-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz Neurotoxin #1497 üzenetére
-
Neurotoxin
őstag
Kedves Rusi és z0d1AK!Mikor lesznek készen a tablet tesztek?Ígérgettek fűt-fát, de sehol nem találom.A logouton meg problémás a millió szerző/cikk között keresgélni.Én igazán jó önreklámnak venném tőletek, ha ide a fórumba is beillesztenétek, ha elkészültek!Köszönöm előre is!Remélem jövőre jön a Notion ink Adam teszt is!Bár a múlthéten felröppentek hírek az előrendelés körül, az is szóba került, hogy vmi egészen eltérő lesz a végeredmény...A végén nem eszek és veszek egy sz@r iPadet horror áron Na csak vicceltem.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Nezegettem es olvasgattam egy kicsit a tabletek korul, egyenlore 3 darab keltette fel az erdeklodesemet. Viewsonic viewpoint 7, Advent Vega es a ZTE V9. Szerintetek ezek kozul melyikkel erdemes foglalkozni? Az Advent Vega keszuleket tesom tudja beszerezni Angliabol."This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
maláj
addikt
-
Rusi
senior tag
Na srácok, azt hittem, a BluePanther után nem jöhet rosszabb, de azt kicseréltettem (minimum a kijelzője hibás volt, az új már használhatóbb) és jött mellé egy Hyundai szerkezet. Ez szó szerint büntet, egyszerűen fizikai fájdalmat okoz a használata...
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
maláj
addikt
arról valami infó, hogy a Samu kiadna pl. 1 Tab v2.-őt vagy ilyesmi az nincs
pl. kicserélnék azt a vastag kábelt valami szabványosra, natív usb, stb. -
NightLord
tag
Ezzel a tipussal az a baj, hogy bizonyos gyártó (több gyártó gyártja) termékei egyszerűen selejtesek, sz@r a touchscreen. Gyakorlatilag zsákbamacska megrendelni.
A problémáról bővebben lásd itt:
http://www.slatedroid.com/index.php?topic=12192.0 -
NightLord
tag
válasz lumpen_stex #1462 üzenetére
http://nokkypc.cart.fc2.com/ca3/66/p-r-s/
Ez pedig tényleg kapacitiv A81.
Az ára is olyan, 375$ körül (vs normál rezisztiv ~200$) .Video: http://www.youtube.com/watch?v=aPiUj5f0Opc
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1474 üzenetére
Azért, mert 600mhz gyárilag a Milestone, nálam csak 550-en megy, mert elég, így is piszok gyors, és az akku idő is valamivel több. Ennek ellenére barátságosabban fut. A darabosságot úgy értsd, hogy az én játékmenetem folytonosabb, ha így jobban érted.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
senior tag
válasz flexxx2 #1479 üzenetére
Jónak tűnik, a paraméterei is tetszenek, csak az akksi gyenge szerintem. Azt írják, hogy böngészés 12 óra, de nem nagyon hiszem. Sajnos nem találtam róla többet, csak a Pixmania oldalát...
Legalább egy videó jó lenne róla. Te milyen oldalt találtál? Google lefordítja neked...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
flexxx2
őstag
Találtam egy ilyet, nem is drága:
YOO DIGITAL Yootab 7001 Internet tablet
valaki tud valamit róla? francia cucc, de én nem érteni french nyelvet -
lumpen_stex
aktív tag
válasz philoxenia #1477 üzenetére
van benne valami. a reklámbevételt a szürkén felrakott programokból is megkapják.. de hogy a készitője megkapja-e..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz lumpen_stex #1476 üzenetére
Nem a Google veszít így többet, hanem a programok tulajdonosai, de itt nyilván üzleti szempontok dominálnak, megéri-e kiépíteni a modellt, a várható kereslet függvényében....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz philoxenia #1473 üzenetére
/*
Fizetős rész jelenleg Mo-on hivatalosan nincs, az nyilván nem legális, bár érdekes az, hogy ha a júzer kimegy Mondjuk Németországba és ott tölt a marketről, az innen vitt készülékével, akkor mi a különbség
*/ez mondjuk nagy luzerség a guglitól, mert azt a 2..10$-t kifizetné az ember egy programért, igy meg letölti ingyen okosba'.
-
lumpen_stex
aktív tag
minek a hotspot?
1. van bluetooth DUN .apk ami a nokiák 99%-ával megy
2. wifi tether a mobilra és mehet a móka.az android-ot nem kell licenszelni mert open source. a google apps amire licensz kell elvileg ebben van a market is a gmail meg a gmaps mellett. de az is free igy a juzer felrakhatja olyan device-ra is amire a gyártó nem.
-
lumpen_stex
aktív tag
lol mi darabos? egyébként azon 2.1 android van 600mhz-n.
nem hordok joystick-et magamnál, illetve egyet de az nem usb. nem játszom ilyen szarokkal. de ha megnézed, joy-al még mindig 1000x jobb irányitani, mint képernyőt tapicskolva.
söt mid-t se hordok, vagy egy n95-8GB meg rajta a garmin, gmaps, fring és ennyi elég és elfér zsebben, heti egyszeri töltéssel. a gtab se arra van, hogy hurcibáld, ahhoz túl nagy és esetlen.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mobil hotspot legfeljebb reklámként elegánsabb egy modemnél....
Nem szándékszok venni.... Egyébként pont a stick olyan, mintha beépítve lenne a 3g, hiszen az, hogy milyen távolságra van, mondjuk a processzormagtól a modem, az felépítés kérdése, az, hogy milyen módon, milyen busszal csatlakozik hozzá, szintén.....
ahhoz képest, hogy elsősorban telefonhoz készült az android, most milyen topikban is beszélgetünk?
Létezik egyébként egyáltalán olyan androidos eszköz, ami kapható Magyarországon és tud 21Mb/s-ot? Nekem a modemem ennyit tud, szemben a beépített megoldásokkal és eleve több gépen tudom használni, tehát sokkal takarékosabb mind anyagi, mind gyártástechnikai oldalról nézve. Legfeljebb bizonyos szempontokból kényelmetlenebb....
Most nem a market eszközoldaláról beszéljünk, hanem a felhasználóiról, nincs olyan kommunikáció, ami a felhasználási feltételekben megjelenne, mint feltétel, hogy milyen eszköz birtoklása jogosít fel a market használatára. sőt maguk a programok sem market ezkluzívek tudtommal zömmel, hanem csak ott is elérhetőek....
Fizetős rész jelenleg Mo-on hivatalosan nincs, az nyilván nem legális, bár érdekes az, hogy ha a júzer kimegy Mondjuk Németországba és ott tölt a marketről, az innen vitt készülékével, akkor mi a különbség....
Peat; ) Pont az a lényeg, hogy a mobilnetemet ne egy eszközzel használjam , de a simet se kelljen rakosgatnom.... Gondold el, van három hardvered, amiben használnád a mobilnetet, három előfizetés elég borsos, ugyanazt a simet rakosgatni meg a mai hardverek esetében nem igazán gyere be...../szétszedegetni, a belsejébe rakni akár naponta többször..../[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz philoxenia #1467 üzenetére
Szerintem az a biztos ha már eleve 3g-s tableteket fogsz nézegetni...igen most nem sok ilyen van. De pl. a ZTE fog kiadni tabletet, V9 néven és abban 3g is lesz és talán t-mobile is felveszi kínálatába. A belseje korrekt, 768-as snapdragon proci, 512 memória és gps is lesz benne, a kijelzője viszont rezisztív. De ára nincs elszaladva, 100k alatt lesz elvileg bőven.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #1469 üzenetére
WiFi routert alapesetben nem tudsz magaddal vinni. Mobil hotspotot igen, de az olyan, mintha beépítve lenne a 3G, csak vinned kell mellég egy külön kütyüt. Majdnem ugyan az, mint stick, csak valamivel kényelmesebb, elegánsabb. Mobilnet sincs mindenhol, így valóban nem korlátlan, de a szolgáltatók lefedettsége akár az országot, de akár a világot tekintve is magasan a WiFi-vel való lefedettség felé tornyosul (jah, már a Himaláján is...).
"amihez konkrét hálózat kell...../T-Mobilos, Telenoros stb..../ ennyi erővel...."
Az Android elsősorban telefonra készült operációs rendszer, és a Google a szolgáltatón keresztüli készülékvásárlást szorgalmazza (még ha ezt itthon nem is látni), ezért kizárni ezeket a partnereket lehetetlen.Tudtommal adott modellekre licenszelhető az Android, a Markettel együtt, vagy ugyebár külön is. Linkelnék, de jelenleg nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a market lehetősége, tudtommal nem eszközre szól a market
licensze...
Legalábbis a Google keresőjével sem angol sem magyar nyelven nem találtam ilyet?
wi-fi van rajta, miért kellene stick a mobilitáshoz? én nem adnék olyanra marketet ennyi erővel, amihez konkrét hálózat kell...../T-Mobilos, Telenoros stb..../ ennyi erővel....
Nincs korlátlan mobilitás legálisan legalábbis....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #1467 üzenetére
Market hivatalosan akkor lenne, ha a Google engedélyezné. A BluePanther elvileg támogatja (majd valamikor) a ZTE MF100-at, ezért lehet rajta Market. Én nem adnék olyanra Marketet, amibe sticket kell dugni a mobilitáshoz...
-
Peat;)
veterán
válasz philoxenia #1464 üzenetére
Telechips kínai csoda.[link]
Archos majdnem ennyi és kategóriákkal jobb minden tekintetben.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1445 üzenetére
Érdekes, nálam nem ennyire darabos a játék, pedig csak 550Mhz ketyek, Hogy is van ez?
Amúgy te szeretsz joystickot magaddal hordozgatni? Mert én rohadtul nem.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez milyen procival lehet vajon:[link]
-
Meteor2
csendes tag
válasz lumpen_stex #1460 üzenetére
Igen, de ez kapacitív multi-touch volt.
-
harry
veterán
válasz david->off #1455 üzenetére
"nem kell IPad, az csak egy nagy Iphone..."
És az miért nem elég? Vagy mit kéne még tudnia?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Zirowe
nagyúr
Ez egy kicsit felette van az eredeti áramnak (100$), de ahogy nézem van webcam-ja, gps, hdmi és 1ghz proci.
Van vkinek vmilyen tapasztalata vele?
Megéri a pénzét?[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz lumpen_stex #1445 üzenetére
-
ans
aktív tag
-
david->off
tag
Zenithink ZT180?
HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso... ;)
-
david->off
tag
akkor mondjon valaki valami tutit, amit nem tájföldről vagy újmexikóból kell megrendelni és használható. jövőhéten meg szeretném venni. néztem a toshiba 119 eft-os üdvöskéjét, arra is a pocsék jelződ használták leginkább a tesztekben.
-
ans
aktív tag
Egyrész e-book olvasóm már van, a másik meg az amit eddig e-inkesben láttam, az a színes pdf-eket nagyon rosszul kezelte. Igaz, hogy a Kindle 3-mat élőben még nem láttam, de a tesztek alapján az is csak inkább szöveges pdf-ekre való.
Meg aztán a tablet egyéb funkciói sem jönnének rosszul!
Más:
Erről az Icarus 701-ről tud valaki valamit? -
Rusi
senior tag
Ha valaki meglátja valahol a BluePanther Thunder nevű eszközt, akkor MENEKÜLJÖN!!!
Van nálam most egy, Android 2.2, Marvell proci és valami extrém használhatatlan az egész, ilyen sz*rt még életemben nem láttam (már elnézést a fogalmazásért). A többit majd a tesztben meglátjátok.Mobilaréna (2010-2017)
-
Zirowe
nagyúr
Az a baj, hogy 55k-t már kicsit sokallom azért, hogy csak képregényt olvassak..
Max olyan 40k-ig mennék el, de azt is fogcsikorgatvaAmúgy ha te csak simán pdf olvasásra szeretnéd használni, akkor ajánlom inkább figyelmedbe a kindle 3-at, az megvan 33k-ból, legálisan, garival
Itt olvashatsz róla bővebben.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
david->off
tag
üdvözlet!
szeretnék páromnak a fa alá dugni egy tabletet. bluepanther thunder lenne a kiszemelt. valóban eldobálja a wifit az android olykor-olykor? filmnézésre tényleg nem nagyon hasznalható? excell, word, stb. fájlokat képes valamilyen programmal lekezelni, megynitni, szerkeszteni?
köszönöm!
-
ans
aktív tag
Én is hasonló cipőben járok (képregény helyett inkább PDF olvasás). Amit eddig én néztem, igaz hogy ezek egy kicsit drágábbak:
[pocketbook iq 701], ez 55.000 körül lesz, elméletileg még karácsony előtt, 2 év garancia.
Mostanában feltűnt egy Icarus 701 nevű tablet magyar boltokban, vagy ami még jó lehet szerintem az az Archos70, csak azt nem tudom, hogy az mikor lesz elérhető ténylegesen. -
lumpen_stex
aktív tag
direkt neked felraktam a 1ghz-s fw-t:
2010-12-11 04:33:28 ph 13.705 A81E 1000.0MHz wits/A81E/A81E/:2.2/JIEVIS/eng.witstech.20101021.095226:eng/test-keys
ez meg egy gtab:
2010-12-11 02:22:18 Alferret/mansfield 14.075 GT-I9000 1000.0MHz samsung/GT-I9000/GT-I9000/GT-I9000:2.2.1/FROYO/XXJPU:user/release-keys
sajnos az a81e-n csak 2.2-es fw van a 2.2.1-es csak 720mhz-es kernel-el van. 2.2.1-el egálban lennének.
sandstorm csak multictouch-al megy ha kijelzővel akarsz irányitani. [link]
de ha bedugsz egy wii kontrollert akkor elég a mezei rezitiv is.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, "meglepném" magam karácsonyra egy androidos tablettel.
Mivel van már kb minden féle eszközöm (htpc, laptop, htc desire és ebook olvasó), kifejezetten csak egy célra keresek tabletet: képregény olvasásra.
Tehát a sebesség, a játékok futtatása, wifi és a többi sallang engem nem érdekel.
Képeket vagy cbr-eket (marketes képregény olvasók tudják kezelni, az sem érdekel, ha nincs a tableten market, majd telepítem nélküle a szükséges programokat) tudja megfelelően megjeleníteni, a képek közti váltás azért legyen 30mp alatt , illetve azért tudjak zoomolni a képekre, valamint azért a képregény olvasástól lehetőleg ne fájduljon meg a fejem, tehát ne legyen pocsék a kijelző (a multitouch/rezisztív vagy kapacitív dolog sem érdekel nagyon, erre az egyre használnám).
Esetleg nagy ritkán talán néznék rajta egy 350mb-s sorozatrészt, de gondolom az általam megadott árrésben nincsen olyan gép, ami viszi a divxeket konvertálás nélkül.
Ez lenne a nagy igényem, illetve 7-10" közötti méret, kb max 120$ értékig szállítással (gondolom 10"es nincs ezen az áron, 7"seket már láttam).Ezt (azt írják, hogy a slatedroid fw felrakásával gyorsul a cucc rendesen), ezt és ezt láttam eddig.
Ezek közül melyik a legjobb, illetve van-e jobb ezen az áron?Valamint dealextreme-től nem para a vásárlás?
Fizetés gondolom paypallal megy.Előre is köszönöm!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1442 üzenetére
Szolj ha debrecenben jarsz, megnezheted, h milyen sebesseggel is megy a tab. Egyebirant a memoria arra kell, hogy allando task kill nelkul is minden gyorsan fusson.
Multkor a modern combat: sandstormmal jatszottam. Probald ki, rajossz, mire kell a jo kijelzo (ez persze csak az egyik ok).| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lumpen_stex
aktív tag
de szerinted mitől függ a sebbesség? a cpu-tól és semmi mástól. hidd el az a81e centire olyan gyors, mint a gtab.
a ram mérete is érdekes téma, nem tudom mire kell 1giga ram, mert egy android applet többnyire 1..2mb és túl sok adatttal nem is dolgozik..
a kijelző tényleg kényes téma. többnyire ezen spórólnak én slylus-al használom, régen is volt pda-m és megszoktam és igy két betű közé se gond beszurni. a zoomhoz meg felhozza a +- ikont vagy dupla katt.
meg azért fél óra tapicskolás után úgy néz ki a kijelző mintha takonyal lenne bekenve. így meg tiszta marad. -
JANI666
csendes tag
-
JANI666
csendes tag
Köszönöm az előző válaszokat.
Kérdés:van működő torrentkliens androidra?
Köszönöm! -
maláj
addikt
zodi a "Hyundai MB-9730"-ról van vmi infómorzsád
most vesztegetik 100k-ért a photohall-ban azt hiszem -
tjb007
nagyúr
Alcor e-Pad -hoz volt már valakinek szerencséje ?
-
z0d1AK
nagyúr
Elérhető a Creative ZiiO.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1430 üzenetére
Csak hogy összességében az kevés. Én sebesség alatt nem a CPU órajeléről beszéltem, hanem összességében. Valamit meg akarok nyitni, már el is indul. Mozdítok egy lágyat az ujjammal, már gördül is. Nálam egy 256MB-os rezisztív kijelzős tablet sebességben, komfortban labdába sem rúghat úgy igazándiból.
-
lumpen_stex
aktív tag
hibás feltételezés. attól, hogy virtuális felulet az android mért kellene ugyanolyan gyorsan futni minden hw-n?
az android egy alap linux rendszer, mert a linux kb mindenen képes futni, igy meg van teremtve a hozzáféres a halózathoz, grafikahoz, hanghoz, filerendszerhez.
ez már igy is elég lenne, de nem lennének a programok komaptibilisek és ugykelene válogatni, mint a symbian-nál vagy a wince-nél. ezért az egészre ráhúztak egy egyen felületet amit a programok látnak. ezen keresztül a halózat, stb java api hivásokkal elérhető, igy egy program akármilyen anrdoid-ot futtató kütyün menni fog.
és ezért nincs semmilyen optimalizáslási lehetőség már ami az sw-t illeti. lehet bele több memőriát és erősebb cpu-t tenni. és ennyi.
de egy cortex a8 1ghz, valami 5$ nagy tételében(kiskerben 12$), így egy kinai buherancia lehet pont olyan gyors, mint a gtab. persze nem lesz szép és nem lesz multitouch, gyagyi a kijelző, stb.
szóval az eredeti kérdésre visszatérve, ha 1ghz-en fut a kinai cucc pont olyan gyors lesz, mint a gtab. pl az a81e ilyen (csak hogy hazabeszéljek)... sőtt ha megnézed a top10-et ott vannak 90 mflops sebességű húzott kinai (és nem kinai) cuccok is.
-
harry
veterán
válasz upszilon #1427 üzenetére
Van egy ilyen nem használt 19" monitorom, ha esetleg érdekel, crt, hogy cipekedhess is De annyira már nem voltam kibékülve a képével sem, ezért cseréltem egy 22" 1680-as felbontásra (meg lcd). Többen mondták, hogy ennyi pénzért van már fHD, de direkt nem akarta akkorát, mert ezen szerintem sokkal kényelmesebb olvasni, szóval megértem a problémád
Amiért nekem jó lenne egy ilyen cucc, hogy ne kelljen a notit cipelnem magammal, hanem csak ilyen kis deszkát, és valahol leülve olvashassak róla, első körben (+mail, net, naptár, képek, stb). Karnyújtásnyi távolságból pedig szerintem megfelelő lenne, tehát azért mások a távolgások, mint egy asztali monitornál, vagy akár notinál.
De igazából a legjobb lenne egy napig kipróbálni mindkét méretben egy ilyen gépet, sokat segítene.
-
upszilon
őstag
A "hordozható" és a "mobil-eszköz" nem egyazon fogalmak. Történetesen én egy nagydarab-erős ember vagyok. Nekem a 17"-os notebook is könnyedén hordozható. Ráadásul kocsival járok, vagyis nem "cipelem", hanem csak "magammal viszem". Ehhez mit szólsz cimbora?
A kényelmes használatról annyit, hogy legszívesebben egy régebbi 4:3-as képarányú 1280-as 19"-os moitor előtt gépezek. Természetesen ezt is olvasószemüveggel. Nekem ez az optimum. Ehhez képest egy 7"-os 1024-es kijelzőn nézni ugyanazt a képet nekem nem kényelmes. Inkább használhatatlan kategória...
Ezek a kütyük nem a képernyőjükön végigsétáló hangyák számára készülnek, hanem embereknek. Mobil eszközök. Mozgás közben is kényelmesen kellene tudni kezelni őket. Nos én sajnos ezt nemtudom már megtenni. Irigylem aki meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz upszilon #1411 üzenetére
Ha ennyire gagyi a szemed, miért nincs szemüveged? Nem értem ezt a mizériát, most azért, mert romlik az ember (természetes) látása, akkor mindenből vegyen nagyobbat, vagy hogy? Nekem sem a legjobb már sajnos a látásom, és néha használok is szemüveget -> probléma megoldva, bár nyilván én sem örülök neki, és ezért is kérdeztem anno többször, hogy milyen doksit olvasni egy ilyen kütyün (mert persze ha lehet, akkor azért nem viselem).
De mivel a betűméret is könnyen változtatható, ez megint nem akkora probléma, és a méret is fontos, ezért maradok a 7" gépeknél.
Harmadik, hogy egy átlagos regény (lap)mérete sem nagyobb, mint egy 7" kijelző (illetve az ebook readerek többsége 5"-7" körüli). Szóval azért nem olyan lehetetlen dolog ez.
Nálam amúgy a mobilitása abban mutatkozik meg, hogy könnyen cipelhetem, és használom suliban, otthon, máshol - és nem abban, hogy menet közben olvasom, mégis miért tenném, vagy hogy? SMS-t is nagyon ritkán írok úgy, hogy közben sétálgatok, másfelől, az csak fél perc.
Ellenben persze megértem, hogy a 10" neked emiatt jobb, de ez megint csak felhasználás kérdése. Lakásban, fotelban ülve olvasgatni jó, suliban tanulni szintén, annyi, hogy több helyet foglal a táskában és nehezebb, így cipelni kicsit kényelmetlenebb, bár attól az még hordozható.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1424 üzenetére
"nem. az android egy virtualis felületet ad, igy tök mindegy milyen hw van alatta"
Ez alapján ugyan olyan sebességgel megy minden, függetlenül a processzortól, memóriától, és minden egyébtől. Ezzel csak az a baj, hogy nem így van.
-
lumpen_stex
aktív tag
mi nem igy van?? azonos cpu családnál azonos órajelen, azonos teljesitmeny.
itt az én a81-em 720megán (proharver néven): [link]
2010-12-09 06:40:24 prohardver 10.401 MID a81e 720.0MHz MID/MID/MID/:2.2/JIEVIS/eng.midtech.20101122.090705:eng/test-keys
10.5Mflops 720 megán, a gtab pedig 14.4 1 Ghz-n. most nincs 1 gigás kernelem, de azzal 14.4 volt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1421 üzenetére
Akkor miért nem így van?
-
upszilon
őstag
válasz lumpen_stex #1421 üzenetére
Ümmmm....
-
lumpen_stex
aktív tag
ez is: [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1418 üzenetére
Ez nem igaz. Ez alapján a 100$-os Eken ugyan olyan sebességen fut, mint a Galaxy Tab?
-
upszilon
őstag
válasz lumpen_stex #1415 üzenetére
na jó de az nem a 7" hibája
Perszehogynem, ez az én öregedő szemem hibája.
egyébként lehet állitani a betű és ikonméretet az lcd density-vel akár kézzel akár market-es app-el
Itt nem arról van szó, hogy egyáltalán nem látom, vagy egyáltalán nem tudnám használni. Dehogynem. Lehet állítgatni -ahogyan mondod is-, meg feltehetek egy még-erősebb olvasószemüveget. Csakhogy így már aztán végképp nem kényelmes a használata. És persze nem mobil. Ugyanis egy erős olvasószemüvegben nem lehet közlekedni. Még a lakásban sem. Elszédül tőle az ember. Más szavakkal: használhatatlan arra amire kitalálták. Nekem. Másoknak meg tökéletes. Irigylem is őket ezért, mert nekem is nagyon tetszenek ezek a kis kütyük.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1414 üzenetére
Éppen ez a hátránya is az Androidnak, hogy ahány gép, annyi konfig. Ezért nem olyan villám gyors, mint az iOS, amit csak 3-4 gépre kell csiszolni.
-
lumpen_stex
aktív tag
kérdés mihez képest? mert vannak hirek amik gerjesztik ugye a fogyasztást, szerintem másról nincs szó. de ugyanilyen hirek vannak az androidról is...
és ha összehasonlítod azt amit az android nyújt azzal amit az ios/ipad, lehet, hogy egy év sem kell. egyszerűen jobb és átgondoltabb rendszer és ráadásul ingyenes...ami miatt mindenre azt raknak, mert a fejlesztőnek kényelmes, mert tudja azt amire most szüksége van egy mobiltelefonnak, tablet-nek vagy akár egy tv-nek és ki tudja még minek. egy 7000ft-os kisker árú digi képkeret már tud android-ot futtani, szóval lehet hogy olyan alap lesz, mint az 50hz a konnektorban.
aztán meg mögőtte áll a google, ami azért nem egy súlycsoport az apple-el...
nincs az, hogy neked nem kell flash, mert attól fagy a rendszer (és nem veszed meg a 1..6$-os játékokat) vagy, hogy nem az telefon rossz csak rosszul fogod és ezért nincs térerő. ezek bennem azért rossz szájizt hagynak..
jó, persze a gugli se társadalmi munkában csinálja, valami célja biztosan van. már látszik is valami, mert elkezdte a különböző policy-k bevezetését a market-ban... viszont ha nagyon ugrál kicsúszhat a kezéből az egész...
-
upszilon
őstag
válasz philoxenia #1412 üzenetére
Elolvasom, köszönöm.
-
upszilon
őstag
válasz lumpen_stex #1405 üzenetére
...hát csak az, hogy az én számomra, -a betűk kis méretéből következően- teljesen használhatatlanok ezek a 7"-os kis kütyük. Irigylem azokat, akik képesek használni őket.
-
Balinov
titán
az igaz, csak ahanyszor mar atnyalaztam az Archos oldalat droidos tabletek utan illene vagni ezt fejbol.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1407 üzenetére
Hehe, ezt mondod úgy, hogy a világ minden táján továbbra is viszik az iPad-et, mint a cukrot?
-
lumpen_stex
aktív tag
A cortex a 8 a nyerő, a lap alján látszik miért: [link]
egyébként az android nem béta, nagyon stabil rendszer. de az amit a kinaiak felpakolnak az legtöbbször tényleg béta. azért most már eljutottak arra a szintre, hogy különösebb hibák nélkül működnek.
az ipad-ról meg egyre inkább látszik, hogy bukta, egy év mulva nem is nagyon lesz róla szó..
-
Balinov
titán
teljesen jogos, Peat, mivel beneztem eleg rendesen, es a 70-es helyett az Archos 7 Home Tablet 600Mhz-es Rockchip RK2808-e ugrott be elsore
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
z0d1AK
nagyúr
válasz upszilon #1400 üzenetére
Nem kifejezetten a kijelző mérete az, ami számít, hanem maga az eszköz mérete. Bár ugye az előbbi befolyásolja az utóbbit is. Számomra a hordozhatóság a lényeg, ami 10" esetében már azért csorbát szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest