Új hozzászólás Aktív témák

• w333

félisten

Illetve Androidnál néha azt érzem hogy "béta tesztelő" vagyok ... minden van ami kell de mégsem működik úgy ahogyan azt kéne ! :U

Pl. Google térkép ... kalibráljam az iránytűt forgassam a levegőben egy 8 -ast rajzoljak, az emberek az utcán biztosan nem néznek hülyének, aztán 10 forgatás után rájövök hogy ez nem fogja magát kalibrálni de legalább hülyét csináltam magamból ! :DDD

Aztán az arcfelismerés ez is szuper de sötétben nem működik rendesen !

Ujjlenyomat olvasó szépen összetapicskolom a kamerát mikor meg fotózni akarok akkor "tisztítsa meg a lencsét" felirat fogad :D

Kamera túlélesítés ... Samunál a fejlesztők nem nagyítottak még bele a képekbe ? vagy úgy vannak vele hogy "jóvan az úgy" ? :))

Google alkalmazás is frissül csak azt nem tudom hogy minek ? jah de hogy sokkal jobban merüljön a telefon ... a fejlesztőket meg úgy tudom elképzelni mint valami trollokat és szakadnak rajtunk a röhögéstől !

Innováció ? mostanában semmi ilyennel nem találkoztam Androidnál !

Sőt ahogy észrevettem hogy egyre csúnyább a rendszer, nem tudom ki az akinek ez tetszik melyik fejlesztő lehet az ? de biztosan ízlésficamban szenved !

Arról nem is beszélve hogy mindenki másol mindenkiről, Apple az Androidtól és az Android az Apple -től, de legalább Apple -nél többnyire minden jól működik ! :)

Most ezzel nem azt mondom hogy az Apple a jobb csak azt hogy nincs tökéletes rendszer és soha nem is lesz a döntés a felhasználókra van bízva, viszont az Apple -nél kicsit összeszedettebbnek látom a frissítéseket, míg Android -nál 1 dolgot javítanak amivel 2 dolgot elrontanak ! :P

Persze lehetne erről vitázni, de sajnos én ezt tapasztalom !

Szerk.

Na de mindegy ... majd kiderül hogy mire váltok, addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, kíváncsi volnék hogy nektek mi ezzel mi a tapasztalat ? :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák