Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
Nem. Nyilván egy kicsit lehet csalni vele, de szerintem kb 90, max 100 fok a látoszög. Valószínűleg az van amit az elöző hozzászoló írt. Ilyen a lencse. Kisebb szög, viszont nem pixeles a kép. Film nézésnél nem zavaró, de 3d játéknál már számít. Pl hullámvasút közel sem jön át annyira, de pl olyan játékban ahol jobban koncentrál az ember a tartalomra, ott nyilván jobban belefeledkezik az ember és akkor nem tűnik fel annyira. Kifejezetten élvezetes még így is pl. horror játék vagy InMind VR, InCell VR, Time in space, Shadowgun VR stb.
-
CSAVI38
tag
Rendeltem kínából egy vr box 2.0-át. Meg is jött, contorollerrel. kemény 4500 Ft volt
Én egy LG V10-el használom, azért is vettem ezt, mert a magassága miatt a Blitzwolfba nem fért volna bele.
Mivel V10-nek 1440 x 2560 pixels (~515 ppi pixel density) képernyője van, így szerintem egyáltalán nem pixeles, viszont pár dologban egy ilyen kínai cardboard szerű cucc nem az igazi.
1. Nagyon kicsi a látószög. Mivel a kijelző 5,7 colos így a kép kihozza amit lehet a cuccból, de így is olyan mintha egy ablakkereten nézne ki az ember. Nyilván profi cuccokban nagyobb látószög van így jobban kitölti a látoteret (én Samsung geart probáltam még, ott nagyobb volt a látószög, de jóval pixelesebb volt a kép, pedig a kijelző felbontása ugyanaz)
2. A contoller csak arra jó, hogy egér helyett használja az ember és ne kelljen állandóan kivenni a telót, ha valamire bökni kéne. Olyan játékban ami gamepadot igényel nem müködik gamepadként!
3. Szerintem 3 d filmezésre nagyon fasza, pl VRTV-vel vagy AAA VR Cinemaval.
4. Elég kevés olyan játék van ami gamepad nélkül is megy és jó is, de van kb 10-12 db
5. Trinus nevű programmal a telefont usb vezetékkel a pc-vel összekötve elméletileg lehet 3d-ben nyomni bármelyik játékot. Én a crysis 3-t próbáltam, sikerült is végül átrakni a képet, de elég pixeles volt és akadozott is. Nem volt még időm meg kedvem sem még sokat mókolni vele, lehet, hogy jobban is beállítani a képet és akkor jobb, de az elméleti lehetőség megvan.
6. Nem tudom, hogy azért mert elég nehéz a telefon vagy eleve szar a konstrukció vagy csak nagy az orrom, de nekem nagyon nyomja az orromat, bele kellett műtenem még egy szívacsot az orr részre is, mert ott nem volt. Körbe a többi rész teljesen jól ki van szivacsozva. Maga a cucc nyilván teljesen műanyag, világosban némi fény beszűrődik, de nem zavaró és nem egy gear minőség, de arra amire kellett, hogy kipróbáljam milyen is ez teljesen megfelel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest