Hirdetés
- Steam topic
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M3nyus
aktív tag
válasz Menthirist #4048 üzenetére
Holnaptól előrendelhető a FOVE is:
Most nézem abba is csak 70hz-s panel került.
Én vagyok M3nyus!
-
veterán
-
izomman1
senior tag
válasz Raymond #4044 üzenetére
Ahogy a te hozzászólásod végén is mindenhol ott van:
"Privat velemeny - keretik nem megkövezni..."Csak a véleményem írtam le az új fejleményről.. de ok befejezem, mert nem célom Riftesek felbosszantása..
Végül is igazad van én Vive os vagyok mit foglalkozom én ezzel?
Peace.. -
Raymond
félisten
válasz izomman1 #4042 üzenetére
dzsiizusz moder of krajszt:
Oculus Home per pillanat. Most mar vilagos miert van ott az amit linkeltel? Sima Google szindroma.
Lehet megbanom ezt hogy beirom, de azt hiszem abba lehetne mar hagyni. Megvetted a cuccot es kesz, tenyleg ennyire megbantad legmelyen hogy non-stop bizonygatni kell magadnak hogy jo dontes volt es nem dobtal ki 900EUR-t az ablakon? Ha hasznalod es elvezed akkor megerte. Ha nem, akkor meg ezek a hozzaszolasok es az orlodesed ugy alltalaban ugyse segit semmit. Max eladod es tulteszed magad azon amit buktal rajta.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
izomman1
senior tag
Most így olvasva a hivatalos honlapon mintha egy önbevallás lenne (legalább őszinték így fél évre rá)..
"CAUTION: 360° and Room Scale tracking are experimental features—not all experiences may work as expected. "Kár érte az az igazság nincs tökéletes headset a piacon.. A Rift lehetett volna az ha áttértek volna ők is a lézeres követésre, de anno az ezzel foglalkozó mérnöküket kirúgták úgy hallottam..
HTC Vive és Rift keverékéből lehetett volna a tökéletes eszközt megcsinálni, de sajnos ez elmaradt.. -
Raymond
félisten
Sajnos nem eri meg: [link]
"I should delay no longer: clearly the critical question is that of image quality. Yes, in all honesty the picture is sharper and clearer than either of the major headsets. It’s comparable to looking at 1080p where Vivulus is like watching 720p. Not relevalatory in practice, but enough to shift it from “if I squint I can just..” to “oh hey, I can see basically clearly.” This is a big win in theory. There is no screen door effect to speak of, and text is more legible – if, big if, you can coax its pupil distance adjustment feature in the software into working correctly. Right now, it’s bugged to hell, but forthcoming updates may or may not address this. It’s close to where it needs to be when I wear my glasses, but maybe too sharply in focus, which incites near-instant headaches, while without glasses or with contact lenses I can tune down the intensity but can’t escape some blur. Browsing forums, it seems this is due for a fix, so fingers crossed.
A more severe issue is that, while stuff looks fairly sharp if you’re looking at it dead-on, turning your head even a little or flicking your eyes fast is hoo-boy territory. Edges and text swim for a micro-second, long enough that you’re aware of your eyes adjusting, and given this is something you’re going to do hundreds of times during one session, it’s a huge downside. I’m not well-versed enough in the under-the-hood stuff to be able to say if this is down to the lower 60Hz refresh rate or pupil swim issues resulting from the shape and design of the lenses, but I can speak to the effects, which sadly are fairly unpleasant fairly quickly. Sickness and head/eyeache, basically, particularly the latter. For the record, I did conscript an independent volunteer to test the headset too, because I would be the first to admit to a certain motion sickness vulnerability, and he reported the same physical issues as I did, very quickly."
-
M3nyus
aktív tag
Rendelhető 4K rift:
http://www.gearbest.com/pc-headset/pp_423476.html
110 Degree FOV 60Hz Refresh Rate 3840 x 2160P
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Előrendelhető a + kiegészítő kamera az Oculushoz, 79 dollár:
Sensor
Includes: Sensor with cable and 5 meter extension cable. Requires Rift, sold separately. When used as a third sensor, requires an additional USB 2.0 or higher port. CAUTION: 360° and Room Scale tracking are experimental features—not all experiences may work as expected.
Estimated shipping: Dec 13 - Dec 20Én vagyok M3nyus!
-
zpeti2
tag
válasz lanszelot #4036 üzenetére
Ne keverd ide a szellemképet az, hogy közelre élesen látsz, de a távolit homályosan vagy egyálltalán nem, az bizony azt jelenti, hogy kevés a pixel, 2-3 pixelen nehéz kirajzolni mondjuk egy autót. Szimulátornál is ez az egyik probléma, ha messzebb van az előttem haladó, először csak a féklámpáit nem látom világítani, aztán az autó is kivehetettlen lesz.
Ezen csak a több pixel fog segíteni, ezért írtam, hogy amit te vársz a vr-től, az csak 4-8K per szem felbontásnál lesz elérhető -
lanszelot
addikt
Mondom, hogy félre értettél:
-sehol nem írtam, hogy kevés a játék rá, mert fogalmam sincs mennyi játék van kint
-egy szót se írtam pixelről, azt írtam homályos, a kettő nem ugyanaz
ha egy tv adásra azt mondják szellemképes, az nem pixel hiba. Mint írtam egy ketrecben álltam, és a ketrec éles volt, és tökéletes, de a távoli dolgok homályosak, mintha rosszul fókuszálna. A srác aki rámadta azt mondta lépjek közelebb....most komolyan? hát nem segített ha előrébb álltam.
ez volt az into the deep -
Raymond
félisten
válasz #15779328 #4034 üzenetére
Ahogy en per pillanat latom az Oculus-nal (mint ceg) a room scale inkabb uzleti problema. A Touch csomagban 2 kontroller es 1 plusz kamera jon. Az idealis megoldas 2 kontroller es 2 kamera lenne, de akkor mar kell az egeszhez 4 darab USB3 port ami talan nem olyan felhasznalobarat. Es dragabb szallitani. Ezert inkabb abba az iranyba mentek hogy ket kamera ketoldalt elol es "standing experience" bla bla bla. Aztan egy harmadik hatul ha "room scale" kell. Ugy nez ki ez sajnos a szoftverre is kihatassal volt, mivel sima tracking helyett van bizonyos elvart konfiguracio a jatekoknal - ha ket kamera van akkor elol ketoldalt kett az elvaras, ha harom akkor elol ketoldalt ketto es valahol (idealis esetben kozeppen) hatul meg egy. Negy kamera pedig a negy sarokban. A SteamVR eseteben ez lenyegtelen (meg ha Rift-et hasznalsz is), ott azt nezi hany szenzor van es mindegy hol vannak, a tracked area aszerint van beallitva amit te definalsz es belatnak a szenzorok. Mukodik a "room scale" ket szenzorral is (pl. [link]), de lehet nem akar a ceg errol diskurakat igy hivatalosan 3 kell hozza es persze a hivatalosan tamogatott jatekok a ket szenzor elol felallast fogjak nyomni. majd meglatjuk mik lesz a reakciok olyan 6 het mulva amikor a nep is megkapja a cuccot.
-
Raymond
félisten
Igen, azt hiszem ez nagyban koszonheto izomman1 entuziasztikus hozzaszolasainak, egyszeruen olyan "vitak" mennek megint amik mar honapok ota eldontottek miota par 10 ezer embernek megvan mindket termek:
Vive-nal nagyobb a FOV es (a korkoros formajabol adodoan talan meg jobban) ezt az emberek nagy resze eszreveszi. Ugyanakkor a sweet spot (az eles resz) kisebb. Az ergonomia a HMD-nel nagyon kezdetleges a Rift-hez es most hogy a PSVR kint van ahhoz kepest is es igy valamivel meg nehezebbnek tunik magan a sulyon tul mert az elosztas nem olyan jo. Attol hogy az arcodra van nyomva nincs beszurodo feny.
A Rift-nel egyertelmuen nagyobb a sweet spot es ettol elesebbnek latszik a kep. Talan a szunyoghalo effektus is valamivel kisebb a lencsek vegett, de ez olyan kerdeses tema kicsit - lehet hogy az, lehet hogy nem. A God Rays effektus nagyon idegesito tud lenni, kar hogy ez van, de ha nem ez a lencse megoldas lenne akkor meg kisebb a sweet spot, nagyobb/nehezebb a headset stb. Kompromisszumok. Ergonomiailag nagyon jo, foleg amikor szepen be van allitva egy ido utan es az ember rajott mit hogyan kell es mennyire huzni. Ezt a Vive-nal nem tudod megcsinalni a sima pantos megoldas es a HMD forma miatt.
A Vive controllerek most elony es a legjobbak, de siman azert mert nincs mas a piacon, ez 6 het mulva nagyon meg fog valtozni. Az Oculus Touch controllerek egyertelmuen jobb megoldas (ez a leirasbol, cikkekbol is latszik, logikusan jobb, ha kiprobaltad akkor meg vegkepp vilagos), a sajat hibajuk hogy ennyire nem voltak kesz veluk. Van olyan erzesem hogy ha a Vive nem lenne a Touch is csak a Rift 2-vel jonne valamikor.
-
törölt tag
Több mint fél év vive használat után,én a szimulátorokat élvezem a legjobban (Dirt,Assetto,Project.),amit az oculus jobban támogat,ha haverok jönnek egyértelmű,hogy akkor vive a jobb.
Több,mint 100 db vr játékom van és a legtöbb időt szimulátorokban töltöm,a többi jelenlegi tartalmat nagyon hamar meg lehet unni.
Társaságban a vive a jobb,személy szerint a rift-el is ellenék touch nélkül. -
Segal
veterán
válasz #15779328 #4030 üzenetére
Szerintem meg a cardboard a legjobb Trinius VR-el
Tényleg semmi értelme a méregetésnek. Mindenki megveszi azt amelyik szimpatikusabb neki és örül neki. Ennyi a lényeg. Nekem jobban bejött az Oculus így ezt rendeltem de ettől még nem mondom azt hogy a Vive sz*r vagy bármi hasonlót egyszerűen amire nekem kell arra szerintem az Oculus az ideálisabb."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
Aki olvas nez teszteket annak hamar kiderul, hogy a Rift a jobb.
Amint kiegeszul a Touch-al mindenben jobb lesz.Banhatja az Oculus,hogy ennyi penztol elesettt a Touch hianya miatt.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
veterán
-
Raymond
félisten
Breaking News:
Ha valakit erdekel, Nemetorszagban a Saturn-nal most csak 599EUR a Rift: [link]
-
Raymond
félisten
válasz aerosmith #4021 üzenetére
Egy velemenyen vagyunk, de mar nem volt kedvem meg egy kort errol eljatszni
Ami nekem a Vive-nal jobban tetszik a kepen az a a picivel nagyobb FOV. Az hogy van a Rift-nel problema a God Rays-el igaz, de oszinten szolva ritkan latom mert alltalaban a kezdo credits-en kivul nemigen van feher a feketen cucc, a jatekoknal mindig van valami ami jobbara kitolti a kepe, meg a horrorjatekoknal is. Viszont a kisebb FOV-t eszreveszem. Es ezzel szerintem nem sokat lehet csinalni a Rift-nel, mert probaltam ugy hogy levettem az arcvedot es annyi lett csak hogy akkor lattam a keprenyo(k) szeleit is. Lehet ha csak a kulso gumireszt vennem le idealis lenne, de nem akarom szetbarmolni a HMD-t.
Es igen, ergonomiailag a Vive sehol nincs a Rift-hez kepest. Mindig amikor hasznalom elamulok mennyivel kenyelmesebb a Rift, foleg amikor mar egyszer beallitod ugy ahogy kell es tenyleg ott vagy hogy csak felteszed mint egy baseball sapkat es max dontesz picit ha vizoron ha nem tueles a kep.
-
erre a light field megoldásra kiváncsi leszek, hogy hogyan tudják megoldani, hogy nagyobb legyen a felbontás és ehhez gondolom a szemkövetés is kéne, hogy tudja, hogy mi hol legyen éles.
-
aerosmith
őstag
válasz izomman1 #3987 üzenetére
Uramatyám. Pár napig nem jövök fel és erre kiderül hogy a Vive képe a legjobb a világon.
Cégnél Vive van, otthon Rift. Hidd el mindkettővel eleget toltam, hogy nyugodtan állítsam, a Rift képe jobb mint a Vive.
Legfontosabb különbség a sweetspot mérete. (Sweetspot=az a képterület amit a fejed mozgatása nélkül, a szemed mozgatásával élesen látsz)
Riftnél ez lényegesen nagyobb, abból is látszik hogyha a Vive elmozdul (és el fog mozdulni mert egy bucó nagy kolonc a fejeden amit a gumicsíkok nem tartanak meg rendesen hacsak nem csutka feszesre szorítod) akkor a Vive egyből életlen lesz és igazgatni kell.
A Riftnél, ha elmozdul (bajosan mert könnyebb a cucc és jobb is a fejtartó része) akkor még ugyanúgy éles a kép.
A másik ahol észreveszed az a headset felvétele utáni igazgatás. A riftet felveszed, tolsz rajta egy picit fel vagy le és éles a kép használod amíg el nem fáradsz. Vivenál meg több ideig kell igazgatni és utána játék közben is gyakrabban kell visszatenni mert elmozdul és észreveszed.Viszont Viveon nincs godray. Riften meg van, na az viszont zavaró de nem annyira mint az életlen kép.
Van aki azt mondja a Viveon élettelibbek a színek nekem ez nem tűnt fel.
És igen mindkettőnek pixeles a képe a kijelző felbontásából adódóan. Riften valamivel kevésbé feltűnő a lencse miatt, de messzire nézve mindkettőn skubizni kell hogy lásd mi mozog a távolban. ARMA sniper küldetést nem VR sisakkal fogsz tolni, tuti.
Riften van ATW és ASW vagyis rosszabb vason is simábban fut vagy jó vason nagyobb felskálázással.
Eddig 1,5x-es ment simán mostmár 2x. Talán valamikor a Vive is utoléri mert csak le kell nyúlniuk a technológiát.Rift roomscale menni fog 2 kamerával is. Bárki bármit mond. És nem lesz rosszabb mint a Vive trackelése.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ez a beszélgetés már kezd jóval túlmenni a topik tárgyán... ha külföldi rendelés menete, vám és adófizetés a téma, arra van külön topik aminek ráadásul az összefoglalójában is benne van minden ami érdekel.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Segal
veterán
válasz izomman1 #4018 üzenetére
Én egyetlen egyszer futottam bele ilyesmibe (több mint 200 külföldi rendelésem alatt!!). Kaptam egy emailt a DHL-től hogy akkor adjam meg pontosan mi is van a csomagba, mennyibe került(számlát küldj), volt e szállítási díj stb és miután elküldtem jön a csomag és a kézbesítőnek fizetsz tulajdonképpen mintha utánvéttel rendelnél valamit csak itt már csak az áfát meg esetlegesen a vámot.
A DHL-től ilyet kapsz ezt be tudom másolni.Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a DHL Express Magyarország Kft. forgalmában küldeménye érkezett, vagy érkezni fog, melyet vámkezelni kell. Mellékelten megküldjük a küldeményhez tartozó okmányok másolatait.
Fuvarlevélszám: ****************
A csomag vámteher fizetés mellett vámkezelheto, melyet futárunknál készpénzben-, illetve bankkártyával rendezhet a kiszállításkor. Kérjük, hogy ezen a linken (kattintson rá) elérheto nyilatkozatot kitöltve, aláírva adja át a futárnak a küldemény átvételekor. Amennyiben nem a küldemény címzettje veszi át a csomagot, kérjük, hogy ezen a linken (kattintson rá) elérheto meghatalmazást kitöltve adják át a futárnak a csomag átvételekor.
Amennyiben a mellékelt számla nem az Ön által fizetett összeget tartalmazza, kérjük küldje el a helyes számlát is a vámkezeléshez! Kérjük jelezze, amennyiben az árut kereskedelmi forgalomban cég részére, vagy egyéni vállalkozóként kívánja vámkezeltetni!
A küldemény mielobbi kézbesítése érdekében kérjük, hogy az alábbiakban „X-el” jelölt infromációkat és/vagy okmányokat küldje meg részünkre a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre:
x
Devizautalás-, vagy megrendelés visszaigazolás, esetleg PayPal igazolás (melybol látható, hogy mennyit fizetett)
x
Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezésCímzett bejelentett lakcíme
A feladó pontos címe, mivel a számla nem tartalmazza azt
x
A termék származási országa, mivel a számla nem tatalmazza azt
x
Az áru értékén felül a fuvardíjat fizette-e, ha igen mennyitValamint kérjük, hogy Szíveskedjen az alábbiakban "X-el" jelölt nyomtatványokat is kitöltve és aláírva visszaküldeni részünkre. A nyomtatványok megnyithatóak, illetve letölthetoek amennyiben a szövegre kattint:
Nyilatkozat aceszulfám-kálium tartalomról
Nyilatkozat az aceszulfám-kálium származásáról (amennyiben egy adott termék tartalmazza)
Büntetojogi nyilatkozat a számlán feltüntetett kedvezményrol (Amennyiben kedvezményt biztosított az eladó)
Büntetojogi nyilatkozat (Amennyiben a küldeményben elektromos cigaretta utántölto is található)
Kérjük jelezze, ha az áru/áruk kettos felhasználású termékeknek minosülnek, vagy ha a behozataluk egyéb korlátozás alá esik! (Kettos felhasználású terméknek a polgári és katonai célokra egyaránt felhasználható áruk minosülnek.)
Tájékoztatjuk, hogy magánszemélyek részére, az áruk vámjogi szempontból való kiadhatóságának biztosításáért (a DHL Express halasztott fizetési és/vagy önadózói engedélyének használatáért) a megállapított közteher 2%-át, minimum 3.090,-Ft + ÁFA, maximum 23.175,-Ft + ÁFA összeget számlázunk ki küldeményenként.
Fehívjuk figyelmét, hogy a küldemény az érkezést követo 3. naptól raktárdíj köteles. A raktárdíj összege 4.200,-Ft + 30,-Ft/nap/kg + ÁFA. Válasz hiányában a küldemény a 14. nap után visszafordításra kerül!
Amennyiben küldeményét más kézbesítési címre kéri, mint ami a fuvarlevélen szerepel, kérjük, igényét e-mailben jelezze, a cimmod@dhl.com e-mail címre. A szolgáltatás díja 3.090,-Ft + ÁFA. Kérjük, egyéb szállítással kapcsolatos kérésével keresse ügyfélszolgálatunkat.
Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított címre történo kézbesítés egy munkanappal meghosszabbíthatja a kézbesítési idot!
További vámkezelési szolgáltatásainkról, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatási díjjakról ezen a linken tájékozódhat – SCS árlista
Vámkezeléshez kapcsolódó további kérdéseivel forduljon vámcsoportunkhoz.
Köszönjük közremuködését!
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Ja én mondjuk magánszemélyektől szoktam. Akkor lehet jobban jár ha ebayről veszi lehet hogy 2-3 dollárral drágább de garantáltan bejön áfamentesen
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz izomman1 #4013 üzenetére
50 dollár felett áfaköteles és 168 dollár felett vámköteles tehát ez beleférne áfamentesen is.
Ár meg mindegyik csomagra van írva de főleg a kínaiak előszeretettel írnak komolyabb csomagokra is 50 dollár alatti árat meg egy olyan tág kategória tárgynevet hogy a vámosnak fingja se legyen arról hogy mi van a csomagba pl számítógép alkatrész,"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
izomman1
senior tag
válasz #15779328 #4012 üzenetére
Ezt érdeme berendelni:
Én is töprengek rajta, de úgy tudom ha 20 euró feletti az érték vám és áfa köteles? (amcsiból jöhet)
27 % áfa és 5-10 % vám?
Vagy mivel nincs érték a csomagra írva a kutyát nem érdekli és nincs kivetve mindez rá?? 2 db berendelése ingyenes szállítási költséggel jár..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
izomman1
senior tag
válasz #15779328 #4007 üzenetére
Közös használatra visszatérve.. Ja.. Kis 10 perce Sword Master VR próbálás után a rokonom úgy beleizzadta a szivacsot, hogy csak na. (Élvezte nagyon mosolygott milyen jó a VR vívás szoba léptékbe-> egy olyan ember reakciója aki sose szokott számítógépes játékkal játszani). Utána már használni se akartam.. Szerencsére könnyen mosható és van tartalék
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én kipróbáltam mindkettőt a vásárlás előtt, a CV1 képe nekem is jobban tetszett, kisebb volt a screendoor, és jobban "körülölelt" a látvány. Azt persze hozzátenném hogy nem volt olyan nagy eltérés hogy bármilyen rossz érzésem lenne most e miatt ha Vive-om lenne. Egyébként meg mindkét HMD felbontása ugyanakkora. A kényelem és a kompaktság kapcsán osztom amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
ludi85
tag
Ajánlott játék Vive-osoknak: Serious Sam - The last hope
Igaz még csak néhány pálya elérhető, de nagyon durva, pörgős játék. Nekem főleg az utolsó pálya tetszett amit egy liftel kombinálva elég válltozatossá sikerült tenni. Easy-n sikerült fél óra alatt végigjátszani, de közepes nehézségen annyi az ellenfél, hogy nem bírta az ujjam a ravaszon..
Jó kis játékMindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Segal
veterán
válasz izomman1 #4002 üzenetére
A legkényelmesebben Assetto Corsa-ba lehet használni mert ott magába a játékba kell mindössze 1 számot egyszer átírni és eléggé látszik a különbség a többi játéknál sajna futtatni kell minden alkalommal a plusz progit és mindig át is kell írni a számot benne.
-
törölt tag
Sosem fogadjuk el hogy a másiké a jobb! Jó pár vita lezajlott itt már....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest