Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz markknight #2303 üzenetére
Nekem megy, 1 orara van beallitva, eddig sose volt gondom.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
válasz markknight #2118 üzenetére
Tobb mint ket hete lett meg az utolso, igazabol nem volt nehez. Nem mintha ha trofea vadasz lennek. Ami neked hianyzik ott meg szimplan szerencsem volt. De ha haverokkal jatszol es valamelyik talal sisakot vagy pancelt csak kerd kolcson tole es szerintem igyis beadja a trofeat.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
válasz callmeakos #2025 üzenetére
Nekem nagy mazlim volt en is azt a skint akartam es egy random packbol meg is lett.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Az a baj hogy mar a lvl szazezercsilliardos jatekosokra sem lehet szamitani. Kettovel kerultem ossze, az egyik tok mashova ugtott a masik 1 percen belul foldre kerult majd egybol ki is lepett pedig nem voltam tole messzebb 50 meternel. Aztan a harmadik valahol a map masik vegen meghalt, maradt egyedul. Pedig mikor lattam a bannereket akkor orultem hogy vegre olyanokkal vagyok akik tudnak jatszani. Hat nem.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Rajtam 3 napja atok ul akkor mert egy normalis kort nem sikerult menni, pedig nem 5 meccset jatszottam. Se randomokkal se haverokkal. Amilyen jo volt az elejen, annyira nem ment az elmult napokban. Olyan erzesem volt mintha osszeeskudott volna ellenem a jatek. Sose volt szerencsem semmivel. Talan fordul majd a kocka.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Meddig tart a szezon? Vajon a szezonos szintlepesekhez is annyi xp kell majd mint a sima szintlepeshez? Mert akkor a lvl100 nem lesz meg egyhamar.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Mennyi a max szint a jatekban?
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
PS4-en masnal is elofordult mar hogy ugras utan belassul a jatek, mintha lasssitott felvetel lenne? Jo par percig ilyen. Parszor fordult elo. Eddig pron jatszottam, par napja slimen ott fordult eddig elo.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
válasz AMD Power #376 üzenetére
Tegnap volt talan a legjobb korom eddig. Randomokkal mentem. 13 killem lett a vegen. A masik kettobol az egyik egyet sem olt a masik csak egyet. Vegre egy meccs amit en hoztam le. A vege nem lett epic sajnos, az utolso ellenfel a koron kivul halhatott meg.
Asszem mindenféleképpen!