Hirdetés
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ha láma kérdéseket teszek fel, akkor elnézést. Még nincs tabletem, de tervezem lecserélni a netbook-ot. Ugyanarra használnám a tab-ot is: internetre és filmnézésre (ez utóbbit úgy, hogy rákötném a tévére amin van usb és hdmi is).
Habár most egy 10-es képernyős gépem van, de a tabletnél elég lenne a 7-es is - több kényelmi funkciót figyelembe véve ez való nekem.
Az android nem ismeretlen előttem, mivel 12 hónapja használom, most egy Milestone személyében. Mindig is jobban tetszettek a főzött rom-ok, szeretem kipróbálni őket.
Ezért kérdem, hogy tudtok-e olyan tablet-ről, melyre biztosan van működő főzött rom? A Milestone esetében a motorola development fórumon szoktam a rom-okat lesni. ha tudtok ilyen fórumról tablet-hez, azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Home server / házi szerver építése
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest