-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
senior tag
válasz Impair1980 #78361 üzenetére
Ez így drága és egy régebbi tipus, kezdve ott hogy TS18 a régebbi tabletek könnyen megpukkantak a melegben, évente cseréltem újra mert meghülyültek 40-50 fokban a kocsiban hiába a venti. Van itthon belőlük lomként a doboznyi...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #78361 üzenetére
Nem. Lgfeljebb 1-2% ha itt beszámolna coins-t. Ha van neked és itt nem jelenik meg akkor ez max.
-
jojoando
senior tag
válasz Impair1980 #69087 üzenetére
-
jojoando
senior tag
-
DigitXT
nagyúr
válasz Impair1980 #69072 üzenetére
Aliról akkut venni a legnagyobb szerencsejáték: általában negatív eredményű.
Szerk: részleges visszatérítés működhet, csak legyen hiteles mérési eredményed.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #48239 üzenetére
Lehetne most is dispute-t indítani, de az esetek nagy többségében azzal hogy szállítás alatt van várakoztatni fognak. Ha már lejárt akkor erre már nem lehet hivatkozni.
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #48234 üzenetére
Igen, 11-én már jogos. De 2 napos szállítási határidő még futárok esetén sem értelmezhető, hiába van ide írva, legfeljebb Magyarországon belül, bár gondolom azt tudod hogy ez a várható szállítási idő, írja is a követő mondatban.
-
Castell
aktív tag
válasz Impair1980 #30357 üzenetére
Jelentem meg van a hiba orvoslása. Lefuttattam a CC Cleanert, ami kitörölte a sütiket, stb. és most már jó a böngészőben is a free shipping opció. Firefox böngészőm van egyébként.
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #30357 üzenetére
Nekem most is jól működik, nincs ilyen problémám.
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #29842 üzenetére
Akkor fizesd az App-al, egyébként is olcsóbb lesz egy kicsit, Én ilyen hibát nem vettem észre.
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #29839 üzenetére
A Free shipping azt jelenti hogy van olyan szállítási módja mint legkisebb értékű és az írja ki a rendszer, de ez természetesen függ attól is hogy mely országba kell küldeni, ennél amit linkeltél Mo-ra nincs, de lehet hogy Ausztriába szállítva van. A Ship to beállítás is számít.
Én amiket az elmúlt 2 hétben vásároltam (10 tétel) mind ingyenes szállítású volt.[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz Impair1980 #29839 üzenetére
keress olyan eladót, aki kínál nyomkövetés nélküli csomagküldést ingyen az adott termékhez.
agy állj rá az 1 centes műanyagbizbszra , azt ingyen viszik -
Topikgazda
válasz Impair1980 #26744 üzenetére
Sehol, nincs olyan. Ha külön vezetnéd egy Excel táblában akkor meglenne.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Impair1980 #18091 üzenetére
Nem tudod felvenni vele a kapcsolatot, nincs ilyen lehetőség, mármint vevőre rákeresni és üzenni. Nem is tudok olyan webshopos oldalt ahol van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
petikeh
tag
válasz Impair1980 #9300 üzenetére
Köszi! Írtam nekik, mind a ketten válaszoltak, hogy a türelmemet kérik, az ünnep után megpróbálják rögtön postázni is.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 10
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...