Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz scream24 #18284 üzenetére
Nálunk is mentett már életét az infra, mert a tulaj csak az első és utolsó nap volt jelent, és első nap úgy tűnt nem lesz szükség klímára, de mi úgy döntöttünk nem a távirányítóért, hanem a használatért fizetünk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pergabb
senior tag
válasz scream24 #19047 üzenetére
röhögjetek csak... kíváncsi lennék, ti mit tettetek volna a helyemben amikor épp telefon nélkül maradtam, ezt küldjem vissza és majd 30 nap múlva visszautalják a pénzt, fizessek sokszor 1500-2000 Ft-ot, mert jön egy fos amit pirosnak hazudtak és hát szállítási díj kérem szépen az van, küldjem vissza, mert akkor is van, az új esetében megint, stb.
-
MODERÁTOR
-
Lacopapi
addikt
válasz scream24 #21336 üzenetére
Én total commandert használok már régóta,azzal rá lehet nézni a build.prop -ra,de módosítani csak roottal lehet.Egyébként egy Magisk felrakása nem nagy ügy és az másra is jó.
Fájlrendszer gyökér- system- build.prop ....ott "persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1" -nek kell lenni.[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
-
Lacopapi
addikt
válasz scream24 #21341 üzenetére
A Magisk telepítése az összefoglalóban benne van. Ha az fenn van és telepítetted a TotalCommandert a Play-ról,akkor a már leírt útvonalon belépsz a build.prop -ba szerkesztés módban.
Keresel egy olyant,hogy : persist.vendor.camera.HAL3.enabled=0 ...ha ez a sor létezik,akkor a nullát 1-re írod át,ha nincs akkor beírod,természetesen 1-el a végén. Utána (biztos,ami biztos)következő sorban : persist.camera.vendor.eis.enable=1
És végül nekem bevált,ha beírtam egy harmadik sort is :
persist.camera.HAL3.enabled=1
Ezzel lényegében minden szükséges dolog le van fedve,mehet valamelyik Gcam. Én vagy harmincat próbáltam,valami nyűgje mindegyiknek volt,kivéve innen a normál régi app (5.2.025-Final_fu24-18),rákattintva azonnal letölt. Ebben minden funkció működik,csak ajánlani tudom.
Xiaomi.eu 9.5.23 Béta rom van fenn.
Sok sikert
...egyébként a TotalCommandernek van egy exFAT/NTFS kiegészítője,amivel külső hdd is csatlakoztatható-olvasható,írható, szóval príma[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz scream24 #22404 üzenetére
A vilagosabb a fára fokuszalva igy ugye vilagositotta jobban a HDR, a sotetebb a felhure a jobboldali epulet mellett. Most 2 perce, eleg sotet van.
Amugy a gyári kamera se annyira rossz most igy raneztem, ebben a fenyviszonyban egesz ertekelheto.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
Anonymus23
veterán
válasz scream24 #25270 üzenetére
Tesómnak van egy donor, aminek be van törve a kijelzője, abból megpróbálom átműteni az USB modult, csak a szétszedés egyelőre nem akar menni, eléggé ragaszkodik a hátlap a telefonhoz..
Attól félek, hoyg összetöröm, Debrecenben van valaki aki értelmes áron tud ilyet szerelni?
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz scream24 #25273 üzenetére
Csak sikerült, csak először eléggé finomkodtam vele, és keményebbnek kell lenni már látom
Van hozzá ilyen Alis telefon javító szett, azzal próbálkoztam eleinte is, csak keményebbnek kellett lenni.
Az összetörtről még le kell mentenem minden adatot, és utána mehet donornak...Ha nem jönne össze, akkor melyiket javasoljátok helyette?
Néztem Redmi 8-at vagy 9S-t ami "tetszik".[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz scream24 #25275 üzenetére
Szétszedtem mindegyiket, a törött kijelzősben ugye jó votl az USB modul és az akksi is.
Átrakva bele az én USB modulomat simán tölti a törött telefont, így kicseréltem az akksit benne az USB modullal együtt.
A sajátom most beindult, és szépen tölt is, mindenesetre mentem le róla az adatokat.A töröttet összeraktam a én USB panelemmel és lemerült akksival, rádugtam töltőre és most azt csinálja, hogy felvillan a kijelző az akksi ikonnal, benne egy villám jel, eleinte folyamatosan villogott, de kb 5-10 perc után viszont már kiírta, hogy 0%. Lehet, hogy csak csontra lemerült???
Mindenesetre most egy kicsit töltőn hagyom és meglátjuk, hogy mi lesz vele, bár m,ár 1%-on áll...;) - The Power of the Light Side
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
sutyi^
senior tag
válasz scream24 #25475 üzenetére
Nem ROM-olgatok, hidegen hagy hogy Mediatek a SOC. Jól megy, modern node-on készül, a többi meg másodlagos. Note 9 Pro-bol is nagyobb kivitelek 90-100e között mennek, szóval az sokat számomra nem vet a latba.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest