Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz clyvejhamma #4999 üzenetére
Nem kéne melegednie bedugva sem, nekem hónapok óta áll itt az asztalon. Mivel a munka jórészt osx alatt folyik, ezért az idő 90%-ban csak narancssárga led-el áll a Rift, pl. most is, és tök hideg az egész. Működni biztosan működik így is, mert az osx látja usb mikrofonként, és szoktam vele skype-olni, elég érzékeny a mikrofonja ahhoz hogy ne kelljen felvenni, jó az asztalon is
Amúgy szerintem inkább a porosodás miatt érdemes eltenni, vagy letakarni, de én nem huzigálnám ki-be, teljesen felesleges.
-
Raymond
félisten
A racsossag kb. egyforma a kettonel, a kulombseg a lencsek miatt van. A Vive-nal kicsit nagyobb a FOV, de az igazan eles terulet a kep kozepen kisebb mint a Rift-nel es valamivel kevesbe eles. Szoveg olvashatosagan mindket esetben sokat segit a supersampling.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Ahhh Amikor megy az Oculus Home akkor feheren vilagit mert rendereli a virtualis home-ot is. Nalam nem fut az Oculus Home csak ha hasznalom igy elalszik a HMD. Nem kell menetni a Home-ot egyebkent, minden aminek kell elinditja magatol, a service fut a hatterben akkor is ha a Home nem fut.
-
Raymond
félisten
-
-Solt-
veterán
Urak,
Lehet, hogy hülye kérdés, de amikor a monitoron is megy a játék amivel játszom, az levesz a teljesítményből?
www.smart-bus.hu
-
izomman1
senior tag
Egy másik cég is fog kínálni vezeték nélküli megoldást:
[link] -
suniland
csendes tag
Kiprobaltama Virtual Desktop-ot, de panorama kepeket nem tudok felrakni.
Van csomo jo JPG fajlom ami panoramakep, netrol is szedtem le probakeppen.
De nem tudom rahuzni az egerrel semmilyen programbol a kepeket.Ezt tudja valaki mitol lehet? Vagyhogy hogyan lehet ezt haszanlni? Esetleg akinek van Virtual Desktopja az meg tudna nezni, hogy neki barmilyen JPG fajlt ra lehete dobi a panelra?
virtuall.hu - érdekelnek már ma a jövő technológiái, mint pl a VR
-
M3nyus
aktív tag
Én vagyok M3nyus!
-
Rayyy
senior tag
-
addikt
válasz Raymond #4980 üzenetére
Nyilván. Követem egy ideje a 60Ghz körüli problémákat, nagyon sok nagy cég (Cisco, és hasonló kaliber) összetenné a két kezét ha 2017Q2-ben végre "worldwide" tudna értékesíteni ilyen frekis eszközöket.
Persze a kínai rendelés opció, hiszen úgysem tudják bemérni, viszont a vámon elkobozhatják papíron.Bár erre is elég kicsi esélyt látok, nincs annyi idejük hogy vizsgálgassák, és nem tömegtermék, szóval nem ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Valahogy ugy lesz, azt mondja a mokus az elerhetosegi kerdesre hogy "Q2 in US and Q1 in China". Europat nemigen emlegetnek egyelore: 5:27-nel hallhato ez itt
-
addikt
Mint ahogy azt már többször is írtam, nem csak magyarországon gond. A másik fele, hogy hiába van majdnem minden országban definiálva egy 60Ghz környéki sáv (ami van ahogy engedélyköteles van ahol nem!), a pontos frekvenciák eltérnek. Tehát hatósági oldalról sokmindent kell még csinálni hozzá, nem csak nálunk.
-
veterán
válasz suniland #4976 üzenetére
Ez nem technológiai probléma, ez egy design döntés. Úgy döntöttek hogy a két felületen két különböző UI-t lásson a felhasználó, olyat ami illik az aktuális médiumra, vr-ban térbeli, normál monitoron táblázatos.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
suniland
csendes tag
Hetvegen mar megvolt a végleges Oculus Rift végre valahára. Sajnos meg Touch nelkul, az majd kicsit kesobb.
DK2-hoz kepest a telepites, a használat a kábelek minden szinten sokkal sokkal jobb :-))))Van egy olyan problemam es hatha tudtok ra valamit:
- Az Oculus sajat programja, amivel a japan szobaban vagyunk es ahol az Oculusos programokat lehet kezelni, azt nem lehet latni csak az Oculusban? Ha barmit elinditok ott, akkor az mukodik, latszik a monitoron is, kiveve ezt a fokepernyot.
- Ugyanez a problema a Steam VR-al ahol a STEAM VR programjait lehet kezelni es elinditani.Van ezekre megoldas?
Koszi elore is.
-
Jack@l
veterán
Ez már kész szabvány, mindenki rá fog cuppanni. Hogy mo-n ezt nem engedélyezik az egy dolog, de kimérni se tudják az utcáról
"The Wi-Fi Alliance has already certified Intel’s Tri-Band Wireless 18260 (Maple Peak) and Qualcomm’s QCA9500 802.11ad-compatible chipsets as well as multiple devices that use them (including Dell’s Latitude E7450/70 as well as 802.11ad 60 GHz USB adapters from Peraso and Socionext)"[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
addikt
Hát, ez nem hit kérdése, nézd meg a hatóságok honlapjait.
Mint ahogy írtam is nagy a nyomulás, az USA-ban pl. már használható, ezért is van benne a Windowsban. De ott ugye az önvezető autók is használhatóak, itthon meg keresd meg a NKKH honlapján hogy mondjuk a sőfőr nélküli Uber hogy közlekedhet... Ja várj...
Illetve mivel ez a wifi jövője, ezért természetesen a fejlesztések mennek gőzerővel, senki nem fogja ölbe tett kézzel várni, hogy megnyíljanak a hatósági kapuk, és akkor álljon neki a fejlesztésnek nulláról. De ez még nem jelenti azt, hogy leveheted a polcról 2017 Q2-ben az EU-ban. Az sem véletlen ám hogy nem maga a HTC csinálja, gondolom nem akarják a kezüket (nevüket) darázsfészekbe tenni, viszont a Himihumi Ltd. győnyörűen elpostázza olyan területre is neked kínából ahol a használata illegális. Win-win.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
A 802.11ad (wi-fi) azt használja és már be is kerültek a win10 bétába a rá épülő dokkoló driverek/appok. Szóval nem hiszem hogy tilos lenne. Meg kb a szobából nem tudod kihozni a jelet olyan frekvencián.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
izomman1
senior tag
Egy kérdés a Riftesekhez és ahhoz akinek 3 szenzoros szoba követése van:
Tesztelte már valaki kis szobában, hogy mennyire hatékony a touch követés? Nekem egy 3 M x 2,6 M es szobám van és kíváncsi lennék ha a falra 3 szenzort pl. Riftet felszerelnék képes volna e a szoba széleit is a kontrollerre vonatkozólag lekövetni talajnál és egyéb kritikus helyeken ?
( Mert úgy olvastam bizonyos távolságra kell lenned a szenzoroktól (70 - 80 cm ) hogy rendesen lekövesse a Touch mozgását- ha ez így van eleve kis szobának még kisseb szeletét tudja rendesen lekövetni??)
Gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi aki ekkora szóbaban alkalmazza a Riftet room scale módba 3 szenzorral. (Nem egy nagy nappaliba és a nappali közepén kiadva a 2,5x2,5 M ert) -
Raymond
félisten
válasz izomman1 #4963 üzenetére
A Vive base station-oket azert nem art aramtalanitani:
1) Nem zummogjon es ne porogjon a motor allandoan
2) Mukodjenek a taviranyitok a szobabanOculus-nal kamera van (infra), nem sugaroz semmit.
A masik hozzaszolashoz - valamit beneztel az Intel demonal. Nem az a lenyeg hogy tudsz-e mozogni es fejet hajtani vagy nem, havem az hogy ezt egy videoban tudod azzal amit demoztak.
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
Valószínűleg én is maradok még kábelen egy darabig mert annyira nem zavar és tartok nehogy agydaganatot okozzon a cucc...de ha pár év alatt letesztelik és ok talán váltok .. mert azért jobb lenne vezeték nélkül..
Vive lézerei okozhatnak problémát szerintetek élettanilag hosszú távon? (ha nem használom a Vive ot mindig áramtalanítom a lézer állomásokat ne sugarazzon egész nap...)Oculus esetén optikai fényt vagy mit használ passzívan?Az se káros az egészségre hosszú távon?
-
addikt
válasz izomman1 #4960 üzenetére
Nem élettani dolgok miatt, egyszerűen csak a hatóságok nagyon szűk mozgásteret adnak az ISM (szabadon használható) frekvenciáknak, illetve nagyon lassan mozdulnak ezek változtatásában. Perpill van a 2.4Ghz, az 5Ghz, meg ezen kívül még 2db sáv az 1Ghz alatti tartományban, és ennyi. Ezeken a frekiken működhetnek a kereskedelmi forgalomban levő eszközök a wifi routertől kezdve az autó távirányítóján át a bébiőrig minden. Egyéb frekikért vaskos milliókat kell fizetni, vagy böribe menni
Az persze más kérdés, hogy én nem biztos hogy feltennék a fejemre egy 60Ghz-s sugárzót. Wifi-hez használni lakáson belül még csak-csak, de az előbbitől egy kicsit én tartanék.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
A Vive nyomásérzékelős kontrolleréről nincs semmi? CES-en nem demóztak vele?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
izomman1
senior tag
60 Ghz-es frekvencia éllettanilag veszélyes, ezért van az EU-ba betiltva jelenleg?
A tiltást ki lehet játszani kell rendelni külföldről és kész... kutya nem fog rájönni honnan jön a jel és senki se fogja bejelenteni,
ha max 10 M re hat el a jel (rá kell a játéktérre irányatani.)
Az intel szabadon bejárható videójához meg hozzászólva: A Vive már ezt most is tudja kontrollerre hibátlanul a térben való lekövetést a grafika igaz
nem fotorealisztikus , de 10 éven belül akár az is lehet 4 K-ba... Mire a videó formátumba be tudják scannelni a mozgó valóságot addigra majdnem a gép is ki tudja számolni azt.. -
addikt
válasz Komplikato #4958 üzenetére
A baj csak annyi, amit már írtam is múltkor, hogy a 60Ghz-s sávot nem lehet még mindig használni sem nálunk, sem egy csomó nyugati országban (Kínában nem tudom mi a helyzet). Szóval ha teszem azt ma vennél egy ilyet, és bekapcsolnád otthon, akkor az kimeríti a tiltott frekvenciahasználat fogalmát, amit perpill a BTK hatálya alá esik, szóval a dolog nem játék. Persze nem is a használat a problémás, mert úgysem tudják bemérni, hanem az értékesítés. Nyilván ami tiltott, azt árulni sem lehet, no meg nem fogja megkapni a szükséges tanúsítványokat sem. Szóval azért ez a "will be available worldwide in Q2 this year" egy kicsit erős a fentiek fényében
Egyébként nálunk az NMHH már ígéri egy ideje hogy rendbe teszi ezt a dolgot, de perpill ez csak abból áll, hogy egyszerűsített engedélyeztetési eljárásban igényelhetsz licenszet minden egyes adóhoz.
Szóval első körben harmonizálni kéne EU és világviszonylatban is a 60G-s sávhasználatot, mert amúgy még a frekik is eltérnek az egyes országok között, aztán szabaddá kéne tenni, utána pedig lehetne érdemben ilyen eszközöket árulni. Mivel az igény elég nagy, ezért biztos jönnek a megoldások is a hatóságok részéről, de hogy 2017 Q2-ben ez rendben lesz rakva, abban én erősen kételkedem
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
TPCAST Wireless VR Add-On Available Worldwide Q2 for $249
HTC has confirmed that the TPCAST wireless VR solution for the Vive VR headset will be available worldwide in Q2 this year at $249.
TPCAST Wireless VR Add-On Available Worldwide Q2 for $249 - RoadToVR
Nos, akkor ennyit a "hátizsák VR" élet tartamáról.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Borote
addikt
-
Raymond
félisten
-
-
törölt tag
válasz Menthirist #4948 üzenetére
Rosszul gondolkodsz! Szabad térben,130 m2 parkolóm van,ott nem tudsz neki menni semminek!
(#4947) fulton: Nem attól szédülsz,hogy járkálsz a vr-ben,attól szédülsz,ha egy helyben állsz,de a vr-ben meg mozogsz. -
veterán
-
fulton
addikt
válasz #15779328 #4946 üzenetére
bár kérdés tudnál e egyhuzamban mennio előre pl vagy oldalra...nem e szédülnél meg...mert az hogy lépsz kettőt az oké, de 10 m vagy mondjuk szaladni, és akkor még mérd fel a falat, aminek tuti neki mennél ha belefeledkezel a játékba. Mégha valamiféle halvány rács is mutatja a játékban a határt Oculus riftnél ugye. Hát nah, ki kellene próbálni. Meg ha így is van, onnan akkor teleportálnod kéne , és akkor még aggyal dönsd el hogy merre mehetsz a valaóságban ...szereintem bonyolult lenne.
-
veterán
-
fulton
addikt
válasz #15779328 #4943 üzenetére
Olyanok leszünk VR-osok mint egy asztronaaout lassan
Én megelégednék egy géphez kötött VR-al is, de ez az intel es vidi, nagyon piszkálja a fantáziám. Vajon milyenek lesznek a jövő filmjei a 3D után (ami azért megbicsaklott szerintem).
De ez a mozoghatok a filmben nagyon ütős. Kérdés milyen területet lehet majd bejárni, vagy csak lesznek jelentek amiben lehetesz x-től y helyig elmozdulni :
Egyáltalán mozgást fel tudják így venni? nem tudom elképzelni jelenleg...[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Raymond
félisten
Akinek van lehetosege a Nemetorszagi Saturn-bol vasarolni:
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
még itt youtun is lehet forogni 360 fokban a videoban
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
szemmozgást követő technológia
[link] -
Raymond
félisten
These are the first Windows Holographic VR headsets from HP, Dell, and more!
Csak design, specifikaciok nincsenek. A nagy cegek mind a PSVR format valasztottak, a 3Glasses a Rift format.
-
ludi85
tag
A terek, tárgyak pontos lemodellezésére talán nem is a HDR fotók, videok, vagy sztereo fotók, -videók a legjobbak, hanem a nagy felbontáson végzett 3D lézerszkennelés, HDR fotókkal együtt. Ilyet bűnügyi helyszineken készítenek, vagy épületek felmérésekor homlokzatrajzokhoz, alaprajzokhoz. Ez lényegében egy olyan távérzékelési folyamat, mint a sztereofotózás, csak itt a scannelés folyamata a felbontástól függően 1-20 perc. Tehát mozgó dolgokat nem igazán lehet be scannelni. Viszont itt is az adatmennyiség tárolása a probléma. Egy ilyen scan sok-sok GB.
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
fulton
addikt
válasz Menthirist #4928 üzenetére
Na megnézem megint.
Az igen...igen futurisztikus ez az egesz. -
veterán
Körbefordulni körbe lehet, de ha fél-fél méterrel oldalra húzod a fejed, nem mozdul el arra a kép. Szóval csak rotációs információk vannak, térbeliek nincsenek, ha felállsz, leülsz, stb. Az intel videójában azért bátorították a nézőket a mozgásra, mert így gyakorlatilag benézhettek a hordó mögé, és láthatták az ott csobogó vizet, ez normál 360 fokos videónál lehetetlen lenne.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
BlackDesert
tag
Most, hogy ilyen sokat beszéltünk az intel-ről, ők is belevetették magukat a valóságok kiterjesztésébe, csak ők kicsit másmilyen irányban gondolkodnak: intel féle egyesített valóság
-
Raymond
félisten
Mert nem egy sima "VR film", sokkal tobb adat van kockankent, ha megnezed az elejen ahogy utatjak akkor ha mozdulsz kicsit valamelyik iranyba akkor latod a dolgok oldalat, mogejuk latsz stb. Ez a normalis sima 360 fokos vagy sztereoszkopikus (3D) 360 fokos videoknal nem megy. Ott a fix ponton vagy es mozdulhatsz barmilyen ianyba a video veled egyutt mozdul, so ha nem tusz a hordo moge nezni mint ahogy ott az elejen mutatjak.
-
fulton
addikt
válasz Menthirist #4921 üzenetére
egyébként nem egészen értem. A samsung vr-demojában is van ilyen 3d-s film, mikor egy csónakon úszunk a vizen az elején. AZ ilyen nem? körbe lehet fordulni...360 fokban.
-
fulton
addikt
ez a videó k jó grafikával készült. Áhh nagyon ott van. Milyen lesz már ha a google map-os is be lehet majd járni VR-ban a térhatás helyett
-
ludi85
tag
A Destination "játék" a steamen hasonló.
-
veterán
válasz BlackDesert #4919 üzenetére
igen. ha matematikailag tudod tárolni a világot, és ebből tudod reprodukálni ismét, az sokkal kisebb méretet fogyaszt, ugyanakkor többet kell számolnia a gépnek, és óhatatlanul nem lehet olyan részleteket is rögzíteni mint az életben. Ugyanakkor ha minden ilyen részletet rögzíteni akarnál minden irányból és távolságból, irgalmatlan méretű lenne a rögzített anyag, ami pedig tárolás és visszajátszás szempontjából erőforrásigényes. Lásd, egy nagyfelbontású kamera gigákat rögzít másodpercenként, és az még csak egy pontból vesz fel.
Amit az intel videóján még el tudok képzelni az a sztereo kamera használata volt, amit ha ötvözünk azzal a technológiával, amivel pl a google is csinálja a maps-ban a városok 3d-s képét (vagy épp a photogrammetry-vel, amivel fényképek alapján készítik el 3d-s modelleket, mint ezt), lehet majd érdekes dolgokat csinálni, vállalható minőségben digitalizálni objektumokat, termeket, stb. De ez nem alkalmas pl mozgó emberek felvételére, illetve mivel az így való rögzített képbe be van égetve a rögzítés fényviszonya, így pl egy nappali photogrammetry objektumból nehezen lesz éjszakai vagy fordítva.
-
ludi85
tag
Az megnyugtató, hogy olyan nagy cég mint az intel, komolyan foglalkozik a témával. Ezek a dolgok rácáfolnak azokra akik szerint a VR a süllyesztőbe kerül majd.
-
BlackDesert
tag
válasz Menthirist #4918 üzenetére
Ez szomorú Akkor interaktívat, vagy bejárhatót egyenlőre csak 3d modellező szoftverekkel tudnak eléri azt sem valósághű grafikával az erőforrás igénye miatt? Mint pl. egy számítógépes játék? De az alien készítői terveznek az új filmjükhöz egy kis vr akciót amiben a mi döntésünk élet vagy halál lesz. Az is számítógépes lehet szerinted/szerintetek?
-
veterán
válasz BlackDesert #4917 üzenetére
Ez is lefogadom csak egy viszonylag kis területen volt "bejárható". Szóval mondjuk 10x10 méteren bejárható vr filmektől még jó 20 évre vagyunk saccra.
[ Szerkesztve ]
-
BlackDesert
tag
válasz Menthirist #4916 üzenetére
Tehát akkor a fizikai korlátok miatt lemondhatunk egy ideig a vr filmekről, pláne az interaktívakról?
-
veterán
Konkrétan 3GB per FRAME-et mond. Tehát képkockánként 3GB. Nem is volt hosszú videó, szvsz ha 30 sec volt, lehet sokat mondok, persze az még mindig 90GB * frissítési sebesség, ami nem tudom hogy 60 vagy 90 lehetett (szóval valahol 5400-8100GB ha az egy 30 sec-es darab)
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
suniland
csendes tag
válasz Raymond #4912 üzenetére
De ahogy nezem kell ehhez apparatus is, hogy elkeszuljon 1 darab kep :-)
Természetesen a bemutató is eléggé futurisztikus volt, csak ilyet mar lattunk, ha nem is Oculus Rifttel, hanem Samsung Gear VR-el.
Koszi a plusz infokat.
-
Raymond
félisten
válasz suniland #4911 üzenetére
A technologia meg messze van es keves az info rola (itt van par kep azoktol akik keszitettek a filmet). Itt az is eleg figyelemre melto hogy mekkora budget volt a demora es mekkora meretben vittek veghez. Az ilyeneket alltalaban kis termekben par embernek csinaljak, mar a Jaguar VR car launch is nagy hir volt par hete mert ott 9x 6 embert hoztak ossze es az egy komoly dolog volt. Itt meg ratettek meg par lapattal.
-
suniland
csendes tag
válasz Raymond #4910 üzenetére
Itt nem az a lenyeg, hogy van kb 200 rift, azt zsebbol kifizeti az Intel.
Hanem ez a technologia. Ez nagyon durva :-)
Van mas demorol valami video, mert en nem talaltam mast. Es igazabol infot se nagyon rola.virtuall.hu - érdekelnek már ma a jövő technológiái, mint pl a VR
-
Raymond
félisten
-
Enton
addikt
válasz Raymond #4908 üzenetére
Ezért volt ebből kevés a polcokon mert rengeteget elvittek a fejlesztők. De legalább Intelék rá is mentek a cuccra, főleg ha igez amit mondanak minen egyes másodpercnyi videó 3GB adatot foglal magába, nem semmi kis adattömeg, mindezt ilyen részletteséggel, mozgáslekövetés lejátszás alatt. Nagyon menő.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Raymond
félisten
Wow, az Intel nem sporolt a prezentacion. Elinditom a videot ... bla bla bla ... 0:40-nel "as you put your headsets on" ... hmm, valami sajat cucc lesz? ... 0:50-nel ahh, 3D video/scene, nem rossz ... 1:17-nel bejon a kep a nezokrol - what? ... 1:40-1:50 a kamera vegigpasztazza a termet - WTF???
-
ludi85
tag
-
veterán
nem. épp elég nehéz elérni ezt a 20 msec alatti késleltetést lokális kábelezéssel, mi lenne ha még minden fejbiccentésedet fel kellene küldeni az nvidia szervereire pl németországba, ott másodpercenként 90 képkocka sebességgel le lenne generálva (nem fogják, szvsz 60 lesz a max amit a cloud-juk enged), és azt visszaküldenék a szemüvegedre. Ez a teljes kör nincs meg 20 msec alatt.
-
ludi85
tag
Az új GeForce NOW kiterjesztett szolgáltatással vajon a VIVE-om működne akár egy mezei ultrabook-al is?
-
suniland
csendes tag
Van itt azért a HTC részéről egy kis innováció: Vive Deluxe audió szíj és Vive Tracker
[link]Egyébként a HTC Vive-nál az integrált füles hiánya és a kevésbé kényelmes viselet miatt rendeltem Oculus Riftet. Ha mindn jol megy holnap mar nalam is lesz :-)
-
flashpointer
őstag
köszi közben az előbb már rájöttem, elég hihetetlen bug...
-
tlac
nagyúr
válasz flashpointer #4901 üzenetére
olvastam már ilyenről, valami bug
a proximity-vel vagy a fényérzékelővel összeveszik a giroszkópa telefonod topikjában érdeklődj
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
valami gagyi VR szemüvegben próbáltam egy androidos telefont (Redmi 4 Prime) és ahogy becsukom a szemüvegbe laggol a mozgáskövetés, de amúgy meg nem Ha résnyire kinyitom akkor is látszik hogy laggos, viszont ha jobban akkor megszűnik... 3d videókban és alkalmazásokban is ugyanez a helyzet.
Értelmes magyarázatot még nem találtam rá, esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest