Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz W00dyka #2898 üzenetére
Pexdig az oculust sem adnak olcsobban hiaba csak 500 fobt kb 190ezer ft az ara kesz vicc ami az oculus korul megy. Angliaban hasznaltcucc boltokban a htc vive 850 az oculus 800!! Amikor mar boltokban lehet venni 690 fo tert htc vive-ot. Augusztusi szallitassal pedig 500-ert oculus riftet. Nagyon felkapott es sok ember meg is fizeti ezt a felarat
-
veterán
-
-Solt-
veterán
No, már
csak346000.-Ft a Vivewww.smart-bus.hu
-
clyvejhamma
aktív tag
-
addikt
válasz sittes79 #2892 üzenetére
Hát látod ez jó kérdés. Elvileg itthon ugye nem kapható, az Amazon mégis szállítja, ráadásul az Oculustól közvetlenül, még a garancia kapcsán is az Oculus által adott pdf van a terméklapon amiben azt írják hogy náluk kell gariztatni (itt írják azt is hogy EU-ból történő rendelés esetén 2 év jár).
Csak tipp, de én két dolgot tudok elképzelni:
- tévesen listázza mo-ra az Amazon, majd javítják esetleg a dolgot, aki közben rendel, annak visszautalják a pénzt
- pár napon belül meg fog jelenni mo. is az Oculus saját store-jában mint supported country, ennek lehet az előjele az Amazonos listázásDe mondom, csak tipp.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ez amazonos dolog felkeltette az érdeklődésemet, de félek a garanciától, ha gond van akkor gonsolom usa-ba kell küldenem az europai amazon nem foglalkozik vele?
A másik, hogy erre még kell számolni oculus touch árat!? kb mennyi lesz az ára?
-
addikt
Nem erre gondoltam, szinte heti szinten rendelek valamit ebayről. De az ebay, kb. ugyanaz mintha itt az aprón vennéd (leszámítva a buyer's protectiont és egyéb hasonlókat) ez meg hivatalos forgalmazó/bolt, ráadásul maga az Amazon, szóval nem említhető egy lapon a kettő. Egyetlen előny hogy TALÁN egyszerűbb lenne a garis ügyintézés ha szükség lenne rá, de azért nagyon sok a "ha" egy magánszemélyes vásárlás esetén EU ide vagy oda. Summa-summárum: ha olcsóbban megvehetem Amazonról mint ebayről magánszemélytől, akkor inkább az Amazon.
Ja és egyébként itt is két év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz wolfhgb #2888 üzenetére
Ott van világosan a hirdetésbe hogy várható kézbesítés július 14 tehát kizárt hogy repülővel érkezik. Persze ott a felár lehetőség is, ott már tutira repcsivel jön de alapverzióba hajózni is van ideje a csomagnak.
Elméletben ebbe már tényleg minden benne van de persze benne van a pakliba hogy bizonygathatod.Azzal viszont nem értek egyet hogy ebayről neccesebb mint amazonról. Ha megfelelő embertől rendeli az ember ebayről (van minimum 100 értékelése és minimum 98.x%-a pozitív) akkor nem lehet probléma a lényeg hogy paypal-al kell fizetni de mondjuk az amazonra is igaz tehát erre még rájön némi felár a paypal miatt)
Persze nekem ilyen problémám már nincs az enyém már itt szemezget velem (ebayről jött)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
válasz wolfhgb #2886 üzenetére
De egyáltalán nem biztos hogy itt fogják vámolni. Sajna nem szoktam az amazonról rendelni, így nincs tapasztalatom, de nem lehet hogy más EU-s országba hozzák be, ottani Amazonos elosztóba, és onnét jön ide? Mert ez egy lehetséges magyarázat lenne.
Egyébként ha a bank váltja, akkor nem éri el a 240eFt-t se tokkal vonóval, szóval ha erre még rájön 5-10% százalék, akkor is bőven jó. Én eleve ~280eFt körüli összegre készültem lélekben, ebayes megoldással, ami ráadásul sok tekintetben rosszabb, bizonytalanabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
wolfhgb
aktív tag
válasz aerosmith #2885 üzenetére
27% az áfa, a teljes összegre, vételár+postaköltség, és erre kell még rátenni a 2-4% körüli vámot és a kb 1500ft os vámkezelési költséget, ha repülőn érkezik, ami sanszos. Igy számolható az átvételi ár nagyjából.
Sajnos ilyen formán keveslem a kb 26% nyi megállapított 54000ft os összeget a számtanban. Ez még a 27% nyi áfát sem takarja be.[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
válasz #15779328 #2874 üzenetére
Igen total ez a helyzet nalam is, bar en annyival elorebb vaguok hogy Angliaban minden konektornal van egy le-fel kapcsolo gomb igy nem kell ki-be hozni dugni. Valamivel masszivabbak is itt a konektorok mint otthon. De esetleg ezzel tudod Te is megoldani h valami kapcsolos dugaszt hasznalsz.
-
törölt tag
Valaki tudja hogyan lehet kikapcsolni a vivenek az érzékelőit? Nem kihúzással.
Idegesítő,hogy minden távirányítós cuccnak blokkolja a jelét,meg amúgy is.. -
Segal
veterán
válasz Raymond #2872 üzenetére
Van ott egy kutya is
En azon mar tul vagyok mar a gepfegyvert is megszereztem es irtom tovabb a nepet nekem nagyon bejon a nosztalgiazas"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Raymond
félisten
-
nagyúr
Ki mivel takarítja a lencséket ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Segal
veterán
Gyerekek mit találtam ma...
Lehet játszani a Quake-et Oculus Rift-el!!! Readásul nincs is túlbonyolítva a dolog ha csak szimplán elég a shareware verzió akkor katt ide ha a full játék kell akkor kicsit játszani kell a PAK fájlal de itt ugye ilyesmiről nem beszélgetünk
zsolti_20: Én nagyon szivesen megvenném akár pár környi hülyülés kedvéért is de sajnos Oculust nem támogatja a játék így max akkor jöhet majd szóba ha megkapja a támogatást. Gyakorlatilag ha megjelenik a touch. Kár mert jónak tűnik.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zsolti_20
senior tag
Valaki itt nincs meg véletlenül a hover junkers? Pénteken vásároltam meg, de nem tudok leállni vele egyszerűen, nagyon eltalálták, izgalmas és szinte megunhatatlan. Két játékmód van benne.
Az egyik ahol egy stég féleségen állunk maximum 4-en, és a repülő robotokat kell leszedni, csapatmunkával.
A másik mód, az amikor egy összetákolt mad max szerű valamivel kell repdesni és lelőni a többi player. Első próbálkozásnál, elvesztettem az egyensúlyomat egyszerűen annyira lehet érezni az egészet.Hamarosan jön egy single player rész is bele, most csupán a haverokkal lehet tolni. Jó lenne ha meglenne másnak is ez a játék, rettentő élvezetes.
Serious SAM VR-ra visszatérve. Szinte 100%, hogy úgy lesz megoldva ahogy ebben a játékban a defense részében.
-
Segal
veterán
válasz W00dyka #2865 üzenetére
IR nincs meg a AC nekem annyira nem jott be. Viszont a Project Cars igen.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Végre el is jutottam odáig hogy kipróbáljam kicsit az új VR játékaimat. Jöjjön róluk egy rövid vélemény.
4089 Ghost Within:
Egyelőre nagyon nem bejövős. Másra számítottam és mivel ezt próbáltam ki elsőre gyorsan léptem is ki hogy legyen időm a többire.Crystal Rift:
Igazi retro. Haladj előre a falak közt, kapcsolókat állíts, keress kulcsot, kerüld el a csapóajtókat, bárdokat, kampókat és harcolj. Kb így lehetne jellemezni. Gamepad-el mozgunk. Egyedül a forgás nem tetszik benne amire egyből 90 fokot fordul a karakterünk ez az egérhez szokott embernek nagyon fura.ABE VR:
Szerencsére ez ingyenes. Röviden. Le ne tőltsd hatalmas b*romság.Monstrum:
Egy hajón mászkálunk és gondolom én gyüjtögetni meg keresgélni kéne miközben elkerülöd a szörnyet. Meglepő de billentyűzettel kell irányítani. A hajó belseje még egész tűrhető de a fedélzet és főleg a víz az elég illúzióromboló. Biztosan kap majd még egy esélyt mert látok benne fantáziát de sokkal jobban érdekelt a maradék 2.The Solus Project:
Nagyon bejövős a kezdése a játéknak. Egy űrhajón utazunk amit lelőnek de valami holdkabinra hasonlító mentőjárműbe megmenekülünk és egy idegen bolygón landolunk. Már a játék elején kiderül hogy meglehetősen kidolgozott mivel tudunk gugolni és ugrálni is sőt még aludnunk is kell. Ja azt nem írtam gamepad-el irányítunk. Mindnképp folytatom majd.ADR1FT:
Végül ami eleve is tervezve volt csak sokallottam eddig az árát. Már elsőre is nagyon tetszett csak maximum egy nagyon picit lassú nekem de hát gravitáció nélkül ugye lebeg az ember. Gamepad-el irányítunk a fel és le egy nagyon picit fura szokni kell és haladni kell előre folyamatosan az oxigénért. Elsőre megfulladtam. Egyértelműen folytatás lesz.3DMark:
Végül a kakukktojásunk. 80%-os leértékelésbe volt így nem hagytam ki és ugyan le is szedtem hozzá a VR kiegészítőt de egyelőre nem sikerült összehangolni a Rift-el.Mondjuk hajnali fél 2-kor 13 óra meló után nem is nagyon erőlködtem hosszasan majd ma este szintén meló után esetleg ránézek de lehet hogy az előző 2 játék közül választom az egyiket vagy az örök kedvenc Project Cars-t.
-
nortsen
aktív tag
Update OSVR:
Közben megnéztem még 1x a videót, és biztos nem a Samsung panel van az OSVR-ben, hanem OLED RGB panel (1 pixel = 3 subpixel), ami nem egyezik meg a Samsung PenTile-éval (1 pixel =2 subpixel).
Sony PSVR is emellett tette le a voksot.
Elvben az rgb tisztább, egyenletesebb képet ad, szebb színekkel, míg a PenTile kisebb válaszidővel rendelkezik. Bár ennek ellentmond, hogy 90fps az OSVR is, szóval lehet gyártottak közben egy jobb panelt (?).Amúgy Google CardBoarddal igazolni is tudom, hogy az RGB tényleg szebb képet produkál, mivel a Samsung Edge+ pixelesebb, rondább képet mutat, mint egy LG G4 LCD panel, ami RGB elrendezésű.
Szóval nem olyan rossz ez a cucc, sőt ha az optika jó, akkor ez most nekem a best buy lesz.
Plusz lesz vmilyen kesztyű is hozzá, ami a videóban is látszik.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
nortsen
aktív tag
Na várjatok, több dologról beszélgettek.
1. A fenti panel csak az OSVR 1.4-ig igaz, a 2-ben már ugyan olyan kijelző van (441 PPI), mint oculusban, bár aszem nem samsung panel.
1200x1080-as panel ilyen méretarányokkal nincs sok, azaz nem igaz, hogy minden telefon jó lenne rá.
Főként a szemek beállításához előnyös két kijelző és nem egy (meg a hasznos terület is több).
2. Az, hogy 2 évig nem lesz új VR, azok mondják, akik kijöttek már a sajátjukkal, azaz HTC és Oculus.
A többieket semmi nem gátolja abban, ha valaki legyárt idő közben egy nagyobb pixelsűrűségű panel, hogy beépítse a jövőbeni termékébe, ami akár jövőre is megjelenhet. És mivel az OSVR is "Dev kit", így akár még erre is igaz lehet. Az meg, hogy mi hajtja ki, az meg egy másik történet, de azzal érvelni, hogy nincs elég erő a mai VGA-ban, badarság, mivel erősen játékfüggő.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
zpeti2
tag
Én első körben kiegyeznék avval, ha bele pakolnának még két ugyan ilyen kijelzőt, akkor meglenne a 180 fokos látószög.
-
Segal
veterán
válasz wolfhgb #2859 üzenetére
Nem ez a problema mar a sony telefonba is ott a 4k kijelzo tehat technikailag mar a cv1-be is bele tudtak volna tenni de telefonokba is nem veletlen nem teszik egyelore. Ugyanis kell ala egy soc is ami meg tudja hajtani es ugyan ez a problema pc fronton is. Az nvidia 1080 is kb 60fps-t tud 4k felbontason a vr-nak meg 90 kell de SZERINTEM minimum 75 ahoz hogy ne okozzon rosszulletet. Tehat meg kell varni minimum a kovetkezo generaciot ami legjobb esetben is 2018 eleje lesz mert jovore csak az 1080Ti jon amd-tol meg a vega. Ezek meg mindig kevesek lesznek 4k vr-hez.
Tehat leghamarabb ha marad az elnevezes akkor az 1180 es 1170 lehet erre megfelelo."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Komplikato #2857 üzenetére
Ha 2 ot igertek, akkor az 3 lesz, ahogy az igereteiknel lenni szokott, igaz, sokmindent mar nem kell fejleszteni rajta, az alap adott es mukodik, innentol vezerlot es kijelzot cserelnek benne es slussz, kesz a cv2.
-
zsolti_20
senior tag
Ha minden igaz 386ppi a note 3 kijelzoje, igy valamivel talan nagyon picit jobb lenne mint a dk2. Bar velemenyem szerint kb ugyan azt lehetne latni.
-
Komplikato
veterán
-
wolfhgb
aktív tag
Oculuseknál is leértékelés 5. ig.
-
Segal
veterán
válasz zsolti_20 #2853 üzenetére
A Samsung note 3 kijelzoje van a DK2-be. 5.7 col FullHD felbontas.
-
clyvejhamma
aktív tag
A Budget Cuts is jól működik a Touch-al.
És egy jó hír a Viveosoknak is.
Visszavonulót fújt az Oculus DRM ügyben. -
zsolti_20
senior tag
válasz nortsen #2852 üzenetére
Ezekben, csupán egy kijelző van, ami FULL HD, de csak 60fps-t tudnak. Nemtudom hirtelen hogy a HTC vive vagy az oculus kijelzője hány PPI de ezek "csak" 401. Elképzelhető hogy kicsit pixeles lenne a dolog. Sajnos nemtudok véleményt mondani ezzel kapcsolatban. Talán van itt valaki aki tudja hogy a DK2-ben pontosan milyen kijelző van. Ez alapján már lehetne találgatni.
-
nortsen
aktív tag
Én már teljesen letettem a vételről, mivel a felbontás sokaknak kevés, így nekem is az.
Amúgy nekem még az OSVR HDK2 ami érdekes. Ezt tervezi valaki megvásárolni?
Pár beszámolóból az derül ki, hogy azt hozza amint a jobbak (a korlátaival együtt).
Bár hiába egy jó HMD, ha a játékfejlesztőkön múlik, hogy mit támogatnak és mit nem.
Jó hír, hogy elvben a SteamVR API-hozk van egy plugin, hogy támogassa az OSVR-t, és az OVSR-nek is van pluginja a HTC Vive-hoz, szóval apuci gondoskodik anyuciról, és fordítva.
Oculus-nak csak a tracking-jét támogatja, de ugye Oculus nem valószínű, hogy támogatni fog más terméket a sajátjaikon kívül (ill. amit ő bevizsgál azt elvben lehetne, de miért szorulna rá bárki is, hogy ő legyen a "leader"?), szóval anyuci megpróbálja támogatni apucit, de apuci le se szarja.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Segal
veterán
Ez egyelore nem a tokeletes minosegrol szol hanem az ujdonsagrol, arrol a pluszrol amit hozzaad hogy korbe nezelodhetsz.
En egyebkent pont evegett vettem dk2-ot. Na ott tenyleg gyatra volt a kinezet de megis megfogott a nezelodes. Akkor mar tudtam hogy en imadni fogom a veglegest minden kompromisszuma ellenere is."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zsolti_20
senior tag
válasz wolfhgb #2840 üzenetére
Garnciaval,szamlaval egyenesen a boltbol jon. Ha barmi gond lenne vele akarmikor vissza viheto/ kuldheto. Ha pedig Mo-n megjelenik egy uzlet ahol lesz elado vive vagy oculus ok is letudjak bonyolitani a garanciaztatast, kiveve ha valami kis sikator uzletrol beszelunk... Bar ilyen helyrol ki vesz ilyen cuccot? Folosleges belemenni megjobban ebbe
-
Chrys_
addikt
Lehet bízni a fejlesztőkben, hogy valamit majd javítanak rajta, de annyit ezen biztos nem tudnak, hogy nekem megérje megtartani a cuccot. Trükközhetnek néhány dologgal, de a felbontás akkor sincs meg még hozzá. Project C.A.R.S.-ban a kb. 5 autóhosszal előttem lévő kocsit már alig lehet felismerni. Persze amik közvetlen mellettünk vannak, azok elég jók.
-
-Solt-
veterán
válasz zsolti_20 #2834 üzenetére
A 980Ti topikba less be egy kicsit, és akkor megváltozik a véleményed... az ilyen árú videókártyákból vesznek kettőt, plusz mellé ugyanennyiért monitort!
A Vive és az OR esete más szerintem... nekem félre van téve a pénz az OR-re, de csak akkor veszek ilyen értékű terméket, ha itthon tudom megvenni hivatalos helyről. Semmi kedvem egy esetleges garanciális gond esetén ide-oda küldözgetni. Szerintem ezzel sokan vannak még így...
www.smart-bus.hu
-
addikt
válasz zsolti_20 #2839 üzenetére
A logika egy dolog, az hogy mit vesznek meg pedig egy másik. Én csak leírtam hogy szerintem miért nem veszik meg, és miért menne el szinte azonnal egy kézben/helyben levő Vive. Nem én tehetek róla, tapasztalat csupán
Egyébként én CV1-et szeretnék inkább, de most jegelem a kérdést, mert egy hosszabb nyári szabira megyek. Viszont amint hazaértem venni akarok valamit, első körben ebayes CV1 halászat lesz, ha azzal lukra futok, akkor lehet hogy keresni foglak
-
wolfhgb
aktív tag
válasz zsolti_20 #2839 üzenetére
Ha oculust arulnal, 50 el olcsobban, mar megvettem volna. Sajnos kishazankban 200-300k holmikat gari nelkul nehez eladni, sokszor lenyegesen olcsobban lehet nalunk bizonyos hasznalt dolgokat megvenni, mint kint akar ebay en vagy mas forumon. Persze tudom h ez uj, meg ritkasag is, de megis hiaba, keves ember engedhet meg maganak egy 300k hobortot itthon.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zsolti_20 #2837 üzenetére
Akkor pontosítok: nem a gyártás helyére gondoltam, hanem a konkrétan hirdetett Vive helyére (tudom, hogy nem konkrét, mert boltban veszed meg te is, miután kifizették, de ez ugye nem tudható a hirdetséből). Ha pl. BP-n lenne, és azt mondanád hogy meló után megtekinthető/átvehető XY kerületben, akkor tuti vinnék aznap ennyiért Erre gondoltam. Az impulzusvásárlás, a "most kell", és a pszichológia nagy úr
[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
-
addikt
Szerintem a tiéd egyedi eset, mert sokan azt gondolják hogy itt van helyben, telefonál egyet, viszi a pénzt, pár óra múlva játszik. Mernék rá fogadni nagy összegben hogy ha BP-n lenne ennyiért, akkor 24 órán belül vinnék
Hozzátenném amit magánban is írtam persze: nagyon szép tőled hogy így segítesz a hazai VR-re vágyóknak, és köszönet érte, a nyári szabim után lehet hogy te leszel az akit megkérek a beszerzésre, ha nem tudok CV1-et szerezni
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
En siman megvettem volna toled ha nem lett volna meg a rift de mivel meglett ezert nincs szuksegem meg egy szemuvegre.
Ritka sz*r dolog itt rohadni a melohelyen este 10ig annak a tudataba hogy otthon var a 6 jatekom...
-
-
-Solt-
veterán
Nekem is a szimulátorok miatt kell, de pont ez az a terület, ahol csúszásban vannak a fejlesztők a normális támogatással ami viszont eléggé kihatással van a látható képre, függetlenül attól, hogy a jelenlegi felbontás mire elég.
Továbbra is azt mondom, hogy szerintem elkapkodod.
www.smart-bus.hu
-
Chrys_
addikt
Én csak a szimulátorok miatt vettem, más nem nagyon érdekel. Sajnos itt meg még nagyon nem elég a felbontás. Az EVE még egy érdekes game, de ott meg nagyon hamar a hányinger kerülget Emiatt meg nem hagyok 700€-t benne.
Egy próbát megért, majd néhány év múlva, ha fejlődik a technika, megint kipróbálom. Alapvetően jó dolog, de ez még csak a kezdet néhány nehézséggel. -
veterán
-
Segal
veterán
Assetto Corsa sajna szerintem sokkal rosszabb mint a Project Cars de lásd a saját szemeddel. Kár hogy eladod de mondjuk veszteni nem fogsz rajta
Nálam meg pont az ellenkezője tőrténik a fene vigye el. Gyűlölöm a steam leárazásos időszakot mert ilyenkor úgy kattintgatok mint ha muszáj lenne (mert muszáj is)
Szerencsére indulnom kell dolgozni de ezeket vadásztam ma (egyik ingyenes)
Este tesztelés lesz
UPDATE: P*csába hát nem becsúszott még a Monstrum deluxe verzió is.... Na jó tényleg indulok dolgozni[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Kipróbáltam a project cars-t. Hatalmas élmény úgy vezetni, mintha tényleg az autóban ülnék. De a felbontás eléggé hazavágja az egészet. Még megnézem az Assetto Corsa-t is, de attól sem várok ezek után szebb képet. Azt hiszem eladom a CV1-t, és majd benevezek a következő szériába, ha a felbontás jelentősen nagyobb lesz. Felrakom ebay-re kb. 700€ + postaköltséggel, szerintem gyorsan elviszik.
-
Dr3
csendes tag
Steam sale elkezdődött, ha mindent jól csináltam akkor az akciós VR játékok listája található a linken, ha nem akkor bocs
http://store.steampowered.com/search/?vrsupport=102&os=win&specials=1
Amit birtokolsz, az birtokba vesz...
-
Dr3
csendes tag
Elméleti szinten az AMD rendszer szinten jobban együtt müködik az Oculussal, de sajnos az ütősebb kártyáikra még hónapokat kell várni. Szoval ha most akarsz beruházni, akkor nem kérdés hogy GTX 1070 vagy 1080. Ha nem sürgős akkor várj október/novemberig, akkor debütálnak az AMD új kártyái. Szerintem majd az akkori összevetések lesznek igazán mérvadóak.
-
Enton
addikt
Egy kis tech info a vive-ról:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Vive vevőjét meghosszabbítottam 3m usb 3.0 + 3m Hdmi 2.0 -val és tökéletesen működik!
-
Raymond
félisten
Levettem az "arcvedot" a Rift-rol hogy milyen a FOV ugy. Jobb lett, de nem eppen felhasznalobarat mert a csupasz kemeny muanyag nem arra lett kitalalva hogy az orrodon uljon. A FOV igy a maximum, olyannyira hogy latom a kepernyok szeleit. Ami jo lenne (legalabbis nekem) az egy masik "arcvedo" a mostani 5mm+3mm szivacs helyett csak egy 2mm szivacsal esetleg vekonyabb muanyag reszel. Nem akarom szetbarmolni ezt es sajat sivacsokat barkacsolni, de ha lesz utangyartott (froccsentett vagy nyomtatott) akkor beszerzek egyet.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Van egy erdekes fejlemeny nalam PC es AC ugyben - jobban vezetek "bumper" nezetbol. AC-nal ez nemigazan bumper, a kamera feljebb van kb. ugyanazon a szinten mint a cockpit nezetnel, de az auto orranal. Ha lenezek latom az elejet es a lokharitot. PC-nal nincs ebben a nezetben a kocsi renderelve igy nehezebb beloni milyen magasan vagy, de ott inkabb nez ki bumper cam-nek. Egyebkent mindegy, mert mindket jatekban konyebben vezetek igy.
A robotos demo a Showdown.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Segal
veterán
válasz #15779328 #2814 üzenetére
-
törölt tag
Assettot akarom megvenni,de a steam nem írja a htc támogatást. Megy vele?
-
Dr3
csendes tag
válasz #15779328 #2811 üzenetére
En is anno DK2-höz vettem, 1-2 nap próbálgatás után kb ment is a kukába. Most amikor megjött a CV1 gondoltam adok neki még1 próbát.... hááát.... izéééé....neeeem. Nem próbálgattam végig az összes játékot, de tulajdonképpen egy sem ment elfogadható szinten...
-
Segal
veterán
A riftet is ra tudod kotni a dvi-ra csak egy atalakito kell hozza.
Assetto Corsa nem rossz a riftbe de mindenkepp probald ki a Project Cars-t is annak szerintem jobb a rift kezelese.
Plusz amit kotelezo megnezned az a robotos video most nem jut az eszembe a neve de ugyis megirjak majd vagy majd en este ha hazaerek. Na az brutalis."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Chrys_
addikt
OR CV1 nagyon jó
A Rift Sensor beállítása elég nehézkes volt, mert először kb. mindent ki kellett húzni az USB3.0 csatlakozókból, addig a rendszer nem is látta. A headset viszont egyből jól működött. Fel kellett szabadítanom a HDMI csatlakozót a 3 monitoros rendszerben, az adott monitort át kell tennem a második DVI-D csatlakozóra a VGA-n.
Amikor végre elindult az egész, jöttek az alapbeállítások után az első képek. Hát, a T-Rex és az alien nagyon ütősek lettek
Az első kis mozgó kép egy mozaikszerű állatokból összerakott kis jelenet. Aztán jött az idegen, eléggé meglepett
Eddig csak az EVE: Valkyrie-t próbáltam ki vele, nagyon nagy, hogy a gépben ülve érzi magát az ember. Teljesen körbe lehet nézni benne (nem mintha sok értelme lenne). Rögtön az indításnál megemelkedik a gép orra egy kicsit, rögtön éreztem, hogy ez nem normális. Egy kb. 20 perces repkedés után elég is volt egyelőre, a végén már nem is teljes sebességgel fordultam a géppel, már nem bírtam Szokni kell még ezt.
Talán ma beállítom az Asetto Corsa-t is, ez a cél egyébként.Azért a felbontást is szokni kell, ráférne még pár pixel, de game közben egyáltalán nem volt zavaró a hiány.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz zsolti_20 #2805 üzenetére
+1
En anno mar el is jutottam a program megveteleig rakattintottam hogy oke mehet de amikor kiderult hogy a 29.99 euro az netto ar es a brutto az valami 37 valamennyi (persze hogy nem volt akkor annyi a kartyamon) akkor szepen vissza is leptem hogy akkor ez ennyi volt.
Azota is csak 1 gondolat de ha valami ra is tud venni akkor az a doom. Elkepzelheto hogy megveszem a progit csak ti is legyetek vele tisztaba hogy nagyjabol 37 euro."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
vorpx-et használ itt valaki?
-
BiP
nagyúr
válasz TheProb #2771 üzenetére
A controller nálam is olyan, hogy fektetve kell használni. Elsőre néztem is, hogy miért nem arra megy, amerre akarom
Hullámvasúttal melyikkel próbálkoztál?
Én a Fibrum-féle Roller Coaster VR-ral. De nálam semmi. Igaz, valódi 3D élmény sem volt, nem éreztem benne a távolságot, mélységet, amit szoktak mondani, így szédülés sem volt.(#2785) clyvejhamma: Most 3 is van. Árban elég nagy a szórás: 400e, 325e, 275e
(#2802) lkksioskdl3: Köszi, megsasolom. Elég komoly lista.
[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Mombilos vr-hoz ezeket ajánlom: Mobil Vr Jam 2015
Letölteni a képek alatt lévő build gombbal tudod. Mobilon pedig csak telepíteni kell az apk-t
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Menthirist #2799 üzenetére
Lehet, hogy meg kellene rohamoznunk a Twittert és minden magyarnak (annak is aki már vásárolt, hiszen nem lenne rossz, ha lenne itthon is support) kellene postolnia Palmer minden bejegyzése alá, hogy When will it be available in Hungary?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest