Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #11152 üzenetére
Nekem x26i van, ez egy magos.
- Összeszereltség: teljesen korrekt, engem meglepett egy kínai tab után. Pontos illesztések, semmi recsegés, stb. Egyedül a három alsó LED ami nem igazán szép ha világít... pöttyös a festés a jelek mellett, és átvilágítva ez látszik.
- GPS: ezen már jól működik
- Wifi: Van hogy teljesen stabil, van, hogy szakadozik... netezésnél nem gond, nagy letöltésnél, távoli asztalnál már igen
- Sebesség: nekem elég. Játszani nem játszom, minden másban meg elég gyors. Gyárilag 1GHz-re befixálva persze.... most tudtam a root után átrakni, hogy 166MHz - 1GHz között állítgassa magától.
- Kamera: nappal oké, este nem. A LED-es villanóval sem. Két esti kép: bent, kint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest