Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Az alábbi készüléket keresném:
- normális, minél nagyobb ppi értékkel bíró kijelző; referencia a telefonom 263ppi-je, ilyen úgysem lesz, de legyen minél közelebb hozzá; ahogy néztem ebben a 7" vezet a 8" előtt, úgyhogy 7"-os méret.
- minél hosszabb akkuidő
- normális összeszerelés; nem kell fém készülékház de a némely készüléknél olvasható kicsit erősebben megfogom hátul és a kijelző elszíneződik megoldásra nem igazán vágyok
- stabil rendszer, minél kevesebb hibával
- felhasználási terület: böngészés, ahol esetleg be-be esik egy-két flash/YT-video, játék maximum kb. Angry Birds szinten; szóval semmi olyan amit a 3 éves Moto Defym ne tudna...tulajdonképpen a telefonomat keresem nagyobb kijelzővel. Na jó, esetleg cseppet erősebb hw-rel, de igazából nekem ez is megfelel.
- előny: a hosszabb gar. és a root jogosultság (mármint a gyárilag rootolt OS vagy ha a gyártó nem vonja meg emiatt a garanciát), de enélkül is van élet
- hazai kiskerből 30-40k magasságában
- ha esetleg akad benne GPS és BT (netán még 3G modem is) akkor 50k magasságáig kitolnám a keretetUgyan nem ismerek minden készüléket de úgy látom ilyen nem létezik.
Az Asus MemoPad HD7-t találtam ami talán a legkevesebb kompromisszummal jár...bár az OTG hiánya az én szememben egy ilyen készülék esetén gigaLOL, de tudom nélkülözni.
A refurbished Nexus7-től fázok.
Egyéb javaslat/jobb ajánlat akad-e?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest