Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz Joachim #44341 üzenetére
Igen, egy olyan ötvözet kellene végre amiben minden jó. Pl 8"-on Lenovo külső és akksi, LG SOC és rendszer, és kb lg vagy inkább az alatti ár, 2gb/32gb, szép kijelző, gorillaglas, és ajándék fólia+tok.
Ez már ütős darab lenne és mindenben megfelelne mindenki elvárásainak. Mindegyik gépnek van valami kis hiányossága, a legtöbbnek sok hiányossága -
mexel
veterán
válasz Joachim #44327 üzenetére
Köszi, nem az én érdemem, csak tapasztalatokat írtam, nekem valóban nagyon megtetszett . Csodálom hogy még nem vitték el, mondjuk volt olyan ígéret hogy 100%-ra viszik, félretettem és nem jöttek
Hívtam a boltot hogy visszavigyem, szerencsére ők 14 napig térítik vissza az árát ha origi állapotban visszaviszem, így nem kell holnap rohannom vele vissza. ( mondták hogy ot még keresik akciós áron)
Ígéret és érdeklődő van sok, de szerintem félnek a formabontó külsőtől, pedig nagyon jó ötlet Sokkal kényelmesebb fogni mint a mindenhol lapos kütyüt
Pl ilyen apróságok is tetszenek, ha fejre állítom akko megfordítja a hangerő gombot is, hogy akkor is alul legyen a lefelé irány
Az akksi meg kimeríthetetlen.
Remélem majd jön a kitkat is hamarosan hozzáKözben jött is egy ígéret ismét hogy délután viszik, de már nem hiszek senkinek
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Joachim #44200 üzenetére
Egyértelmű hogy a ddr3-nak nagyobb a sávszélessége, de pl itt a prohardveren is volt teszt, csak egy mondatot ragadok ki belőle:
"ha a memória maximális sávszélessége már a DDR2-esek esetében is magasabb, mint a Core 2 processzorok maximális adatigénye, akkor mi értelme az egésznek?"Itt nagyobb sebességű procit teszteltek mint a táblagépé, kérdés kihasználja-e akár a ddr2 sávszélét is maximálisan egy tablet? Korántsem biztos. Ezt csak azért írom hogy nem kell kétségbeesni egy ddr2 ramtól, lehet hogy semmit sem befolyásol sebességben.
A teszt konklúziójában le is van írva 1-2 dolog. Tény hogy a teszt régi, és új, nagy sebességű rendszereknél már kell a ddr3, kérdés a tab ilyen-e.
Elvileg fogyasztásban, melegedésben mindenképpen jobb a ddr3, de a yoga fogyasztását nézve ez teljesen mindegy úgy látom
A htc 1 nap, vagy kevesebb alatt lemerült játéknál, a yoga meg 3 napot bírt Ha többet nyüstöltük volna akkor is ment volna kettőt minimum.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Joachim #44105 üzenetére
Úgy látom a bögyödben van valamiért a Yoga.
Sok mindenben nem értek egyet amit írtál és főleg mert csak kipróbáltál valahol egyet. Írtad hogy a képe nem tetszik. Én nem tudom, 4 db-ot vettünk ( amiből egy felesleges lett) és mindenki szerint gyönyörű a képe. Nem túlszínezett, szép homogén és a fényerő is elég. Ha a gyárilag rátett ikonokat nézed azok lehet hogy nem a legszebbek gyári beállítással, de ha jó minőségű/felbontású fotókat, vagy 720p filmet nézel rajta, vagy netezel akkor gyönyörű a képe, és mivel nem 1024x768-as a felbontás hanem nagyobb, így abszolút pixelmentes is. Ennél nagyobb felbontás ebben a méretben már felesleges is.Írod hogy az 1Gb az kevés és ilyet nem szabad venni. Ha jobban körülnézünk azt látjuk hogy a jelenlegi tabletek szerintem minimum 90% vagy több ennyivel jön ki. Ma még extra a 2gb, főleg 50 ezer körüli árkategóriában. 3 db-ot folyamatosan nyúzunk, tesztelünk és semmi akadást nem találunk a rendszerben.
Amellett én is 2gb-osat szerettem volna, de ha jól optimalizálják a rendszert akkor semmi gond sincs vele.
Itt nálunk gyors a net és a wifi, így az oldalak sem akadoznak. ( sok boltban a terhelt hálózat és gyenge wifi miatt akadoznaka tabok)
Nem lassabb a netezés mint az i3-as gépemen operával. Sőt az opera 12 még sokszor lassabb is a pc-men.Hangszórók: azt írtad nem tetszik. Szintén kevés gép van amin elöl vannak a hangszórók (és jó helyen), ráadásul 2db, sztereóban. Sok gépen hátul vannak. Ráadásul nem is szólnak rosszul. Persze ha a kb 1méter magass Mission-jaimhoz hasonlítom akkor tényleg kevés, de még a 127-es plazma tv-nek is jobb hangja van. Ez is nézőpont kérdése. ( az is hogy nem értem emberek mit várnak a telefonok és tabletek hangjától. Az csak arra kell hogy legyen hogy halljad a hangot, nem hifizésre)
SZVSZ a Yoga hangszórója jó és kielégítő.A design, a nagy akksi és minden más nagyon jó benne, bár erősebb SOC lehetne bele építve. De aki nem a legkomolyebb játékokra keres valamit akkor nagyon jó választás.
2db-ot tesztelünk itthon, mindkettő pénteken lett töltve és még mennek azzal a töltéssel úgy hogy voltak használva
Röviden csak ennyi, és mégyszer írom nincs közöma lenovo céghez és nem nekik dolgozom, de meg kell védjem a yogát mert szerintem az 55 ezres áron kiemelkedő a mezőnyből ezek az apróságok miatt. (mégegyszer írom akkor, ha nem a legkomolyabb játékokra kell.) -
Zeki
nagyúr
-
-
troland26
őstag
-
Joachim
tag
válasz Joachim #44043 üzenetére
Ha számokban kellene értékelni akkor 10/6 amiből a desing, a lábazat és a tiszteletreméltó akkumulátor használati idő 3-at tesz ki!
Az Acer Iconia Tab A1-810 meg borzasztó ronda azzal a nagy kávával! Elnézést mindenkitől, akinek esetleg az ízlésvilágát megsértettem ezen megjegyzésemmel.
De akkor már egy iPad 2. generáció használtan...[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
this is life
Ármester
válasz Joachim #44020 üzenetére
Csak halkan mondanam, hogy ovatosan a forumon valo hirdetessel, eladasi szandek kinyilvanitasaval mert tiltott. Ahol megteheted gond nelkul az a hardverapro. Nem bele vauzni akarok , de a moderek nem szoktak hosszu tavon dijjazni.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest