Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Két készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasgattam a topikot, így úgy gondolom, nem kérdezek olyat, ami már lett volna, de ha igen, elnézést a figyelmetlenségemért!Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik jobb készülék? Vagy van-e egyáltalán különbség?
Az N828-ról már elolvastam a cikket itt a logouton, a K1 újabbnak tűnik, ellenben, hogy ez előny vagy hátrány, azt nem tudom.Két fontos különbséget véltem felfedezni, az egyik a GPU-nál van, mégpedig, hogy a K1 PowerVR SGX544MP-t kapott, az N828 pedig PowerVR SGX544 Ultra-t. Van tapasztalat/tudás azzal kapcsolatban, hogy van-e jelentősége ennek, és ha igen, miben?
Tudom, hogy kijelzőben a K1 a felbontás miatt jobbnak tűnik, ez a másik különbség.. De jelenleg nem emiatt húz felé a szívem, hanem a kinézete miatt, ami sokkal jobban tetszik
Ami miatt viszont nem vagyok biztos a döntésben, hogy itt a fórumon sem találtam véleményezést a K1rőlEz lenne az első kínai telefonom.. Már egy hete nézelődtem az itthon szolgáltatói piacon, semmi olyat nem találtam, amire azt mondtam volna, hogy adott árért az jó vétel lenne számomra.. De a nem szolgáltatói piacon is ugyan ez volt a helyzet.
Jelenleg egy ZTE Skate-t használok (ha jól tudom, ő is hasonló helyről jön), több, mint másfél éve.. Ideje lenne nyugdíjba vonulnia, mert nem mai darab.
Szóval, ebből a két okból kötöttem ki végül a kínai telefonoknálViszont az is szempont, hogy 1-1,5 évig akkor ne kelljen készüléket váltanom. Szerintetek ezzel a két készülékkel erre van lehetőség? A 4magból én úgy gondolom, hogy igen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest