Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankal
tag
-
tankal
tag
Sziasztok! Segítség kellene vásárolni szeretnék egy tabletet de teljessen tanácstalan vagyok.
1:10" ra gondoltam
2.újat szeretnék
3.hazai boltból
4.játék,Netflix,böngészésre
5.google play fontos lenne
6.130k körül gondoltam
A filmek miat a felbontás és a hang legalább közép kategória legyen .Ja és már a 3 ik telóm huawei ahoz vagyok szokva bár tudom mostanság ez nem nagyon fér össze a googleval Előre is köszönöm! -
tankal
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy az Asus MeMo Pad 7 HD ME 173X nél mit jelent hogy csak támogatva van a navigáció?
A másik tud valaki olyan oldalt ahol tableteket lehet összehasonlítani?
Előre is kösz! -
tankal
tag
válasz tankal #44346 üzenetére
Ugy látom nem müködik a link szóval ha az asus oldalon összehasonlítom a 2012 es Nexus 7 -et a Memo Pad 7-el akor ott a Nexusra írja a GPS míg a másiknál csak támogatást ír.Ahogy én látom a nexus gyengébb kamerában de minden másban magasan veri a másikat ja és a gari csak 12 hónap (újracsomagolt) és 4.1 es az android.
Tehát ez [link]
és ez a másik [link][ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
Sziasztok!
Már kérdeztem ,de azóta változott a felállás!
Lányomnak kellene egy tábla 11 éves (internet,skype,film,egyszerű játék)meg amire ők használják.
A wifi fontos ha van benne GPS az jó lenne az asszonynak.
Szemüveges nem tudom ez mennyire befolyásolja a méretet?!
A keret max 50 ,de ha van olcsóbban neki megfelelő az csak jó!!!
Ezt a kettőt nézegettem 1.[link]2.[link]
Vélemény ezekről esetleg valami más típus?![ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
Hátha valakit érdekel! [link]
-
tankal
tag
Sziasztok!
Lányomnak (11 éves) szeretnénk táblagépet vásárolni és ebben kérném segítségeteket,mert mi laikusok vagyunk e téren! Nem szeretnénk gagyit,de olyat se amit ő még nem használ ki.
1. Hány hüvelykes legyen a kijelző ? Legalább 7" (szemüveges a lány)
2. Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Csak újban gondolkodunk
3. Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? Mindegy csak tudjon magyarul
4. Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) Egyszerű játékok,internet
5. Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?Amennyi feltétlen szükséges de ha lehet minél olcsóbb legyen nem vagyunk nagyon eleresztve lóvéval!
Ha lehet színeset szeretne és ha van több alternatíva nem baj!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest