-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibesz
csendes tag
válasz sharpapa #992 üzenetére
Szia!
Ha nagy kezed van akkor mindenképp jó választás a socom mert gyorsan és könnyedén lehet felhuzni és jó a lötávja is.Én egy H&K USP ajánlok mert lötávja szinte ugyanakkora mint a socom mk23asé mérete viszont kisebb igy bármelyik berettas tokba belefér.Ha tartot is veszel akkor ne gumisat nézzél hanem csatos állithatott fajtát,mert futásnál nem kényelmes az ha elvándorol.(én is azzal szivtam az elején, le is cseréltem)
Viszont ha kis kezed van akkor egy glock 17es vagy beretta ami igazán jó választás.Anno nekem is a kezem mérete alapján mutata meg Frico a lehetséges jelölteket(és lett az usp mert nem volt akkor mk23as).Egy jótanács: a fegyvert nézd meg mindenhol nincs e letörve róla valami kis darabb mert ha granciában veszed arra nem vonatkozik. Ha 44ben nincs mondjuk az mk23 mellé tartó akkor néz be a nowarba vagy VIS-hez a keletifrontba ott biztosan lesz.(nowarban multkor lattam de az mar 3 hete volt).
[Szerkesztve]Üdvözlettel Tibesz Dunaújvárosi airsoft team tagja. CA M15A4 Rifle www.dunairsoft.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- PAX 2 vaporizer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest