-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
ILLDisPozed #99345 üzenetére
Nálunk a Mac dokumentumok mappája az iCloud-on van, a NAS-on lévő közös mappa meg az Onedrive-ra van tükrözve.
Más ha veszik, akkor veszik. A programok visszaállíthatóak, a nason az adatokon kívül csak filmek vannak.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Backblaze b2. Én oda mentek mindent ami fontos, és sokkal kedvezőbb árú mint a többi. Amíg nem üt be a geb@sz addig havi 3 dollár 490Gb tárolása. Ha meg elveszett, akkor nem fog érdekelni az a pár ezer ft a visszatöltésért. Nálam így néz ki a felállás: Qnap nason raid1 + külső usb hdd hetente + backblaze. Qnap backup kezelője eleve titkosítva tölt fel oda deduplikációval, és Hollandiában van az eu kiszolgálójuk.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hagyományos és Type-C-s külső vinyót is használok, 2x4 TB, mindkettő hibátlan. De Droboxba is mentek, igazából bármi jó ami neked kézre áll. Szerintem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Major Lion
senior tag
válasz
iCloud-nak köszönhetően már nem sok minden van ami elveszhetne egy esetleges gép hiba esetén.. de amugy egy 10 éves harddrive-om van erre a célra
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
válasz
Google Drive.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PR-Telecom
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- MacBook Pro 13'3 2022 M2 512GB
- újszerű MacBook Air M3 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest