Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #9348 üzenetére
Ettől a szemellenzős minden user error hozzáállástól ki tudnék rohanni a világból
(#9349) Major Lion: Nekem pl. azért van brit profilom mert amikor vettem a PS3-at, magyar store gyakorlatilag nem létezett.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9352 üzenetére
Neked erről van egy statisztikád, vagy honnan tudod, hogy ez egy elenyésző méretű csoport? Az Xbox csoport mérete még kisebb mint a PS, ott még is van ez a fetaure. Nekik hogy volt rá idejük?
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
gabigyerek
senior tag
Sziasztok,
Tegnap szedtem le a játékot és még csak most ízlelgetem. Nem is akarok nagy hülyeséget kérdezni, majd beletanulok, csak annyi, hogy a sixaxis mmotion controller mozgatás bigyusz iszonyat megtetszett. Ugye most kezdvén nincs kormányom, de ezzel a technológiával teljesen élvezhető az egész, nektek mi a véleményetek róla? (már aki használja). YT néztem pár videot, és nem volt róla rossz visszhang.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Keller16
aktív tag
válasz gabigyerek #9354 üzenetére
El tudom képzelni, hogy single playerben hasznàlható, multiban viszont tutira felejtős.
-
sultansmith
senior tag
Nem pontos, lassú, ebből egy opció is sok.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
gabigyerek
senior tag
válasz sultansmith #9356 üzenetére
Köszi a meglátásokat, akkor nem szoktatom magam rá erre az irányítási módra teljesen.
PS4
-
Major Lion
senior tag
Én még nem próbáltam, de most hogy így mondod megnézem majd, viszont nem tudom elképzelni, hogy olyan pontos lenne mint az ujjam a gombán
-
gabigyerek
senior tag
válasz Major Lion #9358 üzenetére
Nem akarom egy kormánnyal egy lapon említeni, de az analógos irányítást játékélmény oldalról veri.
Ha már körrekordokat akarunk dönteni, ott valóban kevés lehet egy idő után a pontosság hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Major Lion
senior tag
Valaki el tudná magyarázni mikor jár büntetés a Daily Race-n a Red Bull Ring-en? Csávó előttem kimegy a piros területre, én a rázó köveken maradok, fél másodperc bünti. Következő körben kimegyek vele én is, semmit nem kapok, utána megint próbálok pályán maradni, rázón a jobb kereket, bal már a piroson, 1mp bünti. Nem vágom mikor és mennyire lehet kimenni. Ugyanez a szopás a cél egyenesre fordító kanyarban. Hol kapok büntit, hol nem.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9360 üzenetére
A belső ivre figyelj nagyon, azért büntet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9361 üzenetére
Hogy érted? Ha kimegyek a pályáról az oké?
-
Lacko66
tag
válasz Major Lion #9362 üzenetére
Tegnap került fel pár videó erről. A célegyenesben még falnak is koppan a kocsi vagy pedig direkt mandinernek használja, mégis megy egy 1-perces kört. Ez kvalifikációs kör de ha itt nem büntet akkor szerintem versenyen sem fog.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=PpNg6BXnJiI
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9362 üzenetére
Nem oké, de nem bünteti ha kisodródsz. A belső ívet viszont szigorúan.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9365 üzenetére
Kipróbáltam, teljesen kiszámithatatlan... kisodródtam és büntit kaptam... ami a legjobb hogy ez a pálya van most FIA versenyen is
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Megint kidobott a rajtrács 4. helyéről, most a Red Bull Ringes versenynél. Mitől van ez ? Az a baj, hogy rontja az SR-emet, megnéztem a GT Companion mobilos app-ban. Így nehéz lesz feljebb lépni.
-
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #9368 üzenetére
Nem vettem észre egyik cuccomon sem (PC, laptop, konzol) hogy kimaradna vagy szakadozna a net. Mindegyik kábellel csatlakozik egy Archer C8 routerhez.
A játékon belül láttam valami kapcsolat tesztelőt, azt majd időnként megnézem mit mutat játék közben.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Hogy áll a GTS? Bekerült már azóta a controls beállítások állításának a lehetősége? (deadzone, pedal saturation, stb.)
Több mint fél éve abbahagytam a Trustmaster T300-esemmel a játékot, mert egyszercsak az összes autó, csak félgázon ment teljesen lepadlózva, és ugye nem tudtam semmit se csinálni. Míg a Dirt rallyban és a PC2-ben be tudtam állítani satiration-t úgy hogy újra teljes gázon gyorsuljanak az autók.
De a GTS-ben mit tudtam volna csinálni?! Gariztatni nem volt kedvem akkor se...
(A PS4 alap oprendszerében miért nincs és nem is volt lehetőség a kormány alapbeállításait módosítani, mint a Windows-os gépeknél azok a driverek?? (pl. Logitect Profilerben is be lehet állítani a deadzone-t és akkor annál az autós játéknál is tudott érvényesülni, ahol nem is volt külön opció a játékon belül...)PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #9368 üzenetére
Leteszteltem a kapcsolatomat, rendben van. A ping is 34ms ami szerintem teljesen jó. Többször is megcsináltam a tesztet, mindig ugyanaz az eredmény lett. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy miért rak ki időnként a rajtrácsról. Ma este is mentem pár versenyt de most szerencsére semmi gebasz nem volt.
-
hitchins
őstag
-
callmeakos
veterán
Nem értem mi a halál f.száért (elnézést a vulgaritásért) tették be a fejlesztők a permanent damage-t, basszus összejöhetett volna egy dobogó a mostani manufacturers versenyen erre 3 kanyarral a vége előtt nekem jön a hülye megsérül az autó annyira, hogy lelassulván a fél mezőny megelőz. Nem látok az idegtől hogy ilyen gyökérséget mért kell csinálni, holott tudják hogy még B SR ranknál is dodzsemeznek a majmok.
All→M8
-
Quentaro
tag
válasz callmeakos #9376 üzenetére
Nyugi, lefutott a fő FIA event, és most dedikáltan ilyen kísérleti (bemutató) szezon van: gumikopás, setup... light damage. Nem szabad komolyan venni.
Kell a változatosság.https://GTFever.EU
-
Carlos Padre
veterán
Heti race: Tokio Raceway. Még mindig működő taktika, hogy ahol csak tudnak felraknak a falra. A második kör után kiléptem, szarom le az SR-em.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9378 üzenetére
Ezért nem játszom soha ezeken a pályákon, semmilyen Tokyo vagy ovál pálya nem érdekel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9379 üzenetére
De erre azért oda lehetne figyelni, hogy ne érje meg nekik. Két collosion 8mp, az meg hogy felpaszíroz ketszer csak 3-4mp.
-
FUTURE87
csendes tag
Tervezek venni egy használt GTS-t, fogok azzal tudni játszani online? Nincs olyan, hogy ha valaki már beregelte egyszer akkor másnak már nem megy utána? Hogy működik ez használt játékoknál?
-
Major Lion
senior tag
Magasabb DR illetve SR szinten több experience pont jár a versenyekért?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9383 üzenetére
Jó kérdés.Nekem már nem számolja, de emlékeim szerint annyira kevés xpt ad, hogy ez elhanyagolható.
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy nekem most megvan lemezesen, és arra gondoltam megveszem digitálisan, hogy ne kelljen állandóan lemezt cserélgetni. A kérdésem az hogy a lemezest törölnöm kell előszőr, és utána kell telepíteni a digitálist, vagy mi a teendő, hogy megmaradjanak az eddig elért szintek, eredmények és autók. -
Major Lion
senior tag
válasz luigi106 #9386 üzenetére
Szerintem nem fog elindulni. Töröld a lemezest, aztán húzd le a digitálist. Egyébként a játék a profilodhoz kapcsolja a szintedet, meg az autóidat, mindent, szóval bárhol letölthetnéd a játékot, ha bejelentkezel a ps fiókoddal ott lesznek az autóid
-
luigi106
tag
válasz Major Lion #9387 üzenetére
Köszi a tanácsot, igen ez így működik. A többieknek is köszi.
-
törölt tag
Szeptember 22-én újabb Gran Turismo Sport World Tour event, lehet majd szurkolni Fuvarosnak.
-
luigi106
tag
Azt leírná valaki aki tudja hogy mit jelölnek a futam végén az eredményhirdető táblán az sr alatt a piros a fehér és a kék színek konkrétan? Már hogy a szintek nem csak a betűkkel vannak jelölve,hanem a betűk színesek. Van akinek fehér stb.
-
luigi106
tag
válasz Major Lion #9394 üzenetére
Köszi. A fehér meg gondolom az semleges.
És még egy kérdés. A név mellett pedig van egy zöld jelzés, olyan mint a térerő az mit jelent. -
Major Lion
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest