Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz parandroid #46392 üzenetére
Az asus megoldasa amit linkeltem teljes erteku win tab, elobb utobb csak csak ideer hivatalosan is,... Az rt-t nem tudom hova sorolni, mert se nem pc se nem a wpxx rendszerrel kompatibilis kutyu, kicsi alkalmazas bolttal.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
Navon Explorer 3g tabom van. Az lenne a kérdésem,hogy ha mobilsticket használok hozzá,akkor jobb lesz a mobil vétel, vagy a benne levő is ugyanolyan jó?
-
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?
Max 30kt szánnék egy táblagépre, méretben inkább a kisebbek előnyben.
Mindenképpen új, és itthon beszerezhető.
Nem várok el tőle ennyi pénzért semmi extrát, de azért ne hulljon szét
Előre is köszönöm a válaszokat! -
rantotta
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni
teljesen kezdő tablet felhasználóként
Családi felhasználásra szeretnénk egy tabletet vásárolni, 10-es méretben
Amire használnánk, amit szeretnénk hogy tudjon
- általános internet böngészés
- levelezés
- saját fényképek, filmek, és pl. youtube videók, vagy hbogo filmek nézéseAndroidban rendszerűben gondolkodunk
lenne pár kérdésem (kérem nem nevetni, tényleg nem értek hozzá )
- van egy Samsung F5300-as smart tv-nk (2013-as model) - milyen rendszerű tablet tud ezzel a TV-vel kommunikálni, hogy a rajta lévő saját videónkat (rohangáló gyerekek pl.), vagy akár youtube videót meg tudjuk nézni a tv-n? Vezeték nélkül persze - ez csak Samsung táblával megy?
- milyen rendszerű tablet képét lehet tükrözni a tv-re? vagy ezt csak a saját gyártmányú tablet (samsung) tudja?
- skype- ez alap, ezt mindegyik komolyabb tablet tudja?
- van egy Sony Hifi-nk (ez olyanokat tud, hogy DLNA, meg airplay - ez utóbbi kapcsán azt hallottam, hogy Android-ra létezik alkalmazás, amitől tud Airplay képes lejátszokkal kommunikálni. Melyik tulajdonsága egy tabletnek hogy tudjunk úgy zenét lejátszani, akár webes felületről, hogy a Hifin szólaljon meg vezeték nélkül?Köszönöm szépen!
-
Bdanyy
addikt
válasz parandroid #46395 üzenetére
Emgem sem, itt hardverapron sincs sokkal olcsóbban.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
csibe1
addikt
Lenovo IdeaPad A10-et érdemes megvenni?
Van róla valakinek tapasztalata?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
refurb nexus 7 2012 32 gigas 48k-nál van jobb tablet ennyiért? Tarhely nem gond ha kisebb.http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
parandroid
félisten
válasz this is life #46389 üzenetére
Viszont az nincs 10". Mo-n amúgy nem könnyű ilyet szerezni, talán azért a Surface-t páran szürkeimportálják. Vagy kirándul egyet emberünk, Bécs szép város, nincs is messze. Ha már ott jár, nézze meg a Dell Venue Pro 11-et, meg a Samsung Ativ PC-t is.
Szerk.: Jé, de, ez is 10-es. Élőbennéztem, kisebbnek tűnt. Mondjuk a Surface Pro és a McBook Air közé volt kitéve, lehet azért.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz this is life #46389 üzenetére
Elvileg a 64-es is opció lehet, az van, majd meglássuk, köszi a választ
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
OddMan
őstag
MSI Primo-81 tabletet használ valaki?
A CPU gyengébb (A31s), mint a 79qci tableté, viszont a GPU (SGX544MP2) talán picit erősebb. Néztem youtube-on tesztvideókat és azok alapján nekem úgy tűnik,hogy az MSI anyaga talán masszívabb, magasabb minőségű, mint a Wayteq, Concorde, Alcor tableteké. Persze lehet, tévedek.
Ami még tetszik benne, hogy 2 év háztól-házig garancia van rá, ami azért nem elhanyagolható szerintem. Ha ennek használható wifi-je van, akkor lehet, beruháznék egy ilyenre. Nekem amúgy is csak arra kellene, hogy az ágyból tudjak kényelmesen netezni, ha nincs erőm vagy kedvem a PC előtt görnyedni.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
this is life
Ármester
válasz kleinguru #46388 üzenetére
Asus memopad t100, bar nem tudom van e belole 128 gigas verzio, a bay trail atom hajtja ami tempoban a core2duot beeri... minden napokra jo, jatekra kevesbe. Ellenb2n hosszu uzemido, dokkolo billentyuzet, sd bovithetoseg...[link]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
addikt
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni!
Szükségem lenne egy windows 8-at futtató tabletra, ami legalább 10" és nem adnak hozzá billentyűzetet (nem baj ha adnak, de nem akarok pluszban érte fizetni, ha nem muszáj). Surface pro 2-t néztem, de nem nagyon lehet itthon kapni, külföldről sem találtam olyat, ahonnan szállítanának. Windows mérete miatt jó lenne legalább egy 128GB-os verzió. Teljesítményben nem kell übercsászár legyen, elképzelhető hogy elég volna az újabb atomos vonal.
Szerintetek mik volnának a szóba jöhető lehetőségek?
GPS és esetleg 3G plusz előny
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Tanacsra lenne szuksegem: tabletet vasarolnek a paromnak (es persze neha kicsit magamnak is )
A keret ~300EUR, android platform es ha lehetseges akkor olyasvalamit keresnek ami akar 1 kezzel is konnyen kezelheto pl az agybol, tovabba jo lenne egy szep kojelzo es egy combos akksi. Bovithetoseg nem letszukseglet 16GB is boven eleg lesz.
Elmentem hat a Mediamarktba es meglepodve tapasztaltam, h a Samsungok egyaltalan nem jonnek be semmilyen formaban, pedig van jopar cuccom toluk...
2 tablet kerult a latomezombe: Nexus 7 ill az LG G pad 8.3.Olvasgatom a Nexus forumot, kap ott hideget meleget az LG viszont elegge "vak folt"
Mi errol a kettorol a velemenyetek? Van esetleg mas alternativa ami emlitesre melto?
-
akos727
senior tag
Üdv!
Nem találtam jobb topicot, így itt tennék fel egy kérdést: Melyik tab a legjobb 30 ezres limittel?
Alapvetően arra lenne használva, amire kitalálták. Internet, youtube, skype (hátlapi kamera is jó lenne, még ha rossz is minöségre, de előlapi mindenkeppen), facebook, játékok, stb....7 inch lenne a méret.
Eddig volt egy Overmax Quattor 7-es, de borzalmas, használhatatlan volt, laggolt mindenhol.
A tab nem nekem lesz, egy barátom kérését teljesítem.
[Szerk:] Új készülék kerestetik.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz ATM_automata #46376 üzenetére
A Cerosban nagyobb felbontású a kijelzőpanel, így ez valamennyire visszafogja a teljesítményt, tehát nem egészen ugyanaz. Amúgy van még különbség, de annak már semmi köze az SoC-hez.
A másik kérdésre meg egy nemet mondanék. Lehet csak egy factory reset/frissítés/újrahúzás kéne neki és helyrejönne. -
zoltan6
őstag
válasz OddMan #46377 üzenetére
holnap megcsinálom,mert most megyek dolgozni,de van topikja itt a prohardveren,oda talán ki is írtam régebben.
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Ha valakinek van kedve meg egy WayteQ xTAB-79qci tabletje az mérhetne egy wifi jelerősséget dB-ben közvetlenül a wifi mellett.
A méréshez a "Wifi Alanyzer" vagy a "WiEye" app-ot lehet használni. Az alkalmazásokat ingyen le lehet tölteni a google play-ről.
Előre is köszi annak aki csinál egy ilyen mérést.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
ATM_automata
őstag
válasz tjb007 #46375 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást. Van annyi féle és számú MTK SOC, hogy nem igen igazodok el abban, hogy melyik miben tér el a másiktól. Ezek szerint a linkelt ACER ugyan azt tudja, mint a Ceros? Még egy kérdés. Most egy ASUS Fonepad-ot használok, INTEL SOC-al, ami ennél jóval drágább (volt), és időnként kezd leragadni használat közben. Érdemes-e ilyet rendelnem szerinted az ASUS helyett, vagy nem fogok sebességben különbséget észre venni?
[ Szerkesztve ]
What else?
-
tjb007
nagyúr
válasz 1NST1G8R #46364 üzenetére
Szoftver újrahúzás megvolt ?
(#46365) Bass
WayteQ xTAB-700qci, NAVON Raptor 7, Philips Amio PI3100Z2
(#46370) ATM_automata
Az MT6589 tabletekbe szánt változata, így ugyanazt a teljesítményt nyújtja, és a kompromisszumok is ugyanazok.
A legújabb csúcsgrafikás játékokon, és a 2K/4K videók lejátszásán kívül szinte mindenre elgendő.
Ha ennél többre vagy kíváncsi, akkor olvasd el ezt a tesztet: [link](#46374) madstunt
Nem tartalmaz kiegészítő akkut.
-
madstunt
addikt
Sziasztok!
Van arról esetleg infótok, hogy a Samsung ATIV Smart PC Pro (Ergo a rendes i5-ös második gen tablet, nem a sima atomos smart pc vagy a slate 7) billentyűzetdockja tartalmaz-e kiegészítő akksit ? Sajna a netes tesztekben eléggé egymásnak ellentmondó infók voltak erről
Előre is köszi! -
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Ceros Motion tablettel találkozott már valaki?
Esetleg kaphatnék valami infót arról, hogy milyen a benne található MTK 8389 1.2GHz Quad Core Cortex-A7 és GPU Power VR SGX544? Melegedés, teljesítmény, esetleg ismert hibák vagy kompromisszumra kényszerítő tényezők?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
What else?
-
OddMan
őstag
Azt meg lehet csinálni egy usb hub-al, hogy egyszerre egeret és bill-t is kössek egy tablet-re, amikor pl. otthon vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz csibe1 #46363 üzenetére
Hát ez alapján megint teljesen elbizonytalanodtam.
Max. 40'000-45'000 ft.-ot tudok most tabletre költeni, de egyelőre teljesen tanácstalan vagyok.
8" körüli tabletet keresek (újat), ami fontos: IPS panel, 4 mag (Cortex-A9), min. mali-400 gpu, 1GB ram, 8GB storage, előlapi kamera skype-hoz, normális n-es wifi, hdmi kimenet, usb (bill-hez, egérhez, esetleg 3G stick-hez). Ami nem fontos: bluetooth, GPS, 3G, hátsó kamera.[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Sziasztok
Gondolom volt már ezer ilyen kérdés,van 30000ft-om amit Tablet vásárlásra szánnék,csak azt nem tudom milyet érdemes,nem vagyok márka fan. Legyen 7"-os,legyen benne min 2 mag és 1 giga ram 4-8 gb háttértár és hdmi csatlakozó.Nem tudom a kevésbé ismert márkák közül mit szabad megvenni?
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Wayteq xtab-70dc-n egy idő után minden futó alkalmazás elkezd leállni, factory reset nem oldotta meg a problémát. Nem volt buherálva. Mi lehet a gond?
Fortune doesn't favor fools.
-
csibe1
addikt
válasz OddMan #46361 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci, lejjeb ki tudod nyitni, hogy az összes értékelést látni lehessen.Elég vegyesek a vélemények.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nyisziati
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a profik milyen tabletet ajánlanának nekem.
.
Tehát:
-7-8 collos elég
-új legyen
-itthon vásárolt
-netre kéne főleg, de flash és youtube elsőbbséget élvez (tehát nem "gyors browser" központú vagyok)
-filmnézés is jó lenne (online filmek, mozicsillag)
-játék nem annyira fontos
30.000 a keret.
.
Előre is köszi.(szerk.: wifi only elég)
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz tjb007 #46360 üzenetére
Közben megtaláltam ezt az oldalt: link
Itt is azt írják, hogy "ATM7029 4 x ARM Cortex-A5 1.3 GHz Vivante GC1000".
Ezek alapján úgy gondolom, hogy ez a tablet messziről kerülendő.Talán a "WayteQ xTAB-79qci" jobb választás lehet, bár ennél meg a wi-fi egy kicsit gyengécske. Erről van valakinek tapasztalata? A többi része amúgy jónak tűnik az árát figyelembe véve.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Melyik része nem érthető ?
Amúgy meg messze sem kell menni, elég csak elolvasni a Mobilarénás tesztet, de ha felmész a Samsung oldalára ott is szerepelni fog az, hogy lehet vele telefonálni.A nagyra hízott telefont meg úgy kell érteni, hogy van előlapi hangszórója mint a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 3G-s változatának is [KÉP], vagy épp az ASUS Fonepadnek [KÉP].
A 10 hüvelykeseken már nem érdemes keresni a hangszórót, azokra már nincs értelme rakni, ettől függetlenül azokkal is lehet headset segítségével (vagy kihangosítva) telefonálni.
(#46355) Spet
ConCorde Tab ROKEE, WayteQ xTAB-79qci, Alcor Zest D714I, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, és még sorolhatnám két héten keresztül.
(#46356) OddMan
A processzormag a mai napig nem tisztázott, vagy A5, vagy A7, de inkább utóbbi a teljesítménye alapján, a GPU pedig nem Mali-400, hanem Vivante GC1000.
Röviden az az ATM7029 sztorija, hogy a tervezője, az Actions Semiconductor már a bemutatásakor ködösített, nem akart pontos információt szolgáltatni a használt processzormagról. Az oldalukon annyi szerepel csak, hogy ARM Cortex-A9 family CPU, amiről csak ők tudhatják, hogy ez pontosan mit is takar, Cortex-A9 viszont több dolog miatt sem lehet.
Az oldalon meg azért ez szerepel, mert ezt az információt kapták a gyártótól, ez a hivatalos álláspont még akkor is, ha a valóságban ez nem így van.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
kollégámnak Cube U55GT-t rendeltem,azzal lehet rendesen telefonálni.annál írják is a tulajdonságoknál: Support GSM 850/900/1800/1900, WCDMA 850/2100
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
A WayteQ xTAB-700qci tabletben milyen CPU + GPU van? Sajnos a neten egy csomó egymásnak ellentmondó információt lehet olvasni.
A hivatalos honlap szerint a CPU egy ATM7029, Quad-Core Cortex A9 1.3 GHz-es, a GPU-ról pedig nincs információ.
Több helyen azt olvastam, hogy ez nem A9 csak A5-ös ARMv7-es.
Azért az durva, ha hazudnak a hivatalos weblapon spec.-el kapcsolatban.
A GPU talán Mali-400, bár sok helyen Vivante GC1000-et emlegetnek inkább.Ha valaki tud pontos specifikációt, az legyen szíves írjon ide a topikba. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A beépített 3G modem nem hozzá magával automatikusan azt, hogy 2G/3G hálózaton keresztül hanghívást is lehet vele kezdeményezni és fogadni.
A Samsung 3G-s/LTE-s modelljeivel például lehet telefonálni (így azzal is, amit linkeltél), viszont az LTE-es Nexus 7-tel például már nem, ahogy az összes 3G/LTE-s iPaddel sem.
Azokat a modelleket, amikkel telefonálni is lehet elég könnyen fel lehet manapság már ismerni, ugyanis úgy néznek mint egy nagyra hízott telefon.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok nem vagyok tisztába a taboknál azzal,hogy melyikkel lehet telefonálni is? (amibe 3G van?)
-
Wikoo
aktív tag
Üdv
- Tablet vásárlás előtt állok,kérném a segítségeteket.
- 8' kijelző
- Használtan is jó, de feltétlenül bolti garanciával
- Itthon ( Budapesten) szeretném megvásárolni
- Internetre, facebookra és filmnézésre használnám ( egy jobb kamerának is örülnék, de nem a legfontosabb kritérium + gsm modul legyen benne)
50 lenne a plafon a dolognakMég megjegyzésbe azt szeretném, h jó anyaghasználat, esetleg ips kijelző és nagy aksi ( minden földi jó )
1gb ram elég és egy jobbfajta 2 magos proci is megteszi, ha fürge. Felbontás 1024 minimum.Előre is köszi a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
Bozek
nagyúr
Szerintem bemész valamelyik számtech boltba és ott is kapsz ilyen billentyűzetet. Például én Zalaegerszegen a Foramax-ban vettem.
Az meg, hogy az edigital mit ír ki, egy kamu. Hiába rendeltem meg egy cuccot 7-én, amikor még raktáron volt, nem kaptam meg. Aztán kiírták, hogy 8-án véget ért a forgalmazása...
-
torik
senior tag
Hi! Ezt akartam megrendelni a tabletemhez: billentyűzet de most látom hogy tegnap véget ért a forgalmazása. Esetleg tudnátok ajánlani jóféle magyar billenyűzetet tablethez?
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
cairojack
aktív tag
-
cairojack
aktív tag
válasz Szipoly #46341 üzenetére
Szia!
Szinte semmi. 50-60 ezerért 3g-s tabeltet, normálisat nem fogsz kapni, mivel a 3g-s modem felára átlag 30k. Ha ezt levonond az 50-60k-ból, akkor kijön, hogy egy 30k-s tabletről beszélnénk. Ez nagyjából a No Name, vagy a kínai márkák ketegória, és tudod, hogy mikor kapsz ott normális OS-t, stabilitást, és főleg retina displayt...
Én nem vagyok egy Apple fan, de annyi pénzért egy 3G Mini szerintem is nagyon jó vétel.
Szerk: Esetleg egy Mini 1-es, de ott a felbontás rohadt gáz. 1024*768, az 162 PPI, az már gáz nagyon.
[ Szerkesztve ]
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
Szipoly
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlásban. Egy sim-kártyás, 3g képes (telefon funkció nem számít), 8" körüli tabletet keresek, édesanyám részére. Leginkább mobilnetezésre használná, így szeretném, ha jó kijelzővel, és elfogadható üzemidővel (6-8 óra), min. 5Mp-es hátsó kamerával, skype-ra elég elülső kamerával találnék egy megbízható készüléket. Mobilszolgáltatónál 83 ezerért ajánlottak Ipad Mini-t, nem tudom, maximum ekkora összegért van-e jobb alternatíva?
Segítségeteket előre is köszönöm!- http://href.hu/x/j7n5 - Halk egér mod
-
Spet
addikt
Lehet, hogy már másik is kérdezték már (de ahogy mondani szokták a az ismétlés a tudás atyja), hogy a Wi-Fi only tabok tudják-e használni az USB átalakítóval az internet sticket vagy, csak bizonyos típusoknál működik ez? (youtubon vannak videók erről de semmi típusmegjelölés stb, stb.)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
hege21
aktív tag
Adott egy Pipo S1 Pro tablet,az érintőpanel nem működik megfelelően,ha "elfelezem gondolatban" a kijelzőt akkor ami alul van fent érzékeli,ami fent pedig alul?
Nem lett piszkálva minden a gyári,factory resetet csináltam...
Mehet vissza vagy van valami megoldás? -
tybsen
addikt
válasz tjb007 #46318 üzenetére
Koszonom megegyszer a segitseged. Akkor aztbhiszem, a tablet + gagyi telefon kominaciot elfelejtem, igy a galaxy mega fele billen a merleg, mert ez a leginkabb kompakt eszkoz arra, amit en szeretnék. Illetve megnezem majd az 1320-as lumiat ha megerkezik, mert az is erdekes lehet (bar kisebb kijelzo es wp es dragabb lesz persze).
koszi
-
MMt#k#D
tag
Üdv!
Ismerősöm megkért hogy valahogy frissítsek az M-tech Ateb801D-w típusú tabletén,valaki tudna segíteni hol találok hozzá programot meg segítséget?Eat Sleep JDM
-
cairojack
aktív tag
Sziasztok!
Épp most készülök tabletet cseréni, egy Lenovo Miix2 8" a kiválasztottam. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Valaki nem ismer egy olyan szakit, aki le tudna nekem fóliázni az említett 8 colos tablet kijelzőjét? Buborék, meg por mentesen. Megfizetem.
Ha valaki tud ilyen mestert, dobjon már egy privit, thx!4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
-
biokox
tag
Sziasztok kérlek segítsetek uhd (4k) kijelzös tabletet szeretnék venni. Ajánlottak kínait ainolt szeretném a véleményeteket kérni előre is köszönöm
-
csibe1
addikt
Üdv!
60 ezer Ft-ig keresnék egy 8"-os megbízható tabletet.Értem ezalatt, hogy pl. normális wi-fi legyen, ne dobja el a szomszéd szobában a jelet.Milyen tableteket ajánlatok?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
tjb007
nagyúr
válasz scream #46319 üzenetére
A leírtaknak mindkettő megfelel.
Leírtad a pro/kontra érveket mindkettő mellet, szóval tudod, mi miben jó, melyiknek mi az előnye és hátránya. Innentől már neked kell eldöntened, hogy melyiket választod.(#46320) Chappy
Olcsón pont nem fogsz infraportos tabletet kapni.
A legolcsóbb infraportos tablet a Samsung Galaxy Tab 3 7.0, de egy kis szerencsével az eBay-ről be tudsz szerezni használtan egy Motorola DROID XYBOARD 8.2-t is, ami 20e forint körül megáll szállítással együtt (persze ehhez -mint azt írtam is- szerencse kell, kitartóan kell licitálnod).[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
Heló!
Olcsó tabletet keresek, minden paramétere mindegy, csak legyen rajta infravörös port. Ugyanis TV/Videó/DVD felvevőhöz kellene. Köszi előre is a helpet!
Szerk:
Telefon is jó. Olcsó: újonnan < 20 eFt, használtan meg jóval kevesebb.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz tjb007 #46306 üzenetére
Közben újra átgondoltam az egészet és arra jutottam, hogy első körben (mivel még nem volt tabletem) egy olcsóbbal kezdenék.
Mivel csak általános használatra lenne, iskolai (PDF,PPT nézegetés), irodai munkák (excell, word doksik), netezés, kis filmnézés, így egyelőre feleslegesnek találtam az új Nexust.
Tehát a fent említett felhasználáshoz melyiket ajánlanátok inkább? : WayteQ xTAB-79qci avagy Nexus 7 (2012) 8GB ? Mind a kettő 40ezer lenne.
A WayteQ mellett a HDMI kimenet és a bővíthetőség (MicroSD), a 0.9"-al nagyobb kijelző és az erősebb hardver (SoC) áll, negatívum a kisebb kijelzőfelbontás és nem biztos, hogy kap 4.4-et, míg a Nexusnak nagyobb a kijelző felbontása, nagyobb ppi érték, 4.4-es Android, NFC, GPS és az Asus pickup&return futáros garanciája.
-
tjb007
nagyúr
válasz tybsen #46317 üzenetére
Így a Nexus 7 is rendeben lenne, viszont az ilyen E1200 szintű telefonokról én inkább lebeszélnélek.
Nekem évek óta megvan már az 1080-am van, amit ilyen dobálós/tartalék telefonnak vettem anno, de még telefonálásra is csak korlátozottan használható, annyira borzasztó hangminőséget produkál. -
tjb007
nagyúr
válasz oregnigger #46308 üzenetére
Sok mindentől függ, de általában igen.
(#46309) tybsen
Az a helyzet, hogy a Nexus 7-et maximum egy VoIP alkalmazás segítségével tudod telefonálásra használni, szóval ez alapból kiesik.
Én inkább a Galaxy Megát választanám a kettő közül, bár azt nem írtad, hogy ez az 5,8, vagy 6,3 hüvelykes változat.(#46310) Bozek
(#46312) bsanya
16e forint + Áfa + munkadíj
(#46313) buci30
Hosszan rányomsz arra, amit ki szeretnél rakni és kihúzod.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz buci30 #46313 üzenetére
Üdv.
- A menü-ből is próbáltad már..?
(Bemész a menübe és ott kiválasztod a widgettet rá teszed és rajta hagyod az ujjacskádat és akkor ki tudod rakni az kezdő képernyők valamelyikére)..[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
buci30
addikt
Vettem a páromnak egy beex minibee 3g-t 8"-os
4.2.2 rendszer van rajta
De egyszerűen nem tudok kitenni widgettet
Nem találom ,hogyan kell.
Hosszan tartom a kijelzőn az ujjam akkor okés tudok törölni stb mozgatni ami kint van de ujjat nem tudok kitenni nem tudom honnan lehet
Pedig van fent widget meg most töltöttem le is Play-bőlMi lehet vagy én vok a béna?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bre1
csendes tag
Segítsetek légyszives.
Nem tudok dönteni.felhasználástthoni nagy gép kiváltása böngészésben,olvasásban, melóhelyen film, online tv nézés,olvasás .
Elsö delikvens Asus MeMO Pad HD7
Második Asus által Felújított ASUS MeMo Pad ME301T
Harmadik Akcor Zest Q813IX
Mindegyik mellett van pro és kontra is
HD7 pro:-felbontás(a mérethez viszonyitva)
-Asus
-GPS(igaz az van a desire HD-mben)
kontra:-7 col
-OTG
-HDMI
Asus memopad 10(ME301T)
Pro:-10 col
-HDMI
-"dupla minöség ellenörzés"
-ára
Kontra:-"dupla minöseg ellenörzés????"
-1280*800 felbontás nem kevés?
- 1 éves korlátozott hardveres jótállás
Alcor. Pro:-ár
- OTG
-méret
Kontra:-minöség?,tartósság?
-wi-fi
- GPS
- felbontás elég?"6 henger előnye: ha megáll egy, még mindig van 5!"
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
a velemenyeteket szeretnem kerni. Ket keszulek kozott gondolkodom, esetleg ha van valami ertelmes alternativa, az is erdekelhet.
Asus fonepad 7 (2013-as verzio) 219 EUR
Galaxy Mega 319 EURAlapvetoen keveset telefonalok, ha igen, azt is autoban kihangositva. Felhasznalas: egy mindenes keszulek kellene leginkabb bongeszes, whatsapp, dropbox es hasonlok. Jatek nem nagyon, esetleg neha. Fitness alkalmazasok. (Alkalmazasok kozott neha ide-oda valtogatok, ezert a jelenlegi nexus 4 nagyon jo, nem tudom, mennyire lenne visszalepes az 1-1,5 GB RAM.) Utkozben haznalnam alapvetoen, tehat fontos, hogy kompakt legyen es lenyeges a 3G kepesseg. Azert szeretnek telefonfunkcios eszkozt, mert mar igy is van egy ceges telefon es nem nagyon szeretnek 2 telefont meg egy tabletet hurcolni allandoan + töltögetni őket. Ha viszont pl egy 2013-as LTE nexus 7 annyival jobb, akkor esetleg bevallalom megis, hogy valami egyszeru telefon (ami kibir az en felhasznalasommal akar egy hetet is) plusz tablet, de nyilvan ez a legdragabb variacio (330 EUR kb). Az uj nexus 7 persze tenyleg szep, gyors, vekony, stb.
Igazabol ar-ertek aranyban jobbnak gondolom a fonepad-ot. Hatrany, hogy futashoz nem tudom, hogyan tudnam magammal vinni (ez nyilvan minden tabletre ervenyes amugy, tavasztol-oszig lenyeges, de vegulis ezt meg tudnam oldani egy masik eszkozommel is ill. akar a tabbal is megoldhato valahogy). Elonye a nagyobb kijelzo persze es az olcsobb ar.
A galaxy mega kompaktabb, talan szimatikusabb is, futashoz még magammal tudnám hurcolni, cserebe 50%-kal dragabb a fonepad-nal es kisebb a kijelzo.
Mindenkeppen mobilnetre alkalmas tabletet szeretnék, korabban probaltam megosztani a netet mobiltelefonrol egy ipad minire, de nem jott be a dolog, nagyon korulmenyesnek talaltam.
Elore is nagyon szepen koszonom a reakciokat!
-
oregnigger
csendes tag
Sziasztok
ha ebay ről vásárolok Eu ból,esetleg Usa ból tabletet, azon a magyar nyelvet mindig be tudom állítani?
(Samsu,Acer)
köszi -
buci30
addikt
Melyik a legolcsóbb de jóféle 3G tablet?
8-10"
Játék ,filmnezes netezesiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
adrian94
őstag
LG GPad 8.3-ról mi a véleményetek ? Megéri az árát ?
-
Garada
őstag
IPad Air tulajdonosa lettem nemrég és azt kell hogy mondjam hogy remek egy termék.Árával is meg vagyok elégedve korrekt egy szerkezet az biztos.Bárkit érdekel tapasztalat bármi csak írjon rám
-
krisztyann
tag
válasz parandroid #46298 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest