-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
Ez az új MDR-X nagyon baba.
-
-
drzozo
senior tag
Döbbenet, hogy mennyire átláthatatlan és logikátlan felépítésű ez a Nexus oldal. Softair után tényleg kellett már az innováció, de ez eléggé mellé ment.
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #31199 üzenetére
Pedig a Marui MP7 GBB nagyon jól teljesít Arénán. Egy gumit cseréltem csak benne, illetve a leggyengébb Nuprol gázzal használom, semmi baja. Mondjuk 15 fok alatt nem nagyon vettem eddig elő az elmúlt 1 évben, mióta megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Crucio #31143 üzenetére
Egy izzadós csapattársam rápróbált erre, azt mondta Arénán, hogy eddig ez bírta a legjobban neki (idézem: "ez eddig nem párásodott"). Nem tudom, hogy ugyanaz-e.
Ha esetleg drágább kategória kellene, akkor Bollé X810 (nekem ez van) vagy X1000. A szememre nem spórolok.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #31037 üzenetére
Menetközben átköltöztem a 13. kerületbe, de természetesen megmutatom, amint visszakapom (remélhetőleg a héten, mert vasárnap már csapatni akarom) Csukás Petitől.
Kapott dotot, lámpát, plusz egy ilyen gyors holstert és adaptert.
Aztán nyáron kap egy ilyet is.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #31034 üzenetére
Az SSP18 pont tud ilyet. Most vettem én is egy komplett szettet.
Rámegy minden is, ráadásul gyorstokkal.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #30965 üzenetére
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #30939 üzenetére
Plusz rugócsere.
-
drzozo
senior tag
válasz drzozo #30862 üzenetére
És egyebekben a Novritsch féle dotok is jók.
-
drzozo
senior tag
Viszont mivel mostanában szinte egy árban van az AIM-O a Vector Optics-al, ezért a kettő közül inkább a Vector.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30850 üzenetére
Ha jövő hétig ráér, térjünk már rá vissza.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30846 üzenetére
Ez még aktuális?
-
drzozo
senior tag
válasz bandras0226 #30832 üzenetére
Az AUG.
-
drzozo
senior tag
És mennyi pénzt megspórolhatna hosszú távon az ember, ha elsőre venne egy normálisat, amire nem kell később sokat költeni. Lásd valamennyi Krytac out of box (max. egy átnézést neki). LVOA-val egy évig játszottam tuning nélkül, bőven elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ha elérhető lesz, és ha addig kibírjátok, akkor egy ilyennel beszállnék. (Úgy, hogy utalnék előre, mert hétközben nem tudom átvenni.)
Ilyet valaki látott már élőben? Sniper mellé meg akarom próbálni, hogy milyen lenne, ha vinném az mp7-et. Viszont szétvagdosnám, mert valahogy az övre kellene rávarázsolni. Combon volt még kezdő koromban pisztoly holster, elég is volt.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
TWG rendelés még ON?
-
drzozo
senior tag
Ma helyezték forgalomba az új kocsim, SSP lett a rendszám eleje. Úgy tűnik ez egy égi jel...
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Zöldben nagyon jól néz ki egyébként, de az pre-orderes. Kár, hogy a dot toprailt nem úgy csinálták meg, mint ahogy az az SSP1-nél van.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Novrics első rendelésnél kéri. De gyorsan intézik. Egyébként nagyon sok eu-s bolt kéri. Ha jól emlékszem Evike is kérte.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Albigator #30362 üzenetére
Van olyan co2 patron, ami tartalmaz szilikon olajat is. Gázos tárat kb. folyamatos nyomás alatt kell tárolni, oda kell figyelni rá, különben viszlát tömítés. CO2-t nem. Tehát elhasználod a co2 patront, kiveszed az üres patront és elteszed pisztolyt. Kezdőként neked erre van szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz triluan #30359 üzenetére
Nem, vannak out-of-box replikák bőven a piacon (pl. novrics, krytac, kwa, marui). De most egy kezdő minek vegyen olyat, amit nem tud használni? Az a 20-30% plusz éppen elég ahhoz, hogy jobban élvezd a használatát.
BB-t, CO2-t össze lehet máshonnan is kukázni, de ha már rendel onnan és nem fáj a pénz, akkor megteheti egyúttal.
Csak annyit tegyél meg, hogy megnézel az SSP-ről pár youtube review-t/tesztet működés közben.
Napokban készült csapatfotó.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Albigator #30353 üzenetére
Árban lehet, hogy jobb, de ezzel a gyári 1911-el biztosan nem fogod élvezni úgy, hogy dobozból kiveszed. Én a helyedben egy biztosabb megoldásra biztosan rááldoznám azt a pluszt. Amiket linkeltél egyébként mind jó. A kezdetek kezdetén volt M9-em, tudom, és szerintem mindenki más is tudja innen, hogy gyári állapotában nem igazán pontos, gumicsere mindenképpen kell.
Tárakhoz még ezt legalább.
Esküszöm nem kapok a promóért semmit.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Albigator #30350 üzenetére
Nincs szükséged MK23-ra, ha nem vagy vérbeli "sniper". Hidd el, az SSP/M9 elsütése ezerszer jobb, mint bármelyik MK23 replikának.
Szerintem csak azért nem ajánlják, mert több a hibaforrás lehetőség, ha mozog szán.
CO2 télen/hidegben egy fokkal jobb/effektívebb, mint a GreenGas.
CO2 tár kell hozzá, BB-ből sok helyen erőltetik a BIO-t, de sok helyen elég a sima BB is. G&G BB-t ajánlom elsődlegesen, másodlagosan BLS. BLS-t csak traceresben használom, ha épp nincs G&G.
Annyi tárat veszel, amennyit akarsz, más nem igazán kell. Max tár repair tool.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Albigator #30341 üzenetére
Én pont, hogy első vásárláskor fixen elengedném a MK23 vonalat. Az elsütése teljesen más, nem fogod élvezni, célozni is jóval nehezebb vele. Mivel hosszú az elsütő útja, akarva-akaratlanul is bele fog remegni a kezed. Pár hónapja adtam el egy Novritsch ssx-23-at, ugyanez volt a problémám vele.
Ha dobozból kivéve használni akarod, és mint kezdő, nem akarsz vele az elején foglalkozni, akkor minimum SSP1. (co2 tárral)
Mondanám a KJW M9-et is, de annak meg nem ár egy átnézés és gumi csere. Árban pedig akkor már ugyanott vagy az SSP1-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Na végre itt. (Bocs, hogy nincs megvágva.)
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz DNReNTi #30325 üzenetére
Nekem pont az tetszik. Mondjuk kár, hogy ennyire ki van tekerve. És a scope szereléket sem értem, túl magas. (Beszerző mondta mindig, hogy a távcsőnek minél közelebb kell lennie a csőhöz.) Egyebekben full innováció. Szerintem SRS méltó ellenfele lesz kompaktságban.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Más:
Ez rövid csővel és ezzel a scope-al nagyon el lett találva.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30316 üzenetére
Megnyugodtam, azért nem csak nálam vannak gondok fejben...
Glockhoz mibe kóstálják a szelepet és ajkat? -
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30314 üzenetére
F@sz@, köszi, soha nem lesz vége ezeknek az eszetlen költekezéseknek.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30311 üzenetére
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #30232 üzenetére
Nem illett bele a témába, és full indokolatlan volt a Vector és PDW mellé harmadiknak...
Gázosban vettem, redwolf-ról... EU-ban két helyen volt raktáron, de elég vegyes google értékelésű boltokban, úgyhogy inkább elengedtem. -
drzozo
senior tag
Csak nem bírtam magammal, berendeltem egy Marui MP7-et...
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #29900 üzenetére
A TM-ről elég pozitív a visszajelzés, de nem 1:1 méret, és emiatt sokan panaszkodnak rá.
A Gen. 2. meg idén lett frissítve.
macilaci78:[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #29898 üzenetére
Pont most gondolkoztam, hogy kiírjam-e Airsoftosokba, hogy ki melyiket ajánlaná inkább, a KWA MP9-et vagy az Elite Force MP7 Gen. 2.-t. Már egy ideje nézegetem a témát, de nem jutottam előrébb.
Ez mondjuk nagyon adja, full TNT tuninggal.
Eladtam az SSX-et, kell a helyére valami indokolatlan pénzköltés.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Volt már valakinek dolga ezzel a red dottal?
Kérdés, hogy a T1-hez képest mennyivel takar ki többet, vagy adott esetben épp kevesebbet.
-
drzozo
senior tag
Most fogok eljutni arra a szintre én is, hogy rendelek Evike-ről, lesz@rom a vámot és az áfát, de eu-ban semmi nincs. Konkrétan semmi.
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #29680 üzenetére
KRYTAC Trident MK II PDW-M
Most jelenleg pont egy ilyet nyúzok. Kapott Aster-t, Maxx kamrát, Promi csövet és egy Maple Leaf Mr gumit.
Igazából kár volt, mert a gyári állapota is egészen elképesztő volt. De hát nem tudok leállni. Egyébként a gyári elsütést és az érzékenységet nagyon eltálták ezzel az új system-mel.
Bázison simán ki lett fújva az orra a kincstáriban megjelenő TEK különítménynek is.
Csomó rendőr jár milsim jellegű játékokra is, Arénába is, de inkább hagyjuk milyen vakon van egy kettő.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Lehet én értem csak félre, de a 30 euró nem foglaló véletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #28953 üzenetére
Mentem egy-két játékot nyílt irányzékkal, amikor belőtték a t1-et. Nem sírom vissza ezeket az időket. Számomra gyakorlatilag élvezhetetlen volt, alig vártam, hogy legyen optikám megint.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam és nem írtam le minden részletet.
Arénán, esti játékokon nekem inkább hátrány volt a holo. Eleve sötét van, kevésbé látsz. Az XPS3-2 holo 2 "pöttyös" dotja is már kb. kitakarta teljesen az emberi fejet vagy testet, a keret pedig a további teret. Ehhez képest a nyílt dot, vagy a t1, ahol nincs akkora keret, illetve, ahol csak 1 "pöty" dot van, sokkal kényelmesebb volt. Nekem.
Persze létezik 1 "pöttyös" holo is: ez ugye az XPS3-0. Ezt csak kiegészítésképpen mondtam phanzetomox-nak.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28951 üzenetére
Pont most adtam el egy ilyen kombót. [Holo] + [Magni]
Aim-O szerintem az egyik legmegbízhatóbb és legjobb airsoft replikára (évek óta nem veszek mást, viszont most rápróbáltam egy kínai [Solar T1-re] , de csak azért, mert az Aim-O ebből out of stock volt, eddig egyébként egész jó). Aim-O: nem gagyi, nem szellemképes, tiszta, nem lötyög, ez volt a 3. sight-om tőlük (Csukás is ezt ajánlja.). Annyi, hogy eléggé párásodott a magni lencséje hideg időben, ami zavaró tudott lenni. Viszont CQB-re nem tudtam megszokni a holo-t, mert sokat kitakart. Mind a dot, mind pedig a keret.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz n0tr3adY81 #28941 üzenetére
Kb. 1 évig játszottam egy gyári Krytac LVOA-val, úgy, hogy miután megvettem, a kutya nem nézte át, csak kibontottam és vittem játékra. 1 év: hiba nélkül! Ezt követően eladtam egy csapattársamnak, aki még használta kb. 4 hónapig. Ez alatt a kb. 1 év 4 hónap alatt láttam meghalni custom build G&G-t, két gyári CA-t, custom Amoebat, gyári Amoebat.
Pár hete vittünk el a csapattal minden fegyvert Beszerzőhöz, mert eljött az ideje a karbantartásnak.
Az, hogy mi túlárazott, relatív. Ami most túl van árazva, az nem a Krytac, hanem a VFC, tele gyári gyerekbetegségekkel.
Kezdőként örültem volna, és egyébként csomó pénzt is megspóroltam volna, ha olyan replikát választok, amivel élvezni lehet a játékot.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz MCfosat #28935 üzenetére
Ezt kellene eldöntened, hogy vásárlás után mit akarsz csinálni... Játszani, vagy vinni azonnal szerelőhöz átnézetni/tuningolni.
Ha az utóbbi, akkor valóban jók lehetnek a korábban említett márkák, hiszen úgyis cserélni fogod a belsejüket.
Ha out of box akarsz játszani, és ráér a tuning, akkor Krytac.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz MCfosat #28931 üzenetére
Ennyiből már majdnem fullosan kiegészítheted a replikát is.
Ezek közül mindegyik egyben van, így amelyik tetszik. Szlovák bolt, gyorsan itt van.
u.i.: "Ha egyszer veszel egy Krytac-et, megérted, hogy miért nem akarsz majd később mást venni."
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz MCfosat #28922 üzenetére
Csak, hogy kapj egy ellenvéleményt is.
Láttam már játékon a csapatban 200 eurós gyári Specna, G&G, Amoeba, sőt, jóval drágább gyári Classic Army replikát tönkremenni.
Ellenben gyári Krytac-et egyet sem. Elsőkörben úgysem fogod tuningolni, hanem dobozból kivéve kb. azonnal használni akarod majd.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
+1
A Krytac hiányzik az ajánlásból, ott elég sok licensed replika van, már-már egész elfogadható árokon, Európából is. Bárcsak én vettem volna egy Krytac-et annó, kezdőként... Hozzá nem kell nyúlni egy darabig.
Inkább replikára költsön az ember többet kezdésnek (a megfelelő védőfelszerelés mellett), és járjon mackóban (bocs, ezt nem hagyhattam ki ) játszani, mint sz@r replikával, tele kiegészítővel. Amúgyis, ami leginkább kellhet, az egy jó optika. Minden más beszerezhető később is.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Mentek ti a... Oda.
A high output valve konkrétan mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Két kérdésem lenne:
1. Van valakinek tapasztalata gázos MP7-el? Kifejezetten a TM érdekelne.
2. Használt-e már valaki Sordin-t? Ha igen, mik a tapasztalatok, illetve van-e arról infó, hogy az Earmor (Kenwood) PTT-vel kompatibilis-e? Eladtam a két Earmor fejesem, és most ez a következő teljesen felesleges kiegészítő, amit meg akarok venni. -
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #28703 üzenetére
Az volt. Értem, hogy nem lehet összehasonlítani a GBB-t és az NBB-t, de ezt hozzám közelebbinek és feelingesebbnek érzem. Szívesebben vettem elő az épületben.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
DNReNTi: Tegnap Szabadszálláson kipróbáltam. Isten. Nagyon halk (beretta után megváltás), puffog kb., nincsen adagolási probléma, az elsütő is tök jó (nem rossz az útja), szép a lőtáv (bár nekem nem kell belépő szintű aeg lőtáv), fenti hopup állító jó (nem kell szétszedni, könnyen lehet állítani), és jól moddolható. Kár, hogy kifogyott minden, mire megjött, ami kellene még.
28as GG-vel etettem, még ki kell próbálni nagyobbal.
A supressor talán felesleges, minimálisan lesz tőle halkabb csak, átalakítóval simán jó saját hangtompítóval is. Ellenben jól néz ki.
Féltem picit tőle, de összességében szerintem jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz DNReNTi #28679 üzenetére
Nem bakker... "Awaiting Verification". Ugyanis igazolnom kellett, hogy elmúltam 18... Mindezt tegnap tettem meg, mert írtam a supportnak, hogy talán elrontottam valamit?
Sajna a regisztrációnál és rendelésnél erre nem hívták fel a figyelmet (vagy csak átsiklottam felette), hogy a jogsiról még képet is töltsek fel... Úgyhogy jövő hét lesz ebből. Mondjuk nem bánom, mert 4 napra pont elutazom.
-
drzozo
senior tag
TM MK23-at használt már innen valaki traceres hangtompítóval (a gyári nontracer helyett)?
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28456 üzenetére
Akkor ezek szerint nem véletlen.
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28454 üzenetére
Molnaszecsődön próbáltam egy osztrák srácét, VSR után az elsütője nagyon gyér szerintem.
-
drzozo
senior tag
válasz Coccolino_O #28428 üzenetére
150k-t nekem nem érne meg, plusz a tárak. (Mondom én ezt a Vectorral...)
125k-ért már kapsz Krytac MKII PDW-t, és az még néz is ki valahogy. Plusz out of box simán CQB-zel vele.
Egyébként szerintem a legésszerűbb megoldás talán a Amoeba 015, 70k-ért meg rongyosra tuningolod.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Valaki gondolkozott már azon, hogy baseball sapkát anyagban (vastagságában) mivel lehetne megerősíteni?
Régen sokat pmc-ztem, kaptam is mindig a nyomottmaradós fejeseket, de amióta megvan a sisak, nem toltam azon az oldalon.
Most mennénk pár game-t ezen az oldalon, mert a pesti nagyobb játékokon általában terep túlerő van, és kicsit élvezni akarjuk, de most a munkám mellett nem szívesen vállalnám be a fejen/homlokon lévő nyomokat.
Tudom, aki kvanak áll, ne csodálkozzon, és minek játszik, aki nem bírja a fájdalmat... bírni bírom, csak el szeretném kerülni a fenti ok miatt, úgyhogy elsősorban inkább építő jellegű javaslatokat várnék.
Ami az én elképzelésem volt, hogy a sapka anyagának mentén ilyen neoprém szerű anyagot rá kellene varni a tetejére, lehetőség szerint úgy, hogy megőrizze még az eredeti baseball sapka formát.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz kelna91 #28361 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen kell, de ahol van normálisabb választék, az:
1. Airsoftpláza
2. GI-Airsoft[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ha mindenképpen ennyire aggódsz, akkor inkább sisak, sisakra szerelhető gumis fülvédő, X800 típusú védőszemüveg (gunfiren van replika), félig szövetes rácsos maszk.
-
drzozo
senior tag
válasz troll81 #28299 üzenetére
A két sniper egy az egyben ugyanaz belsőre és külsőre is, csak más a gyártó. Egyébként szerintem a TM sokkal jobb anyaghasználatban (nekem ez van).
A JG BAR 10 azért ajánlott kategória, mert ha normális snipert szeretnél, a belsejét fullra ki kell dobni, így nem buksz annyi pénzt, mintha a drágább TM-ből dobnád ki. Ráadásul kapsz pluszban egy viszonylag használható scope-ot is az előbbihez.
A belső (tuning) alkatrészeket "Beszerző" gyártja, ezek egyedi készítésű alkatrészek, boltból nem rendelhetők. A full tuning preccsővel együtt kb. 110-120k.
A másik típusról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz troll81 #28269 üzenetére
Sniper - JG Bar 10 - ideig óráig el lehet lövöldözni vele out of box, de hosszútávon kell bele a tuning
Pisztoly - M9 - gumi csere elég
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz hundai #28251 üzenetére
Nem bírom elviselni a kontaktlencsét. Szemüveget pedig nem akartam szemüveg alá mókolni, főleg nem azt, amiben munkába járok.
Jelenleg van egy Tacticalom, a dioptriás betétbe csiszoltattam lencsét a Vision Expressben, 30k volt. Mostanában azonban el kezdett eléggé párásodni.
Úgy éreztem, hogy ki kell dobnom egy kis pénzt, ezért vettem egy X810-et, plusz rendeltettem bele dioptriás betét. Összesen 31k volt, a betét pedig szintén 30k. Egy deka pára nincs a szemüvegen, egyedül a dioptriás betét párásodik picit, az is csak akkor, ha nem mozgok. Ezt elrontottam, mert lehetett volna kérni extrém anyagú dioptriás lencsét is, ami be van vonva páramentesítő réteggel. Maga a szemvüeg tényleg elképesztő! Első, amire azt mondom, hogy ezen nem volt pára. De kipróbálhatod az X1000-et is, de annak más a dioptriás kerete, viszont szintén rendelhető. Arra figyelj, hogy ha csiszoltatsz bele, jó réteggel kérd.
Látószöggel pedig nem lesz probléma, elején engem is idegesített, de 1 játék alatt megszokod.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz wandor0930 #28230 üzenetére
Volt egy pakkom, amiben 3 különböző héj volt. Semmi különbséget nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ezt csak úgy CQB-ra itt hagyom, kedvcsinálónak. (szintén csapattársé)
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #28160 üzenetére
"Beszerző" a neve, privátban tudok adni nevet, és telefonos elérhetőséget is.
A másik ajánlásom a Cyma AK74-SU lett volna (szintén van a csapatban, bár nem gyári alkatrészekkel), de mivel az "M" széria tetszett neki, így nem mondtam. És jah, MP5 PDW-ből szintén Cyma.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Szamár129 #28157 üzenetére
CQB-ra a ruha teljesen mindegy (farmer kockásing bőven elég), sisakot/maszkot/mellényt/normálisabb uvex védőszemüveget vegyél (kb. összesen 25k). Ha csak ez a cél, akkor szerintem full fekete szett (későbbiekben) ideális, első körben inkább a fegyverre költs többet.
Out of box is tudsz játszani vele, nem kell rohanni átnézetni: Predator
Tuningoltathatod CQB-ra halálra, ugyanennyiből: Amoeba 015
A csapatban van egy olcsó Specna (nem tudom pontosan melyik típus, de ebből az árkategóriából), "pusztító", hanyagolnám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest