-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24999 üzenetére
A tár mitől lenne fém? Az egy rugós fegyverben semmi olyannal nem találkozik, ami indokolná.
Egy pisztolynál alapvetően kétféle tár van: teljes méretű, vagy úgynevezett ropi tár. Az előbbit rendesen marokra lehet fogni, a másik egy vékony kis semmiség, ami a szükséges minimális kiterjedéssel rendelkezik a BB-k tárolására. Előbbiben elfér egy tölthető gáztartály, vagy cserélhető CO-patron is, ha gázos fegyverről beszélünk. Gázos tárak rendszerint fémek. A műanyag tárat elvileg szét lehet tenni, horgászólmot tudsz bele tenni, akkor könnyebben kiszalad a fegyverből, de amíg csak egy tárad van, felesleges ez is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24997 üzenetére
Magyarul tár is?
-
DNReNTi
őstag
Fuhuhuhuhuu! Megjött az pakk a TG-től.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24991 üzenetére
A Marui rugós pisztolyoknál a műanyag csak egy dizájn, egy borítás. A teherviselő alkatrészek fémek, tehát a szánban és a tokban is fém a fémen csúszik, ahogy felhúzod.
Nekem hasonló rendszerű shotim volt, a tus tövénél lehet a tust lecsavarozni a fegyverről, leggyakoribb hiba, hogy ott tört el. Igaz, mi komolyan játszottunk vele és a játék hevében rendesen gyilkoltuk ezeket. A piaci 2-3 játékot bírt, egy ilyen fél évet, egy Marui shoti pedig éveket. Külön előny, hogy a Marui fegyverekhez van alkatrész.
A muszáj birtokolnom listán ezek állnak: Marui Benelli M3 Super, Marui Glock 26 Adcanced, TM G17, Classic Army SLR 105 A1, Classic Army AUG A1, Classic Army G36E M4 tárfészekkel és távcsöves hordfogantyúval, Systema PTW M4, CA SR25.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
.45
csendes tag
válasz IMIIKE1998 #24993 üzenetére
van ilyen sotim,a célnak megfelel/ha meghalna az elsodleges fegyver/. De a helyedben maradnék a pisztolynál, a kis méret sokat számít. Ha meg esetleg komolyan gondolod a sportot, van máris egy másodfegyvered
-
Thome
veterán
válasz IMIIKE1998 #24993 üzenetére
Hobbilövöldére az is alkalmas. De ha minőségit akarsz amit tényleg csak dobozból kiszedsz és használsz, az a marui. FPS szám hobbilövöldénél nem számít, 280fps vagy 320, édes mindegy.
-
IMIIKE1998
őstag
Még amin gondolkozom, az egy ASG 003 AGM Shotgun a Taiwangun-ról a nagyobb FPS szám miatt, de annak a tartóssága van ilyen, mint a Maruinak vagy az hamar szétmegy? Engem nem zavar, hogy csak 1-et lő egyszerre, csak ne menjen szét. Félreértés ne essék, nem szoktam dobálni, de volt olyan airsoft fegyverem, ami 2 hét után a kezemben ment szét egy lövésnél.
-
Thome
veterán
válasz IMIIKE1998 #24991 üzenetére
Vedd meg ezt, nem lesz vele bajod, nem fog eltörni, max ha földhöz vágod: Marui 92f
+ Attól hogy műanyag, ne aggódj, nem bucsuspisztoly műanyag, hanem ABS, teljesen más az anyaga, érzésre is.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24990 üzenetére
És ezek tartósak? Volt már amit vettem és eltört.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24988 üzenetére
Azt elírták. Főleg, mert a Marui nem gyárt full fém fegyvereket. Majdnem minden típusához más gyártóktól vannak kittek, de a Marui nem árulja készre szerelve.
De a CZ75-öt továbbra sem javaslom rugós verzióban. A szán, amit hátra kell húznod, hogy felhúzd a rugót, fele olyan magas, mint a többi típuson. Nagyon könnyen tudsz ráfogni úgy, hogy a fixen álló tokkal fogod össze és szar felhúzni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #24988 üzenetére
Hopsz. Most néztem. Ha fél kiló alatt van, akkor kb 2k a szállítás. Viszont ha 2.5 kg, 4-5 k.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24987 üzenetére
LINK Jól látom, hogy míg a többi nincs fél kiló, ez több, mint 2, vagyis lehet, hogy full fém? És csak 8 k?
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24985 üzenetére
Amelyik tetszik. (A CZ75 és az M8000 Beretta típust nem venném, kicsi a fogás a szánon.)
A bank váltja a pénzt, de nem biztos, hogy azzal jársz a legjobban, ha direkt Forint-Korona konverziót kérsz. Kérd a számlát €-ban, hátha úgy kedvezőbb.
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #24985 üzenetére
Ha a bank váltja a pénzt, az nem biztos hogy a legkedvezőbb lesz számodra.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24984 üzenetére
És az Airsoftpro.cz-ről melyik rugós Maruit vennéd? Illetve fizetni hogy lehet? Mivel ott Cseh Koronával kellene? Vagy a bankkártyáról leveszi ugyanúgy?
Ha jól számolom a springes pisztolyok kb. 8k-ba kerülnek.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24983 üzenetére
Nekem nem áll kézre ez a hagyományos puskatus, az M14 is kényelmetlen, VSR-10, M24 is. A pisztolymarkolatos puskák kényelmesebbek nekem, shotiból is inkább az M56 széria.
Én inkább a pisztolyt választanám, ha már single shot fegyó. Shotiból olyan verziót, ami 3 BB-t lő ki egyszerre.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24982 üzenetére
Köszi. Te melyiket vennéd? Egy rugós Marui vagy egy AGM 003 shotgun? Attól tartok, hogy a shoti törékenyebb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24981 üzenetére
És maroklőfegyvert szeretnél, vagy valami nagyobbat?
Itt van pár shoti, ami belefér az árba. Rugós működésű.
Hasonló árban lehet kapni jó minőségű rugós pisztolyt is, pl a fentebb említett MK 23 Socom megfelelő verzióját. Kicsit olvass vissza, volt róla szó nemrég.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24980 üzenetére
Air Soft Gun
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24978 üzenetére
Mit értesz ASG alatt? Én Action Sports Game webáruházat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24976 üzenetére
A hammer itt a kakast jelenti, ami hátra rúg, a závár pedig vissza csúszik. Teljes méretű tár és méretpontos szereléksín lehetővé teszi, hogy az igazi Mk 23-hoz gyártott kiegészítőket használd. A menetes csővégre Mk 23 hangtompítót is tehetsz. A závárzattal biztonságosan működik.
A lényeg, hogy non blow back-es, vagyis a szán nem mozog, de a kakas igen. Revolverező funkció van benne.
-
IMIIKE1998
őstag
És max. 10k-ig kerti hülyülésre milyen ASG-t ajánlanátok? A gázost inkább ne, mert ahhoz gáz is kell. És lehetőleg valamennyire tartós is legyen.(Amennyire ennyiből futja.)
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #24976 üzenetére
Tippem szerint itt a kalapács erejére céloz, bár kicsit akkor is értelmetlen.
-
IMIIKE1998
őstag
LINK Segítenétek lefordítani a leírását? Tudok angolul, de magyarul sem tudom, mi az, hogy kalapács egy fegyveren.
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #24974 üzenetére
Szuper, rá is kérdezek, köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz DNReNTi #24973 üzenetére
Lehet, az eladó állította be úgy a fiókját, hogy zlotyiban ne fogadjon PayPal fizetést.
Van kimondott PayPal topik, hátha ott tudnak okosabbat mondani.
-
DNReNTi
őstag
No rendeltünk egy szép nagy csomagot TG-ről, jövőhét közepén elvileg meg is jön. Nem cigánykodtam végül a business rendeléssel meg ÁFA szerencsétlenkedéssel, megrendeltem simán. Bekosaraztam magamnak egy CM126-ot kíváncsi leszek rá, nem igazán találtam review-kat róla, de az a kevés alapján szimpatikus. Majd megírom az első tapasztalatokat hátha valakit érdekel a későbbiekben.
Viszont... Az egy igazi k*cs*gség, hogy nem lehet PayPal-al PLN-ben fizetni. Akár hogy ügyeskedtem, a PayPal már csak EUR-ban hozta fel a végösszeget, hiába adtam hozzá az accounthoz a PLN-t is. Kb 30ezret buktunk ezen. Olcsóbb lett volna kocsival kimenni Krakkóba és kifizetni ott zlotyiban mint így. Akinek esetleg sikerült már PP-vel PLN-ben kifizetni a pakkot, majd írja már le pls hogy varázsolta meg.
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #24971 üzenetére
Én áfakörös vagyok, szóval hacsak be nem nyelem költségként, akkor ki kell fizessem az áfát. Futok még egy-két kört a könyvelővel, csak érjem el.
-
macilaci78
nagyúr
válasz DNReNTi #24970 üzenetére
Ha olyan vállalkozásod van, aki légfegyvert vehet, akkor az el is számolhatja a vételárat kötségként, illetve az Áfa-t vissza is igényelheti.
Jut eszembe, egy sportegyesület például alanyi adómentes, vagyis 0% Áfa-t kell fizessen...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #24969 üzenetére
Aha, igen, valami ilyesmire számítottam. Így mondjuk nem olyan nagy buli, hogy valszeg még drágábbra jön ki, a magyar ÁFA miatt. Azt meg nem kockáztatnám meg, hogy nem fizetem be az ÁFÁt, aztán Vida Ildi kopogtat be, hogy kér egy tolmácsot. Köszi mindenesetre.
(#24968) IMIIKE1998
Itt keleten Nyíregyen és Miskolcon vannak nagyobb játékok. Jó lenne Debrecenben is, van ott is elhagyott laktanya, stb, de én még nem láttam, hogy lenne komoly (vagy egyáltalán bármilyen) kezdeményezés. A nyíregyházi csapat viszont nagyon ígéretes, jó helyen, jó áron, jó játékokat szerveznek, nagyon remélem, hogy sikerül fenntartani. A játékok fent vannak softair-en és keletsoft-on is.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
válasz DNReNTi #24967 üzenetére
Gondolom, business módhoz kell közösségi adószám, ennek megfelelően a lengyel áfával csökkentett részt kell kifizetned és Magyarországon a magyar áfát kell megfizetned.
A termékek jellegétől függően a vállalkozás tevékenységébe bele kell férjen a termékkör, TEÁOR-szám alapján is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
TG-ről rendelt már valaki 'biznisz' módban, azaz viszonteladóként? Egy elég nagy csomag rendelése van kilátásban, így meglenne az értékhatár, de nem tudom milyen adózási következményekkel jár. Van tapasztalat?
Köszi!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
válasz Nunder #24965 üzenetére
Műanyag ide, vagy oda, a Marui minőség.
Igen, a Taiwangun EU-n belül postáz, se vám, se áfa. (Pontosabban ezeket már a lengyel importőr kifizette és benne van az árban.
Harmadik államból is rendelhetsz, ha megfogja a hatóság, akkor 3% vám, 27% Áfa, kb 5k kezelési költség jön még rá.KJW is jó, én Sik-eket, Hi-Capákat, Berettákat nyúztam onnan.
-
Nunder
őstag
válasz macilaci78 #24963 üzenetére
KJW-t lehetne kapni Taiwangun-on, és ott ha jól tudom EU miatt nincs cécó a vámon. Megéri az árát? Mert ha a Marui tényleg annyival jobb, akkor inkább azért adnék ki ennyit. Bár tény, hogy a műanyag mivolta miatt kicsit tartok tőle, még akkor is ha a Maruik legendásan jók.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
VW
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24961 üzenetére
Ha játékra is kivinnéd,akkor Marui megéri a plussz költséget, 33€ körül jó ár érte.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Nunder #24962 üzenetére
A Government verzióhoz volt szerencsém. Tradicionális Marui: precíz, jól illeszkedik, nem zörög, de műanyag.
Inkább a KJW a fém és a súlya miatt. Ha a Maruihoz hasonló minőség kell fémben, akkor Western Arms.Hogy mennyire csereszabatosak az 1911 alkatrészek TM-variánsokon belül, nem tudom.
-
Nunder
őstag
Rég jártam már erre, gondoltam bekérdezek.
3 Tokyo Marui 1911 között vacilálok embertelenül.
- Government
- M.E.U
- Night WarriorMivel szinte csak itt beszerezhetőek (illetve még pár amerikai, meg belga oldalon majd 20k-val drágábban) ezért két kérdés fogalmazódott meg bennem.
1. Tapasztalat ezekkel van valakinek? Belsejük egyforma vagy van köztük érdemi különbség is a külcsínyen kívül?
2. Hogy működik most a szállítás eHobby-ról? Anno rémhíreket hallottam Vámról meg hasonlókról, tegye már nekem tisztába valaki, hogy mire számíthatok, ha megrendelem innen az egyiket.
Illetve ha valaki tud ezekre valamilyen jobb alternatívát (magára a webshopra, vagy a pisztolyokra) akkor ne tartsa vissza.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
VW
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24959 üzenetére
Dísznek vagy céltáblára lövöldözni (védőszemüveggel) biztos jó. Sok vesztenivalód nincsen ,legfeljebb az a párezer forint.
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
IMIIKE1998
őstag
Egy kis segítséget kérnék! Merjem-e megvenni? Ha tényleg Cyma, akkor szerintem jó árban van. LINK
-
drzozo
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24956 üzenetére
Erősen gondolkozom azon a BAR 10-en, elég jó árban van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24956 üzenetére
Igen, a check out-nál már nekem is feltűnt...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24955 üzenetére
Igen, de csak 69 Eur-tól.
-
macilaci78
nagyúr
Taiwangun-on ingyen posta január végéig!
69 € felett...[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24950 üzenetére
Isteni pisztoly! Cyma p618! Az egyetlen normális bucsus pisztoly. A dugattyú beakasztója szokott eltörni meg néha a szán! 600-ftért nagyon jó ár! Kb. 1 évet bírnak.
Beszereznék belőle 1-2 poénból airsoft játékra, de már nem kapható sehol...a majálisok is megszűnőben vannak. (Kaposváron már nincs is)
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Nem tudtok véletlenül egy helyet, ahol nem horror áron be lehet szerezni egy A&K M24-et?
Használtan is jó lenne, ha van valakinek. Külföldi boltot csak Hong-Kongit látok, onnan meg ugye csak a vámon keresztül jut be a fegyver.Köszi előre is!
-
Ace owner
addikt
válasz IMIIKE1998 #24950 üzenetére
Ugyanilyenem van nekem is. Ezzel kezdődött az érdeklődésem.
Galaxy Fold 4
-
gerenda110
aktív tag
HellO!
UV5R rádió beprogramozásában tud valaki segíteni? mert forumokat leírást találtam de nem nagyon vágom...Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #24944 üzenetére
Akkor inkább egy AGM shotgun, az ~300 FPS-t is tud.
-
Thome
veterán
válasz DNReNTi #24938 üzenetére
Na ezt normális biztosítékkal korrigáltam is.
Újabb anomália: Hicap tárban a rugó megfeszül ha üresen tekerem, akkor is. A köpenyből kiszedve jó.
Darabokra szedtem, sehol sorja, nem szorul. Valami a köpennyel van.Ezeket az apróságokat leszámítva a fegyver rendben van, effektív lőtáv 50m 320fps-sel.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz IMIIKE1998 #24944 üzenetére
~200 fps
-
IMIIKE1998
őstag
válasz macilaci78 #24943 üzenetére
Ezek a rugós Maruik mennyit tudnak FPS-ben?
-
macilaci78
nagyúr
Marui tényleg jó, tartós a teherviselő alkatrészek fémek.
Olyat válassz, aminek magas a szánja és bordázott a hátulja, hogy jól rá tudjon fogni. CZ75 például szerintem rugósban kényelmetlen, én túl sűrűn fogtam hozzá a tokhoz a szánt és szar felhúzni még a GBB-t is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
.45
csendes tag
-
mormota
senior tag
Sziasztok. Új vagyok a témában. Honnan lenne érdemes külföldről rendelni egyszerű rugós olcsó, de azért nem hulladék maroklőfegyvert.pl taurus, m1911, glock vagy hasonlót?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Thome
veterán
Ez marhajó: Cymát tesztelgetem, lövök néhányat, majd semmi, próbálok lőni, semmi. Akkut nézem, csont forró, biztosíték doboz szintén. Biztit nézem, jónak tűnik. Multival mérem, nem jut el az amper a motorig pozitív oldalon. Rámérek a biztire a fegyverhez közelebbi oldalon, onnan már eljut.
A biztosítékszál félberepedt (nem kiégett!), majd mikor szedtem ki, ketté is hullott. Kínai hulladék szó szerint, nem hogy biztosítékként működne, átment ellenállásba.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Lacuss20 #24931 üzenetére
Talaltam ebairsofton ingyen deliveryvel. Inkabb onnan rendeltem. Ha megerkezik a markolat + tus, akkor vegre megvannak az optikai tunying fo alkatreszei
Majd meg egy atnezesre beadom valahova (tusko deposokhoz biztos nem, nem tudom az ottani fonoknek meg h nem lett elege a sajat alkalmazottai stilusabol) es akkor kb kesz, preccso meg esetleg egy hopup gumi csere..fpstol merten lehet repul vissza a 120as rugo is
-
Lacuss20
senior tag
Srácok léptem a csoportból... ez kicsit kiverte a biztosítékot hogy én megszólalok a szíj témával kapcsolatban illetve hozzátettem nálam is van eladó.. ezért vagyok törölve mert ez már hirdetés szánalom...
FB csoportokba benne vagyok további jó fórumozást...Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24929 üzenetére
Ak Beta: szokásos AK megbízhatóság, rövid, és tusos, így hátrébb van a súlypontja, könnyebben fogsz vele mozogni épületben is, de kültéren is megállja a helyét.
-
Thome
veterán
-
Kobe
veterán
Ehobbyasianal van Mo ra szallitasi ktg? Ha olyan tetelt rendelnek amihez free shipping van irva persze.....vagy az csak bizonyos regiokra vonatkozik ?
-
IMIIKE1998
őstag
Igen, csak az is szempont, hogy tudom-e rendesen kezelni az AEG-et, mert vagyok kb. 170 cm meg 55 kg, a kezeim meg nem valami hosszúak és elég vékony is vagyok(de nem anorexiás). Szóval ami fontos, hogy legyen:-könnyen kezelhető egy full kezdőnek
-igénytelen(ugyanis még egyszer sem volt a kezemben ASG, nem hogy szétszedve)
-strapabíró: egy-két leejtéstől azért ne menjen szét[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Akkor nem aggódok miatta!
Más:
Megjött a Cyma M4 is.
Full műanyag, elképesztő, meg se lepődtem volna ha a csavarok nem azok, de azok szerencsére fémből vannak. Na meg a külső cső is fém. De hogy a hátsó szíjakasztó is műanyag, az ledöbbentett enyhén szólva.Leszedve a tust, nagyon jó kis szilikonos kábel lógott ki belőle. De van egy forrasztás félúton a tube-ban, és ami már befele megy, az egy totál merev valami.
Kibontottam a belét, meglepően jó szerelni (bár a lower receivernél erős anyázásra volt csak hajlandó kijönni gb a tokból, na megegy kis laposcsavarhúzó segített.
Teljesen alap cucc, gépzsír kipucol, normális kenőanyag neki, hézagolás kellett neki, tömítés sem ártott volna a dugattyúnál, de persze elfelejtettem teflonszalagot venni. Amennyiért kínálják a fegyvert, annyiért perfekt a belseje, GB nem akart szétugrani a szereléskor, visszaforgásgátló is végig a helyén maradt.
Nózit cseréltem egy "O" gyűrűs alu shs-re, ez rövidebb durván 1mm-rel, féltem is hogy nem fog tömíteni a hop kamránál, de úgy néz ki jó. Be kell szerezni egy chrono-t, mert így csak a kartonlapos módszerrel hasonlítgattam össze az A&K M4-gyel, kb ugyanazt hozzák.
28 ezer forintért mondjuk nagyon jó vételnek néz ki.
____________________________________________________Az A&K-nál feltűnt egy jelenség. Első irányzék ferde a bal irányba. Édes anyukájukat, nem is tudom hogy fogom egyenesbe hozni, mert alul az imbuszt kitekerve össz-vissz 1mm-t tudtam jobbra forgatni, és még kellene kb 1,5-2mm (a csúcsánál), hogy jó helyen legyen.
Mivel nincs most teflon szalagom, hopuphoz holnap nyúlok mindkettőnél, meglátjuk hogy melyik cső lesz a görbe...
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24923 üzenetére
Mi van hirdetés miatt törölve?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok újra,
Ismét tapasztalatok után kutatok.
Ezt a típusú Guarder BB-t használta már valaki, mennyire ajánlott illetve kerülendő termék? 6.03-as 455mm-es prec csőhöz kellene, leírás alapján megfelelőnek tűnik. Esetleg a 0.20g-os inkább? A fegyverhez (CM048) - elvileg - 0.23-0.25 ajánlott, nem tudom, ettől használható e a 0.20-as? A pontosság növelése lenne a cél a precíziós csővel. Másik kérdés a csőhöz kapcsolódik, olvasgattam külföldi fórumokon, hogy a legenda szerint a CM048 barrel is 455mm mint a többi AK-ban, de mégis sok helyen teljesen más adatok vannak, tudja esetleg valaki a pontosat? Megint más: A cső cseréhez szükséges e más alkatrészeket is cserélni? Hopup, nózi? Ismétlem, a pontosság és hatótáv növelése a cél, nem pedig a fegyver erejének növelése. Köszi!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Kobe
veterán
nem látott valaki idehaza boltokban dark earth CTR stockot? nem coyote meg tan, kimondottan dark earth érdekelne.
Sajna ebayen 1-2 dbot találtam, az egyiknél bacik válaszolni az eladó a pk-t illetően, a másiknál meg drágább a szállítás mint a cucc maga....
-
Thome
veterán
No PJ M4 CQB első blikkre.
Egyben van, kimondottan masszív hatást kelt.
A tus akku szempontjából masszív szopás, de ha benne van, akkor már nincs gond.A ris-es előagy teteje megse moccan, az alsó nem pont akkora hogy ráfeküdjön a felsőre, így oldal irányban elforgatható 1-1 (összesen 2) mm-t. Erre valami megoldást kell kitalálnom mert rettentően zavaró. Ezt leszámítva még a belébe nem néztem bele, este van már ahhoz, de a kábel ami ki jön a tuscsőből eléggé merev valami, nem túl szimpatikus.
TWGunos chrono alapján 317-320 között ingadozik az FPS, ettől nekem nem is kell több.
Holnap úgy intézem hogy gyári hoppal tudjak lőni néhányat, a lőtáv csekkolása végett, aztán megy bele az 50-es Guarder, ha már sikerült szabvány hopupot csinálniuk.
Apropó, rendeltem bungee 1 pontos szíjat 7 euroért, ennyiért van pofájuk spiátereset árulni? Cimbora szerint (ilyen van neki 2 éve) nem lesz vele gond, én azért az acélra esküdnék.
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
G36 ból cyma, JG gyártmányok mindkettő kiváló.
Én a JG Mp5k-t ajánlani tudom mindenkinek. Effektive 8,5cm-es csővel, 310 dobozból 66m lőtáv 30-as BB vel.
Spiáter testes előagy és markolat műanyag. Kellemes súly-eloszlás igény esetén válltámaszt is lehet rá venni.[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Egy barátomnak keresünk kezdéshez fegyvert, ő 100€ körül maximalizálta az erre szánható összeget. Én a CM028-at ajánlottam, ő inkább G36 vonalon indulna. CM011-et néztem ki neki, ha jól látom ennek fém a bele, meg a gearbox. Vannak tapasztalatok ezzel a fegyverrel? Más alternatíva 100€ körül?
Köszi!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Thome
veterán
Mondjuk most kissé izgulok, hogy az UPS ne b*sszon el semmit...
2 csomag is jön taiwangunról, az egyik 1 nap alatt (najó, 2) eljutott bécsig, a másik 2 nap után még mindig katowice-ban van.
-
IMIIKE1998
őstag
Van esély arra, hogy Debrecenbe is eljut egy Easy-Base Airsoft szerű cég, aki rendszeresen szervez majd játékokat? Sajnos itt nem nagyon van olyan lehetőség, mint Budapesten. Paintball lehetőség van, de az jóval "drágább" sport.
-
Thome
veterán
válasz gradient99 #24908 üzenetére
Hát, barátnő kezében nem sok baja lesz neki szerintem,én lehet csalódok, de neki első fegyvernek perfekt. Ő a Tar21-re van nagyon ráizgulva, de azt mondja, hogy kezdésnek jó ez is, nincs arra most pénz...
Mondjuk hogy a ris sem fém, az elszomorít egy kicsit. -
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24905 üzenetére
CM 0.28, örök darab. A műanyag testestől sem kell félni.
Ahogy írták, ez is AK-széria, teli tusos az akku a tusban.A 30k határ még mondjuk egy Galaxy Mp5 K/PDW-t esetleg megenged. Legrövidebb Mp5, nemigen van, ami letörhetne róla. Esetleg az irányzék. Hagyományos Ver3 GB, és rúdakku, mint az AK-k nagy részében, pontosan állítható csúszkás hop-up. Kis méretével épületharcra tökéletes, illetve később oldalfegyvernek egy nagyobb AEG mellé.
-
gradient99
tag
Egyszer véletlen leejtettem egy JG műanyagtestes MP5öt, a tusfenék, és az akku katapultált, de egyben maradt, csak a tus egyik oldalán lett egy egy centis vastagabb karcolás.
-
Thome
veterán
AK-k általában jól bírják.
Nekem anno egy bődületes eséskor a JG AK-ß kirepült a kezemből aszfalton, tár meg abból és semminek semmi baja nem volt a karcokat leszámítva. (Mondjuk a tár(ak) is acélköpenyes 150bb-s voltak, mert össze voltak szigszalagozva fejjel lefele egymásra.)Nyilván mivel kis tömzsi fegyver, ezért élhette túl, egy hosszabb nem tuti hogy ezt megússza ennyivel.
Olcsó M4-esek a műanyag tokozással nyeklenek.
(Ez a cyma amit veszek, azt sem tudom milyen, annyira random vásárlás de gondolom ennyiért csak ABS van, remélem a ris azért valamennyire fémből vagy spiáterből van azért.)(#24904) gradient99: Pénteken megjön, hétvégén szét is belezem, megnézem miből van a cserebogár.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz gradient99 #24904 üzenetére
Lehet olyat kapni, ami max. 30k és nem megy szét, ha véletlen elejtem?(bármilyen AEG)
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Rendeltem egy cm506-os m4-est barátnőnek, ilyen olcsón bevállaltam, kíváncsi leszek a belsejére. Ahogy olvastam, instant nózicsere, arra rendeltem egy alu o gyűrűset. Mivel A&k M4-ről már van alapos teszt, így arról nem szúrok be külön infokat, de majd egy rövid szösszenetet írok a cymáról (összehasonlítva az a&k-val, mondjuk nem egy kategória).
-
macilaci78
nagyúr
válasz iRONM4N87 #24898 üzenetére
Magyarországi airsofttal foglalkozó és airsofthoz kapcsolódó vállalkozások elérhetőségei a teljesség igénye nélkül.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24900 üzenetére
Ökölszabály, a játékszervező a góré. Ha ő megnyugtató válaszokat tud adni, az már fél siker. Ha vitás helyzetekben tudja érvényesíteni a korábban vázolt szándékait, akkor aranyat ér.
Az fps önmagában nem sokat mond, a hőskorban alap MARUI Mp5 300-320 fps-ével sikerült fogat kilőni bő 20 méterről. Persze kellenek az ésszerű határok, de ugyanakkor a játékosok egyéni védelme is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...