Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz daniel2121 #47189 üzenetére
Az Asus MP 8-ról már válaszoltak.
A Lenovo Yoga 8, bővebben: [link]
Más: [link]Remélem tudtam segíteni.
Szerk: a támasz - ha már van - praktikus, nem kell hozzá venni tartót vagy kitámasztós tokot, de ez izlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Ma megnéztem ezt a tipúst:
Samsung SM-T315 Galaxy Tab 3 8.0 16GB Fehér
Nagyon finom masina.
Ezen tudással ez jó tabletnak számit?
Esetleg olcsóbban ilyen tudásút tudnátok ajánlani?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
CHIPman
nagyúr
Van két WiFi-s tabletem, egy Nexus7 2013 és egy Concorde Tab Play, meg két USB modemem, egy Huawei független és egy T-Mobileos w'n'w stick(Qualcomm van ráírva, ilyen). Alapvetően egyik tableten se megy egyikkel sem a net, APN-t ugye csak a Concorde-on tudnék állítani, de valamiért nem menti el. Mindkettőn alap szoftver van. Mit kéne tennem ahhoz, hogy valamelyiken(de inkább a Nexuson) valamelyik modemmel életre keltsem a magyar T-Mobileos netet?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
buci30
addikt
Van egy 3G tablet amibe bele raktam egy telenoros sim kártyát amin van az előfizetésbe xy MB adatforgalom
Telefonálni lehet vele es bekapcsoltam az adatforgalmat is, de az internet nem mukodik
Mi lehet a gond?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bnss
veterán
-
meko1
tag
szia,mindenki
az asus memopad 102a jó vételnek javasolt a hozzászólások szerint,de a külső forrásokat a kábelen keresztül kezeli-e(mobilnet wifirouter,billentyűzet,pendrive stb)?tapasztalatok?köszönöm üdv meko1 -
tjb007
nagyúr
Ha nem szeretnék finoman fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy ennyiért ekkora kijelzővel csak sz@rt lehet kapni. Azok a 9-10 hüvelykes modellek, amikhez ennyi pénzért itthon hozzá lehet jutni vagy:
- nagyon gyenge kijelzővel rendelkeznek
- gyenge a bennük lévő SoC
- gyenge az anyag- és összeszerelési minőségük
- bugos, használhatatlan a rajtuk lévő szoftver
- nincs gyártói támogatásuk
- etc.
, illetve ezeknek a tetszőleges kombinációja.Ennyiért itthon egy normális 7 vagy 8 hüvelykes modellt lehet kapni, de tízest semmiképp.
(#47189) daniel2121
Lenovo:
- egyedi külső
- jobb üzemidőASUS:
- erősebb SoC
- 2 év garancia(#47191) meko1
Igen, kezeli.
Azt mondjuk nem tudom a mobilnet wifirouter alatt mit kell érteni.[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz daniel2121 #47186 üzenetére
Mástól is kérdezném hogy Asus Memo 8 vagy Lenovo yoga?
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Tabletet kellene segítenem választani, de számomra abszolút ismeretlen terület. A lényeg, hogy 9-10"-os kijelző legyen, 35-40k a keret, amiből gazdálkodni kell (jó lenne, ha egy sok is beleférne). Azt javasoltam, hogy új készüléket, és lehetőség szerint itthon vásároljon (külföldet is néztem, a garanciális kérdés és a vám miatt nem javasoltam). Alapvetően Skype, internet és némi filmnézés lenne a döntő felhasználási terület. Köszönöm a segítséget előre is!
szerk.: gondolom ennyi pénzért a 3G támogatás felejtős, vagy külső USB stick jöhet szóba (mintha olvastam volna valahol ilyet). Vagy mégis?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
buklee
csendes tag
Ha a hardver ugyan az, akkor a kijelző miatt valószínűleg a concorde lesz, köszönöm a segítséget
Minden étkezés előtt és után, között van a evés
-
-
buklee
csendes tag
válasz z0d1AK #47178 üzenetére
A DPShez azt írják, hogy Mali-400 dual core 3D gyorsító, míg a Concorde MALI 400-MP2 320MHz, laikusként a Dual Core jobban hangzik, vagy a másik is ugyan az csak más névvel írták? Meg van ahol a DPS-t 1,6-nak van ahol 1,2 Ghznek írják, erről tudtok valamit?
Minden étkezés előtt és után, között van a evés
-
buklee
csendes tag
Sziasztok
DPS Dream 7 és Concorde Rokee C közül melyiket érdemesebb megvenni? Valakinek van ezekről a készülékekről tapasztalata?Minden étkezés előtt és után, között van a evés
-
drzozo
senior tag
válasz z0d1AK #47175 üzenetére
Az úgy akkor csodás. Egy sima iPhone 4-et nyúzok atm, de már annyira szaggat és akad, hogy egyszerűen telefonálni sem lehet vele. Ha ez nem lenne elég, akkor ráadásként már hányok az ios-tól.
Amikor kijött az 5S, nem kapott el az azonnal-buy érzés. Néhány hónappal később egy random MediaMarkt trip közben elkezdtem tapogatni a Note3-mat és egy hajszál választott el attól, hogy megvegyem. Leginkább a nagy kijelző volt, ami megfogott. Viszont úgy gondoltam, hogy ha már december van (akkoriban), akkor inkább várok még egy 3/4 évet nagy nehezen, úgyis jön az új széria (Note4,i6), addig meg valahogy elviselem a mostani készüléket. Ha az Apple nem mutat be nagy kijelzős telót, akkor búcsút veszek tőle. Jogos a kérdés, hogy hogy kapcsolódik ez a tabokhoz?
Úgy, hogy megint ez a dilemma áll fenn. Kijöttek az új Samsung tabok (mondjuk engem a Note pennel nem hoz lázba), az új UI szerintem szuper, végre lenne egy kis vérfrissítés, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e megint közel egy évet várni az újakra. Továbbá nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy most veszek egy Samsungot, ősszel meg kijön az új, nagy kijelzős iPhone, és lesz 2 cross platformom, amit nem tudok szinkronizálni. Nincs annyi pénzem, hogy veszteséggel simán csak úgy eladjam, és kipótoljam az árat, ha jön a new. Ellenben perpill az Air mellett szól, hogy szerintem olcsóbb marad, mint amennyibe a Tab Pro 10/12 fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz drzozo #47174 üzenetére
Várhatóan nagyjából ugyan az a tempó lesz, mint a Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) esetében is.
Az Apple sosem közli hónapokkal előre, hogy mikor lesz bemutató. A jelenlegi pletykák alapján nem várható pillanatnyilag bemutató, inkább az ősz lehet érdekesebb. Nyáron lesz a WWDC, a fejlesztői konferencia, ott bemutatkozhat valami, bár nem valószínű, hogy egy iPadet ott mutatnának be.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
drzozo
senior tag
válasz z0d1AK #47173 üzenetére
Mondjuk kíváncsi leszek a teljesítményükre, főleg a kisebb méretűekére, tekintettel arra, hogy azok kevesebb RAM-ot kaptak... Egyébként nekem ez a Magazin UI nagyon bejön, ellenben sajna számomra az iOS rendkívül unalmas, anno nem hozott nagy változást.
2014 tavaszán lesz egyébként valamilyen Apple event? Ahol várható valami újdonság? Vagy csak ősszel megint?
-
drzozo
senior tag
Az új Samsung tabok kb. mikor jelennek meg az itthoni boltokban?
-
Nzothan
tag
üdv.
milyen tabletet vegyek?
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7" ??
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? internet,skype.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 22 ezer.
wifi,elő és hátlapi kamera kell.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz donjohnson #47164 üzenetére
Köszönöm de nem. Ajándék lesz, nem szeretnék használtat adni (magamnak semmi gond se lenne használttal).
-
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék olcsó de aránylag jó tablet ügyében. Feleségem keresztlányomnak akart hordozható dvd lejátszót vennis és fellázadtam (vegyél egy aránylag jó kis tabletet sd bővítéssel és sokkal jobb lesz).
Amit eddig néztem és ez kb az ár kategória is az a wayteq 70dci (27 ezer de elég gyenge akksi), asus memopad hd7 (jó akksi, jó kijelző de elég drága 50 ezer).
Nem nagyon vagyok otthon ebben a kategóriában ár/érték arányban mit ajánlotok? Sd bővítés alapvető, jó kijelző fontos, jó akku előny.
Köszönöm előre is.
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Nemrég szert tettem egy használt 7 colos Yuandao N70HD típusú tabletre.
http://tabletrepublic.com/forum/android-tablet-reviews/window-yuandao-n70hd-review-3080.htmlVan Valakinek tapasztalata róla?Nekem eddig tetszik. (Előtte MyAudio-m volt,aminek az árát visszakaptam a harmadik javítás helyett)A kijelzője jó,az akksi nagyon jól bírja..4.1.1 Android van a gépen.Modellszámnál Nexus 7,gondolom nem eredeti Android van rajta.
Ha Valakinek van ilyen gépe,írjon.
Köszönöm!Bazinga!!
-
geeri3
csendes tag
Sziasztok!
Ismerős kért tanácsot 10'' tablet vásárláshoz. A probléma az, hogy ő androidban gondolkozik, én viszont életemben nem használtam droidos eszközt.
A fő szempont az lenne, hogy egy olyan felső kategóriás gép legyen, ami lehetőleg hosszú távon nem avul használhatatlanná, és nem is esik szét.
Tudom, hogy mondhatnám a gyártók top gépeit, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a kinek van több ramja versengés számit-e valamit.
Wifi elég lenne, üzemidő viszont fontos tényező lehet. -
Nara19
aktív tag
Tegnap az egyik MM-ben lehetőségem nyílt az LG GPad 8.3 (1920*1200, 89.900 Ft) tablettjét megnézni.
A bekapcsolás után szembetűnt a gyönyörű színekkel és tűéles képpel ébredő főképernyő. A tesztekben és leírásokban dicsért megjelenítő nekem is meggyőző volt, nagyon tetszett.Néhány alkalmazást elindítottam a tabon, gyorsnak tűnt, a net-re nem tudtam kimenni. Mivel az LG-vel elfogult vagyok a Samsung rovására, így kaján vigyorral arcomon nyugtáztam, hogy az LG mellé a Samsung Galaxy Tab 3 8 colos gépét (1280*800, 79.900) tették ki. Bekapcsolás után megnyugodva láttam, hogy az LG képe mennyivel szebb, élesebb, telítettebb egy szóval nem egy kategória a két gép, a Samsung meg milyen sz@r.
A feleségem javaslatára aztán mindkét gépen maximumra állítottuk a fényerőt és láss csodát a kijelzők különbségei (közel 1 méterről nézve) szinte eltűntek.
A sértett önérzetemet (az LG jó a Samu nem) a Samsung sebességének "tesztelésével" próbáltam nyugtatgatni, de igazából nem találtam kivetni valót rajta. Komolyabb játékot, Web oldalakat nem tudtam betölteni/futtatni, így igazán a hardver különbségek sem nagyon jöttek elő.
Miért lett ilyen bő lére eresztve agymenésem?
Habár utálom a Samsung fizikai gombját és ismertem a két tab tesztjét, ha tegnap, ott és azonnal kellett volna választanom a két tab között, nem biztos, hogy az LG-t választottam volna.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Üdv mindenkinek! Ismerősöm akar tabletet vásárolni és max 45e-t szánna rá. Én egy lenovo ideatab a1000-et ajánlottam neki aminek az akkuja igazán kellemes 8 órát bír, de másban nem remekel: gyenge hw, tn kijelző... Ti tudnátok ebben az árkategóriában egy normális akkuval megáldott 7"-os tabletet erősebb hw-al vagy jobb kijelzővel?
Amire kellene neki:
- netezés (olvasás, YouTube)
- néha játszana, de nem durva 3d-s játékokat[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
zsolti1985
csendes tag
válasz donjohnson #47155 üzenetére
már kérdeztem de azt mondta hogy nem ő csinálta
-
donjohnson
addikt
válasz zsolti1985 #47108 üzenetére
legegyszerűbb az lenne, ha az eladót kérdeznéd.
mert én sehol nem találok letölthető rom-ot hozzá. sőt még a navon honlapján sincs fent ez a típus, ami érdekes.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
zsolti1985
csendes tag
senki se tud segíteni?
-
-
nyikszi
őstag
válasz tjb007 #47150 üzenetére
Valóban, a Samsung akkor kiesett.
Azért még megnézem amiket írtál, milyen problémák fordulnak elő.
Az Asusról meg szinte csak jókat írtak eddig, alig találtam negatív hozzászólást.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
tjb007
nagyúr
válasz nyikszi #47148 üzenetére
Csak a gyári garanciával rendelkező példányokat veszem figyelembe, azok meg nem férnek bele a 80e forintos keretbe. Az egy év bolti garanciás, tartozékok nélküli sufnigéesemes példányokat figyelmen kívül szoktam hagyni.
(#47149) OddMan
MT6577-es SoC van benne, tehát 2xCortex-A9@1,2GHz + PowerVR SGX531.
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Az Overmax Solution8 tabletben milyen CPU, GPU páros van?
A hivatalos oldalon ennyit találtam: CPU 2x1.2 GHz
Tetszik, hogy van benne 3G, ami ebben a mezőnyben ritka mint a fehér holló. Úgy gondolom, hogy nincs szükségem túl erős procira, a lényeg, hogy tudjak normálisan böngészni, és esetleg ha nagy ritkán meg akarok nézni egy rövidebb youtube videót, akkor azt vigye. A tárolókapacitása eléggé kicsi, de majd veszek hozzá egy 16 vagy 32GB-os microSD kártyát.
Úgy tudom USB-OTG kábelt nem adnak hozzá, de úgy nézem az is kapható kb. 1-2e ft.-ért.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
nyikszi
őstag
válasz tjb007 #47144 üzenetére
Köszi, ezek közül az Asus és az Acer jöhetne nálam szóba, utóbbi csak azért mert 11 éve van egy Acer monitorom. Szóval inkább nevesebb gyártók termékei érdekelnek. Lenovo jó lenne, ha nem lenne kakukktojás, mert azt is néztem már.
Szóval Asus lesz szerintem, esetleg Samsung, bár nem rajongok érte. Lehet az FHD 10-es Asus használtan, ha találok valahol.
Tehát:
ASUS MeMO Pad 10.1,
ASUS MeMO Pad FHD 10.1 használtan,
Samsung Galaxy Tab 3 10.1Ezeket néztem ki. Samsungot nem ajánlottad, miért?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
notmiami
tag
Sziasztok!
A tabletem valószínűleg elkapott valami spyware/malware vírust. A beépített böngészőjének kezdőlapja mindig visszaugrik egy reklámoldalra: iimini.com
Szeretném kiiktatni, de nem megy, próbáltam már
- Böngésző visszaállítás alaphelyzetbe gombbal
- Alkalmazások kezelésénél Böngésző adatait kitöröltem.
- Teljes gyári beállítások visszaállítását, és még az sem segített.
- A vírusírtók nem találják meg ezeket, mert ez nem egy teljes apk program, csak egy weboldal címet valahova beépített...Egy olcsó tabletről lenne szó: Koobe S7 Easy Tablet, szóval nem, nem szeretnék más böngészőt használni, mert ez a gyári a leggyorsabb, mindössze valamilyen módszerrel kitörölni ezt a homepage-t.
Kerestem már rá úgy is, hogy: homepage keeps changing android, de így sem találtam használható infot róla.Ha arról van szó, hogy rootolni kell, abba is benne vagyok, értek hozzá, de erre jobb módszert nem találtam.
XDA-n fent sincs ez a termék, szóval ezen a fórumon kívül nem tudok máshonnan segítséget kérni.
De ez inkább általános probléma, nem tablet specifikus.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz nyikszi #47139 üzenetére
Ez a kijelzőfelbontás dolog totálisan egyénfüggő. Van akinek a Full HD sem elég, és van akinek a sima HD is bőven megteszi. Ajánlok mindkét fajtából, majd te eldöntöd melyik lenne számodra jobb.
Ezek azok, amiknek a Full HD-nál is nagyobb felbontású a kijelzőjük: WayteQ xTAB-100qcr, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7, Alcor Zest Q933R
Ezek pedig azok, amik HD felbontású kijelzővel rendelkeznek: ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, Acer Iconia Tab A3-10, esetleg még a kakukktojás Lenovo IdeaPad A10.(#47140) Byll54
Ha újban gondolkodunk, akkor a gyakorlatilag a ROKEE az egyetlen normális választási lehetőség.
-
tybsen
addikt
16 GB-os nexus 10-et érdemes még venni vagy ebben az árban vannak jobbak? Köszi! (kb 67 ezer Ft körül van most az ausztriai Saturn-ban.)
[ Szerkesztve ]
-
Byll54
újonc
Sziasztok
Jegyzetek olvasásához keresek tabletet maximum 20.000Ft ért használt vagy új nem számít csak minél olcsóbb legyen. (Ebook readert szerettem volna de a jegyzetek nagy része pdf és mit próbáltam nem kezeli rendesen) Játszani nem szeretnék rajta de jó lenne ha pár alap app azért rendesen futna rajta fb,twitter,skype és esetleg böngészés flash támogatással. [link] én ezt néztem ki. Esetleg tudtok ajánlani helyette valami mást? Jobbat ilyen áron vagy olcsóbbat.
Köszönöm
-
nyikszi
őstag
Sziasztok!
Elsősorban olvasásra kellene, de minden más is lenne rajta. Net, film, játék, zene.
Ezért elsősorban 10"-os érdekelne.
Elsősorban új, de használttól se vagyok elzárkózva.
Csak itthoni beszerzés jöhet szóba és max 80000 lenne rá.Az olvasásnál nem tudom mennyire lényeges a nagyobb felbontás. Tehát fullHD vagy nagyobb, vagy elég az 1280x800-as felbontás az olvasásra? Próbáltam MM-ben megnézni, de mindegyiken tiltva volt a készülék, nem tudtam az ebook olvasókat ki.
-
-
mexel
veterán
válasz Nara19 #47135 üzenetére
Ez eddig sem volt titok Csak azért nem szokták ajánlani mert 80-ért már igencsak ott van az LG és annak a paramétereinek nagy része sokak számára jobb. Ha olcsóbb lenne a yoga biztos hogy ajánlott lenne itt is. Akkor lenne igazán jó ha az 55e lenne a normál ára, akkor mindenképpen jobban megérné az olcsóbb 40e körüli 8"-al szemben is. De sajnos nem így van, így sok mindenkit megfosztanak egy igen jó masinától.
-
-
-
Nara19
aktív tag
Sajnálom, hogy ilyen "felhasználóbarát" a hozzáállásuk, a karácsony előtti akciókban teljesen korrektek voltak.
A gép itthoni árát csökkenteni kellene, hiszen a Lenovo USA már 199 USD-ért árulja.
Az Amazonon is hozzá lehet jutni 199$ és 225$-ért.Ennyiért kimondottan versenyképes (lenne).
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Sziasztok.
BEEX S2-re milyen romot érdemes feltenni?
root jog megvan, de sehol egy fórum ami foglalkozna vele.+36702778032
-
mexel
veterán
Ez így tényleg megtévesztő. Tipikus magyar hozzáállás. Kár hogy azt a Yoga-t ennyire nem akarják normális áron eladni. 80-ért már van konurrencia, 60k környékén nem lenne és szerintem fogyna is.
Egyébként most voltam az árkád MM-ben és a Waytek 79qci (vagy mi) most 35e ft ha jól láttam. ( a neten nem annyi van írva) -
MODERÁTOR
válasz fateless #47126 üzenetére
Felhívtam a másik üzletet is kiváncsiságképpen, ott azt mondták, maximum (!) 25k-t adnak a régi laptopért (a tablet.hu nyitóoldalon egyértelműen minimum 25k van írva), vigyem be és akkor megmondják mennyit adnak érte. Ez már kezd elkeserítő lenni, a reklám vagy ők megtévesztő(ek)...
Lehet, hogy másik. BP.-i üzletet is felhívok kiváncsiságból.
Updét: felhívtam, nem volt túl megnyugtató ("működőképes, sértetlen laptop kell, amelyik legalább 25k.-t ér", heeeee? ) csak mikor mérgeskedtem, hogy minimum 25k van írva, akkor mondták, hogy "értelemszerűen" több is lehet...
Háááát.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz fateless #47124 üzenetére
Van otthon egy használaton kívűli régi T41, de nem tudom hol (kölcsön is adtam, annyira nem használtam, lehet vissza sem kaptam) - na ez a jólét
Sőt van egy ősöreg Toshiba anyukámnál, de ott a zsanérok el vannak repedve.... (még külön pcmcia wifi kártya van benne, réégiiii nagyon) - hiába működik, azt mondták, azzal ne próbálkozzak, olyat kérnek, amit el is tudnak adni.
Utánanézek a T41-nek, de félek lejár az akció, elvileg dec.31.-ig tervezték...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
veterán
válasz koncsik #47123 üzenetére
5k-ért biztosan lehet venni régi, működő laptopot (szerintem még én is tudok neked szerezni annyiért).
Persze akkor már 60 a tablet, de még mindig jó ár.Ha az MTK8389-cel adnák (azaz 3G-vel), akkor tuti vennék egyet ennyiért. Sajnálom, hogy nem akarják hozni ezt a típust ide, nekem szükségem van a mobilnetre hozzá.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
mexel
veterán
válasz Nara19 #47121 üzenetére
Mindenképpen megérné 55-ért a yoga, aki 8"-ost keres az annyiért ne is gondolkozzon. Csak nem világos nekem hogy milyen régi gépre gondolnak, mert néztem, ott egy csillag de nem találtam miről is van szó. Az 55 viszont mindenképpen jó ár a tabletért, verhetetlen ennyiért azt hiszem. 3 db-ot mi is használunk és akármikor kézbe vesszem rájövök hogy nem választhattam volna jobban. Mivel nem a top játékok futtatása volt a cél, nem cserélnénk el komolyabb tudással bíró kütyüre sem
-
Nara19
aktív tag
válasz daniel2121 #47110 üzenetére
A tablet.hu-n láttam még akciót a Lenovo Yoga 8-ról. Ha jól értem, beviszel egy régi gépet, cserébe 55-ért megkapod a Yoga-t.
Decemberben vettem, én is 55-ért, nem bántam meg. Ha HDMI és 3G nem kell, ennyiért talán a legjobb 8"-os gép.[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
Tudok valamit erről a gépről? ZTE V98
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
simbazz
aktív tag
válasz mike1334 #47118 üzenetére
Első kérdésre passz. A másodikat meg nem szeretném minősíteni. Már csak azért sem, mert nem vagyok (olyan) mérnök, aki kiszámolja, hogy egy bizonyos alkatrésznek max. ennyi meg annyi időt szabad csak kibírnia, aztán kuka az egész cucc, vegyél újat. Mert az jó. A gyártónak
Elektromos abakusz
-
simbazz
aktív tag
válasz mike1334 #47116 üzenetére
Ismerős tavaly október óta használ egy AX1-et, nálam is többször megfordult a cucc. Az árát megérte, bár már kétszer volt szervizben a kiszakadt microUSB aljzat miatt. Magánvélemény, hogy egy normál méretű telefonnál még elfogadható indok a helyspórolás miatt a microUSB töltés, de egy nagyobb eszköznél sikítófrászt kapok ettől. Az ellenérzés pedig tovább erősödött ezzel kapcsolatban a fentiek okán.
Egyébként maga a vas teljesen jó, a kijelző elfogadható, a sebesség a vártnál is jobb, komolyabb fagyás, szoftveres nyűg tudomásom szerint még nem volt. Az eltelt 4 hónapból kettőt Németországban töltött a tulaj, onnan videóskype-olt haza rendszeresen német SIM-es mobilnettel problémamentesen. Itthon wifi-n megy, nincs vele gond. A kamerája is elfogadható, rosszabbra számítottunk, útközbeni kattintgatásra megfelel. Az akkuidőt nem mértük, de a nem túl izmos adat ellenére nem tűnt rossznak. A GPS viszont hozza a szokásos nagyon kínai formát: jó hogy van benne, de egy örökkévalóság kivárni mire rááll a holdakra. MediaTek...
A benyomás összességében pozitív. Ha most kellene vennem egy táblát hasonló célokra, egy ilyenre simán beruháznék, a botrányos töltésmegoldást leszámítva ennyi pénzért nem igazán látok normális 3G-s alternatívát.
Elektromos abakusz
-
mike1334
veterán
Sziasztok Ainol Numy AX1 7"-ről van vmi infótok? Üzemidő, kijelző minősége, összeszereltség minősége és általános felhasználói élmény szempontjából.
Más olcsóbb alternatíva 7es 3Gtabletre? szép kijelző, relatíve hosszú üzemidő, kicsi súly, és problémamentes működés a feltétel..nem kapok frászt, ha nem megy rajta a legújabb 3d-s játék, max ilyen unaloműző angry birds szintű játékokat játszok, elsősorban netezésre szánom meg GPS...6colos is belefér, köszi.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
tjb007
nagyúr
[link], plusz ezeken felül még az ASUS MeMO Pad 8, Acer Iconia Tab A1-810, valamint ha körülnézel a Hardveraprón ennyiért találhatsz Lenovo Miix 2-t és Toshiba Encore-t is.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Mentést akarok csinálni Heliummal, de nem ismeri fel az alkalmazás,hogy csatlakoztattam a géphez. Valami ötlet?
-
KisBundi
őstag
Pipo M7 Pro 3G!
Szerintem ebben a kategóriában a legjobb választás![ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Azt már eldöntöttem hogy 8"-os lesz a tablet amit vennék csak a típust nem tudom még. Olyan 60-70k-át szánnék rá. Mi az ajánlott leginkább?
-
zsolti1985
csendes tag
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni egy Navon Platinum 10 tablet-tel kapcsolatban?
Vettem egy ilyen tabletot de custom rom van rajta.
Hogyan tudnám visszatenni rá a gyári romot mert iszonyat lassú vele a net.
Valaki leírná nekem részletesen?
Akár privátban is.
Előre is köszönöm! -
Mustadjoci
tag
sziasztok
másik problémám, hogy ha az iphoneom wifijét megosztom, látja a lenovo a1000-f, csatlakozik is de mégsem tudja használni?
mi erre a megoldás?
a regi tabletem gond nélkül működik vele. -
akos727
senior tag
Mit ajánlotok a használtan 40, ujonnan talán 50 ezres kategoriában?
Átlagos használat, méret 8 inch és nagyobbak.
Én a Concorde Tab Slimet találtam eddig, ami jónak tűnik.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest