arról beszéltem én is, nem warezolok játékot, de mivel nincs demo nem vásárolok látatlanban.
-
Helmoras
őstag
Pajti nyomja a fc4 et azt mondja klassz lett, de biztos vagyok benne a GTA V el is jól el lehet mókázni
, konzol hiányában én várom a PC megjelenést.
Kipróbáltam a "demo"-t közepes grafon nálam elfutott kisebb akadásokkal(gép az adatlapon) engem a sok npc véletlen szerü "átruházása" zavart nagyon. Mintha lenne 10-15 féle npc aki sétál az utcán és a játék cserélgetné a ruhájukat sapkát tesz rájuk stb, lespawnol egy npct ugy hogy a mögötte levőket már rég látom stb... pedig a 7-800 megás patch lent volt...
Ha javitják majd talán a nyári akciók keretén belül befizetek rá, mert tetszik a mozgás érdekel a story meg ugy alapjában véve kedvelem a játékot...
-
Helmoras
őstag
válasz
ImpersonatoR #931 üzenetére
Azért azzal a masinával nagyon ne lepődj meg hogy jól fut ^^
-
Helmoras
őstag
válasz
DeathAdder #805 üzenetére
Bár én is "átlag user" lehetnék 100-120ks vgaval
-
Helmoras
őstag
hogyan játszotok vele egyébként leszámitva a konzolt(ott néha kiküldik és nincs drm rajta ha jól tudom) ha csak holnap jelenik meg, vagy ilyen sok itt a tesztelői példány?
-
Helmoras
őstag
360-on játszottam gta5-el nagyon tetszett, de annyira szaggatott nappal az autos részeknél hogy inkább kukáztam a konzolt, az ujabakkal nem tudom mi lesz a helyzet, de ez már nagyon off
Lehet várok pár patchet drivert és ha rendbe teszik egy nyári akcióban majd bezsebelem, jó játékot mindenkinek
-
Helmoras
őstag
néhány barátom előrendelte a játékot, én is gondolkoztam rajta mert tetszik a coop lehetőség, de inkább lehet elteszem a pénzt a gta 5-re
azért hogy 200k+ os gépeken ilyen gyérül menjen az eléggé elszomorító, lehet tényleg át kéne térni psre...(mondjuk ott is csak 30fps a max ha jól tudom, csak a az a gond hogy a hiedelmekkel ellentétben sajnos a konzolok is droppolnak 20-25-re elég sok játéknál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával