-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
Valaki látja értelmét, hogy egy majd 3 éves telefonnak ilyen szintű frissítést megcsinálni, ami teljesen megváltoztatja a telefont?
-
NB2
aktív tag
Valamiért nem megy a megosztás messengeren. Úgy értem, hogy böngészek, azt az oldalt szeretném megosztani valakivel messengeren, de nem dob fel semmit.
havernál is ez van, global-on vagyunk mindketten
másnak esetleg? -
NB2
aktív tag
válasz Viktor0610 #24958 üzenetére
Global 11.0.3-on vagyok és január óta a gmail-os emailekről nem jön értesítés. Más is írta ide, csak most nem kerestem elő.
-
NB2
aktív tag
Kérdés az új telón is szarul működik pl a gmail értesítés, mert akkor nem igazán kell sajna xiaomi
-
NB2
aktív tag
-
NB2
aktív tag
Ki mondta, hogy 180-200e-t költsön túlárazott vackokra??? A telefon persze, hogy még jó vazze másfél éves! Az előzőekben leírtam, hogy normálisan kb 3 év amíg átlagban használnak mobilt - kivéve ahogy pont most írta le mrgold be nem szarik az aksi. Mert sajna nagyon sok helyen nem cserélhető! Milyen jó is volt a Nokia 3210-esembe, simán cseréltem
-
NB2
aktív tag
válasz Mercutio_ #23371 üzenetére
Még egyszer mondom nem: NEM most van baj, hanem mondjuk 2 és fél év múlva! Alapban (szerintem) egy átlag felhasználó 2 és fél-3 év között cseréli a telefonját. Annyi idő alatt már annyira belassul, esetleg a technikai paraméterek sem lesznek már okésak. Bár elismerem, hogy lassan eljutunk arra a szintre, hogy nincs hova fejlődni. Egy átlagusernek milyen újdonságot tudnak adni, amiért vált. Persze nem féltem én a PR-osokat, valami hülyeséggel jönni fognak
Én sem akarom cserélni, egyedül a sárgulás zavar, de most okés a teló, az én igényeimnek meg bőven! -
NB2
aktív tag
válasz Lacopapi #23364 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy rossz,csak másféléves telefont nem vennék. Olyan szinten fejlődnek, hogy ha ő mondjuk még 2 és félévig használná, 4 év múlva már szerinted milyen lenne? Arról nem beszélve, hogy rákerestem árukeresőn mennyiért adják és bizony a pofám leszakadt! 50e forint, mikor én az eustockról másfél éve rendeltem 65-ért! Jó igaz mikor karácsonykor 120-140 között adogatták az S8-akat és az emberek vették... Szintén másféléves telefont.
Persze természetesen sajnálom szegényt és rohadt undorító, hogy egy kemény kétkezi munkás ennyit keres illetve ennyit ér a pénzünk...
-
NB2
aktív tag
válasz Viktor0610 #23358 üzenetére
Másfél éves középkategóriás telefon.
Nyilván sajnálatos, hogy valakinek csak ilyenre van pénze, de én sem vennék már ilyen telót! -
NB2
aktív tag
a sárgulásom lejjebb ment 1 centivel bal sarokból indult, lehet 2 év múlva kifolyik alul
-
NB2
aktív tag
Tegnap felmentem a i.mi.com-ra regisztrálni a digi-s simkártyát, sms persze nem jön, azóta nincs digi netem...
Ilyenkor mit lehet csinálni? Töröljem egyszerűen a regisztrációt, aztán ne regisztráljam a 2. sim-et?
Néha azért idegesítő ez a hülye kínai teló
-
-
NB2
aktív tag
Messenger hang mi a ráktól állítódott el magától???
-
NB2
aktív tag
Ami mellette szól, hogy még mindig olcsó!
-
-
NB2
aktív tag
Szia!
Június óta ez a fórum inkább fejlesztői fórum
Vannak/vagyunk sokan akik úgy használják a telót ahogy kapták, jó, működik, stabil, talán az említett téma miatt érdemes indiaira váltani a régiót. A telefon jó, hatalmas üzemidővel, átlagjúzernek tökéletes.
A srácok elmókolgatnak, aztán mi majd élvezzük az eredményét pár hónappal később -
NB2
aktív tag
Mivel nem leszek itthon és a mobil netemet szeretném megosztani a laptoppal, azt kell választanom, hogy Beállítások/Továbbiak/Bluetooth megosztása? Vagy van egy másik opció a net megosztására?
Köszi! -
NB2
aktív tag
Már 2x akartam én is írni, de aztán elvetettem, de én is osztom az utóbbi hozzászólók véleményét,hogy gyakorlatilag az utóbbi hétben csak a mókolásról szólt a topik. Már azon voltam, hogy nem olvasom, mert nincs értelme. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor valakinek nem elég a nő akivel van, mindig másvalakit akar magáévá tenni
-
NB2
aktív tag
Messenger/viber csak nálam halk?
A telefonáláshoz képest szerintem legalább 30%-kal. -
NB2
aktív tag
tegnap jött fb üzenet a telóra, pont a másik szobába mentem, visszajöttem és mivel eléggé világos volt a nap miatt észre sem vettem a fehér villogó ledet
nem értem a derék kínaiak miért ragaszkodtam ehhez a színhez, egy kék vagy egy piros bármikor jobban látszik... -
NB2
aktív tag
Én is a tok/fólia mentesség mellett vagyok. Egyszerűen úgy szép a telefon, ahogy van, a tokok elrontják A fóliát a régire nem sikerült jól felrakni, levegős lett, meg piszkos.
Persze sokat számít, hogy irodában dolgozom, tudok vigyázni annyira a telóra, hogy 2-3 év alatt használódjon el. -
NB2
aktív tag
éreztem, hogy rá kell nézni az emailre
megrendelve...
várjuk -
NB2
aktív tag
Jöhetnek a nem kaptam még emailt hozzászólások
-
NB2
aktív tag
Azért bátorkodtam megkérdezni, hogy hogyan tudnám átköltöztetni, mert nem tudom
Ezek szerint Viber, face beszélgetések is a felhőben vannak? Sms, képek még ami fontos, de most hétvégén azért lesz egy kis takarítás...Eustock amúgy miért nem vesz fel előrendelést? Simán mindenki kiválasztaná mit kér, nem kéne itt nézegetni vagy az oldalt vagy az emailt jövő héten, amikor megjön a rendelések alapján már csomagolhatnák is...
-
NB2
aktív tag
MI4c-ről költözést mivel a legegyszerűbb megoldani?
számít, hogy abban még nem nano kártya van? -
NB2
aktív tag
Nem tartozom a mindenért nyafogósok közé Nyilván a régihez képest többet kapok, több minden van benne, ezt az egy dolgot jegyeztem meg, mint hiba. Természetesen nem fogom magam ezért főbe lőni, csak megjegyeztem
Sőt ami röhejes, hogy alapban zavarna, hogy később jön a teló, de annyi melóm van, hogy ha június elején jön az lehet még jobb lenne -
NB2
aktív tag
Most ha jól értem ezt a topicot kövessem ha a spemallról akarok rendelni ilyen telót?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest