Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Üdv!
NFS Most Wanted-el lenne gondom.Eddig normálisan működött,most valami oknál fogva az irányítást nem jól érzékeli.A jobbra-balra helyett,előre hátra dőléssel lehet kanyarodni csak.
Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj? -
Damage401
senior tag
Gondolom Ncore Netshopból van. Mert playről leszedték minden fél hiba végett amit generált
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
atila4
senior tag
Hali! Régen Nokiámon volt egy Aquadig nevezetű játék. Van ilyesmi Androidra?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
rocki15
tag
Még nem volt említve a topicban ez a szuper játék:
Jet Car Stunts -
Arvernia123
tag
Sziasztok!!
most raktam fel a telefonomra a need for speed moswantedet és valamiért nem indul el rajta,meg milyen játékot tudok rá rakni ami jó is meg olyanok nincsenek ami a gépre van kiadva játékok ?
-
Jannn
aktív tag
válasz Arvernia123 #808 üzenetére
Nem rárakni kell hanem megvenni
-
Arvernia123
tag
de már van telefonra is játékba de mind1 már meg tudtam csinálni amit akartam vele
-
Jannn
aktív tag
válasz Arvernia123 #810 üzenetére
Te melyik nyelvet beszéled ? Mert én magyarul nem értem amit mondasz..
-
half333
őstag
Most próbáltam ki a vice city-t is,és nem indul,wifin le akarom tölteni a data-t,és azt irja ki a download filed..
-
-
VD
őstag
Az új kedvencem!!!
Clay Jam
Ingyenes (De lehet pénzért extrákat vásárolni, ha valaki türelmetlen/ügyetlen)
[link]Gyurma golyóval kell agyongázolni gyurma figurákat. A golyót a homokba húzott nyomvonalakkal tudjuk irányítani. A pálya végén pedig fel kell pörgetni és hozzávágni a BOSS-hoz. Az összegyűjtött gyurma mennyiségből extrákat és új gyurma lényeket vehetünk.
-
BDave
őstag
-
89BDave89
tag
Hali!
Tudtok ajánlani olyan játékot, amit 1 telefnon 1 kijelzőn lehet 2en játszani, és nem feltétlenül akció, meg piff puff, hanem valami ügyességi, vagy logikai? (pl mint a 4 player reactor)Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
VD
őstag
válasz TazLeacher #825 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem pénznyelő! Hanem azt, hogy nem annyira mint a többi hasonló free to play cucc. Simán lehet haladni vásárlás nélkül is. Sokat tanultak a korábbi köcsög árazásuk nyomán kialakult felháborodásokból.
-
rankesz
veterán
válasz hallerlaller #830 üzenetére
Vice city-t nem próbáltad még véletlenül hogy viszi-e natívan az x360 gamepadot?
-
hallerlaller
addikt
Még nem próbáltam, de azt írják támogatja.
Videó Nexus7+PS3 joy.Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Damage401
senior tag
Nem látom
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
edward2
addikt
válasz hallerlaller #836 üzenetére
819es kommentben Modern Combat 4et látok nem Vice Cityt
-
hallerlaller
addikt
Nos!Látom nem sikerült átlátni a dolgokat, vagy csak a Vice Cityn jár az eszed, na figy:
(#819) BDave: MC4
(#824) rocki15 válasza BDave (#819) üzenetére: Már le is szedték a Play-röl.
(#833) BDave válasza rocki15 (#824) üzenetére: Fent van az.
(#834) rocki15 válasza BDave (#833) üzenetére: Mostmár igen.
(#835) Damage401 válasza rocki15 (#834) üzenetére: Nem látom
(#836) hallerlaller válasza Damage401 (#835) üzenetére: Otta netes link a (#819)-ben.érted.remélem értékeled, hogy így szépen kigyűjtöttem.ok.sziasztok.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
rankesz
veterán
válasz hallerlaller #839 üzenetére
Ezen röhögtem én is, hogy folyamatosan másról beszéltetek...
-
edward2
addikt
válasz hallerlaller #839 üzenetére
ROFL itt valami átverés forog fent. Volt bizony itt egy komment ami a Vice Cityre kérdezett rá.
-
BDave
őstag
-
kervantas
aktív tag
Csak a baldur's gate jönne már ki
-
89BDave89
tag
Grand X In - Intro lemegy, fehérképernyő, kilép
Mivel többen is jelezték, ezért valószínűleg az Intel proci nem támogatott.Üdv
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
pinnacle
nagyúr
A Playben van beállítási lehetőség arra, hogy egy alkalmazás árcsökkentésekor értesítést küldjön?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
PSP-n nagyon szerettem a Killzone Liberation nevű játékot, androidra van valami ehhez hasonló játék?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest