Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz markionni #24098 üzenetére
Bovebben (ha mar nem akarsz visszaolvasni a topicban) 2 masodperc alatt elered a 8350-es szintjet. Ha nem kell valami extrem orajel akkor ltartalan kiadni a penzt plusszba. Inkabb koltsd el egy kemnyebb alaplapra vagy hutore.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
markionni
tag
Üdv. Szerintetek megér az FX 8350 8k-val többet a 8320nál?
AMD - The future is fusion
-
miresz
veterán
...jah,és ilyen is:
-
Edy92
tag
AeroCool Striker X White Advance elül(12cm) hátul(12cm) tetején(14cm) oldalába procihűtő mérete miatt nem tudok gyári lyukak helyére ventit rakni
-
MiklosSaS
nagyúr
Szep, egyszeru es tiszta. Ha uj hazon fogom torni a fejem akkor 700D az ami most nagyon tetszik es nem is annyira draga.
Egyebkent ha valakit erdekel, ezt vettem vegul meg : [link]
A masikon nem volt csak molex csatlakoztato es nekem 3 PIN-es kell. Sajnos ez is eleg csicsa, de remelem jo lesz .
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Malibutomi #24082 üzenetére
eredetileg ilyet akartam pontosan, csak nem volt rá zsém...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Pug
veterán
Ha már házmustra van
Én egy ilyenbe költöztettem a gépet 4 hónapja, egyszerűen imádom.
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #24079 üzenetére
ez se rossz, bár én már annyira nem szeretem az ilyen "vagdalt" házakat. de ebbe legalább pakolhatod a turbóidat, szellőznek
hát igen, nagyon jó a kapcsolata ennek is a porral... -.-" pedig amúgy tök jó, ilyen gumis jellegű, matt fekete...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kutyusé mutatós fekete, csiguszé is hasonló, tény, hogy a porral erős a vonzalma.
-
Roland78
tag
Bocsi, hogy nem volt kedvem végigolvasni a sok oldalt - talán nem megbocsáthatatlan bűn, ha ennek
ellenére segítséget kérek
Chieftec CTG-500 táp
Gigabyte GA970A-UD3 lap (rev.1.1)
Patriot 8GB (2x4GB) DDR3 1866 Mhz CL9 Kit (PV38G186C9K)
AMD FX8320 proci összeállításhozszeretnék BIOS beállítás tanácsokat kérni.
(bios frissítve)
Mit, hogyan kellene beállítani, hogy a RAM maximálisan ki legyen használva (jelenleg a boot-screen-ben 1600 Mhz-en ketyeg, ez normális?)
Miket kell kikapcsolni,bekapcsolni? Teljesen hülye vagyok a BIOS-hoz, alap ismeretekkel bírok csak (boot sequence és tsai).(CPU-Z-ben 1700Mhz-et ír "csak" a procihoz, de ha filmet nézek, vagy játszok, akkor idővel felmegy 2700-3200 környékére, ez normális?)
Köszi előre is.
-
MrM94
addikt
Nekem egy ilyenem van.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
laca000
őstag
válasz Csorosz #24072 üzenetére
Nekem is volt ilyen:-)
Brutality-Fatality, ez lenne a legmegfelelőbb elnevezés:-)Azért váltottam egy szolíd Cooler Masterre
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
xatos3
senior tag
nekem ez van,analóg mutatós hőmérő, egy venti szabályzó, és debicel vuméter a hang kimenethez
bontatlanul vatta újan 2ezeré bugáztam
szép kéken világít xDmtech noble 09
egyenlőre ebben a ratyiban vagyok, szerencsére elöl teli rács
illetve alsótápos sokventisde a h110 érdekében jól meg fogom kaszabolni a tetejét
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz MiklosSaS #24067 üzenetére
hát, ez eléggé puritán.
megsértődne a konfigom, ha ilyen ketyegne benne ...na, meg ez több funkcióval is rendelkezik, az ár meg már édesmindegy.. közel 1 éve már, hoyg megvan (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz - = Zk = - #24066 üzenetére
Ertem, lehet ez jobb volna es meg olcsobb is: [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz MiklosSaS #24065 üzenetére
ilyen házba nem is tehettem vna mást" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ViZion #24063 üzenetére
nekem ez van
a peros[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
Csorosz
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel, megnéztem a WOT -ot 3 magosítva és 6 maggal.
Ilyen lett:
A tüskék mélységén lehet látni (és egyébként érzkelhető is volt játék közben, hogy jobb 6 maggal, mégha a terhelést csak egy mag viszi is el. (illetve mozog még kettő a háttérben, de gondolom az a windows hülyesége."Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #24058 üzenetére
Lehet vett egy gyík3-at és viszlát FX topik!
Esetleg beszólt valami modinak, és viszlát?
Elvileg ma is volt...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
- = Zk = -
félisten
válasz MiklosSaS #24058 üzenetére
tegyük "OFF is"-ra a topikot
minek erőltetni ami nem megy?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
Erdei88
veterán
válasz BomiBoogie #24052 üzenetére
Erre mondták nekem az egyik topikban "viszlát"
-
MiklosSaS
nagyúr
Ahh, en azt mondom maradj, vegyel gyiiiharmat es vedd meg az alaplapomat, aztan szent lesz a beke.
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Akcok94 #23999 üzenetére
Érdekes dolog ez, mivel most pattintottam össze egy 6300-ast, azt hittem, hogy normális hűtő jár hozzá. Mikor hazaértem, akkor jöttem rá, hogy tényleg ezt adják hozzá.
Egyébként fura, mert 4 GHz-en, 1.3V-tal toltunk egy Crysis3-at, és viszonylag nem hangosan elhűtötte a procit, ami nem is melegedett nagyon, a 7790-es jóval melegebb volt. -
xatos3
senior tag
válasz - = Zk = - #24049 üzenetére
mit vártál tőlük? semmilyen fogalmuk sincs egyik arhitektúráról se, termékismeret 0, legalább az itteni phs ismertetőket elolvasnák mielőtt magukat égetik be
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
- = Zk = -
félisten
válasz kovsol #24047 üzenetére
pólus aquá-ban kolegámnak akartak ajánlani i3+vga kombót. leakartak beszélni a Llano-ról...merthogy halott dolog. leáldozott neki stb stb.
vicc, komolyan mondom(#24050) xatos3
nem vártam semmit, csak ott tudtuk alaplapot venni márazonnalba. így oda mentünk...
30at szánt a gépre kolegám, hát picit fölé mentünk, de még így is jól járt... i3at vett volna még a mai napig is átkozna ...
bár pusztán kiváncsiságból érdekelt vna az a "i3+vga konfig"[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #24044 üzenetére
"nyomjuk az OFF-ot"
Jah, kellene ebbe a topikba egy szerkesztőkovsol: onnan indult ki az egész "i3 fan klub", ami ide is begyűrűzött. Hiába, ami jó, az jó.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kovsol
titán
válasz BomiBoogie #24043 üzenetére
i3 nekem akkor se kellene ha adnak mellé ingyen egy alaplapot (na jó eladnám azonnal )
Milyen gépet vegyél topicban meg régen folyton az i3 -t ajánlották, pedig már egy éve is lehetett tudni, hogy 2 magot a HT se fog megmenteni amikor kijönnek a 4+ szálat igénylő játékok.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
- = Zk = -
félisten
válasz MiklosSaS #24041 üzenetére
pff... te egy igen érdekes forma lehetsz ....
(#24040) BomiBoogie
pff.. tiszta állatsimogató hely lett ez a PH(#24042) ViZion
ha ő innen lelép, eladom az AMD-met és veszek ink egy kispolákot vagy vartyogót[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #24037 üzenetére
hát marketingszempontból lehet, ellenben más szempontból...
Miklosss:
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #24041 üzenetére
OK, Te kicsit sas ide, sas oda, vagy szálloda. De turbócsigusz? Ne már. A topik legjobb szerkesztőjét veszítenénk el!
Biztos a rohadt i3...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz - = Zk = - #24039 üzenetére
Miert ? En naponta 2-szer gondolom azt hogy platformot valtok. (legyen az intel vagy AMD)
@turbo-csiga: vegyel egy faxa
gyiiiharmati5-ot, adok neked olcson egy kemeny alaplapot hozza.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
- = Zk = -
félisten
válasz BomiBoogie #24017 üzenetére
FX topikban bejelenteni, hoyg kacsingatsz a platformváltás felé, kissé dúrca, nem gondolod?!
buhehe" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
miresz
veterán
válasz BomiBoogie #24033 üzenetére
Hát elég sok hardver megfordul a kezem alatt mitagadás. Most hívtam fel 6300 van neki benn,és megy. Szerintem csak szimplán lusta az ASRock kitenni. Írj nekik supportra,hogy hivatalosan miért nincs benn a listában? Általában 2-3 nap és váladzolnak.
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #24035 üzenetére
én nem mondtam, h hazudsz, de ennek kb semmi értelme... seggszikla újfent alakított...
aajj, hagyjálmár a dumáddal... azt te csak hiszed
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Lásd saját szemeiddel, csak 8320 és 8350, nincs más Vishera opció.
Arról meg igazán nem tehetek, hogy te csak az ír szetterekhez meg a dán dogokhoz mehetsz látogatóba.
-
Yeffy
veterán
-
miresz
veterán
válasz BomiBoogie #24029 üzenetére
A 4Ghz az 100% ,hogy menni fog,abban a lapban,a 8320-al. De szerintem a 6300 is megy benn,attól függetlenül,hogy nincs benn a támogatási listában. Úgy rémlik havernak azt rsktam a 870extr3 R2.0-ába.
-
ViZion
félisten
Nekem is gyanús ez a puha testvér...
Saját ház, turbó, procivásárlás, esetleg Haswell, fél éves "régi" cuccokat cseréli... nem is tudom, ne küldjük ki rá a NAV-ot?
Megnézném, ahogy benyomja az ajtót a TEK...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gyuszaa
őstag
válasz BomiBoogie #24026 üzenetére
4 ghz csak kihozható az összesből, úgy is túl van feszelve alapon is.
Szerintem is valós a 10-15 % különbség. -
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #24019 üzenetére
Meg egyáltalán, az AMD topikok sokkal szeribbek.
kész, ezen besírtam...
de megszalad valakinek... 8350? hmmm...
egybk én is a 8320-ra szavazok, szerintem 99%, h viszi alapon is a 4 gigát...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kovsol #24020 üzenetére
Csak ugye az FX-4100 most 4.2-n megy, a 8320 meg 3.5-ről indul. Ha 4-ig felmenne, az nekem már jó, csak kérdés, ez mennyire biztos.
Illetve még azt nem tudom, hogy pontosan mennyit erősödött a Vishera. Tehát egy 4-en menő Bulldozer modul egy 3.5-ös Visherának felel meg, vagy?...
-
xatos3
senior tag
válasz K.Tamas89 #24021 üzenetére
a ramoknak sokkal inkább 1,6 voltot adj, hűtve meg van minden rendesen?
ja és mekkora a táp?[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz K.Tamas89 #24021 üzenetére
Restart az túlmelegedés, ramnál inkább BSoD.
CPU-Z SPD alapján állítsd be a ramot, ha nem jól ismerte fel.BomiBoogie: Intel felé kacsingatunk, heh? Táborba jössz, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
K.Tamas89
aktív tag
Az miért van hogy 10perc Prime95 + Furmark terhelés mellett, újraindul a gép? Gigabyte 990XA-UD3 + FX6300 alapon, turbo core és apm kikapcsolva, ramok 1866mhz-n, gyári időzítésekre beállítva, 1.5V? Én ram beállításokra gyanakszom..Corsair Vengeance ramok 9-10-9-27re állítva.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz BomiBoogie #24019 üzenetére
szerintem a 50-es nem éri meg a felárat, főleg ha nem is akarsz az egekbe tuningolni ahol esetleg számítana is a magasabb induló órajel.
May the Force be with you!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Milka 78 #24018 üzenetére
Dehogy akarok. Amúgy azért az FX-4100-ről elég jelentős előrelépés lenne.
Intelre most amúgysem igazán érdemes váltani, hogy itt a Haswell, nincs is kedvem 80-at kiadni egy lapra meg egy procira.
Meg egyáltalán, az AMD topikok sokkal szeribbek.
Még egy kérdés: gondolom, a 8320 egészen biztosan megy alapfeszen a 8350 órajelén? Mert az árkülönbség azért nem kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz BomiBoogie #24015 üzenetére
Elméletileg pont erre gondoltam A 8120-as-hoz képest elméletileg finomítottak a melegedés/fesz részlegen így azt mondanám,hogy menne vele rendesen és ha nem akarsz az egekbe tuningolni akár még jó is lehet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #24016 üzenetére
Persze, a puhatestűt könyű bántani.
Ezért jó az FX-es közösség, mert érdemi válasz helyett mindig valami vicces offolás kerekedik. -
- = Zk = -
félisten
válasz BomiBoogie #24015 üzenetére
főleg ha Rólad van szó... huhúúú
-
Gaberking
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz BomiBoogie #24011 üzenetére
Ha jól rémlik miresz használt anno FX 8120-at a legnagyobb megelégedéssel egy olyan deszkába.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz BomiBoogie #24011 üzenetére
hát, ha már van benned gondolat a platformcsere felé, akkor nincs miről beszélni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szerintetek merjek 8350-et tenni a 870 Extreme 3 2.0 lapomba? Ha lapot is cserélek, akkor már ugyanott vagyok, mintha platformot is váltanék. Az meg ugye gondolatbűn.
[ Szerkesztve ]
-
Kocska89
tag
Akkor csak jól emlékeztem
A dobozba kellet valamit dobni, hogy legyen súlya
Kezembe fogva a hűtőt a felszínre törtek a régi rossz emlékek, az a süvítés ááá Rendesen felkellet hangosítani a hangrendszert játék alatt.Na meg a súlya miatt, nem fogja lefújni a proci dobozát a huzat a polcról. Ezt a funkciót hangtalanul teljesíti. Szóval azért hasznát is veszem
-
Kocska89
tag
válasz kovsol #24001 üzenetére
Se heat pipe se rézmag. Irodai gépbe, átlag felhasználónak akinek csak az fontos menjen a gép oda megfelel. De akinek már volt minőségi, csendes hűtője annak feláll a szőr a hátán az ilyen "csodáktól". Játék alatt gondolom forog vagy 4500 at az ilyen gyári vacak, ebben a fordulatszám tartományban én úgy tapasztaltam már elég jól vibál is. A QX9650 - FX8350 procit alpenföhn brocken hűtötte. Az athlon 64 x2 6000+ pedig egy ilyen ekl. Az ekl pedig elég olcsó volt, a gyárihoz képest maga a csoda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest