Hirdetés
Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
atillaahun #40997 üzenetére
Dehogynem nem állítja vissza.
-
Glatius
őstag
Igaz hogy a függetlenítés téma tiltott, de épp ezért leírom, hogy a főzött rommal nem lesz független a készülék, csak nem kérdezi le semmi... A kóddal kimiskárolt készülék pedig kóddal történt visszazárás után sem garanciaképes, mert a számláló működik.
atillaahun
Visszaállítja, de nem nyomtalanul. -
Keeperv85
nagyúr
Nem engeded rá, ugyanis nem működik! Nem tudod lefuttatni, mert elhajt verzióütközési hibával. Ebben áll a dolog legnagyobb buktatója!
@dbius:
Ezt az információt nem szeretném publikussá tenni, ugyanis az a szoftver magában is jogsértő. Semmi formában nem szeretném terjeszteni. Aki nagyon keresgél, az úgyis megtalálja, ott ahonnan a többi ilyen szoftver is származik.
-
Mr X
veterán
válasz
mark5138888 #40989 üzenetére
Azért nem buksz garit, a függetlenítést bármelyik főzött rom megoldja, ha visszarakod a gyárit, akkor megint függő lesz. De a partíciómódosítást az előbb leírtak alapján nem lehet visszacsinálni.
-
_NCT
addikt
válasz
balpeter04 #40984 üzenetére
Valószínű akkor nem.
De gyakorlatilag ha ráengedem a T-s frissítést eredeti partíciókiosztással,akkor meg újra van garanciám. Magyarul ha eljátszom a downgrade-upgrade játékot újra akkor minden fasza.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Erre is adtam választ ám!
"A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!"
-
syl5
őstag
válasz
Nem! Leírta!
-
kelzsoca
félisten
Kedves ZTE Blade tulajdonosok!
Figyeljetek, mert van egy kis gond!
Sokan közületek használtak, használni kívánnak a közeljövőben módosított partíciós elrendezést a készülékben. Ameddig komolyabb bevizsgálások nem történtek, ezzel nem volt probléma, most azonban, hogy a T-Mobile, mint utolsó szolgáltató is talált magának szervizpartnert (E-Care Solutions) érthető okokból a készülékek bevizsgálásra kerülnek.
A módosított exe állományok felülírják a készülék belső verziószámát a folyamat során. Ez a folyamat a jelenlegi szoftveres hátterünk mellett NEM fordítható vissza!
A svéd/módosított telepítők - beleértve ebbe a MoDaCo fórumáról származó verziókat is - után a hivatalos frissítőcsomagok nem működnek többé, így a készülék a szoftveres bevizsgálás folyamatán egyből fennakad. Egyszerűen kiolvassák belőle az utolsó szoftver verziószámát, ami sikeresen lefutott, ezzel elveszíti a garanciális mivoltát.
Ennek fényében kérek/kérünk mindenkit arra, hogy a közeljövőben tartózkodjatok az ilyen megoldásoktól, illetve csak a garanciavesztés tudatban álljatok neki!
A következmény:
Természetesen a fent leírtak, csak a módosított firmware esetén érvényesek, melyet csak az exe-s flashelő programok hajtanak végre, a ROM csere, illetve a ROM frissítés továbbra sem von maga után garanciális problémákat, mert annak következményei nyom nélkül törölhetőek!
A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!
Dióhéjben: Azon felhasználó, aki a belső partíciók átrendezése miatt, nem gyári firmware-t tett a készülékére, jelen pillanatban nem rendelkezik érvényesíthető garanciával!
Sajnos a módosított svéd exe megjelenésekor még nem volt hazai szolgáltató gen2-es exe frissítő csomag, így a jelen állapot nem volt megjósolható!
-
Mr X
veterán
válasz
Akkor nem, csak ha átméretezted a partícióidat. Ha azokhoz nem nyúltál, akkor nincs gond.
-
Keeperv85
nagyúr
Kedves ZTE Blade tulajdonosok!
Figyeljetek, mert van egy kis gond!
Sokan közületek használtak, használni kívánnak a közeljövőben módosított partíciós elrendezést a készülékben. Ameddig komolyabb bevizsgálások nem történtek, ezzel nem volt probléma, most azonban, hogy a T-Mobile, mint utolsó szolgáltató is talált magának szervizpartnert (E-Care Solutions) érthető okokból a készülékek bevizsgálásra kerülnek.
A módosított exe állományok felülírják a készülék belső verziószámát a folyamat során. Ez a folyamat a jelenlegi szoftveres hátterünk mellett NEM fordítható vissza!
A svéd/módosított telepítők - beleértve ebbe a MoDaCo fórumáról származó verziókat is - után a hivatalos frissítőcsomagok nem működnek többé, így a készülék a szoftveres bevizsgálás folyamatán egyből fennakad. Egyszerűen kiolvassák belőle az utolsó szoftver verziószámát, ami sikeresen lefutott, ezzel elveszíti a garanciális mivoltát.
Ennek fényében kérek/kérünk mindenkit arra, hogy a közeljövőben tartózkodjatok az ilyen megoldásoktól, illetve csak a garanciavesztés tudatban álljatok neki!
A következmény:
Természetesen a fent leírtak, csak a módosított firmware esetén érvényesek, melyet csak az exe-s flashelő programok hajtanak végre, a ROM csere, illetve a ROM frissítés továbbra sem von maga után garanciális problémákat, mert annak következményei nyom nélkül törölhetőek!
A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!
Dióhéjben: Azon felhasználó, aki a belső partíciók átrendezése miatt, nem gyári firmware-t tett a készülékére, jelen pillanatban nem rendelkezik érvényesíthető garanciával!
Sajnos a módosított svéd exe megjelenésekor még nem volt hazai szolgáltató gen2-es exe frissítő csomag, így a jelen állapot nem volt megjósolható!
-
Mr X
veterán
válasz
mark5138888 #40979 üzenetére
Sugar Daddy a legújabb.
-
mark5138888
tag
Hello
Nincs valamilyen új romod? Mert most vettem 8 gigás memót, meg már raknék fel vmi újjat rá. 2 hónapja nem voltam fenn azóta még a Blade_Sweet_Dreams_III_Remastered-edet használom.
-
kelzsoca
félisten
Mindjárt olvashatjátok...
-
-
TRob1
veterán
A visszacsatlakozóst már feltettem kb 2 napja. Mintha tényleg gyorsabban csatlakozna vissza.
Bár eddig se igazán volt gondom vele, csak nagyritkán fordult elő, hogy kissé tovább tartott neki a szokásosnál, de ezzel is előfordul alkalmanként, habár a hosszabb idő is rövidebb "ránézésre" mint a fix nélkül.
A másikat nem próbáltam, nem is igen hiányzik. Megvárom a véleményeket.
szerk: Elég érdekesre sikeredett ez a vélemény, de talán érthető.
(#40970) kelzsoca: Még alsóban nyomja, vagy már felsős?
-
M0RGI
őstag
válasz
atillaahun #40937 üzenetére
LED:
Nekem is hiányzott, de ha működne, akkor sem látnád, olyan gyenge a Blade LED-je.Van alternatíva, mégpedig jelzőhang (vagy csak rezgés) periodikius beállítása nem fogadott hívás esetén megfelelő programmal (pl. missed reminder). Nekem ez is tetszik annyira, mint a LED-es jelzés, sőt némely helyzetben még jobb is.
-
mark5138888
tag
Hy All . fú kb 2 hónapja voltam itt utoljára. gen2 136mb system 302mb data 2mb cache gépem van . most egy Blade Sweet Dreams III Remastered van fenn .
Valaki tudna mondani egy jó romot ? Láttam hogy most sok új rom van. Ami viszonylag gyors , a cpu húzható és viszonylag nem bugos. előre is thx
-
Nerd
aktív tag
-
ux1
addikt
NEWS!
cm_blade_full-177.zip
md5sum: 01d1d0287deda6ebf9a215f8cd062876gapps-gb-full-20110815-signed.zip
md5: 766ea90c2c76852f482adf2278386cb1 -
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, 3 hónapja használom a SweetDream III-at, és tegnap óta, az usb leválasztása után (szabályosan telefonon kikapcsolva az usb kapcsolat), fenn marad az info sávban az usb eszköz kapcsolat ikon, mi lehet a baj, hogy lehet ezt a jelenséget megszüntetni?
-
ux1
addikt
Annyi a gond a wifi-vel....
No akkor WiFi reconnect patch for CM7.
Recovery-ből telepíthető...Itt pedig sej KANG ROM-ja, ami tartalmazza ezt is +softbutton+usb charging patch
A nagyon ROM-olni vágyóknak....
-
kelzsoca
félisten
válasz
jano_77 #40952 üzenetére
Hát az elképzelhető
Egyébként ki lehet kapcsolni a wifi-t, nem kell annak állandóan mennie, jah, hogy időjárás frissítés megy, akkor meg nem kell csodálkozni
Az Androidos, és szolgáltatós okotelefonok még mindig mobilnettel érzik magukat a legjobban (főleg ha még a szolgáltatónak is haszna van belőle, hát kinek éri meg mégis a free wifi? a useren kívül
)
-
kelzsoca
félisten
válasz
jano_77 #40947 üzenetére
A kérdésem az lenne, hogy jól olvasom-e le az ábráról, hogy a wifi állandóan ment, és ezzel együtt a telefon is ébren volt?!?
Az állandóan ment kicsit túlzás, nyilván wifiztél eleget, és a kijelző is szépen kivette a részét a fogyasztásból, nem hinném hogy nagyon meg kellene lepődni.
Ha igen, akkor azt is megkérdezném, hogy ez miként lehet?!?
Lehet hogy valami program, egyszerűen nem engedte alvóba menni a készüléket.
-
jano_77
nagyúr
Jó reggelt!
Az lenne a kérdésem, hogy normális-e a következő screenshot eredménye!?
Mindez úgy, hogy a Regpon Wifi uninstallálva lett a töltés előtt!
14 óra után:
~21 óra elteltével: /már kikapcsolt, a felvétel erejéig tudtam visszakapcsolni/A kérdésem az lenne, hogy jól olvasom-e le az ábráról, hogy a wifi állandóan ment, és ezzel együtt a telefon is ébren volt?!?
Ha igen, akkor azt is megkérdezném, hogy ez miként lehet?!? Mert mint írtam a Regpon már nincs a telefonon az utolsó töltés óta -
atillaahun
veterán
Többek között éppen erről szólt az elmúlt néhány oldal, hogy a WSP (WiFi alvási irányelve), csak a mobilnetre váltás mikéntjét (kellene hogy) szabályozza, -nem pedig az alvó állapotú WiFi-t- csak hát sok esetben még ez sem működik. Bár ha jól értem joestone-t, nála ilyen téren már rendben vannak a dolgok.
-
barnam_
nagyúr
válasz
dragon1993 #40944 üzenetére
Froyo-ból nincs, GSF ágon nincs mit csinálni, mivel nincs meg a forrás, így csak a CM7 marad.
Na meg joestone 2.3-as romja, de az még erősen kísérleti fázisban van szerintem. -
dragon1993
őstag
Mostanában nincs új rom vagy csak én nem tudok róla ?
-
hr2
őstag
válasz
don-ciccio #40936 üzenetére
Cserélni ha más baja nincs "csak" ennyi, akkor biztos nem cserélik.
Kb. 5 perc helyrerázni a szervízben.
Vagy, ha gondolod segíthetek, de akkor 15 perc lessz. -
Mr X
veterán
-
MPeter87
őstag
Valaki le tudja írni nekem, hogy hogyan tudom visszatenni a telefonra a gyári t-mobilos 2.2 romot?
Vacakol a teló és vissza szeretném vinni. Próbáltam keresővel is leírást találni, de nemigazán sikerült!Zárójelben azt is meg szeretném kérdezni, hogy szervizelik a telókat, vagy kicserélik?
2.1-es volt eredetileg, a gyári t-s 2.2 frissítéssel gen2-esítettem, most Sweet Dreams III van rajta.
Próbáltam úgy, hogy visszatettem a gyári recovery-t, majd a hivatalos 2.2 exe-vel megcsinálni újra, de nem akarta az igazat, gondolom azért, mert már gen2
Előre is köszönöm a segítséget!! -
MxM19
aktív tag
válasz
joestone #40938 üzenetére
Wifivel kapcsolatban szerintem az lenne a normális ha úgy reagálna a wifi ahogy be van állítva.
Vagy is a wifi beállításoknál nyomunk egy menü gombot rámegyünk hogy speciális utána pedig a wifi alvás irányelvére.És azok működnének.Igaz nekem a GSFB romoknál működnek.
Másead Spacet próbálja ki mindenki.Nekem akadás mentessen megy a saját romom alatt.
Jobban mint itt:[link] -
joestone
addikt
válasz
atillaahun #40937 üzenetére
Igen elvileg alva is kell tudjon működnie a wifinek , nem nézegettem még mennyire macerás a dolog. Amikor nézegettem a speedtestel akkor wifin elment 13-15 megáig egy 15 megás adsl-n . Holnap fogom tudni megnézni újból. Mobilneten átlagban 3-4M körül szokott lenni a speedtest. Ezek persze a lefelé irányok .
-
atillaahun
veterán
válasz
joestone #40935 üzenetére
Nos ez eddig egészen biztatóan hangzik.
Jól értettem egyébként korábbi hozzászólásodból, hogy te is azon az állásponton vagy, miszerint a Blade alva is kellene hogy tudjon WiFi-n szinkronizálni/értesíteni? De legalábbis a lehetőséget meg kellene adni rá - ?
Mennyire lehetetlen vállalkozás ennek a megvalósítása?
Arra még rá tudnál majd nézni, hogy pl. speedtest.net-tel mennyit tud a romod?LED-es értesítésen csodálkozok egyébként, hogy szinte senkit nem zavar a hiánya, legalábbis rajtam kívül nem szoktak sírni érte. Pedig úgy gondolom nem elhanyagolható vagy helyettesíthető kényelmi szempont, hogy ránézése akár ágyból fekve meg tudjam állapítani a telóról, volt-e új üzenet vagy hívás, - és ne kelljen érte menni, bekapcsolni.
-
don-ciccio
csendes tag
sziasztok. jó estet mindenkinek. ma este behalt a blédem. az android feliratnál megáll a cucc. gyári 2.2es andorid van rajta. próbáltam frissíteni,de nem jött össze. van vlmi ötletetek? még múlt évben vettem,csudazip kellett neki. volt rajta 1 darabig főzött 2.2es,de amint kijött a t-és froyo már ment is fel rá. még annyi,h szerintetek javítják a szervizben,v cserélik? köszi előre is a hozzászólásokat.
-
joestone
addikt
válasz
atillaahun #40934 üzenetére
Nézegettem a wsp -t amíg rá van dugva usb-n a gépre , vagy megy az fm addíg működik hiába kapcsol ki a kijelző , viszont amikor mélyalvásba megy akkor kikapcsol. Az oda-visszaváltás működik rendesen , gmal értesítések befütyülnek rendesen akár mobilnet akár wifi-n van csatlakozva . Folyamatos letöltést még nem néztem , tegnap sikerült csak úrrá lennem a wifi -n. Ma is csak két idézőjel szívatott a wifi tethering kapcsán. Ha alszik és csak mobilnet van akkor is megérkezik az email. Ledes értesítést még nem néztem , valószínüleg az lesz a legutolsó a sorban.
-
atillaahun
veterán
válasz
joestone #40930 üzenetére
Blogodban is érdeklődtem már, de ott nem vagy túl aktív, WSP mennyire működik jól? Tesztelted már mondjuk, hogy a megfelelő beállítással WiFi után átvált-e mobilnetre ha elalszik a teló, és jönnek-e rendesen az értesítések? Majd ébredéskor vissza WiFi-re? Illetve ha folyamatos adatforgalom van WiFi-n, és elalszik a teló, akkor megszakad a le/fel-töltés?
Alvó módban LED-es értesítéssel mi a helyzet? -
hr2
őstag
válasz
csiziktomi #40928 üzenetére
Fel kell tenni a gapps-ot.
szerk:
pl. ezt a verziót.
ja, és a recovery-ből kell. -
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Felraktam az új cm romot és elakadtam a beállításoknál.Hogyan kell beállítani az exchange fiókot?Nem tudok a gmailra bejelentkezni.Segítsetek
-
Nohab61
aktív tag
Na holnap viszem vissza a Blade-et, egyszer csak meghalt a proximity
-
Mr X
veterán
Nos, azt tudom, mennyivel merül jobban, ha aktívan használom a mobilnetet, böngészek, ilyesmi. Arra lennék kíváncsi, hogy ha csak fut a mobilnet szinkronizációval, akkor mondjuk 2 nap helyett egyet bír-e vagy másfelet vagy ilyesmi.
Tehát használom, ahogy szoktam, de mellette folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet. Err az esetre vonatkozott kérdésem.
atillaahun:
Na, erre gondoltam, köszönöm.
A szinkronizáció futna, pont ezért tartanám bekapcsolva. Facebook, msn meg hasonlókat nem akarok folyamatosan futtatni, max az időjárás-előrejelzést mondjuk óránkénti frissítéssel.
-
atillaahun
veterán
Adatforgalom nélkül szerintem elhanyagolható. Bár ez nem csak úgy értendő, hogy nem böngészel, hanem hogy abszolút nem is szinkronizálsz semmit. Így puszta készenléti értelemben napi szinten 1-2%-ot mondanék fogyasztásra.
(#40917) Mr X
Nálam most nagyjából ez áll fenn, így viszont már az 1-2%-ot óránként mondanám. Bár kétségtelen, hogy nagyban függ a forgalmazott adat mennyiségétől. Nálam pl. elég sok dolog van ami szinkronizál, mondhatni ez a hobbim.
Most így hirtelen push alapon: gmail, kapcsolatok, IM+, Google backup (bár arra még nem jöttem rá ez pontosan mit csinál), Backup to Gmail (SMS, Call Log), Google Network Location.
Időzített alapon: Google Task Organizer, Animated Weather, Dropbox. -
umek7
őstag
Nem tudom próbálta e már valaki úgy az üzemidőt hogy reggel bekapcsolta az adatkapcsolatot, majd nem nyúlt hozzá egyszer sem estig és megnézte mennyit merül. Gondolom te sem így akarod, de mivel eltérőek a használati szokások, eltérőek a ROM-ok, eltérő minden így nincs alapja a kérdésednek. Mellesleg nem is tudom pontosan milyen választ vársz, mert ennél egyszerűbb kérdésekre sincs konkrétan mindig minden esetben úgy lévő válasz.
-
Mr X
veterán
Srácok, tapasztalattal rendelkező emberkéket kérdeznék:
Mennyivel merül jobban a telefon folyamatosan bekapcsolt 2G adatkapcsolat mellett, mint nélküle? Nem 3G, és nem folyamatos böngészés, simán csak folyamatosan bekapcsolva a 2G adatkapcsolat.
Tudom, teszteljem le, de azért hátha valakinek van már tapasztalata erről.
-
M0RGI
őstag
válasz
dragon1993 #40817 üzenetére
Igen, fent van a magyar pack.
Elvileg az is frissült így elcseszhette a dolgot.
Mindjárt leszedem és kipróbálom úgy hogyan megy.Yess!!! Jelentem, hogy a hungarian pack a ludas benne!
Leszedtem és működik, nem vesz le több karaktert az ékezeteseknél. -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40911 üzenetére
Ilyesmit én nem csináltam. Nem lehet, hogy a rendszer balami beállítással automatikusan szinkronizálja a telefon és a google címtárakat? Esetleg valami kontakt app?
-
atillaahun
veterán
Ki lehet exportálni a címtárat .vcf-be, amit ha jól tudom a Gmail is megeszik, de ezt ugye csak az összessel lehet egyszerre.
Más.
Olvasom, most szóba került az SD, én is éppen egy szép nagyot tervezek venni, viszont nem szeretnék rá sokat költeni, így arra gondoltam a sebességén spórolnék.
USB-n nem sokat másolgatok a kártyára gépről, (inkább csak egyszer tenném rá a dolgaim, hogy kéznél legyenek) így ha egy Class 2-eset vennék, akkor más tekintetben nem hátráltatná, vagy lassítaná a telefont, ugye? -
gaben88
őstag
válasz
atillaahun #40907 üzenetére
Lehet az gyorsabb lesz! Azért köszönöm!
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. Ha valaki ismerné a programot esetleg akkor: Tudnátok abban segíteni, hogy az alábbi üzenetet miért dobja az android flasher?
"taskkill /F /IM adb.exe
HIBA: A folyamat ("adb.exe") nem tal lhat˘.
taskkill /F /IM fastboot.exe
HIBA: A folyamat ("fastboot.exe") nem tal lhat˘." -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40907 üzenetére
Nekem anno valahogy az összes telefonos kontaktom bekerült a google címtárba, bár nem tudom, én csináltam-e valamit, vagy automatikus volt.
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Ha 10-12 db névjegy "Csak a telefonon" típusba van felvéve a telefonkönyvbe, azokat át tudom még állítani google névjegynek, hogy leszinkronizálódjanak a gmail fiókomba?
Köszönöm!
-
Mr X
veterán
válasz
lorcsi #40903 üzenetére
Letöltöd a terminal emulatort, elindítod, beírod, hogy su, ezzel root jogot kap. Aztán kiadod a df parancsot, megkeresed az sd-ext sort, ott látod, hogy mekkora at ext partíció, illetve hogy mennyi foglalt belőle.
Vagy feldobod a Quick System Info-t, az kiírja az ext partíció méretét és foglaltságát is. Ha van foglalt rész, akkor használja a rendszer.
Illetve szintén terminal emulatorból az a2sd check parancs megmutatja, hogy működik-e az a2sd. Ha nem, akkor egy a2sd reinstall parancs segít.
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest