Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok!
Fellelhető valami lista az "ismertebb" tabletmárkákból ami együtt tud működni huawei e220-al?
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
25k-ért ez a Prestigio a legjobb vétel?
Valakinek van róla tapasztalata, hogy mennyire fürge netezésnél?
Mert nekem csak netezésre kellene.
A 2 év gari jól hangzik, ezért is ezt néztem ki. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom, balga kérdés, de minden tabletben GPS? Most vettem egy Prestigio multipad 7. Van ebben? Mert a navigácó progi benne van... Keresi a jelet, kinn is, de nem talált. Gondolom hibát jelzett volna, ha nincs benne, ugye?
Köszi!
Másik kérdésem, hogy ha arm cortex a9 cpu van benne, akkor az mx playerhez milyen kodek pakkot töltsek le? Mert ott csak 7ig van, meg 7 neon...
És a facebook miért nem játssza le a beágyazott videokat?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Húgomnak vennénk valami olcsó tabletet, ebben kérném a segítségeteket. Leginkább játékra kellene neki, így az fontos lenne, h minél több játék fusson rajta lehetőleg akadásmentesen. Ezen kívül néha netezésre, zenehallgatásra lenne használva.
15-20000 Ft lenne rá kb a keret, de ha sokkal jobb gépeket lehet kapni mondjuk 5-10 ezerrel drágábban, akkor azokra is nyitott vagyok.
Ennyiért eddig a DPS Dream 7-et találtam, ez megfelelne a fent leírt igényeknek vagy van jobb választás ebben az árkategóriában?
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
fer
őstag
Erről nem sok mindent találtam, még videót sem! [link]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Itachi82
aktív tag
Csá all, akkor most meg kérdezem 3-jára is, hát ha valaki tud segíteni!
Father-nak kellene (ajándék lesz) egy amin lehet normálisan skype-olni (mivel külföldön dolgozik) meg filmet nézni!
Valami hasonlóra kategóriára gondoltam: MyAudio Tablet Series7 708QA <===(Erről vélemény?)
30k körüli áron!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy tablet vételén, de nemigazán értek hozzá...
Elsőre ipadre gondoltam de az sztem nem érmi meg az árát meg egyébként is. A windowsosok drágák.. Maradt az android ilyen cuccom még úgysem volt
Szóval nekem a tablet egy notebookot kellene hogy kiváltson, hiszen a notit cipelni nehéz meg minden
Arra gondoltam, hogy szeretnék itthoni garanciás újat venni.
Procival meg a rendszerrel bajban vagyok még nem ismerem ezeket... Snapdragon, Tegra ezekről olvastam és dícsérik is de olyanok hogy allwinner meg rockchip meg mtk ha jól vettem ki ezek nem az igaziak... Légyszi erről adjatok vmi linket, hogy mi micsodaHardverre valami ilyesmire gondoltam:
-2 magos jófajta cpu-s kb 1.5 ghz-es
-2gb ram
-16gb memórai
-wifi és 3g vagy 4g
-kijelző méret kb 8"
-legyen rajta usb, ha tudja az OTG-t az jó lenne
-lehessen hozzákapcsolni valamilyen direkte tablethez való billentyűzetet meg vmi egérkét
-képernyő kb 8" (gondolom az már jó :s )
-Az akksi ne 1-2 órás legyen vagyis tudjak vele dolgozni
-MicroSDHC vagy XC kártafoglalat legyenSoftware-es oldal mit is tudjon
--fontos, hogy biztosan legyen rá rendszerfrissítés meg áruház (ha lehet rootolni az mégjobb )
-Office! Word, excel, powerpoint
-Tudjak vele netezni
-Azért egy pár játék is menjen vele
-Ja és menjen vele a DLNAMárka
ASUS tuti nem, meg lehetőleg nonamek sem gondolom azokhoz nem érkezik rendszerfrissítésNem tudom milyen árakon vannak én 50-60e-ret szánnék rá, gondolom ebbe nem fér bele minden amit akarok, de hátha Egyébként ezt néztem ki nem lehet rossz de mint mondtam nem értek hozzá várom a segítségeteket észrevételeket meg a procikról vmi összehasonlítást vagy vmit ami alapján el tudnám őket helyezni
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Sony Tablet Z ről milyen véleményetek van? Ahogy a teszteket olvasom elég jó kis kütyü. Bár piszok drága.
De a kérdés az, hogy ez az erős hardvert mi használja ki? Szóval megéri ilyet vásárolni? Vagy teljesen felesleges? Milyen alternatívát tudnátok 80-100 ft ban? Külön előfizetést nem szeretnék hozzá. Egyébként a telefonok sim kártyája kompatibilis a tabletekkel? Vagy ezekhez külön méretű kártyák vannak?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
helixP
nagyúr
válasz tjb007 #44485 üzenetére
Köszi, igen, megvan, igazából ez történik, mint a videón. Kiírja a végén, hogy Please plug device..., és ott vége. Próbáltam ahogy a videó mondja kikapcsoltan rádugni, bekapcsoltan... stb, semmi. Nem találja meg, install nem megy tovább, a hibaüzenet mindig előjön.
Ha kikapcsoltan dugom rá, akkor MT65xx Preloadert keres, az sincs meg.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok Tudnátok segíteni?
Acer Iconia Tab B1-710-t szeretném összelőni XP-vel, USB-n keresztük (vagy Héttrtárként, vagy MTP-ként, már az is jó lenne) 3 órája ezzel szórakozok, feltúrtam az internetet, de semmi siker... Esetkeg valakinek volt tapasztalata már, vagy egy megfelelő topicba tudna irányítani? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
Chappy
tag
Heló!
9,5-11" tartományba eső tableten gondolkodunk. Csak Android jöhet szóba, nem baj ha kicsit noname, de legalább két év gari a preferált, 2 GB RAM, 1,5 GHz-es kétmagos, vagy 1-1,2 GHz-es négymagos proci. Keret 50-60 eFt rá. Egyébként netezésre kell. Tudom, hogy soknak tűnik a vas neki, de nem akarunk 1-2 év múlva újat venni. Felbontásban örülünk, ha 1024x600-nál többet tud. de ez nem fontos kritérium.
Erről mik a vélemények? [link]
És erről? [link]
Köszi előre is a segítséget!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
daneel92
tag
sziasztok!
80-90 körül keresek 10 colos tabletet, samsung galaxy tab 3at láttam 90ért MMbe, de érdekelne, hogy hasonló kategóriában van-e nála jobb (főleg kijelző terén, 1280x800 egy vicc szerintem)Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
motoflug
őstag
Nagyjából 20e Ft. körül keresünk tabletet 8-10" között, lehetőleg minél nagyobbat. Ötletek?
-
keszo
őstag
Sziasztok
A Wayteq xTab-700qci-ről lehet valahol tesztet olvasni?
Attila
-
mexel
veterán
válasz koncsik #44470 üzenetére
Tényleg a sok nyolcas lehet a megoldás, eszembe sem jutott
A rádiót nem tudom megnézem. hogyan kell keresni? FM rádió? Szerintem nem láttam olyat.
Sőt, gyorsan megnéztem, nem találok rádiót. Gondolom olyanra gondolsz ami net nélkül megy.student: itt írtam pár eredményt de ide is bemásolom az egyszerűség kedvéért:
Epic Citadel: 1280x736
High Performance: 59.7
High Quality: 56,9
Ultra High : 29,6Antutu 4 : 13320
Quadrant: 4923
Cpu: 13527
Mem: 3424
I/O: 4883
2D: 260
3D: 2521[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
8.-áig, 8 órától 8 óráig, 8" tablet, Yoga8.
88888888 , ha valaki még nem jegyezte volna meg.
Nyolckerben nincs üzlet, különben biztos csak ott lehetne átvenni.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Ajajaj. Ez elég csábító... Itt az ideje, hogy gyorsan szabaduljak az Ainol Aurórától és a Concorde 9.7 IPS-től...
Kérlek Titeket, akinek van tapasztalata a Yoga8-ról még, ossza meg.
Mexel köszi a a figyelemfelkeltést.
Tényleg van benne FM rádió is?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mexel
veterán
válasz a.t.t.i. #44466 üzenetére
Netnél nem tapasztalok lassulást, a pc-m operával lassab (i3 + 8gb + ssd ), youtube megy, minden gördülékeny. Sok kisebb játékot felraktam, belenézek mindbe, játszogatok, aztán megint net, de az egész rendszer folyamatos marad. Igazi lassulást és torpanást még nem éreztem. Most ránéztem, 9 alapfolyamat megy - gondolom azok - és azt írja 541mb foglalt és 454 szabad. Persze nem tudom 1-2 lenovo cucc meg "lenovo Weather", "norton Mobile Security", "Power ManagerHD", "Atci Service" és hasonló dolgok kellenek-e, majd megpróbálom hogy mi van ha kiirtom őket, de eddig nem foglalkoztam ilyesmivel mert nem éreztem torpanást- lagolást.
Sok olyan oldalt is néztem a neten ami pl Galaxy S telefonon nem jön be vagy macerás, itt jól mennek.
(vannak valami jó macerás tesztoldalak amit a tabletek nem szeretnek? Ha van ilyen jöhet az info és megnézem)Minden raklám nélkül én valóban úgy érzem ha valaki nem a nagyon gépigényes játékok miatt akar tabletet akkor egy nagyon könnyen és nagyon jól használható készüléket kap. Elég macerás vagyok pedig minden hülyeségre, de ez valóban tetszik valamiért. Féltem az 1gb-tól, de eddig alaptalannak tűnik. Hogy mire lesz ez elég 1-2 év múlva nem tudom, de most a gyári böngészővel tökéletes.
Érdekes pl viszont hogy a Hill Climb Racing-nál úgy érzem mintha nem lenne folyamatos (csak ott), a Real Racing 3 megy elég jól, sok autónál talán kicsit lagol, de játszhatóan. (volt RK3188-as gépem, azon is ilyesmi volt, igaz ott fullhd-ban)
Akinek van még ilyen írjon tapasztalatokat erről, hogy vasárnapi vehessen még aki akar, addig van akció, egy Alcor Q813i-nél most így mindenképpen jobb vételnek tartom, talán még a 39900-es tableteknél is megér 25-el többet. Igaz ott már van 15ezer különbség, de ezért van nagyobb akksi, 16gb, és gps is és jó wifi, szebb kijelzővel.
Még a kis könyvét el sem olvastam hogy egy-két dolog mire jó, de ráérek még.
-
Jakuu
őstag
Koszi ezt a keszuleket nezegettem mar, valami ilyesmire gondoltam en is, Kar hogy ez mar egy kifuto darab.
Amugy nem vizallo vagy ilyesmire gondoltam, hanem hogy massziv es strapabiro legyen. Na persze idealis hasznalat mellett, nem dobalni akarom,
Es nem is folyamatos GPS hasznalat mellett kell nekem, hiszen a gyalogtura, mas mint egy autos, ahol folyamatos GPS hasznalat szugseges.
Itt meg alkalomszeru es nem folyamatos lenne a hasznalat.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Nara19 #44462 üzenetére
Nézd meg a képet is Remélem még az van ott. ( az enyémet elvitték, illetve azt ami felesleges volt )
Vagy a főoldali reklámot nézd. Nem könnyű hirtelen kihámozni az akció lényegét, és azt semértem miért csak reggel 8 és este 8 között leadott megrendelésekre van az akció, de ők tudják[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Aki esetleg még most rendelne kínából tabletet, 10USD a DHL gyorsposta a geekbuying.com-on.
-
mexel
veterán
Ismét van akció a Yoga8-ra , kis megkötésekkel (reggel 8 és este nyolc között lehet rendelni a neten, dec. 8-ig)
Aki 8"-os tabletet keres az ne sokat gondolkozzon, mert nagyon jól optimalizált a rendszer, az akksi pedig verhetetlen.
(tegnapelőtt este feltöltöttem 100%-ra, 10 óra 50 perc után wifi nélkül még 99%-on volt, most töltés óta 1 nap 7 óra 17 perc után úgy, hogy alvóban is ment a wifi kb 30 órája, kb fél órát játszottam, kis net, még mindig 94%-on van )Erős, stabil wifi, GPS, OTG, stb, és jól optimalizált a rendszer, mert én még nem nagyon láttam akadozni. A játékok sem finnyásak rajta, eddig ment amit kipróbáltam, és a kép az sokkal szebb mint az 1024x768-ban, itt már nem látszik a pixel. Ennyi pont elég a kijelzőnek.
Csak azért írom mégegyszer mert sokan keresnek itt tabot, és ez nem egy súlycsoport minőségben a kínai olcsóbb tabokkal. 80-at nem adnék érte mert akkor LG, de 54900-ig nem nagyon van szerintem ellenfele. ( a fentebb említett samsung 7"-os akcióban 49900 és sehol nincs a paramétereiben ehhez, külsőre meg pláne. Amellett hogy a samu kijelzői nekem teszenek, de lehet hogy az már túl színes is - mindenesetre szép)Tehát aki jót akar vágjon bele, és mivel netes rendelés, ha nagyon nem jön be vissza is viheti ha nem barmolja össze ( bár az nem a legszebb dolog, csak akkor ha valóban nagyon nem hozza az elvárásokat), de akció után ennyiért még eladható is karácsony előtt. A praktikumai miatt kicsit más értelmet ad a tabletnak a yoga
(pl nem kell kitámasztós tok, hanem az ember kinyitja a lábát, tesz elé egy bluetooth-os egér-bill-t , vagy usb-set és már meg is van a komplett szett)
Én speciel egyszer sem hajtottam vissza a kitámasztóját, mert ha kézbe veszem a vízszinte talp pontaz ujjak között van és igen jó így tartani a kütyüt.Utána simán le lehet tenni kis helyre is, stb.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz _stick_ #44455 üzenetére
Jó kérdés. Persze elintézhetjük azzal, hogy az IPS is TFT , de gondolom az szeretett volna lenni a kérdés, hogy a TN vagy az IPS típusú TFT kijelző fogyaszt-e kevesebbet. Amennyire tudom kezdetben az IPS jelentősen többet fogyasztott (összetettebb az áramkör, több háttérvilágítást blokkol), viszont mostanában születtek javított energiafelhasználású változatok (E-IPS, AH-IPS, ...), és ezek TN-hez viszonyított energiafogyasztását már nem tudom, ill. azt sem egyszerű megtudni, hogy melyik tabletben milyen IPS variáns van.
Amúgy szerintem ez gyakorlatilag mellékes is: a tablet üzemidejét egy csomó más paraméter is befolyásolja (kijelző mérete, felbontása, fényereje, alkalmazott processzor típusa, stb.), és csak a végeredmény számít. (Már ha a kérdés a tabletek kapcsán merült fel, nem csak úgy általában. )
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
_stick_
őstag
Még egy kérdés, az IPS vagy TFT kijelző fogyasztása a jobb?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, tablet vásárlása előtt állok. Érdeklődnék én hogy ti mit ajánlotok? A keret 35 ezer lenne, és játékra,netre meg filmezésre használnám. A méretet még nem döntöttem el szóval írnátok 7 colost meg 10 körülit is.
Én eddig a Concoorde tab speedet néztem ki, arról mi a véleményetek? -
a.t.t.i.
senior tag
7-8"os méretben mi a legjobb ajánlat szerintetek,ami A brand,és nem fogy el folyton a ram?
Asus memo pad 7 milyen?
-
tjb007
nagyúr
válasz anonymus89 #44449 üzenetére
Igazából egyik sem éri meg, szinte egytől egyig túl vannak árazva, de ha ennyire ragaszkodik a márkához, akkor pont 90 ezer forintért már hozzájuthat egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1-hez (P5210).
(#44450) _stick_
Talán még az Alcatel Tab 8 HD, más viszont már tényleg nincs.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Cimborám Samsung tabletet szeretne vásárolni ragaszkodik a márkához.10,1"-es felbontásút a gyerkőcöknek internetezésre, tapizásra meg persze a szülők is használnák majd.
Noti helyett mondtam, hogy inkább tabot vegyenek csak kisebb azért az esélye a meghibásodásnak szerintem.Ti mit gondoltok erről, nagyon nem követem mostanában ezt a vonalat Samu-ból most mi éri meg? (80-90k-t szánnának rá)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
tjb007
nagyúr
válasz aerosmith #44445 üzenetére
Ami az elképzeléseidhez a legközelebb az a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G-s verziója, de ennek az ára 55 ezer forint körül mozog.
(#44446) nahalem
Igen, megéri, amire használnád tökéléletesen megfelel (még többre is).
(#44447) _stick_
Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0, ha mindenképpen ragaszkodsz a Prestigiohoz.
-
_stick_
őstag
Hali!
Három márka közt vacilálok. Prestigio, Alcor, Wayteq, illetve vaciláltam, amíg megláttam, hogy a Prestigio szervize konkrétan egy köpésre van tőlünk. A kérdés, hogy a sok prestigio-ból mi az ajánlott? Első tábla lenne nejemnek, aki elektromos cuccokban nem finom úri hölgy. (a telefonjában több a homok, mint a pixel; a fényképező objektív nem mozog a níveától, a laptop olyan szinten van darabokba, hogy gondolkodtam rajta, hogy a billentyűzetet ráragasztom a kijelző hátoldalára és meg van oldva a tablet kérdés)
Szóval az első tablet próba üzemes lesz.
Ami számít: üzemidő, 8", erős/stabil wifi, gmail, face, YT....
Ami nem számít: játék, GPS, Bluetooth
30-40k -
nahalem
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Egy Tablet-et szeretnék venni.
Egyet kinéztem, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e vagy sem.
Elsősorban internetezésre, képnézegetésre, szövegszerkesztésre használnám.Róla van szó: http://www.laptop.hu/termek/asus-tfb-t100ta-dk002h-2in1-w81
Köszi a segítséget!
-
aerosmith
őstag
Erre valalkinek valami javaslat?
-
senior tag
Én végül is döntöttem: Acer Iconia A1 810 lett (az Asus Memo Pad 7 HD volt a másik jelölt, ill. szóba jött még a Galaxy Tab 3 7.0 (T210)) Vásárlás előtt megtapogattam még őket, de már eleve az Acer-t mentem megvenni. Három fő érv szólt mellette.
7.9-es 4:3-as kijelző. Kellemesebb képarány, és területre majdnem harmadával nagyobb, mint az Acer. (Ha valaki már nem lát olyan jól, ill. nem nagyon netezett korábban, annál ez sokat számíthat. Valójában még a 10"-on is elgondolkodtam, de aztán mégse.)
Kisebb felbontás (nem röhög!) Sajnos a Google-nek máig nem sikerült megoldania, hogy globálisan fel lehessen nagyítani a dolgokat, mondván, hogy ezt az alkalmazások megoldják. Sajnos nem oldják meg, vagy legalábbis nem mind. (Amúgy volt ilyen alkalmazás (Big Font), de ezt a Google az Android 4.2-től kinyírta, mondván, ha már milliókat fizettek azért, hogy igazán szürke és unalmas kinézete legyen az Androidnak, nem hagyják, hogy jöttment felhasználók tönkrevágják azzal a mondvacsinált ürüggyel, hogy használni szeretnék a drága pénzen vett eszközeiket...)
OTG. Egyszerűbbé teszi a mentést, ill. az adatcserét (pen drive).
Ami a hátrányokat illeti: a pocsék kamerák jelen esetben nem érdekesek (mert soha nem lesznek használva), a GPS sem (legyen bármilyen), a szolid fényerő beltérben remélhetőleg elég lesz, az üzemidő pedig az Acer-nél sem annyira rossz (ez lehet a nagyobb képernyő ára, a világítás elég sokat eszik).
(Amúgy a tapogatás némileg meglepő eredménnyel járt, mert nekem az Asus-szal szemben a korábban elvetett Samsung sokkal jobban bejött: fizikailag masszívabbnak tűnik, kisebb, a kereten vannak vezérlőgombok, van fényérzékelő, infraport, stb. A kijelzője lehet, hogy nem IPS, de egyáltalán nem tűnik rosszabbnak (az Acer-nél pláne), a processzora ugyan csak két magos, de ez nem igazán érződik normál használatnál (mondjuk egyes játékoknál lehet). Ami pedig a szoftvert illeti, a kiállítási példány sokkal szebben és izgalmasabban nézett ki (főképernyő, virtuális billentyűzet, stb.), mint a több gépen futó csupasz Android 4.x ... L. még ezt, bár a kommentek itt (is) határozottan az ASUS felé hajlanak.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
fer
őstag
Sziasztok! Erről mik a vélemények: [link] pontos felhasználása még homályos, de internet, és néha filmnézés az biztos, meg ha esetleg néhány kisebb játékot elbírna az sem lenne hátrány!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
albinolynx
őstag
Annyira most nem követem, de az MTK6577-essel szereltekben mintha mindegyikben lenne. Nem gondoltam, hogy még lehet kapni olyat, amelyikben nincsen.
A másik, hogy gondolatébresztőnek szántam az egészet. Keresővel a "dual sim"-re (is) egyből kiadja a topikot, ahol hamar megtalálja a neki "bestbuy" telefont.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Zeki
nagyúr
válasz albinolynx #44440 üzenetére
A dual simesben sincs mindegyikben gps-ha olcsó.
Az egy simes haier w910 meg jó gps ügyileg is. -
senior tag
válasz tankal #44435 üzenetére
#44399 (Azt jelenti, hogy van.)
(#44419) Jakuu Nekem van ilyesmi: Samsung Galaxy S Wifi 5.0. 2500mAh akksi, 7-9 órát elmegy egy töltéssel (mondjuk GPS-sel nem próbáltam). Persze nem terepre van szánva (masszív darab, de csupa műanyag, és nem is vízálló), de kimondottan terepre készült tablettel még nem találkoztam, és ha lesz is, gyanítom, hogy méregdrága lesz. Csak az a gond, hogy kb. két éve már nem forgalmazzák. Esetleg használtan még lehet kapni, ill. lehet, hogy a médialejátszók között kellene körülnézni.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Segítenétek gépválasztásban?
10”, 60K körüli áron keresek jó gépet. Ezeket találtam:WayteQ xTAB-100qcr
Alcor Zest Q933R
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7Az elsővel jóval többet foglalkoznak a PH-n, pedig pont erről jelent meg a cikkben, hogy akad. Mintha jobb támogatása lenne és a frissítéstől várnának megoldásokat. Gondolom az akadások és wifi gondok egyformán kell, hogy jelentkezzen mindegyik gépen.
A Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 csak 1280 x 800-as. A kisebb felbontást talán jobban kezeli a szintén erős hardver.
Egyébként általános célra kellene. Van a márkák megbízhatósága, szervizelése közt különbség. Vagy esetleg ezeken kívül jobb választás? -
Clemi
veterán
Az Alcor Zest Q813 család mennyire bejövős? Az 1 és a 2 GB-os modell között mennyire érezhető a memória mennyiség különbsége?
-
tankal
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy az Asus MeMo Pad 7 HD ME 173X nél mit jelent hogy csak támogatva van a navigáció?
A másik tud valaki olyan oldalt ahol tableteket lehet összehasonlítani?
Előre is kösz! -
tvamos
nagyúr
válasz this is life #44432 üzenetére
Olcsobb, mint a Tab 2...
De tenyleg a játék a "feladat". Akkor nezelodom meg, annyira nem fontos.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
this is life
Ármester
válasz tvamos #44424 üzenetére
A proci még elmenne de a vivante gpu nem egy tul tamogatott grafikus mag, teljesitmenyben sem eromu tamogatottsagban szinten rosszul muzsikal. Amugy a samu gt3 alig erosebb mint az elodje, semmi esetre se ajanlott vetel. Biztos egyben van, sw teren de ma mar gyengenek szamit a vas....
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hbala
aktív tag
Az angol Aldi-ba jön az új Medion tab: [link]
Ránézésre csak a külső, a proci, meg az oprendszer változott. -
Jakuu
őstag
válasz albinolynx #44423 üzenetére
A dual SIM-et nem ertem. GPShez nem kell SIM kartya tudtommal.
-
tvamos
nagyúr
Azon gondolkodom, veszek egy Galaxy Tab3 7" tabletet, szigoruan jatekra, es filmezesre. (Csak mert le van arazva...) De azt olvasom, nem tul eros benne a proci. Azt latom a tesztben, hogy Smartbench 2012 Games eleg gyenge a Tegra 3-hoz kepest. Ez akkor most azt jelenti, hogy nagyon gyengusz?
Gondolkodtam meg az ASUS Memopad HD-n, de nem tudom, er-e ez 12ezerrel tobbet... raadasul a nagyobb felbontas miatt, nem biztos, hogy jobb lesz a jatekelmeny.
(Akkor meg ugyan ott vagyok, mint most, hogy elveszi a csavo a Nexusom, es reklamal, hogy nincs rajta mese...)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Jakuu
őstag
Valami olcso es kicsi GPS-el ellatot olcso Tabletet tud valaki mondani ?
A kicsire itt ertem a 5" max 7" kategoriat. Lenyeg a turazasnal lenne hasznalva, es napenergias toltorol lenne mukodtetve., tehat nem artana valami hosszabb mukodesi ido, a helymeghatarozas celjabol.
Jatek nem fontos, ellenben hogy strapabiro es hosszan hasznalhato legyen annal inkabb.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Cucuska2 #44417 üzenetére
"...nekem egy USB-s külső akkum van, 10 Ah-m, és használni szeretném!"
Tudtommal egy külső akkut is lehet használni töltő bemeneten keresztül a megfelelő kábel (pl. egy USB A x 2,5 mm) használatával.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
addikt
Üdvözlöm az urakat, karira tabletvásárlásra adnám a fejemet.
Először is, 60k körül, magyar garanciával, Mo-n beszerezhető tabletet szeretnék, újat.
Mire kéne:
- filmet nézni, mind magán a cuccon, mind HDMI-vel TV-n. FullHD-t ha tudja HDMI-n, az nagy előny
- PDF-eket, doksikat nézegetni
- netezés, skype, FB, stb., hasonló marhaságok
- belső tárhelyből örülnék, ha meg lennék áldva + SD kártya
- értelmes WiFi modul, ne legyen harmatgyenge
- akkus üzemidő számít persze, de van 10 Ah-s külső akkum, egyedül annyi, hogy legyen USB-ről tölthető (nem tudom mik a trendek, nem akarok koppanni)
- rootolni lehessen
- a kijelzője legyen jóóóóóó, szeretnék legalább egy 1024x768-at, vagy nagyobbat, isten óvj az 1024x600-tól, meg betekintési szöget
- lehet 7-8 colos, de ne legyen nagy a kávájaA Wayteq 7,9"-es tabletet néztem instant get lenne, de nem tölt USB-ről, és nekem egy USB-s külső akkum van, 10 Ah-m, és használni szeretném!
(Ez egy UPolás volt, viszont elveszett a hsz-em menetközben.)
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, a réginek vissza adták az árát, el kellene költenem kicsit hozzá téve.Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
magyar nyelvű legyen
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
VIBER,Skype,internet,SD kártyáról film nézés,pdf olvasás,telefon pótlás ha az szervizben van
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
50-100 ezer közöttköszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
janihunk
senior tag
Sziasztok van egy element-7-v3 tabletünk, sajnos valami oknál fogva Dc töltő része beesett a tablet belsejébe, megcsinálták (nem szervizben) de azt mondták hogy csak usb ről lehet már tölteni. Ez eddig ok még meg is lehetne barátkozni vele. De sajnos azt vettem észre hogy a rendszer instabil, akad a Pou képernyő feloldásnál felold de kiírja hogy az indító leállt. És sajnos újra is indulgat. Megpróbáltam a rendszer visszaállítást de egy fekvő droid hasán 3szög. Azt írja a home gomb-al válasszak mit akarok, de nincs sehol a home gomb:S. Mit tudok csinálni? Sorry lehet nem ide kelett volna, csak nem találtam a megfelelő topikot
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
kelzsoca
félisten
Fogj egy pendrive-ot, vagy micro SD kártyát, pakold meg olyan tartalommal, amit meg szeretnél nézni a készüléken (játék, film, zene, pdf, akármi) menj el a Gubacsi útra, ott adnak a kezedbe gépet, és azt tesztelsz rajta, amit csak szeretnél.
Illetve a fórumban is felteheted a kérdéseidet a már készülékkel rendelkező usereknek.
[ Szerkesztve ]
-
justo00
tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, "könyvolvasás", talán néha film és zene
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
25eftAhogy olvasgattam a fórumot ez a [TAB] legjobb vétel erre a célra ennyi pénzért?
Vagy esetleg tudtok vmi mást ajánlani? -
Clemi
veterán
válasz tjb007 #44409 üzenetére
Köszi, választanék, csak az eredeti kérdés maradt nyitott, hogy ár-érték arányban megéri-e ezek közül valamelyik, vagy melyik jobban, meg egyáltalán, mert szinte semmi konkrét infót nem találok egyikről sem. Ha meg nem ezek, akkor mit esetleg, abban a kategóriában (a Wayteq-től fázom).
De győzzön meg valaki, hogy ez a Wayteq már nem az a Wayteq, és ár-érték arányban odaver a mostani kütyümnek.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz csinturi #44404 üzenetére
Ebbe a 120e forintba beleférne az ASUS MeMO Pad FHD 10, de ebben „csak” egy kétmagos Intel SoC van. Ha mégis ragaszkodsz a négy maghoz, akkor a következő alany az ASUS MeMO Pad 10 (ME102A) lenne, de ennek már csak sima HD felbontású kijelzője van.
(#44406) motoflug
Az elmúlt napokban-hetekben egy tízessel esett az ára (60 ezerről 50 ezer forintra, talán valahol még ennél is olcsóbb), így már annyira nem vészes az ára, de úgy vélem még ennyiért sem éri meg megvenni (hacsak nem Samsung fan az illető). Ennyi pénzért lehet már kapni ASUS MeMO Pad HD 7-et is jobb kijelzővel.
(#44408) Clemi
Értem.
Akkor szerintem válassz aközül a kettő közül, amit kinéztél (igaz ezek egyike sem 4:3-as oldalarányú kijelzővel rendelkezik). -
Clemi
veterán
válasz tjb007 #44403 üzenetére
Az a helyzet, hogy most is egy Wayteq tabletem van, (xTAB-70i) de olyan szinten laggol és fagy netezés közben, hogy párszor már az asztal sarkához akartam csapkodni a kijelzőnél. Alig használtam eddig, pár hete csináltam rajta egy HR-t (a gyári ICS-t tettem rá) de hiába. Ezek miatt húzom a szám a Wayteq név miatt.
Árkategória? Az kb a 40-60e közötti ami még nem annyira fájna érte, vagyis kb az a kategória, amibe a két linkelt tábla esik. -
motoflug
őstag
A Galaxy Tab 3.0 7" wifi, a specifikációja alapján melyik kisebb márkás gép szintjét hozza? Gondolok itt arra, hogy mennyire van túlárazva esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Mivel hűség idő hosszabbítás előtt állok a T-nél gondoltam kihasználnám a kínált akciót, csak nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e és egyáltalán megéri-e a kínált tábla gépek közül valamelyik azt az árat.
Az egyik a Lenovo 2109A a másik pedig a Lenovo S6000L ami szóba jönne. Az a gáz hogy ezeket a tipusokat szinte sehol máshol nem lehet kapni, és információt se találtam szinte semmit, tesztről nem is beszélve.
Szerintetek? Vagy inkább másfelé kacsintgassak? A lényeg, hogy 16:10-es 7"-os gépet nem nagyon szeretnék, inkább valami nagyobbat, (minimum 8") és ha lehet 4:3-es felbontásút.
GPS nem szempont, HDMI kimenet viszont igen. 3G szintén nem annyira lényeges, bár ha OTG-n opció, akkor az még később jó lehet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest