Hirdetés
Aktív témák
-
spuros
őstag
Sziasztok
Csináltam ext2 particiót az sd-re.. Frissen feltett Big Daddy-t akarok feltenni hozzá majd.. A programokat alapból az ext-re telepíti vagy vmit külön kell beállítani a rendszerbe..?
-
szezso15
addikt
-
HollyBoni
veterán
Az előbb asphalt 5-nél lefagyott a teló,most meg már 5 perce nézem a boot képernyőt..
-
esox
senior tag
Van egy Palm Touchstone nevű vezetéknélkülő töltő, amit megvásárolhatsz és a Blade ill HTC Evo-ba is beépíthető egy olyan cucc, ami tölti a telót, anélkül, hogy bedugnád a rendes usb töltőt. Kicsit azért költséges... kell hozzá egyrészt egy Touchstone töltő és egy Palm hátlap elektronika...némi barkácsolás... képek a patkolt blade-ről, hátlap féltőknek nem igazán ajánlott
-
szezso15
addikt
válasz
csonkadavid #42780 üzenetére
Akkor ott valami furcsaság van
Ha megteszed, hogy átküldöd egy zip-ben az .apk fájlokat, akkor egy update formájában megcsinálom neked, hogy minden települjön!
A többit PÜ-ben!
(#42781) MxM19:
Én 2 éve tanulok angolt, de még én is megértem...Inkább nem mondok semmit... -
esox
senior tag
Most jött twitteren: vezetéknélküli töltés mod Blade-hez:
HTC Evo-hoz is megcsinálta már valaki
-
csonkadavid
tag
-
szezso15
addikt
válasz
csonkadavid #42775 üzenetére
Megsérül a zip, ha csak belehúzod az apk-t!
Csomagold ki a zip-et, majd rakd be a data/app-ba a dolgokat, és csomagold vissza!
Így már menni fog!
(#42778) csonkadavid: Itt a megoldás...
-
csonkadavid
tag
Sziaztok!
Vanilla surprise III.at telepíteném
Bármit teszek a data app mappába nem akar települni a rom. Ha nem nyúlok hozzá akkor felmegy. Megőrülök.
Mit rontok el?
E:can't open /sdcard/ssfvsIII.zip
(bad)
Installation aborted.
Ezt irja ki -
ouzohuto
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=t-sDIN-WzBw&feature=related
Nem gond, hogy ennyire hajaz az s2-re?
Amúgy mikorra várható angol nyelvű árusítása? -
HollyBoni
veterán
Egy kis help kéne.A menüből hogy tudok eltávolítani ikonokat?Felraktam egy gapps packot,és tele lett a menü mindenféle hülyeséggel amit nem is használok..De azokat nem tudom kukázni
-
szezso15
addikt
Mai munkám gyümölcse, vagyis:
-
blueMerle
veterán
válasz
kelzsoca #42754 üzenetére
Azért beszéltem az 52K-s árról mert nálunk annyiért veheted meg (a vaterás 61K-ra reagálva),újonnan, hűség nélkül, kártyafüggetlenül, garival, tehát pl. Te ennyiért juthatsz hozzá. Kvázi informatív jelleggel írtam, ha érdekelne valakit
Ha én nem juthatnék hozzá 1 ojróért akkor is megvenném, bár lehet hogy megvárnám a telefonos boltokat. Max 1-2 hét és ott is megjelenik max. 170 ojrós áron. Annyiért már beneveznék rá ha nem lenne ez a lehetőségem.
Egyedül ami bánt az a rohadt fényes burkolat
-
HollyBoni
veterán
CM7-nél a képernyő sehogy sem akar elfordulni,se böngészőben,se homescreenen.Erre tud valaki valami megoldást?
-
-
kelzsoca
félisten
Volt szerencsém élőben találkozni a Skate-el ~2 hónapja, a műanyag háza nem elég hogy recseg-ropog, de olyan gagyi műanyagból volt, hogy az valami vicc.
A belső ugye 1:1-ben Blade, csak nagyobb a kijelző, és kapott egy 5mpx-es kamerát.
Természetesen a ZTE legyártja megfelelő darabszám rendelése esetén komolyabb hardverrel is (és készülékházzal) de akkor az ára már 80-100k körül mozgott volna, ennyiért már ugye tudjuk milyen készüléket lehet vásárolni.
(#42737) blueMerle
Elvileg 2 nap múlva már lesz nekik, megyek is venni sálálá Viszlát Blade
Majd kiderül mennyire volt jó választás
-
HollyBoni
veterán
Továbbra sem jó a recovery,ha rámegyek valamire megint csak a logo jön be..
Van valami más mód,hogy felrakjam a google appokat?
-
syl5
őstag
válasz
blueMerle #42740 üzenetére
Hát én nem adnék érte 50k-t! Ez a telefon tudása szerint ugyanolyan pozicióban van mint egy évvel ezelőtt a Blade, viszont 10k-val drágább. Ez így már nem buli szerintem! Ennek is 40k lenne a reális ára, arról nem is beszélve, hogy nem is lehetett túl sok hallani róla.
-
blueMerle
veterán
válasz
#40993792 #42741 üzenetére
És hogy jön a hivatalos eladási árhoz egy vaterás magánszemély nyerészkedési kisérlete?
ebayen is elképesztő árakon tolták még pár hete. A telefon ára nem 61K hanem 52K szolgáltatónál, 2 éves garanciával kártyafüggetlenül, hűség nélkül. Ráadásul ennél a GSM boltokban sokkal olcsóbb lesz, 150-170 EUR újonnan.
Ennyiért nagyon durván megéri.
Hétvégén már a kezemben lesz (3 perce rendeltem meg) úgyhogy majd beszámolok
-
HollyBoni
veterán
válasz
szezso15 #42725 üzenetére
Megvolt.Megint újraraktam a recovery-t,semmi.Nem lehet,hogy itt régebbi recovery van ami mostmár nem jó,vagy ilyesmi?
Asszem megvan a hiba,1.img-t leellenőriztem md5-el.Ez jött ki:
25292cb950b60aa6d59d1f40112d0cc0A leírás szerint ennek kéne lenni:
92bf3d9b2d3d18e15edc88b0a850277cValaki tudna linkelni egy jó gen2-re való recoveryt?
-
^Clown
addikt
Újra szeretném osztani az SD kártyát, utána meg csinálni egy "clean install"-t (GSF b21-et szeretném kipróbálni). Milyen sorrendben haladjak?
-
HollyBoni
veterán
Help!Rakni akarom a CM7 romot.Recoverynél akadtam el,mikor rámegyek,hogy "backup and restore" csak bejön a logo,semmi mást nem lehet csinálni.Erre tud valaki megoldást?
Szerk: most nézem,ha rámegyek akármelyik menüpontra csak középen bejön a logo és ennyi.
-
vargalex
félisten
válasz
GrandS #42717 üzenetére
Hi!
Nem volt még szerencsém ilyen WiFi kódoláshoz, de elvileg konvertálnod kell a tanúsítványt, mert a .cer file-t az Android nem eszi meg.
-
wrox
őstag
Feltettem ezt: Ginger Stir Fry Beta 21 Wbaw (api29 féle) mocskosul bejön.
-
GrandS
senior tag
válasz
atillaahun #42710 üzenetére
(#42651) GrandS
Hát kiválasztod a listából a céges WiFi-t, rányomsz, aztán beírod a felhasználónevet/jelszót.Nem igazán jó, mert van cacert.pem, meg ilyenek, amiket el kellene fogadtatni.
A Beállítások-Hely és biztonság-Telepítés az SD kártyáról meg nem talál semmit, pedig direkt a gyökérbe tettem. Vagy nem oda kell.A Windows-ban is van ilyen, ott dupla klikk a tanúsítványra, akkor bekéri a hozzá tartozó pw-öt és megjegyezte.
-
HollyBoni
veterán
Végignéztem mindent,de a T9-et nem tudom kikapcsolni..Valaki segítene,hogy kell?
-
_NCT
addikt
válasz
atillaahun #42710 üzenetére
Net van természetesen, mégse frissül (Wireless net nem GSM). Azt gondoltam hogy nem a képernyőt ébresztgeti, felesleges is lenne
De ahogy elmegy alvó módba a telefon azután nem "ébreszti" a program a Wi-Fi-t hogy frissítsen. Ezt Pingeléssel ellenőriztem, sajna ugyanúgy "pingelhetetlen" maradt....
De mind1 nem akarom hogy megint flame legyen a Wifi policy miatt..... Eddig is éltem az életem és ezután is fogom anélkül hogy háttérben frissítsen az időjárás widget
Csak megjegyeztem, hogy hiába az opció a progiban, ha nem működik (még).
-
atillaahun
veterán
válasz
Glatius #42635 üzenetére
Nem.
Rosszul tudják.(#42639) Glatius
Mivel nekem csak Gmail-em van így ezt nem tudom. Viszont használok IM+-t, ami tud push módot, így hagyja aludni a telefont, mégis azonnal érkeznek az üzenetek msn/facebook/gtalk/skype/... chat-ről.
Kétlem, hogy a WiFi működése függne bármelyik program frissítési beállításaitól.(#42642) MMA87
Hát ha nincs alvó WiFi-d, vagy mobilneted, akkor szerintem nem csoda. A felébresztés nem a képernyőre vonatkozik, csak arra, hogy kijön sleep mode-ból. De ha nincs net, akkor nincs min frissíteni. Azt ő nem tudja, hogy neked csak bekapcsolt képernyővel lesz neted.
Ha nem egészen erre irányult a megjegyzésed, akkor nem szóltam.(#42651) GrandS
Hát kiválasztod a listából a céges WiFi-t, rányomsz, aztán beírod a felhasználónevet/jelszót.(#42697) gps76
Blade Buddy? -
mogyesz
aktív tag
válasz
Thunderbolt #42706 üzenetére
nmit. a leírás nagy része valóban, ám pl. az su a2sd check a működésének ellenőrzéséről :-)
-
Glatius
őstag
Nem lenézés volt ez, egyszerű tényállítás.
Felébresztheti... de lehet, hogy az a fél perc kevés az újrakapcsolódáshoz, és időtúllépés miatt visszaalszik. A widget nem tudja miért nem kap netet, "ha nem hát nem" alapon beállított idő múlva újra próbálkozik.
DubFan
A gyári beállítás az, hogy nincs Google fiók. A fiók hozzáadása menüpontot eléred?
A G-apps telepítve van rendesen? Próbáltad újrarakni? -
DubFan
csendes tag
Sziasztok. Talán nem idevágó téma, de ZTE Blade- men, nem tudok belépni a marketba... Elég idegesítő. Agyon volt rakva minden sz@rral, gondoltam csinálok egy gyári beállitások visszaállítását. sikerült is neki, csakhogy azóta nem tudok belépni az android marketba. Következő a hibaüzenet: nem futtatható a kért tevékenység! Köszönöm a segytséget! jöhet PM- ben is.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest