-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz Intruder2k5 #58499 üzenetére
ennyi idősen azért már tud róla dönteni, hogy mit akar és mit nem. (azért mondom, mert én is csak pár évvel vagyok tőle idősebb), volt már pár necces helyzetem, ahol azonnal kellett dönteni.
(például amikor a csöves bácsi odajött hozzánk kéregetni, aztán amikor mondtuk hogy nincs nálunk, előkerült a zsebéből a kés, hogy nem úgy nézünk ki mint akinek nincs pénze )
más, persze, de ha nem akarta volna, nem megy bele, és szól valakinek.
pubertáskori kangörcs, ha a tanárnéni szinte ezüsttálcán kínálja magát persze hogy belemegy a 14 éves, mert attól menőnek érzi magát.[ Szerkesztve ]
>
-
MODERÁTOR
válasz nrg_52 #58471 üzenetére
Látom viccesnek találjátok a pedofíliát, de akkor csavarjunk egyet rajta. Ugyanilyen őszinte lenne a mosolyod akkor is, ha a Te fiad / lányod került volna ebbe a helyzetbe? Mit szóltál volna hozzá, ha egy szép napon kiderül, hogy az általános iskolás gyereked a tanárral kavar?
Na ugye, hogy nem is akkora poén ez.
-
legenda
válasz Blackmirror #58497 üzenetére
Bizony, megy még az aknakereső és a mahjongg is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz Dr. 444Hertz #58432 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #58491 üzenetére
Akkor ha van egy másik készülék, ahol be tud jelentkezni v be van itt kell törölni a telót. Sztem vmikor véletlen letilthatta a telót(mikor pl egy fr után belépsz küld infót mailben, hogy te voltál-e az és ott lehet a nemre klikkelt). Szóval telo/tabnál: beáll/google/google fiók/bejelentkezés és biztonság/legutóbb használt eszközök és itt lője ki a telót. Ha belép fr után a saját fiókjával újra társulni fog és meg fogja kérdezni ő volt-e. PC-n is lehet bárki gépén a chromban belépni a fiókba és ott kell megkeresni és kilőni(kb hasonló menürendszerben)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért azt be kell látni hogy az FRP jelenlegi formájában egy eléggé gányolt biztonsági megoldásnak tűnik.
+ megmondva az őszintét a google szerverei sem 100% biztosak.
Szerintem egy ilyet valahogy a rendszer mélyebb részébe és úgy kellene megalkotni hogy ne kötödjön google accounthoz.
-
gerner1
nagyúr
A megoldásában való segédkezés nyíltan kiírva, bármilyen formában tilos. Az a baj, hogy amikor felszínre kerül, akkor az, aki éppen cuppant vele... - az várná a megoldást is. Csakhogy, ez utóbbiban nyíltan nem lehet segíteni. De, ha részletesebben érdekel, akkor írj valamelyik Modinak...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #58482 üzenetére
A megelőzésére általában van külön opció a készülékek OS -ében (OEM-feloldás), amióta létezik az FRP-Lock (ha jól tévedek Lollipop óta létezik...). Én úgy tudom, hogy a Mate 10 Pro beállításaiban is megtalálható az OEM-feloldás opció, és ez is volt már téma a Mate 10 Pro topikban (is), bár nem teljesen pontosan ...
Ezt aktívra állítva (OEM-feloldás), ignorál minden olyan biztonsági beállítást, amely FR után ⇒FRP-Lock -ot okozhat. Alkalmazásával, FR előtt nem kell kilépni a google-fiókból, a készüléket sem kell kiléptetni a google-fiókhoz kapcsolt készülékek közül, és a készülékről sem kell törölni a google fiókot, vagy egyébb -más- biztonsági beállítást sem kell leszedálni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #58481 üzenetére
Remek.. jol emlekeztem, hogy olvastam mar valahol ezt a temat.
Erdekes, mert en is csinaltam mar ilyet mas modell eseteben, de a google nem zart ki, pedig az ujjlenyomatolvaso se volt torolve.Koszi a helpet, tovabbitom neki.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerner1
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Srácok, kellene kis help.
Egy ismerosom nyomott egy factory resetet a telojan, es mikor be kellene jelentkezni a google fiokba, de nem tud. Sajat telefonja, es a google nem engedi be. Ilyenkor mi van?
(Mate10Pro amugy)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
android p tesztelők.....nohát nohát, sehol egy samsung....
-
mark!
őstag
válasz aprokaroka87 #58474 üzenetére
a rendes messenger frissítést várom már.. kíváncsi vagyok nagyon a night mode-ra..
>
-
aprokaroka87
nagyúr
Na hát egy kisebb csoda történt a facebook lite-al
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #58470 üzenetére
Álj-titi!😀
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #58465 üzenetére
Bar nekem lettek volna ilyen mentalis problemaim akkoriban.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
legenda
válasz vodrosjozsi #58468 üzenetére
Nem vagyok én a Nokia, anyagi és egyéb érdekeltségem sem kapcsolódik hozzá, csak gondoltam mozduljunk ki a Samsung, Huawei és társai zónából.
Én fogok venni egyet, kértem, hogy tájékoztassanak, ha elérhető a telefon.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
Quqesz
nagyúr
válasz Intruder2k5 #58465 üzenetére
Mintpáldául? Iphone-t fog venni? vagy rákattan a pin@ra?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #58462 üzenetére
Fizikálisan valószínűleg nem kényszerítette, de, hogy a fiú nem is igazán tudta felmérni mit tesznek, az is biztos. Most lehet vagány dolognak látta, de később lehetnek még belőle mentális problémái.
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #58461 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #58453 üzenetére
Hoppa, csak nem lattal engem?
Amugy jol lattad, az LG G4 fukeset hasznalom 3 eve, mai napig qvajo, imadom.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
Nem is tudtam h aryon-ak piros fülese van. És hogy a margitszigetre jár cigizni
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #58449 üzenetére
Ja gondoltam csak elég szar volt
Quqesz: én is remélem[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #58439 üzenetére
Akkor hajrá! Remélem sikerül.
Tejcsárda=anyatejcsárda.....nemrég volt róla szó...Doki
Lehet a diódákat szereti(tudod a két mell csak két dióda)...ha ledes, akkor még villog is neki.....😀[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #58446 üzenetére
Nyugi, csak poen volt
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #58443 üzenetére
Mert érdekel az ország ha lehet ezt mondani.
Gerner: whaaat?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
nrg_52
addikt
válasz Dr. 444Hertz #58443 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem a meggymag kiralynokre bukik?
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #58436 üzenetére
Most hirtelen miért?
Bejönnek a japán csajok?
Megsúgok valamit: nem igazán fogsz melleket találni ott....iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
gerner1
nagyúr
Kiruccanás esetén, "tejcsárdát" ki ne hagyd 😂 ...
-
mentic18
aktív tag
válasz vodrosjozsi #58439 üzenetére
Várjál-várjál.
Menj el egy hétre hazulról én meg berendezem japán stílusban a házat.
Te hozzál olyan növényeket (japán cseresznye, fűzfa, mammutfenyő, liliom stb) én meg addig mindennap felfestek egy betűt a japán szóból a szobád falára.Samsung Galaxy A53 5G
-
legenda
válasz Intruder2k5 #58434 üzenetére
Idővel az is, most még csak Ubuntu.
-
Quqesz
nagyúr
Nyertél a lottón? Mert az S7e árán csak Bivajb@sznádik jutnál....😎😉
-
vodrosjozsi
addikt
Na, egyre jobban hajlok egy japánba való kiruccanásra.
-
E2E4
aktív tag
Ezzel a kérdés pakkal kapcsolatban lenne esetleg egy válasz pakk?
Vagy ha itt nem, akkor ajánlanátok olyan topikot, ahol meg igen?
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
MODERÁTOR
És milyen disztró lesz, Kali Linux?
-
legenda
válasz Dr. 444Hertz #58432 üzenetére
Nem szoktam játszani, így szerencsére az sem volt kompromisszumos.
Windows párti vagyok - még mindig -, de most kell egy kis nyugi, arra rámenne két napom, mire az előző rendszert és alkalmazásokat feltenném, majd újra bekonfigurálnék mindent a korábbiak szerint, a Linux meg mindenestől vagy 2 óra volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
én egyedül tabletből nem veszek több androidosat, majd az új huaweit megpróbáljuk esetleg.
ipaddel semmi gond, van itthon egy 8!! éve működő 1. generációs (persze senki nem használja, csak van, az akksija még simán bír 3-4órát folyamatos yt mellett), meg egy 4. generációs amit jelenleg nagymamám nyüstöl
volt egy air 2-m, de pár hét után eladtam, meg is bántam
[ Szerkesztve ]
>
-
legenda
IPhone-om volt már több is, MacBook is tervben volt, de annyiért inkább jobb hardverű, háromszor annyi gyártói (NBD) jótállással rendelkező, üzleti kategóriás Dell laptopot vettem.
Tablet is Androidos van, nem csak telefon.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gerner1 #58422 üzenetére
A feleségem laptopján 8.1 van, nagyon régen telepíthettem, munkára is használja, amikor otthonról dolgozik, de kevesebb gond van a frissítéseivel, mint a 10-nél, bár márciusban azzal is mókolnom kellett kicsit, de nem annyit, mint az újabb verzióval.
Neki marad is a munka miatt a Windows, de én átnyergelek kicsit Linuxra, hátha jót fog tenni a változatosság, ha meg nem, akkor majd vissza valamikor.
Nem az én asztalom a Linux de sosem késő megtanulni valami mást.
Céges gépeken használtam már korábban Linuxot, szóval nem teljesen idegen, de olyan szinten nem fog menni jó ideig, mint a Windows, ahhoz évek kellhetnek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz Aryon87 #58411 üzenetére
Nekem a sebességgel nincs gond, elég erős még a hardver, de találtam további problémákat, ezért érik a teljes újrahúzás, viszont lehet, hogy Linux lesz, mert a Windows kiakasztott kicsit, nem fogom minden ősszel és tavasszal telepítgetni, mert a frissítést nem bírják normálisan megcsinálni... (Mondom ezt huszonév, a nagy átlagnál jobban hozzáértő Windows gyepálással és 1000 feletti telepítéssel a hátam mögött.)
-
vodrosjozsi
addikt
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #58417 üzenetére
És neked már van csirkéd jaózsi?
Ha már így gonoszkodsziPhone X@R, iPad Pro
-
mark!
őstag
-
mentic18
aktív tag
Üdv Doki
Samsung Galaxy A53 5G
-
winery
aktív tag
válasz Blackmirror #58414 üzenetére
Szerintem mindenki sejti
Talán , ha így próbáljuk mondani!
Aryon: Annyira nem lehetnek rosszak azok a képek
Amúgy fura , hogy olyat szídsz ami már elméletileg nem érdekel.
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #58412 üzenetére
🤔
-
Aryon87
félisten
Remek.. kb fel eve nekem is ujra kellett huzni. Raadasul sokkal lassabb is azota a gepem, pedig elotte gyors volt. Most mar egy fenykep megnyitasa is kinlodas neki..
Bar mindegy is, tobbet hasznalom a telefont PC-modban, mint a szamitogepet..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
2 Laptopon jó lett, hibátlan
Asztali gépemen a Steam (CS 1.6) parancsikonját kinyírta, kb. 5X Steam és játék újratelepítés után javult meg úgy hogy a start menübe is létrehoztam a parancsikont !
Utána persze töröltem a Satrt menüből, de most az asztalon is jó a parancsikon !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nrg_52
addikt
válasz Dr. 444Hertz #58404 üzenetére
Segaz, neha en is elfelejtkezem magamrol.
-
Arcképgyáros
-
nrg_52
addikt
válasz Dr. 444Hertz #58399 üzenetére
He en is itt vok. 😁
-
legenda
Települ a Windows 10-re a 1803-as tavaszi nagy csomag, az őszi ilyen frissítés után teljesen újra kellett húznom a rendszert, annyira alávágott, bízom benne, hogy most nem lesz ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest