- Lost Records: Bloom & Rage - Elhalasztották a második epizód érkezését
- Megjelenési dátumot kapott a Captain Blood
- Somber Echoes - Launch trailert kapott az űrbéli metroidvania
- Jotunnslayer: Hordes of Hel - Már elérhető a korai kiadás
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz Raymond #20034 üzenetére
Raymond, kpbendeguz: Olyan erzesem van hogy nagyon tajekozottak vagytok a temaban de egyikotoknek sincs szemuvege es az elmeletet probaljatok valahogy a gyakorlatba ultetni. De akkor legyszi irjatok oda hogy "szerintem". Teljesen hibas kovetkeztetst irtok le tenyallitas szeruen.
Hibas tenyalitas pl hogy annak nem kell korrekcio aki ket meterig nem lat jol.
A masik hogy a szemnek egy adata van amit a szemeszeti papiron van. Az lehet a cylinder ugyanaz de mas tavolsagra mas dioptria kell. Ezt kb 3x irtam le eddig valahogy ez a nyilvanvalo teny nem megy at. Nem tavollatasi broblemarol irok ahhoz nem ertek
Leirtam a dioptriaimhoz hogy hany centire vonatkoznak. A monitorhoz 70centi korul. Ez jo a VR-hez. Az elmult evekben folyamatosan romlott a szemem ezert van kb 10 szemuvegem majdnem negyed dioptrias osztasokkal emiatt jol be tudtam loni melyik az eles.
Azzal felesleges zsonglorkodni higy hol a virtualis ter ennek semmi koze az eleslatashoz. Valoszinu ebben ertunk egyet egyedul csak ti ebbol levezetetitek a dioptriat is:) peace
Ja es egy optometrista ismerosommel kitargyaltuk. A pontos valaszhoz tudni kene az oculus lencse dioptriajat ugyanis a szemuveg es a oculus lencse kombinaciojabol a szem a vr monitoroknak az eles kepet latja ami a hmdben van.
Ocsont: szerintem probald vegig 1000 forintosokat. Az nagyon zavaro hogy a eles pont eleg kicsi ezekben azt meg kell szokni[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest