Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz nincsnév007 #137258 üzenetére
Vagy ha van két év gp be tarazva és meghal a d1 vásárolt xbox akkor így jártam?😂
-
dReFiX
senior tag
De hogy a karácsonyi időszakban nem akarnak konzolt el adni azért az komoly.
-
dReFiX
senior tag
Játékot elő telepíteni csak alkalmazásbol lehet?
-
dReFiX
senior tag
válasz EmThor #136931 üzenetére
Én egy hete használom teljes megelégedéssel, viszont előtte nem használtam más fajtát. Jó az anyaghasználat kényelmes hosszú használat után.
Viszont nekem nem kapcsolja be a konzolt amire sokan panaszkodtak az előző verziókban. Konzolvilágban vettem még 40 k ér.[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz darkstreet89 #136326 üzenetére
Én is egy hajszálra vagyok a törléstol pedig tetszik a játék....zombi boss harcok nem is értem amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Wireless headsetbol lesz esetleg valami új verzió? Lassan vennék egyet de várok ha lesz valami.
-
dReFiX
senior tag
Nem tudom a csak neked ajánlat valóban csak nekem szól e de a mafia trilogy 3300 Ft storeba.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat hogy a kontroller magától le csatlakozik a box rol és villogni kezd? Le van frissítve az elem jó benne.
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok! Ha a Microsoft oldalán ki léptettem minden eszközt a homeolast is ki nyirtam vajon mert azt nem akartam .
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Ha meglevő Ultimate előfizetésem közben aktiválok 2-3 év core-t és nem várom meg még le jár akkor jobban járok mintha lejárat után veszek ugyan ennyit mert akkor arra pluszban kell venni Ultimate előfizetést hogy konvertálja. Jó a gondolat menet? köszi!
-
dReFiX
senior tag
válasz Dawide@axele #122698 üzenetére
Nigéria kód magyarul fut.
-
dReFiX
senior tag
NG régós beváltás sikerült már valakinek ? #pmme?!
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Hali! Valakinek van ötlete arra, hogy a controller be kapcsolja a gépet de utána semmire nem reagál már ki kapcsolni se lehet vele?
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok !
9-10 éves fiú gyereknek a gamepass kínálatából mit ajánlanak a gyakorlott sztülők ? Köszönöm ! -
dReFiX
senior tag
Kollága vásárolt SXS-t hogy lehetne elérni hogy az összes játékot automatikusan le töltse ami one x en volt ? Hiába léptem be a profillal nem kezdte automatikusan le tölteni. Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Köszönöm !
-
dReFiX
senior tag
Hogy lehet le csekkolni egy utólag vásárolt Kontrollerre mennyi garancia van ? Adjam hozzá a profilomhoz ? Vagy van erre valami ellenőrző oldal ? ( mintha rémlene hogy lenne ).
Köszönöm ! -
dReFiX
senior tag
A mai napi előfizetés számlázását le lehet valahogy stornózni ? Illetve ha igen pontosan hol ? Köszönöm előre is !
-
dReFiX
senior tag
Vásároltam egy új TV-t ( 55c728 ) XSX mellé. Többször azt csinálja hogy a menüben 4K 120hz-ról vissza tolja a beállítást 1080p / 60 hz -re. Most éppen nem is engedi vissza tenni csak 4K 60hz mert szerinte a TV csak azt támogatja holott eddig ment 4K 120hz. Merre lehet a hiba ?
-
dReFiX
senior tag
Valaki VPN accountal kapcsolatban tudna esetleg (ki)segíteni ?
-
dReFiX
senior tag
Csak a stroreból vásárolt GPU konvertálja át a goldot vagy ha kódként veszünk valamelyik külföldi oldalon azzal is működik ?
-
dReFiX
senior tag
válasz hombre[EU] #64314 üzenetére
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok! Szellőzés hiánya miatt odébb kellene pakolni a Boxot a tévétől. 5m HDMI kábel kellene "az a biztos". Van esetleg bevált típus ? Mire kellene figyelnem ? Köszönöm !
-
dReFiX
senior tag
Meglévő Metro Saga Bundle-hez automatikusan jár az Exodus Enhanced verzió ?
-
dReFiX
senior tag
Addot egy két hetes xsx kontroller, mennyire normális ha az A gomba kicsit be akad/ meg akad le nyomás után a "házba" többi gomb pedig normálisan működik. Ez okot adhat a garanciáztatásra ?
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz pauliboy23 #51372 üzenetére
Láthatólag Pénteki konzol világos hívások eredményei ?
-
dReFiX
senior tag
válasz l.skywalker #45005 üzenetére
Watch Dogs®: Legion $19.79+ Ugyan ez magyarra váltva 12 450,00 HUF+
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.