-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz Aethelstone #23206 üzenetére
Igazából már tervbe van hogy új telefon után nézek, csak még nem tudom mit vegyek, mert semmi bestbuy nem érkezik mostanában. Megszoktam a MIUI rendszert így a MI széria felé húz inkább a szívem, de a Mi 9 SE-t még drágán adják kicsit az én pénztárcámhoz. A Note 7 valahogy nem fogott meg, illetve szeretnék AMOLED kijelzőre váltani, sokkal szebbek a színei és azért a 7-8 óra SOT-ról sem mondanék le (még ha ez a gyengülő akku miatt most olyan 6 óra). Haverommal mentünk minap az utcán a napsütésben és neki OnePlus 5 telefonja van, simán látta a képernyőt a napon, amikor én már nem. Megdöbbentem hogy mennyivel erősebb fényerőt produkál az a kijelző napon.
-Norbi-
-
nullpoint
őstag
válasz Aethelstone #23129 üzenetére
Köszönöm a választ.
A google mentés biztos végtelen, csak nekem fontos hogy offline működjön a dolog. Milyen romot használsz?
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
-
Aethelstone
addikt
-
baitsee23
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Aethelstone #22783 üzenetére
Nálam nincs gond ezen hálózatok váltása között .
-
baitsee23
őstag
válasz Aethelstone #22778 üzenetére
Neked megy már az új felülettel a legutolsó AA?
Samsung Galaxy S24
-
peestike
őstag
válasz Aethelstone #22751 üzenetére
persze, nem az első teló, amit nyitni szeretnék, de az első ami szivat.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Aethelstone #22681 üzenetére
Mit értesz alatta? Otthon 3 wifi hálózat is van , simán vált közöttük.
-
Ruddi
csendes tag
válasz Aethelstone #22662 üzenetére
Szerintem 1 éves mobilra az nem rossz. Mondjuk én mx-playert használok de nem hiszem, hogy a két lejátszó közt van érdemi különbség akku-fogyasztás szempontjából.
-
Ruddi
csendes tag
válasz Aethelstone #22648 üzenetére
Szerintem az nem rossz. Nekem egy óra filmnézés (wifi nélkül, film a telón) kb. 7%-ot vesz le, de ha wifin keresztül, neten videózok nekem is lemegy azt a 10%-ot 1 óra alatt. Az enyém még csak 4 hónapos telefon, úgyhogy szerintem a tied rendben van.
-
törölt tag
Én is azt tapasztalom, hogy a 10.3.1.0 PIE-ra telepített custom romoknál enyhén romlott az akkuidő.
Lefekvés előtt töltöm fel 100%-ra és éjjelente 4-5%-ot szokott merülni, de PIE alatt ez 9-10%. Ugyanakkor nap végiéig így is bőven kibírja, nem aggódok.
Most már hamarosan érkezik az új global PIE (a kínai 10.3.4.0 már kint van), lehet, hogy az újjal javul az akkuidő.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Aethelstone #22655 üzenetére
10% merülés 1 óra wifizéssel, az 10 óra kijelzőidő,amig lemerül. Kevés ennél többet biró teló van. S9-em 3-4 óra netezéstől lemerült. Ez most bir 9et kb. Majdnem a triplája,több mint elég.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Aethelstone #22655 üzenetére
Nekem meg ez bírja jobban
Neked kell eldönteni. Gondolom egy új gyári akku dobna a közérzeténÉn a RN3 utángyártott akkuval befurodtem , azt biztos nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Aethelstone #22652 üzenetére
Szép lassan kezdi magát megadni , szerintem. Nekem anno a RN3 is így kezdte , egy év után , vagy talán annyi se volt.
Itt megint kijön az olcsó húsnak híg a leve...[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Inkább akku döglödésre utal... Nem hinném hogy az a Pie hibája lenne mert akkor másoknál is jelentkezne ez a dolog nem gondolod?
-
baitsee23
őstag
-
microvillage
tag
válasz Aethelstone #22521 üzenetére
Köszönöm.
Szemezek a miuihu-val, lehet kipróbálnám.
-Mi Mix 3 tokok beszerzési áron vihetők-
-
baitsee23
őstag
válasz Aethelstone #22546 üzenetére
Az Orange Fox mitől jobb? Annyira hájpoljátok?
Samsung Galaxy S24
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22548 üzenetére
Orosz alkotás,de tud angolul, gyors, megbízható, egyetlen hátránya,hogy már nem lesz frissítés. De jelenleg még bőven jó. Lényegében MIUI annak minden apróságával együtt. Csak persze kibővített változata. Témázható,ikonkiosztás szinte végtelen,callrecord adott, szóval jól sikerült. Antutu ezzel 125+ ezer...ha valakit érdekel :) Kamera AI-s verzió,bár sok értelmét nem látom,de legalább kikapcsolható.. nekem Gcam van fenn mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22546 üzenetére
Naja... most àtàlltam én is az orange-ra,de már fenn van a Masik
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22543 üzenetére
Na feladom...ugyanúgy kínai semmilyen a témák- és leáll,ikonkiosztás is szerény, ráadásul lecserélte a TWRP-t egy régebbire...mondjuk,lehet,hogy azzal kellene felrakni,de már nem hat meg ...azért köszi.
-
scream24
senior tag
válasz Aethelstone #22540 üzenetére
Weather& Clock widget
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22536 üzenetére
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22530 üzenetére
Meg, igen,csodálkozom is a dolgon,ma még egyszer megpróbálom délután... nem tudom,mi lehetett a bibi,mert használtam már a romot régebben és nem volt gond. Esetleg egy linket kérhetek? Hátha egy új letöltés segít.
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22520 üzenetére
Nálam bughalmaz, ráadásul a téma sem működött, valami kínai vacakkal indult, azután kilépett. Visszatértem a Xiaomi.eu dev.-hez.
-
ratobi
senior tag
válasz Aethelstone #22521 üzenetére
Én az eu dev-en nem igazán találom mit változott a status bar-on..
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22503 üzenetére
9.7.4 - es? Vagy van még újabb...
-
microvillage
tag
válasz Aethelstone #22503 üzenetére
Melyik verziót raktad fel?
-Mi Mix 3 tokok beszerzési áron vihetők-
-
Istikee007
tag
válasz Aethelstone #22445 üzenetére
Szuper! Köszönöm
-
Narxis
nagyúr
válasz Aethelstone #22419 üzenetére
8.1 már elavult, ideje felülni a Pie vonatra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22419 üzenetére
Pie ezek szerint nem jött be...a 8.1 -esek közül nekem anno bevált a HavocOS, jó volt az Arrow, no meg a NOS. Na meg még sokáig használtam a LiquidRemix-et,gyors,megbízható rom.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22417 üzenetére
Gratula Nálam is az van jelenleg, a 9.7.4 -es (gondolom holnap lesz új),megbízhatóan fut. Saját kernelével is jó a fogyasztás.
Most szemezek a SuperiorOS Nemezis nevű rommal,de annyira jó a MIUI,hogy nem biztos a csere...vagy csak átmenetileg[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Aethelstone #22382 üzenetére
Rá se ránts...Én cserélgetem,nézelődök,keresgélek, nem zavar,ha megszólnak érte. Ha nincs összehasonlítási alapom, nem minősíthetem egyiket sem,azt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #22365 üzenetére
Pár telót már nyitottam, igen.
Én még a “régi” rendszerben kértem a Zengedélyt, meg kellett indokolnom, miért kérem a BL-nyitás lehetőségét.Most kerestem vissza, a bindelés után azonnal nyithattam a Note 5-öt, nem volt várakozás.
Holnap majd beszámolok, még mindig így van-e.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #22289 üzenetére
Ha nem adja meg, akkor visszavetetném vele, mert ő volt a hikomat, de örülök, hogy megoldódott.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #22285 üzenetére
A tulajdonosi fiók az előző tulaj Gmail címe + jelszava.
A kód meg talán az ő, visszaállítás előtt használt feloldókódja lesz, erre nincs ötletem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest