Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Természetesen nem az volt a szándékom, hogy lehúzzam a Yoga 8-at minden tekintetben, csak lehet kicsit nyersen fogalmaztam, mert a nem akciós árát nézve túlárazottnak tartom.Tehát elnézést mindenkitől, aki személyeskedésnek vette! Ettől függetlenül középkategóriás gépnek mondanám, de tiszteltet érdemel a design, az anyaghasználat és az erős akksi is!
Viszont nem attól lesz jó a hangja egy eszköznek, hogy a fronton helyezik el a hangszórókat és a kijelző a 1280x800-as felbontása is elegendő ekkora méretnél, de nekem a színek gyengék voltak.
Tudom ma a Samsung és LG is túlszaturálják a képeket és ezek után már a természetes színek fakónak tűnhetnek.
Mivel magam is komolyan gondolkodtam a Yoga 8-on, ezért inkább kudarcként élem meg amiket leírtam, hisz a normál áráért LG G Pad-ot tudtam venni és van még néhány alternatíva. Az iPad mini first gen. is csak 1024*768-as kijelzővel van szerelve (tehát nagyon nem retina), mégis nagyon szép a képe, a hangzása is rendben van, de ha páromé a kezembe kerül mindig az a konklúzió, hogy sose kéne saját részre az iOS miatt!off: Mellesleg Panasonic plazma tv-m van, ami szaturációban bár alulmarad az előbb említett brandek LCD paneljeitől, cserébe viszont természetes és valós színeket kapunk gyönyörű feketével és blur-motion nélkül és mégsem érzem fakónak a képét.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest