Hirdetés
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rainbow Six: Siege
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Last Epoch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
5 Ghz-en par orat ment az elejen, masfel eve 1.x Ghz-en ment filmnezesre hasznaltam es max 20 orat ment a gep osszesen... Sose volt huzva a vga-m, szal kurvara haragszok asrockra...
Fenykoromba is csak akkor pukkantottam el cpu-t,mikor grafitozni kellett ,de ott en voltam a hibas es tuningoltam...
-
duvi
nagyúr
Valóban ki lehet fogni a legjobb márkából is egy-egy hibás darabot.
A P67 Extreme4 minőségibb darab mint az én P67 Pro3 lapom. Feltételezem, hogy az anyaghasználat is ennek arányában jobb. Nem akarom kritizálni az ASRockot. Ezért a pénzért egy korrekt tudású alaplapot kaptam. Eddig Gigabyte lapokat használtam, de most a piszkos anyagiak miatt választottam az ASRockot. Majd az idő eldönti, hogy kitartok-e mellette... Az biztos, hogy a kezdés rosszul sikerült
. Audio gondok, kikapcsolt állapotban nem tölt usb-ről.Biosban be kellett kapcsolnom az egérről/billentyűről való indítást, hogy legyen feszültség kikapcsolt állapotban is az usb portokon.
-
kasa85
őstag
Lehet akár szenzor hiba is.
Egyszerre ne futas két diagnosztika programot csak az AIDA programot.
Ha nem segít rakj fel egy friss Windows-t tedd fel elsőként az AIDA programot semmiféle alaplapi diagnosztika programot ne tegyél fel mint az AXU vagy micsoda netre ne enged ki a gépet még ne frissítsen csak nézd meg csupaszon újra telepítve mi a hézag.
Szedd le a legfrissebb aida extreme e változatot,és írd be neki a jelszót,hogy teljes legyen a program.Ha jó az értékek nyilván össze akadtak a szenzoros programok,de ha nem akkor szenzor hibás lehet,de mivel az alaplapi jól érzékel,és az érték is kiváló helyedben letojnám mit ír az aida,mer egyenesen az Axu a bioszból nyeri a hő értékeket,bár az aida az több mindent kimutat.Ami érdekes a proci is hasonló értéket ad ez sajnos szoftveres probléma lehet az okozója. -
kasa85
őstag
Lehet egy bizonyos hőfok után kapcsol be a venti nekem is volt,vagy ventilátor hibás,mert az alap ventilátor ami KÉT vezetékes 100% pörög,és nem vezérelhető.
Tégy egy próbát tegyél oda egyet,ha megy a többi a bioszban lesz a hőfok,és a venti fordulat résznél.
Auto vezérlés legyen kikapcsolva,és a % legyen 100.
Vannak lapok ahol bekapcsolás után biosz hangjelzés után pár sec után kapcsol be,ha menet közben sem,vagy éppen lekapcsolgat érdemes a fentebbi leírásomat a bioszban,vagy a két vezetékes alap ventis tesztet meglesni .
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest