Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma is tanultam valamit.
Nem tudtam, hogy a kenyér 0%-os, sosem szoktam az áfatartalmat nézni a blokkon.
De valóban így van: [link]Viszont: még, ha levesszük a 27% áfát (otthon a kenyér 27% áfás?) akkor kijön, hogy 895 Ft a fehér kenyér nettó ára. Ami még mindig drágább, mint itt a teljes kiőrlésű, drágább munkaerővel előállított kenyér.
Illetve nem szabad elfelejteni, hogy hiába a 27% ÁFA miatt (nem amiatt) drágább a kenyér otthon, ez a fogyasztót nagyon nem érdekli, mert ő a bruttó árat fizeti a boltban.
-
A covid halottak mérése minden országban eléggé eltérően alakult.
Magyarországon, ha valaki covidos volt, majd meghalt másban, akkor is covid halottnak számolták.Még mindig aktuális az idézet miszerint csak azt a statisztikát hiszem el amit magam hamisítok.
Van kis hazugság, nagy hazugság és statisztika. -
. Ez a grafikon tökéletes leképezése annak, hogy hogy kéne kinéznie az eü-nek ÉS az egészségpolitikának egy fejlett országban (Fi, No, Dk), hogy néz ki ott, ahol csak a szájuk jár (UK) és a busz máshova vitte a pénzt illetve milyen az a 3.világbeli 'isztán, amiből jövünk.
Ezenkívül még egy dolgot tükröz az utolsó kemény (delta) hullám: hogy mennyi idióta antivaxxer van Mo.-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest