- Milyen RAM-ot vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Hogy áll a GTS? Bekerült már azóta a controls beállítások állításának a lehetősége? (deadzone, pedal saturation, stb.)
Több mint fél éve abbahagytam a Trustmaster T300-esemmel a játékot, mert egyszercsak az összes autó, csak félgázon ment teljesen lepadlózva, és ugye nem tudtam semmit se csinálni.Míg a Dirt rallyban és a PC2-ben be tudtam állítani satiration-t úgy hogy újra teljes gázon gyorsuljanak az autók.
De a GTS-ben mit tudtam volna csinálni?! Gariztatni nem volt kedvem akkor se...
(A PS4 alap oprendszerében miért nincs és nem is volt lehetőség a kormány alapbeállításait módosítani, mint a Windows-os gépeknél azok a driverek?? (pl. Logitect Profilerben is be lehet állítani a deadzone-t és akkor annál az autós játéknál is tudott érvényesülni, ahol nem is volt külön opció a játékon belül...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest