Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz Gabrikovics #75528 üzenetére
Mostmár értem miért volt néha-néha, főleg tekergetéskor széteső kép a VLC-ben! Azt hittem az új dizájnú frissítéssel van baja, de ezen kívül a többi túl alacsony feszültségből fakadó jelenség nem mutatkozott. Talán minimálisan kevesebb FPS volt, mert hogy beállítottam a D.O.C.P-t és lejjebb offset pluszt és a Dead Rising 3-ban több lett az átlag FPS.
Jól értelmezem akkor? Offset mínusz és plusz mellett az értekek mezőjébe hozzá illetve elvesz mindig 0,00625v-ot. Azt hittem elég csak plusz és mínuszt állítani, nem kell megadni, hogy mennyivel.
Mindkét offset beállítást mínuszba tegyem? offset mod sing és CPU/NB offset mod singhez is?
Tulajadon képen honnan tudom, hogy mennyiből veszi el a 0,00625v-t? Mert ugye alap értékhez, csak annyit ír, hogy processzoronként változó.
A másik kérdés ami még felvetődik bennem. hogy a többi alaplapi feszültséget ha auton hagyom az nem fog min és max értékek között ugrálni? Mert van ahol igen nagy eltérés van min és max között.
Az LCC minek a rövidítése?
EPU power saving, hogy működik? Mennyivel másabb mint a régebbi takarékos funkciók? Tuning nélkül érdemes e bekapcsolni?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest