Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Atesz 666 #69736 üzenetére
Igen, ezt talaltam meg en is.
Viszont az ujsagban nem volt kiirva a pontos tipus, igy nem 100% hogy ugyanez. Szo mi szo, el kell menni, es megnezni a dobozat.(#69738) looser
Igen, ra lehet intezni a magyar nyelvet, teljesen legalisan!
Egy ket menube belemesz, letolti, beallitja, egy-ket restart aztan kesz.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Atesz 666 #69726 üzenetére
Az 1024x600 felbontas kicsit gyenge 7" eseten, de ez meg 10-es. Szerintem ronda kepe lesz. Ugyanakkor ennyi penzert, 2 ev garival akar felul is lehet rajta emelkedni.
1 GB rammal csodakra nem kell szamitani, de azert a net/facebook/email temakorre jo lehet. A szar felbontas miatt jo nagyok lesznek a betuk/ikonok, igy rosszabb szemueknek is jo lehet (pl idoseknek akik nyitottak ennek megtanulasara, de nem akarnak kapasbol 60-70-nel beszallni egy tabletbe)Szoval osszefoglalva, a konkret tipussal nincs tapasztalatom, a specifikaciok alapjan ez egy normal belepo szintu tablet, egy korszerutlen regi kijelzovel.
Erdemes azert a speckokat megnezni a dobozon. A soc infot az istennek sem talalom sehol, BT es GPS ugy nez ki nincs benne. A tipusa, ha minden igaz: Selecline MID11Q9L
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
torik
senior tag
válasz Atesz 666 #45737 üzenetére
Értem, köszi a tippeket. Nekem 16 bővel elég lenne, http://www.edigital.hu/microSD_memoriakartya/Kingston_microSDHC_kartya_16GB_Class10-p360353.html ezt néztem ki a mondottak alapján végül. Úgy hallottam Samsung kártyák nem valami jók, Kingstonról nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
$p@rr0w
őstag
válasz Atesz 666 #45436 üzenetére
33.333,- SurfTab xiron 7.0 HD van még, kérni kell egy eladót hogy hívja az üzletvezetőt.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-
Multi13
tag
válasz Atesz 666 #45223 üzenetére
Szerintem ez típus függő is, mert pl. az újabb Multipad 4-ek már 4.2.2-vel futnak.
Egyébként a hivatalos oldalon érdemes figyelni [link], itt is a kiválasztott modellnél a terméktámogatás/firmware menüben. Ahogy nézegettem inkább csak az adott verziójú rendszert szokták updatelni, újabb OS-t nem igazán láttam frissítésként. Tehát ami 4.1-el jött ki, arra nem igazán várható 4.2, de ugyan ez érvényes lehet az alap 4.2-eseknél is, tehát ezekre sem hiszem, hogy lesz 4.3 v. 4.4.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest